JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11484
8.1.09 21:31

Kačudko ať ti ten cukr test dopadne dobře…Dobrou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
8.1.09 21:33

Dity jasný taky to tak vidím hlavně aby byli hodní a odborní jinak je mi to taky jedno.

kacudko dobrou a ať máš cukr vpohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
8.1.09 21:38

Duant: Máš pravdu,neměla bych být sobecká… :wink: ,ale Daisy pohni,mně by to vyhovovalo tak někdy přístí týden,maximálně ještě o jeden déle…Už fakt nemůžu spát a hrozně mě to břicho bolí,o zádech nemluvím - to jsou křeče.A taky se chci vejít do 3kg..=o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
8.1.09 21:42

Lenousku: můžu se zeptat jakou konkurenci by jsi mi vybrala v Praze? chceme jet koupit věci typu vanička,přebal.podlžka,matrace,povlečení atd. koupit v kamenným krámě. chci aby to bylo vše pod jednou střechou. Nejvíc se mi pozdává Malvik v Hostivicích,ale někdo mi říkal,že nejsou moc levný…

Nebo holky pražandy poradte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
8.1.09 21:43

Leňousku:Budu se snažit, ale dřív jak za 14 dní nechci…Klidne mě můžeš předběhnout, mě to nevadí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
8.1.09 21:47

Moje tchyne bydli 1200 km daleko, tralala 8) , ale ona je bezva :wink:

Taky drzim pesti na cukr, kacudko

ditto , tak si radsi pribal jeste esus a cutoru…kdyby nahodou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
8.1.09 21:51

befi , kdyz ja prakticky vsechno kupovala pres internet, krome postylky a par hadriku, takze neporadim :?… a taky neco nakoupila tchyne v Anglii :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
8.1.09 21:54
befana píše:
Lenousku: můžu se zeptat jakou konkurenci by jsi mi vybrala v Praze? chceme jet koupit věci typu vanička,přebal.podlžka,matrace,povlečení atd. koupit v kamenným krámě. chci aby to bylo vše pod jednou střechou. Nejvíc se mi pozdává Malvik v Hostivicích,ale někdo mi říkal,že nejsou moc levný…Nebo holky pražandy poradte…

No teda..Malvík je moje nejbližší a největší konkurence.. :lol: Je pravda,že k nám jezdí hodně zákazníků s těžují si na jejich ochotu,ale to je kus od kusu..věřím,že na nás si taky někdo stěžuje,i když se snažíme,ne každýmu se vždycky zavděčíš..

Já kromě toho malvíka o ničem nevím,to už ale není moc Praha - v Praze je to samé centrum,ale tam se Tě ani nevšimnou a už vůbec Ti neporadí…

Není příjemnější vybrat si to přes eshop?Máš lepší cenu,můžeš rozmýšlet jak dlouho chceš,a pak si to můžeš buď osobně vyzvednout nebo Ti to dovezou až domů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
8.1.09 21:56
Daisyzbopo píše:
Leňousku:Budu se snažit, ale dřív jak za 14 dní nechci…Klidne mě můžeš předběhnout, mě to nevadí :wink:

Dobře,beru Tě za slovo,rozhodnu se zítra podle kontroly… :lol:
Počkej,jak tady nakonec zůstanu poslední jako slonice.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
8.1.09 21:56

Len: já třeba mám objednaný kočárek v Handy a tam teda byli nepříjemný jak prase…ale zas maj servis,no.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
8.1.09 21:57

Holky jdu se vyspršit a do hajan..Zítra vstávám v 6:20. Dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
8.1.09 22:06

Ahoj holky
Jak se tady mate????Jdu vas pozdravit a koukam 8O

Mirko velikanska gratulace, hodne mlicka a Adelce do zivota jen to nej :dance: :dance: :dance: :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
8.1.09 22:11
befana píše:
Len: já třeba mám objednaný kočárek v Handy a tam teda byli nepříjemný jak prase…ale zas maj servis,no.. :?

No vidíš,měla jsi si ho vzít u nás..=o)Máme lepší ceny,navíc jsem holkám nabízela slevičku na kočárek a jsme hrozně milí.. :D A samozřejmě všechny kočárky Jané odebíráme od handy,je to jediný distributor pro ČR,takže servis taky poskytujeme..=o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
8.1.09 22:12

Holky mě pálí žáha jak ďas no nic du taky do hajan tak dobrou všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
8.1.09 22:14

Tak dobrou noc všem :-) :huban: