Poradna duly
Jana Čurdová
LUCI:nejde to odkliknout,zkus znova…a hele-nechceš si udělat metřík? ![]()
Mae no já si myslím že si hubenější než ona, ale já kdyby si mě viděla v reálu tak se zhrozíš, já mám už 15kg nahoře a to mám před sebou ještě necelý 2 měsíce, to se neunesu, no a po porodu já žádnou antikoncepci brát nebudu, mi ji nepotřebujem
no ale aspoň na něčem ušetřím.
Mae **: Už je to tam
, metřík zusím kdyžtak později ![]()
tak ještě jednou
:
**
Chystám se odpoledne se známejma na procházku a kamarádka mi psala, že to tam klouže tak, že si mám vzít horolezecký mačky
![]()
Duant: jéé,ty už máš velkýho pupíka,nemáš tam 2 Jasmínky? ![]()
Mě ta Kubelková přijde právě taková akorát,moc jí to sluší,je taková ženská…To já jsem taky třeba hubenější než ona,na mě zezadu není poznat,že bych byla těhotná
Jo,a ta televize taky dost zešiřuje.
Jo,chtěla jsem se zeptat,odstřihovaly jste z oblečeníček cedulky jak jsou zevnitř (takový to na kolik prát,z čeho je to vyrobený…)? já se bojím,že když to odstřihnu,bude to ještě víc nepříjemný.
befi , mě právě přijde, že ho mám malý, protože já při posledním těhotenství měla snad dvakrát takový
, Vojta tedy měl pak 4400g a 54cm, ale doufám, že Jasmínka bude menší ![]()
Já mám s bídou nahoře 7kg, no já z toho furt plaším, že to je málo, tak aby se to nakonec nezvrtlo a nebylo z toho min. jednou tolik… ![]()
Já jednou potkala netěhotnou Kubelkovou v Kice a ona je strašně droubounká, ani velký prsa neměla
![]()
ILČI:jaktože nebudeš brát antikoncepci,jaktože ji nepotřebuješ?
zazdila jsem něco?
To já na ni najedu hned jak budu moci,druhé mimi chci až tak tři roky po tomhle…Kilča neřeš
![]()
BEFI:asi jo,jen se mi zdá taková rozpláclá,ale taky to má za pár
Nene,cedulky jsem neodstřihávala,nechám to až jak to bude vadit..možná jen ty ostřejší…
DUAN:ty jóóó,ty máš břucha obříka a jinak jsi hubená,taky bych tam tipovala dvě Jasmínky,jak psala BEFI. ![]()
HOLKY:za chvíli dojede mamča,tak se zatím loučím a nakuknu zase večer,tak zatím papa ![]()
No holky tak už mám část pidivěciček vyžehlenou a odpočívám ![]()
Mae no já nevím možná sme to moc neříkala ale mi sme byli na umělím, ono nám to nějak moc samo nešlo a asi ani nepude, máme pomalý mršky, takže buď se nám zadaří brzy jinak sem si říkala že kdyby se nám do 2 let od porodu nezadařilo tak deme zase na umělý aby byli prcci tak 2 a víc od sebe(kdyby se nám to hned na první pokus nepovedlo). Jinak pokud se nám zadří dřív tak neva, mi s bráchem sme o 15měsíců a taky se to prej zvládlo, takže tuhle stránku prostě nebudu řešit.
Člověk tady chvíli není a nakecány stránky
.
Ale hned jsem musela PC zapnout a nakukuju,co Péťa…
Jsem zpět z Ostravy, kamarádka má po UTZ v prvním trimestru, já jsem si alespoň koupila maliník a objednala ten masážní olej hráze. Bude zítra, tak se táta může činit
.
Teď jdu dělat boloňské špagety, protože šilhám hlady..
Daisy, ty mě štveš s tím úklidem. Budu z tebe mít mindrák
. Už od včera se psychicky připravuju na odzdobení stromečku
.
Taky si připadáte tak lenivé?
Jé,tak u nás sbalil naštěstí stromeček v neděli dopoledne přítel,takže jsem to měla bez práce.
Sammy : ten maliník se kupuje normálně v lékárně??
a kde se kupuje to lněný semínko?
Tak přátelé, vezmu psa, cepíny a vyrazím, akorát se tak pěkně zatáhlo ![]()
cedulky nestříhám, maliník bych možná taky zkusila, zeptám se tedy v lékarně ![]()
Krásné odpoledne všem ![]()
Holky jsem z pět uz města..tak v tom obchodě, neměli noic, tak jsem tam koupila jen bavlněnou čepičku bez zavázků. A pak jinde prostěradlo. A pak jsem našla další obchod a tam koupila svetřík i s čepičkou za 55 a soupravičku jako dva kabátky na sobě za 400.Je to sice už po někom ale vypadá to jako nový.A je to nádherný.Pak jsem si koupila metr abych si mohla změřit pupík.....stále 98.To nechápu…přijde mi že břicho roste, ale nevím proč mám zase stále 98cm…
Duant:Hezký břuch ![]()
Samy:mě teda přijde že jsem pěknej lenivec..Normálně bych toho zvládla víc…
Jdu vyprat ty věcičky co jsem dnes pořídila.Tak zatím páááááá
No tak sem si pěkně zdřímla ale budilo mě ze spaní bolení podbřišku, ach jo
Duant no já chtěla jít taky na procházku ale děsně se bojím že někde uklouznu a upadnu, moje kamoška měla stejně termín před 4 rokama av 9 měsíci takle uklouzla a zlomila si nohu a pak rodila s ortézou, takže se těším na víkend že se pudeme s manžem projít za ruku, abych kdybych náhodou padala ![]()
Sammy já mám taky pocit že sem lína jak veš, no nehorázně, prostě jak mě nic netlačí ak na všechno mám klid a na všechno kašlu.
Daisy no tak já mám momentálně přez břicho 113cm a pořád roste, no síla ![]()
no du pokračovat v tom žehlení ať to mám z krku ![]()