Poradna duly
Jana Čurdová
Mae:mě pipka bolí..Myslím že je to ta stydká kost…
Mae:Už máš povlečenou postýlku?
Kačudko:pupíček máš pěkný a malej je roztomilej
Tak papa zítra
mischni mluvíš mi z duše, já taky když slyším, že budu mít doma pomocníky, popadám se smíchy za břicho (a že je za co)…ty moje dva poklady si po sobě ani neustelou, klukovi musím připomínat všechny běžný úkony (teď se zamiloval, tak se aspoň sám od sebe sprchuje
)
Holka má moc učení (to opravdu má), ale navíc neprojevuje sebemenší zájem o mimina …
A s tím novým miminkem to cítím taky tak, tuhle jsme byly s kamarádkou na procházce v parku, ona je o půl roku starší než já a v červenci se jí po osmnácti letech narodilo druhý miminko…viděli jsme tam plakat nějakýho osamocenýho chlapečka, tak jsme šly zjistit, jestli je poblíž někdo, ke komu by patřil…v dálce stála nějaká paní a on na ní vztekle křičel „mamííí, pojď sem!“ … a já říkám, „to je divný, že jí říká mami, to je nějaká bába, to vypadá spíš na jeho babičku“. No a kamarádka na to „Ty vole, až budou naše děti takhle velký (on vypadal tak na čtyři), tak budem v jejím věku taky“ ![]()
Dočítám..
Kacudka:To je pravda,pokud nenosíš podprdy,tak jsou Ti tam k ničemu…=o))Ale když Ti teče mlíčko hned od začátku,tak je mít musíš a od toho jsou pak i ty košile-mlíčko nechává fleky…Ale já byla v porodce týden,takže jsem měla asi 3 podprdy a 2 pyžama - ty jejich košile jsem nechtěla.. ![]()
Ale není problém,aby Vám to něko potom přinesl..zabalit ty tašky-to je hrůza,ještě jsem se do toho nepustila..=oJe toho fakt hodně.
Pomóóc,už jsem na straně .33 a vůbec to nestíhám dočítat.Chodím teď do práce..k poslednímu mi skončila prodavačka,takže od 1.ledna máme novou + ji tam pomaha moje mamina,vubec nezn aji sortiment a je tam hrozny bordel ve vsem,takze tam musim byt od rana do vecera s nima.Hruza.. ![]()
Vždycky Vás přečtu ráno, a potom až večer..
Duant - díky za objasnění,je to pěkná přezdívka,hned mě zaujala.
Pomóóc,už jsem na straně .33 a vůbec to nestíhám dočítat.Chodím teď do práce..k poslednímu mi skončila prodavačka,takže od 1.ledna máme novou + ji tam pomaha moje mamina,vubec nezn aji sortiment a je tam hrozny bordel ve vsem,takze tam musim byt od rana do vecera s nima.Hruza.. ![]()
Teeda..držím palce Petře..moc moc závidím,že už zíra budeš mít miminko..=o)
Taky jsem tu přelétla něco o epiduralu,tak ten já si nechám určo píchnout..V prosinci s ním rodily dvě moje kamarádky a obě říkají,že nic úžasnějšího neexistuje…vůbec necítili bolest,hrozně si ten porod užívaly…
Taky zdravím nově příchozí a spolupřeběhlíky z únorek..=o)
Kacudko:
Jak zvládnete s malým odloučení??Je ještě takovej maličkej,já z toho mám úplně trauma,že tady tu naší cácorku budu muset nechat-jsme na sebe hrozně zvyklý a ona nikoho jinýho nechce… ![]()
Jinak Daisy,jsi holka šikovná,že Radkovi takhle vyvařuješ a připravuješ ho na porodku…to smékám..taková mladá a taková kuchta.. ![]()
Ahojky
Tak píšu z práce. Jak se někdo ptal,že mě ještě nechají dělat. Je to tak, že mě moje práce baví a dělám ji ráda. S Niki jsem dělala také tak. Žádný zdravotní problém nemám, tak proč ne. Musím ale přiznat, že už je to náročné.
Zítra ráno se nevyspím, nejdřív s Niki do školky a pak k dr na ko. Snad budu brzo hotová a než půjdu pro Niki tak se vyspím.
Všem dobrou noc a zítra písnu. chocholka
Tak tu ještě straším,ale už půjdu taky do hajan…hel,jak se pozná a kolik je tead té hlenové zátky?!
Já měla na intimce takovou nažloutlou nudli asi 5cm dlouho…a asi půl cm širokou,tak nevím co to bylo,jestli něco jak se ve mě doktorka pohrabala..nebo co
ale zátky by mělo být hodně,ne?!
Tak dobrou všem,kuřátka.