Poradna duly
Jana Čurdová
Dity jasný taky to tak vidím hlavně aby byli hodní a odborní jinak je mi to taky jedno.
kacudko dobrou a ať máš cukr vpohodě
Duant: Máš pravdu,neměla bych být sobecká…
,ale Daisy pohni,mně by to vyhovovalo tak někdy přístí týden,maximálně ještě o jeden déle…Už fakt nemůžu spát a hrozně mě to břicho bolí,o zádech nemluvím - to jsou křeče.A taky se chci vejít do 3kg..=o)
Lenousku: můžu se zeptat jakou konkurenci by jsi mi vybrala v Praze? chceme jet koupit věci typu vanička,přebal.podlžka,matrace,povlečení atd. koupit v kamenným krámě. chci aby to bylo vše pod jednou střechou. Nejvíc se mi pozdává Malvik v Hostivicích,ale někdo mi říkal,že nejsou moc levný…
Nebo holky pražandy poradte…
Leňousku:Budu se snažit, ale dřív jak za 14 dní nechci…Klidne mě můžeš předběhnout, mě to nevadí ![]()
Moje tchyne bydli 1200 km daleko, tralala
, ale ona je bezva ![]()
Taky drzim pesti na cukr, kacudko
ditto , tak si radsi pribal jeste esus a cutoru…kdyby nahodou ![]()
befi , kdyz ja prakticky vsechno kupovala pres internet, krome postylky a par hadriku, takze neporadim
… a taky neco nakoupila tchyne v Anglii ![]()
befana píše:
Lenousku: můžu se zeptat jakou konkurenci by jsi mi vybrala v Praze? chceme jet koupit věci typu vanička,přebal.podlžka,matrace,povlečení atd. koupit v kamenným krámě. chci aby to bylo vše pod jednou střechou. Nejvíc se mi pozdává Malvik v Hostivicích,ale někdo mi říkal,že nejsou moc levný…Nebo holky pražandy poradte…
No teda..Malvík je moje nejbližší a největší konkurence..
Je pravda,že k nám jezdí hodně zákazníků s těžují si na jejich ochotu,ale to je kus od kusu..věřím,že na nás si taky někdo stěžuje,i když se snažíme,ne každýmu se vždycky zavděčíš..
Já kromě toho malvíka o ničem nevím,to už ale není moc Praha - v Praze je to samé centrum,ale tam se Tě ani nevšimnou a už vůbec Ti neporadí…
Není příjemnější vybrat si to přes eshop?Máš lepší cenu,můžeš rozmýšlet jak dlouho chceš,a pak si to můžeš buď osobně vyzvednout nebo Ti to dovezou až domů..
Daisyzbopo píše:
Leňousku:Budu se snažit, ale dřív jak za 14 dní nechci…Klidne mě můžeš předběhnout, mě to nevadí
Dobře,beru Tě za slovo,rozhodnu se zítra podle kontroly… ![]()
Počkej,jak tady nakonec zůstanu poslední jako slonice.. ![]()
Len: já třeba mám objednaný kočárek v Handy a tam teda byli nepříjemný jak prase…ale zas maj servis,no.. ![]()
Holky jdu se vyspršit a do hajan..Zítra vstávám v 6:20. Dobrou.
Ahoj holky
Jak se tady mate????Jdu vas pozdravit a koukam ![]()
Mirko velikanska gratulace, hodne mlicka a Adelce do zivota jen to nej
![]()
befana píše:
Len: já třeba mám objednaný kočárek v Handy a tam teda byli nepříjemný jak prase…ale zas maj servis,no..
No vidíš,měla jsi si ho vzít u nás..=o)Máme lepší ceny,navíc jsem holkám nabízela slevičku na kočárek a jsme hrozně milí..
A samozřejmě všechny kočárky Jané odebíráme od handy,je to jediný distributor pro ČR,takže servis taky poskytujeme..=o)
Holky mě pálí žáha jak ďas no nic du taky do hajan tak dobrou všem