Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky Pro Mirku: krev bereme třetí až čtvrtý den po narození. Pícháme do středu patičky na takové jakoby hraně. Některým dětem to teče hůř, jiným lépe. Pomáhá, když je patička zahřátá. Ale ani to u vás nemusí už fungovat. Kůže už je silnější a bylo by třeba hlubšího píchnutí. Asi jsem ti moc nepomohla,viď. Jak se dělají další odběry u pozitivních dětí dále to už bohužel nevím
Pro Meduňku: chocholka/Monika 27/TP 22.2.2009/KO 28.1./1 dítko/holčička Terezka
Dnes mám po kontrole. Vše v pořádku. Dole to drží. Další kontrola bude už s monitorem.Mám vypsanou mateřskou. Od 11.1. V pátek ještě musím zvládnout poslední denní.
Pétě gratuluji k narození Matýska ![]()
Kacudka..je mi to jasný..=o)Je to můj obchod s kojeneckým zbožím a kočárky,takže si tam tu naší princeznu beru s sebou-chodí tam dost malých dětí a jsou tam hračky,takže se jí tam líbí..=o)
ahoj holky,už jsem zpět
celý dny tu vysedávám a jen vytáhnu paty,tak mě přijde sms ![]()
Já už jsem Peťce gratulovala přes sms.je to fakt boží a ta relativní rychlost,na to že ráno nastupovala do nemocnice,je fakt klikařka ![]()
A míry fakt ukázkový,a to jí říkaly,že má tak 3,5kg,takže ty odhady jsou fakt nepřesný - tudíž,Medu,neměj strach
.
Ad míry v 30.týdnu - naše holčička byla naopak asi o 4dny mladší,hlavně má malou hlavičku - to bude mít po mě,malá hlava velký nos ![]()
No,ale byla hodná,dostala parádní lila šatičky ještě v soupravě s bodýčkem za 350 z Nextu
Jinak slevy teda nic moc,jen na pár kouscích… Jo,a vlastně ještě má něco z Ikey,ale praktický věci,z otho asi na větvi nebude.. ![]()
Zato maminka,která nutně potřebuje kalhoty,odešla s prázdnou.Zítra musím chca nechca k doktorovi v sukni,ta mi jediná je…V těch riflích,jak mě tlačej,mě co 15min tvrdlo břicho a celkově mi bylo nepříjemně ![]()
Holky hurááá mám konečně dožehleno, sou to teda super hromady
uff
Teď du zase odpočívat.
Manža mi slíbil že mi dojede dom tak do 7 večer a není to dlouho a volal že to nestihne že došel ten a ten no tak to sme zvědavá kdy dojede, je mi tu dost smutno
Taky moc gratuluju K Matýskovi! Průběh zdá se víceméně v pohodě, to je fajn ![]()
Tak ta procházka dopadla tak, že jsem došla k těm známým (600 m?) a tam zůstala celé odpoledne.
Nikomu se ven nechtělo a já byla ráda, že jsem v křesle asi po deseti minutách relativně popadla dech
To je teda běs ![]()
Stromeček neodstrojen
, tady totiž nikoho nenapadne, že to automaticky není moje práce…jo, jo…co si člověk vychová, to má ![]()
Tak nakukuju a dočítám ![]()
na mě vlezla taková vztekací nálada, že jsem byla hnusná i na přítele, když dorazil dom......to už se mi dlouho nestalo…chjo.........asi začínám mít hnízdící syndrom a mám nervy, že je tu bordel a já nemám nic hotovýho.....tak jsem konečně zapakovala vánoční výzdobu-navíc tu skřínku, co do ní ty věci patří-jsem uklidila..vyházela pár věcí-udělala večeři a je mi líp ![]()
Medulinko já byla na tom utz.když jsem přesně začínala 32.týden…no je fakt, že nad tím nemá člověk přemýšlet..........i když vlezu do nějaký netový poradny-tak se ale maminky ptají taky na stejné věci-halt přemýšlíme všechny stejně a máme stejné obavy…ale co se týče těch rozměrů a váhy na utz.tak doktoři říkají, že + - 14 dní je úplně v normě, pač ty rozměry v tomhle stadiu těhotenství prý nikdy nejsou stejný, pač mimi prý roste nerovnoměrně............a mě když doktor řekl odhad 2200g, tak jsem se úplně vyděsila a říkám mu-estli to nejni moc…a on mi říkal, že na 32.týden je to úplně v normě...............a já mu odpověděla-že asi moc čtu a on mi s úsměvem říkal-prý asi jo…že to někdy není moc dobrý pořád někde něco študovat a dumat nad tím
![]()
Jinak nevím zasejc na co reagovat, ale všechny naše maminky zdravím a posílám hubana
![]()
jee,taky gratuluju k miminku…To je paráda,taky zavidím,tím spíš,když budeme mít taky Matýska…
Holky jsem tu…Před tím jsem jen nahlídla, co Peťka.Tak mám z toho radost!Super.Máme tu první miminko ![]()
Jo a co se týče maliníku tak tu píšete že až 36tt. Nám na kurzu říkali že se smí pít od 34+0 tak piju už asi týden.
Ppetruš velká gratulace k malému klučíkovi!
Ať vám dělá jen radost! A ty ať máš hodně mlíčka pro svého malého chlapíčka!
holky proč to Petře tak brzy vyvolávali??? víte? sím písněte.. ať nemusím dočítat! dík!
Jinak jsem dnes zas skoro nic neudělala z mého plánu. Chybí mi vyžehlit věci a umejt tu vanu, chjo, tak zítra budu pokračovat.
Páč když jsem přišla z města tak dorazil R.Tak jsem udělala tu krupičku a pak jsme šli nakoupit a jsem nějaká zmožená tak odpočívám, jen dnes ještě umeju nádobí z dneška. Ať zítra mám prostor na vaření.Budu dělat zapečené brambůrky…
maliník já si myslím,že mi fakt pomohl! bolesti od dvou odpoledne ale až do té doby než mi píchli vodu v 17 hod . to bylo dobrý daly se vydržet… a rozdýchat.. a rychle jsem se otvírala… až od těch 17 hodin to houstlo… a nakonec tu hodinu a půl to bylo fakt hustý! ale zas to šlo rychle!
Dituš - já jsem byla odpoledne taky pěkně protivná ![]()
Lenousku - tak to je super že máš svůj obchod
Vidíte tak nakonec má Peťka relativně malý miminko,jsem to říkala že je to nepřesný.
Kacudko:je to nepřesný je to +- 500g. takže to sedí..A na to že byla o 3-4dny víc těhu jak já tak to má pěkné miminko ![]()
PETŘE POSÍLÁM VELKOU GRATULACI K NAROZENÍ SYNÁTORA !!!!!!
ostatní moc zdravím !!!!!
Daisy - no jo jenže mě řekli že Domča bude mít 4,5 +-0,5 kg a nakonec měl 3,5kg a podle nich měl mít 4 - 5 kg,takže se tím vůbec zaobírat nebudu.
Jdu do vany a půjdu si dnes lehnout,nějak mě pobolívá břich dnes.
Zítra jdu na KO na 12.45 tak dopol ještě nakouknu co se tu děje.
Paaaaaaa