Poradna duly
Jana Čurdová
ahojte, tady vaše noční strašidlo
nervy pracujou a spát mi moc nejde, to teda nevím jak budu vychrupkaná s dostatkem sil zejtra (vlastne uz dneska) ![]()
moc vám všem díky za podporu a určitě se vám někomu smskou ozvu, tak si ty info tady předáte žejo? ![]()
tak já jdu zkusit ještě chvíli dospat, stejně mám budík na půl šestou tak to už moc času není.
Dobré ranko,
Peti - už to určo číst nebudeš,ale ještě jednou hodně zdaru,ať máš rychlý porod.
Lenousku - malej odloučení zvládne určitě líp než já,je to hroznej tatánek,i když kdo ví co bude za 2 měsíce.
Tvoje malá už chodí do školky?A v pohodě?
Mae - já bych řekla že to byl jen nějaký výtok,zátka by měla být asi nahnědlá ne?Ale určitě to nevím,možná to má každá jinak ![]()
Dobré ráno pupci.
Jen v rychlosti, ať mi neujede bus.
Moc mysím na Péťu!!! Zvládneš to mamčo
.
A všechny ostatní moc zdravím, budu odpoledne. A moc nekecejte, ať stíhám dočítat
.
Ahojky!Přeji hezký den!
Pe´to:myslým na tebe!
Jdu poklízet a pak do města, ale průběžně budu nakukovat.
Dobré ráno,
tak já dnes naprd spala,nějak už se mi začíná honit všechno hlavou… ![]()
Jsem si uvědomila,že jsem dostala v práci na vánoce nějaký ticketky na služby (zaměstnavatel je ještě štědrý že rozdává dárky všem zaměstnancům-zatím na nás krize nepadla
),tak musím najít na netu nějakou lékárnu,která je bere,a půjdu za to nakoupit všechny ty propriety k porodu a pro mimčo kosmetiku.
Dneska ve 14h mám kontrolu,se nemůžu dočkat ![]()
Dopoledne má ještě přijít truhlář,budou nám dělat komodu na chodbu,ráda bych to ještě do porodu měla z krku.Plus halda žehlení..,no mám co dělat..,ale už se vidím,jak zas půl dne strávím na netu ![]()
Befi:na mě taky čeká žehlení a praní, ale nic se mi nechce.Jsem strašnej lenivec, chjo.Ještě bych měla umýt záchod a vanu…tak jsem zvědavá co za ten dnešek zvládnu udělat
Pak potřebuju umejt lednici a tu jednu skříňku co jsem před Vánoci nestihla…
Ahoj těhulínky
tak yzdravím,u nás opět začíná sněžit
no nemám to moc ráda,chci JAROOOO ![]()
PETI:taky na tebe myslím a jsem zvědavána zprávičku..ale to taky třeba může být až večer,zítra…ale držím palečky!
BEFI:jj,mě se to taky vše honí hlavou ,a když si představím,že je reálné,že můžu každým dnem začít rodit,tak
brala bych tak datum 19.1.2009
to bych byla 37+3 a to už jde,mimísek narozený o necelé tři týdny je úplně v poho…ale to už je taky za pár dnů…no uvidím,třeba to bude i dřív,nebo pozděj..nevím… ![]()
Na KO hodně štěstíčka,určo bude vše ok,to je jasné a bude ti dělat velký utz?Mě ho dělala 31+4tt.
SAMMY:to víš že budeme kecat,abys nestíhala číst
![]()
DAISY:ty pořád něco kutíš,že se ti chce…já jsem do 14h sama doma,manža je v práci,tak budu vyvalená u tv…sestřenka mi poslala asi 8filmů na dvd,tak budu kukat…jen udělám na oběd těstoviny,to je hnedka a manža si je včera přál…nevím co na nich má ![]()
Jo BEFI:jak jsi vložila fotečku mimíska…to jsi dala normálně do podpisu jako když vkládáš fotku?!
Mae: na velkým UZ už jsem byla před vánoci,takže určitě ne.můj doktor mi UZ dělá,ale nemá tak kvalitní přístroj,takže mu třeba nejde vážení miminka.ale srdíčko,polohu plodu tam uvidí.a hlavně to bude zase jeho ruka šmátralka ![]()
U nás nesněží,ale je furt zataženo,taková divná tma..
s tou fotkou: jojo do podpisu,stejným způsobem jako do diskuse.jen jsem musela mít malinkou fotku
BEFI:tak to jo..mě doktorka dělala na začátku asi do 18tt každou kontrolu UTZ,pak už jen teď ten veliký v 31+4tt a pak už nee,jen začala od včera,že každé KO bude natáčet monitor…
Ale v nemocnici mi dělali dva UTZ..ale asi už v těhu poslední
který jsem viděla.
Fotku kdyžtak taky pak zkusím vložit,zda půjde,díky za radu ![]()
Tak jdu posnídat a kukat na tv,tak zatím papa,zase nakuknu…stejně ještě tady všechny chrní ![]()
Miruš:No moc se mi nic dělat nechce, ale musím, jinak by nás tu sežrali blechy bo co…Jakej by tu byl svinčík kdybych to nechala ležet ![]()
Befi:Tak držím pacinky na ko…
Mae:Užij si telku…Tu nemáme, tak mě nezbývá nic jiného než poklízet…
Mae:Máš povlečenou už postýlku pro mimi?
JARŇÁTKA 2009
http://www.sirmi.ic.cz/cara/191.gif /> http://www.sirmi.ic.cz/cara/93.gif
// PPETRA / (Petra, 27) / TP 1.2.2009 / 0 dětí / chlapeček - 7.1. nástup do porodnice - čekáme na první miminko
DAISYZBOPO / (Lenka, 24) / TP 5.2.2009 / KO 9.1. / 0 dětí / holčička MAE / (Mirka, 26) / TP 6.2.2009 / KO 14.1. / 0 dětí / holčička LENOUSEK / (21) / TP 12.2.2009 / KO?? / 1 dítko / chlapeček SAMMMY / (Míša, 24) / TP 14.2.2009 / KO ?? / 0 dětí / holčička
DITTA77 / (Dita, 31) / TP 16.2.2009 / KO ?? / 1 dítko/ holčička JUKA / (Katka, 27) / TP 24.2.2009 / KO ?? / 0 dětí / holčička VLAĎKA28 / (28 ) / TP 27.2.2009 / KO 7.1. / 0 dětí / chlapeček
REBECCA / (Radmila, 33) / TP 1.3.2009 / KO ?? / 1 dítko / chlapeček BEFANA / (Hanka, 30) / TP 4.3.2009 / KO 7.1. / 0 dětí / holčička ILCA / (25) / TP 5.3.2009 / KO 8.1. / 0 dětí / chlapeček MEDUŇKA / (30) / TP 10.3.2009 / KO 13.1. / 0 dětí / holčička AJULE / (Aja, 29) / TP 11.3.2009 / KO ?? / 1 dítko PELLULLINKA / (19) / TP 22.3.2009 / KO ?? / 0 dětí / chlapeček
KACUDKA / (Katka, 28 ) / TP 20.3.2009 / KO 8.1. / 1 dítko / chlapeček MALVÍNA / (32) / TP 25.3.2009 / KO ?? / 5 dětí / holčička NIKYNKA86 / (22) / TP 29.3.2009 / KO ?? / 0 dětí / chlapeček MISCHNI / (38 ) / TP 30.3.2009 / KO 9.1. / 1 dítko / holčička AJÍK / (Andrea, 35) / TP 12.7.2009 / KO ?? / 1 dítko
Chlapeček 9× Holčička 9×
http://www.sirmi.ic.cz/cara/93.gif NAŠE SNAŽILKY Katkaty
NÁLEZKYNĚ
Jezinka //
Ahojky,
Befi - ať ti kontrola dobře dopadne
Já musím pořád myslet na Petru,jestli už se něco chystá atak.Třeba podá průběžně nějaké info.
DAISY:na postýlce mám nebesa,mantinel a matračce takové to nepropustné prostěradlo…jinak nic…až se vrátím,povleču na to normální froté prostěradýlko a na začátku mám zavinovačku a přikryju ji dekou.
Jinak jsem se pěkně vztekla!!! ![]()
Zítra mám jít na KO krve,jak mi berou různé testy(jak v 12tt našli protilátku)tak jsem jim volala,že mám ležet,že si nechám krev vzít někde jinde,ať tam nemusím(je to 20km)a oni ať si to pošlou a já si zavolám pro výsledky…protože vždy tam je milion lidí a vždy jsem tam čekala minimálně 3-5hodin…a ta sestra mi říká,že pět hodin jsem tam nikdy nečekala…že jsem určitě jela někam.Tak jsem ji zdrbala,že jako čekala,že to mám domů 20km,že jsem asi nejela domů a za dvě h.zase zpět..že sme maximálně jeli na jídlo,ale pořád jsem tam několik hodin čekala,ale teď tam sedět tak dlouho nemůžu a v zimě se nikam jít nedá a ani nemůžu.
Tak mi řekla,že mám jen dojet na krev a jet domů a že si zavolat…tak nenas…i byste se?!
Manža bude velmi rád.