JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7805
7.1.09 11:52

Lenousku - podle metříku vidím že jsou jí 2 roky,ale asi mě zmátlo jak si psala že chodíš do práce,tak proto. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
7.1.09 11:55

Holky ahojky,
tak sme vás konečně dočetla,ale je to teda fuška :-) na to jak tady bylo o svátkách mrtvo tak je tu teda pěkně živo.
taky myslím na Peťu doufám že se brzi někomu znás ozve.
já sme vypravila manže na pohřeb do bratislavi a odstrojila stromeček, teď du zlikvidovat vánoční hvězdu která mi uschla (sem na ni nějak zapoměla ji zalívat :oops: ) no a pověsit pračku, já mám pocit že nedělám nic jinýho než jen peru a peru a hromadí se mi tu prádlo a já se nemůžu pořád dokopat abych je vyžehlila :roll:
befi já du taky zítra na kontrolu a moc se těším ale jedu tam až na 13:00 takže pohodička.
Tak já du něco zase dělat, a budu nakukovat co se tu děje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
7.1.09 11:55

:roll: Duant - přesně vím jaké je to rekonstruovat starej barák,taky jeden takovej máme,jen v něm teda zatím nebydlíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
7.1.09 11:59

Ilčo - taky bych měla začít prát na prcka,ale vůbec se mi nechce,pořád si říkám že mám ještě čas.Ale počítám že za měsíc se mi nebude chtít už vůbec nic.
Stromek budem muset taky už odstrojit,opadává jak prase.

Befi - to je pech že ti přesunuli kontrolu.A ten čas.. :roll: Já jdu na KO taky zítra a dostanu znovu žádanku na ten cukrtest,tak počítám že tam v pátek naklušu.A to tam musím být před 7. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
7.1.09 12:11

Kačudko mě se taky nechtělo, sme se proklínala že sem se před vánocema nudila a že sme to měla udělat tehdy, jenže to sem si říkala že bylo brzo a teď se mě vůbec nechce, ale jak se říká s chutí do toho půl je hotovo, takže du schutí jest a žehlení odsouvám :wink:
Jinak s těma starejma barákama, měli ms etaky možnost opravovat tchýninu část a náš ještě starší ale to by bylo tak na srovnání se zemí a to by asi tchýni kleplo, tak debilně postavenej a slepenej starej + „novej“ barák není ani možný. Naštěstí mám od našich moc pěknej pozemek kde je místo pak i na bazén a menší zahrada takže hurá snad na jaře začnem stavět, už máme i povolení, teď už se jen čeká na jaro :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
7.1.09 12:13

Medu:Užijte si obídek :)
No a vypadlo mi na co jsem chtěla reágovat, chjo..
Jinak já mám už umyté nádobí, setřenej prach, umytý záchod, a teď peru 3 pračku.Pak musím umýt vanu a umyvadlo. A vyžehlit, zbytek asi odložím na zítra…No a za chvilku jdu do města.tak se tu opatrujte…
Jsem zvědavá co ta Peťa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
7.1.09 12:32

Ilči - to je super že budete stavět,trošku závidím :oops: Jediné co mě těší na tom našem baráku je,že tam bydleli prarodiče a já tam prožila dětství.Jinak je to stará ruina,takže nám zústaly jen zdi(a to jen některé) a děláme všechno nové.Naštěstí už finišujeme a od jara nás čeká dvůr a zahrada.Ale to počká,hlavně že bude kde hlavu složit.
A jasně žehlení počká,dej si obídek.Já jsem měla borůvkové knedle mňam

Daisy - ty brzdi s tím úklidem nebo budeme mít mindrák :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
7.1.09 12:46

Tak já jsem po obědě-pekla jsem stehna a k tomu brambory a třešnovej kompotek, mnam mnam.
ted funím u Sama doma,a závidím Kubelkový jak vypadá úžasně a ještě dokáže uvádět pořad a to má v únoru termín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
7.1.09 12:52

:-( :-( :-( Tak a mám po postýlce…Konečně se mi ozvala současná majitelka naší staré kombi postýlky a s lítostí mi oznámila, že ji jaksi ořezali, takže už to v podstatě není použitelné k původním účelům.Nutno dodat, že nemohli tušit( ani my ne), že ji budeme někdy chtít zpátky a považovali se právem za konečné majitele, ale děsně mě to mrzí, byla super, už jsem se na ni těšila a už prostě není k sehnání. TAkže jdu řešit postýlku… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
7.1.09 12:57

Holky mě blbne net, ach jo :evil:
Befi o Kubelkový mě ani nemluv, taková opuchlá jehla, sakriš proč někdo vypdá tak dobře a někdo by mohl lest kanálama :roll: sem taky snila o tom že až budu těhu že snad budu něco podobnýho a místo toho sme za koulu.
No kuře brambory a kompot no mňam, hned bych si dala, udělám jinej den.Dneska mám v plánu dělat kynutý knedle s jahodama, manža je chce už delší dobu tak je udělám dneska už mám rozmražený jahody, doufám že je dřív nesežeru, no dyštak tam dám meruňky zavařený (ty mi tak nejedou :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
7.1.09 12:57

HOLKY:tak vidím,že jdete zítra hodně na kontroly,tak pak dejte všechny vědět!!! :wink:
Jinak ste všechny aktivky,mě by se nechtělo ani kdybych mohla :lol: ale to nutné mi dneska pomůže mamča,takže to zase na pár dnů vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
7.1.09 13:00

BEFI,ILČI:vám se zdá Kubelková hubená? 8O Tak to mě právě nee,si říkám jak na ni kukám,že je jak sud a má to rozjeté do boků…ale ještě má k tomu takové blbé šaty,asi to i tím vynikne víc. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
7.1.09 13:15

Mae já ji viděla naposledy před vánocema a to byla teda štíhlejší(sem si to kvůli vám zapla :-) ), ale i tak mi nepřide že přibrala jak já nebo to aspoň na ni není vidět, to dělá asi ta výška :wink: na něco to svest musím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
7.1.09 13:22

ILČI:tak to si troufám říct,že jsem skoro poloviční jako ona…když nás porovnám… :? ne že bych si fandila :oops: :lol: ale fakt!!!
Ale o kila nejde,počkej po porodu jak se budeme „honit“ kolem mímísků jak to půjde dolů…včera mi doktorka dala takovou knížečku,kde je o antikoncepci po porodu,o bolení prsou,jizev atd.prostě takové věci..a píšou,že u porodu se zhubne 4-7kilo,potom jak se začne kojit tak další dvě kila…takže kdyby to tak fakt bylo,tak mám zhruba stejně jako před těhu 8O ale kdo ví jak to je a myslím,že každý to má jinak…někdo zhubne vše a někomu to zůstane..ale jsem ráda,že mám zatím nahoře jen 8,5kilo.myslím,že se do porodu do 10 vlezu…Mě to jde hold jen do břicha,a to jsem čekala(i mamka říkala)že naberu aspoň 15 a budu jak tank..ale nee,Adula je na mě hodná :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
7.1.09 13:26

Já vám sem taky švihnu svoje břicho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie