Poradna duly
Jana Čurdová
Hezké ránko všem ![]()
Tak js doháněla a musela dočítat 20 stránek, uf
No od příštího týdne má jít manžel do práce, tak zase budu častěji. Dneska mu sundávají sádru, hurá !!
Jsem tak zvědavá na Peťulu , jak to asi zvládá a tak, dokonce se mi dnes o ní zdálo, jak js byla u ní na návštěvě a měla už doma malýho prcka, byl děsně vlasatej ![]()
Befi , ty kalhotky taky zvažuju, jakou velikost, jakou budeš nakonec brát ty? A odsávačku si raději pořídím, příští týden se chystám se seznámkem do lékárny. Jinak jogurty taky nemusím, ale každý večer se přinutím a jeden si dám, myslím, že na to vyprazdňování by ti to mohlo trošku pomoct
A jak jinak je? ![]()
Miruš , tak zkrácené hrdlo, píšeš?
no musíš se holt šetřit, hezky odpočívej ![]()
Vladi , tak jak dopadla tvoje kontrola, je už malej otočenej?
Všechny ostatní zdravím!!!
A nově příchozí vítám!
Mirko82, Duant, JitkoD, Chocholko a ostatní, napište mi všechny údaje potřebné do seznámku, ať vás do něj můžu zařadit ![]()
Jinak píšete o různých strastech, tak něco málo přidám:
Rýma - přes den je to ok, ale v noci pořád smrkám a manžel říkal, že děsně chrním, to js nikdy neměla, nastydlá nejsem, tak že by ta zmiňovaná těhu rýma?
![]()
Strie , mažu 2× denně a zatím se naštěstí žádná neobjevila, tak se modlím, aby u toho zůstalo, no ![]()
Spaní , kolem 2 až 3h se budím, zabírám po 1 až 4 hodinách koukání do stropu
Žáha , pálí jako ďas, před spaním si dávám Anacid a v noci někdy Rennie, to mám na nočním stolku.
Změny po těle , teda píšete o mlezivu, nateklých rodidlech
a já tedy nic takového nemám, vše je při starým, jen to bříško, že je větší ![]()
maliník, lněné semínko , maliník chci pít od 36tt, i do porodnice si ho plánuju vzít, chutná mi, pila js ho i před těhu … no hlavně pro můj dobrý pocit ho budu pít
Lněný semínko js začala chroupat asi před týdnem, když mě začala trápit zácpa, večer si dám pol. lžíci, rozkoušu a zajím jogurtem
Tak to je asi vše ![]()
Meduňko : Údaje do seznámku:
Mirka82 / (Mirka, 26) / TP 16.2.2009 / KO 13.1.2009 / 1 dítko / chlapeček
Děkuji za přidání ![]()
Ad strie : Mi se udělaly až po porodu, teď se akorát zvětšily, ale nové zatím nejsou žádné. Čekám, že po porodu se opět nějaké udělají ![]()
Tak mě se strije udělaly 14 dní před porodem,mrchy.Jsem zvědavá teď,když se ani nemažu. ![]()
DObré ranko dámy!
Tak Ppetra už si někde rodí… doufám, že se průběžně ozve, jak pokračuje.
Což mi připomíná, že si vás musím konečně nacpat dp telefénu.
Mě je dnes nějak divně, jakoby na mě něco lezlo, ale možná je to ta pověstná těhurýma. Ale preventivně jsem zalezlá v posteli a hodlám se skoro celý den válet a nos ven nevystrkovat.
Mae - no jo, co naděláš. Ale zas je dobrý, že ti vezmou krev a můžeš jet, ne?
MISCHNI:no jo,každopádně to je jednání,aby člověk tam i po čtyřech dolezl
a ještě mi bude říkat,že tam tak dlouho nečekávám…sama vím,jak jsem vždy byla naštvaná,že jsem tam půl dne proseděla,ale to bylo léto-podzim,to se ještě dalo někam jít,co teď a navíc nemůžu.Hold mě tam manža zaveze,vemou mi krev a zase odveze..zase najedem 40km jen kvůli 5minutám.Chjo.
Tak lež,já jdu taky… ![]()
Tak řekne někdo jak má vypadat ta hlenová zátka,a kolik jí asi je a jak dlouho před porodem odchází?
holky,co rodily-nooo?!
Miruš , to je radost s tou krví
hlavně se snaž být v klidu, nenech se vytočit, jasný? ![]()
Mirko , bezva sepsané údaje, díky
a strie se ti udělaly až po porodu? to jsou mi věci ![]()
Kacudko , ..hmm, tak to se jim asi taky nevyhnu ..a jak jinak je? ![]()
Mischni , užij si váleníčko ![]()
Befi , až ti přijde ta těhu košile, písni sím jaká je, taky nad ní přemýšlím, díkes ![]()
Holky, objevila js akci u Schleckera, plenky Huggies Newborn za 199,– , kdybyste některá měla zájem
http://www.droxi.cz/…etak/398.pdf?…
Mae - zátka: no, je to už 15 let, ale co si matně vzpomínám, tak to byl nahnědlej sopel a bylo toho dost.( já jsem si dokonce myslela, že je to plodovka, ale to jsem netušila, kolik jí tam mám…)Mě odešla zátka tehdy nejspíš celá, ale prý může odcházet i po částech. Já jsem pak začala hned rodit, někdo třeba až do dvoíu týdnů, takže těžko poradit. Může to být a nemusí. Jestli tě včera vyšetřovali, tak to může být jen z toho. ![]()
Mae:nevím jestli v tvým stavu je vhodný jet 40km…Ono to není nic dobrého…Mě když byl nějakej problém tak dr zakázal cestovat!Prý to je hodně rizikový..Tak se rozmysly, ale být tebou tak bych si nechala nabrat krev jinde a nechala to tam poslat.
DAISY:no právě nikde jinde krev na tyto testy neberou(sem si už volala),jen ve ZLíně a to je těch 20km…tak budu muset…na kontroly taky k mé doktorce jezdím až do Zlína…
MISCHNI:no nevím,když porodím tak porodím,už jsem klidnější,přece jen jsem v 36tt.a pokud ne,poptám se doktorky ve středu…ale nevím kolik toho má být…JAK MOC.
Medu - nevíš kolik tam těch plínek je?Nějak to tam nevidím.
Jinak už mi není tak dobře jak mi bylo.U Domči jsem si těhotenství užívala až do konce a teď si přeju aby to už skončilo.A při představě že mě čekají ještě víc jak 2 měsíce...... ![]()
A buď klidná,mě teda zátka neodešla,ale myslím že to není ono.No a kdyby jo tak už to stejně neva ne?
Kacudko , to nevím, omrknu to až v krámě, stejnou akci mají koukám i v Hypernově. … snad nám ty 2 měsíce rychle utečou ![]()
Manžel je zpět, bez sádry, jupíí. Jdeme obědvat, zatím pa, opatrujte se ![]()
Kacudko:Nechodí do skolky,byly ji ted 22.12. 2 roky,takže je taky ještě malá a vypadá to,že ani do školky nepůjde - jsou hrozně plné a neberou děti od maminek,které jsou na mateřské (tady u nás),ale máme hodně babiček a plně funkčního tatínka…
Ale to odloučení stejně bude hrozný - pro mě nejstrašnější a pro ní asi taky nic moc,nedávám ji nikomu hlídat..
ahoj,
tak moje kontrola se odkládá na zítra,volali mi,že pan doktor nebude,takže jdu zítra v 7.40 - pro mě brutální hodina ![]()
Jinak jsem už absolvovala návštěvu truhláře a trochu odžehlila a ted tu chodím v sukni naoostro a větrám se.. ![]()
a,o Pétě se mi taky zdálo
,dokonce jsem jí vnoci chtěla psát sms,protože mi bylo jasný,že nespí… ![]()
Mae: o zátce psala Petra,že toho bylo docela dost a hlavně s příměsí krve.
Dobrý den ![]()
Pro Meduňku: DuantNefret / (Lucie, 39) / TP 23.2.2009 / KO 20.1.2009 / 2 děti / holčička
Tak také moc na ppetru myslím, ono to vypadá, že jí moc nezám a tak, ale já vás opravdu pročítám zpětně od začátku, leccos porovnávám a tak, takže mi připadá, že jí znám opravdu důvěrně…
Já jsem tedy úplně šíleně líná, věci pro miminko mám sice už jakžtakž připravený, ale je mi jasný, že postupně zjistím, kolik toho ještě chybí…asi tak 60% věcí, který jsou dnes považovány za standard moje starší děti v životě neměly ![]()
Dneska tu nebude zedník, tak jsem aspoň nemusela vstávat vpustit ho a dohadovat se co a jak
(rekonstruujeme zatím přízemí a přežíváme v prvním patře, jediný komplet hotový jsou dětský pokoje v podkroví)
Ti co vědí co to je rekonstruovat starej, architektonicky absolutně neřešenej barák, si dovedou představit, jak je to na palici…navíc, když tu musíme bydlet
![]()
Ten závěr těhotenství je opravdu nějak náročnější než při těch předešlých, faktem je, že jsem naposledy rodila ve čtyřiadvaceti a to je sakra rozdíl!
![]()