JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12915
9.1.09 10:31

Befy já du na předporodní kurz s manžem za 150,– u nás a jde spíš oto že nám ukážou kde co je a tak. Deme tam 28 nebo tak nějak je to poslední středa v lednu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
9.1.09 10:41

Tak tady je můj břuch :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
9.1.09 10:41

Ahoj maminky :-)

holky už aby šly ta mrazy někam do háje…fakt.....člověku se ani nechce ven......pořád rozmýšlím, ale asi vyrazím-než bych čekala až ty mrazy odpadnou, tak bych ještě tak mohla porodit(ťuk, ťuk, ťuk 8) )
A jsem taková mírně nervózní, že ještě nemám vše...........Mám seznámek a tam teda mám snad už zbytek-snad jsem na nic nezapomněla…takže dneska navštívím drogerku a lékárnu-chybí mi vložky do porodnice, Bepanthen a koupím asi i kloboučky na kojení-Terezka se mi nechtěla přisát, tak jsem si je pak půjčovala od jedné paní v porodce, která už měla třetí dítko, takže už věděla co a jak :wink:

Jejda a tu kojo podrprdu taky nemám, na seznámku jí mám taky-takže bych byla ráda, kdybych nějakou dotáhla.............
Jo a v pondělí jsem psala, že mi volala paní z obchodu s kočárkama-že tu barvu, co jsem si vybrala-že se nevyrábí, takže jsem si do úterý lámala hlavu a vybrala radši dvě, pač jsem čuchala, že náhradní, co vyberu-že taky nebude.....no samozřejmě :roll: …tak třetí náhradní byla barva, kterou mají na krámě-líbila se mému drahouškovi-už když jsme byli kočárek objednat...................
No a včera jsem tak přemýšlela, aby mi nechtěli podstrčit tu korbičku, co vystavujou na krámě..............No a dopoledne mi volala sama paní majitelka obchodu-že kočárek dorazil............tak jsem jí normálně na férovku řekla-že doufám, že mi nedali tu korbičku, co mají na krámě :roll: :lol:

Jo a vám se špatně spalo????To je zajímavý-mě naopak po dlouhý době nádherně…ani čůrat jsem v noci nebyla :lol: :lol: :lol:

Sammy co se týče braní krve-to si dobrá…ta příhodička mě pobavila 8) :lol: Bříško krásný-kulaťoučký a máš to pěkně připravený…koukám, že si taky normální, racionálně uvažující žena viď :lol: :lol: 8) Že máš kočárek normálka doma a nedáš na ty pověry......Já měla u Terky kočárek taky doma už od 6.měsíce-dokonce přímo u svý postele :lol: :lol: :lol:
Befi na ten kurs bych klidně šla-já teda nejdu, pač mě prostředí v nemocnici děsně stresuje-stačí mi sedět v čekárně na UTZ, ale já jsem asi extrém :oops: :lol: ale 300 není moc a aspoň budeš vědět, do čeho jdeš 8)

Adél mě se taky zdají často hnusný sny-ani o tom nikdy radši nemluvim.....ale prý hodně těhotnejm…to asi to podvědomí, obavy a tak.....

Daisy gratulka ke kontrole-samé dobré zprávy......buď ráda, že netloustneš-vidíš ten cukr, jak se nekonzumuje, tak dělá hodně 8) Já jak mi vyšly divně ty výsledky toho cukru, tak jsem do příští kontroly, kterou jsem měla myslím za tři týdny taky hodně omezila cukr a nepřibrala jsem ani deko…i sestra a doktorka se divily 8O

Duant já se taky proberu, než dojdu na záchod asi tak šest metrů-natož z patra do patra-mimochodem, taky máme barák, kterej rekonstruujeme-to je mazac, co????Já říkám, že to daleko horší, než stavět novej :roll: :wink:

Ilci tak bacha na lokty-ty člověk pořád potřebuje 8) :lol: :lol: :lol: Chudák manža-se musel leknout…já bych taky startovala :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
9.1.09 11:18

Ahoj maminy,

to je skvělý, už to máte všechny za pár a objevují se první miminka. :wink:

Mae - moc gratuluji k holčičce!!! :srdce:

Meduňko - jestli můžu, taky se hlásím do party…: rébi/Markéta/36 let/TP 23.2./ holčička Judita 21.11. (26tt+4) …nejsem ale moc aktivní kecalka :lol:

Ditto - k těm tušením. Já si sice předčasný porod nepřipouštěla. Když jsem se ale před pár měsíci probírala věcma pro miminko, tak jsem si tak říkala, „možná bude všechno jinak“.

Lenoušku - monitor dechu taky budeme pořizovat…vzhledem k okolnostem…

Mirko82 - to lehátko je super…viděla jsem taky jedno krásný v Mothercare, ale je za 2800Kč :roll:

Včera jsem Juditku poprvé koupala. Už je znát, že se z ní stává miminko, jak má být. Sice je pořád ještě malinká, ale už to není taková panenka Barbie jako na začátku.

Jinak z důležitých věcí nám chybí ještě plínky a autosedačka. Hlavně teď řeším ty plínky. Chtěla bych spíš látkové, nevím ale jaký přesně vybrat. Máte nějaký typy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
9.1.09 11:26

Rébi to je dobře že už můžeš malou i koupat a jak se jí to líbilo?

Ditty manžel se lekl pořádně a já se lekla jeho až mě bříško zabolelo.

teď už sem krásně usínala a v tom mi brácha volá kde že přesně mám firmu aby tam dal lístek na peníze, sem se na něj nemohla ani zlobit dyť to dělá pro mě, tak du dál spát, netuším jak to budu zvládat až bude prcek. Du zase něco nahnat chrupkáním u telky, dokud to de :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
9.1.09 11:31

Já kojící podprsenku risknu a asi objednám přes net.kamarádka mi poslala odkaz,že byla spokojená:
 http://www.emanuela.cz/…dle-abecedy/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
9.1.09 11:32

Rébi : Jestli budeš mít čas, tak ohledně látkovek ti dobře poradí na baby-café, tak je celá sekce látkovek a holky rády poradí ;) Mě tedy látkovky nenadchly, koupila jsem jen na zkoušku pár kousků… já tedy ale zkoušela držší kalhotkové (jako jednorázovka, ale prostě pratelné). Mám jednu Baby Lucy bambusovou (na tu e musí dát ještě nepropustné kalhotky a pak vše v 1 Mommy´s Touch a od stejné firmy ještě kapsovku. Koupila jsem i nějaké vícevrstvé, ale ty se mi moc nezamlouvaly, ale kámoška je s nimi nadmíru spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
9.1.09 11:35

Ahoj nespavky přidávám se klubu, na dnešek jsem taky spala dost mizerně. A schválně jsem se koukla do kalendáře, ale úplněk má být až v neděli…
A víte, co se na porodnicích mezi personálem říká? Že „o úplňku praskaj vody“, takže Daisy a spol… Jsem zvědavá, jestli se tu sejdeme v pondělí všechny, nebo některá bude psát z porodnice :lol:

A mj. to není babská pověra, to je fakt, na por. sále jsem pracovala 2,5roku, a při každém úplňku, kdy jsem sloužila, jsme měli na příjmu aspoň dvě těhulky s odteklou vodou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
9.1.09 11:39

čUS,

tak jsem byla dnes na tom cukrtestu,ani mi nevadilo že je to tak sladké jako to že jsem tam musela přes 2 hodiny sedět.Tak doufám že už to bude v pohodě.V pondělí si mám zavolat na výsledky.

Holky krásné pupíčky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
9.1.09 11:59

Tak jsem si chtěla na chvíli zdřímnout, ale volal od nás z práce IT pracovník a zprovoznili jsme přístup k PC do práce, tak jsem teď 2 hodiny makala. Převáděla jsem sklady s materiálem za 58 milionů, takže mě z těch čísel teď příšerně bolí oči. Asi je nechám na hodinku odpočinout :lol: .

Všem děkuju za pochvalu Sabčina koutku. Jsem na něj hrdá a vždycky, když jdu do ložnice, tak se kochám :oops: :lol: . Už fakt chybí jen Prďolka :wink: .

Dituš, máš pravdu, pověrčivá nejsem. Zatím ten kočárek nemáme kde dát, takže mi ani nic jiného nezbylo.
Nejlepší byla Petrova mamka. Viděly jsme se jen jednou a to ještě ne v dobrém a ani teď, co jsem těhu nemá zájem o žádné styky. No a Petr ji řekl, že máme kočárek doma a ona ať ho okamžitě doveze k nim, že to přináší smůlu a kdesi cosi…
Túúdle, celou dobu se nestará, tak ať mi teď vleze na záda. Říkala jsem Petrovi, že jen přes mou mrtvolu, že kočárek zůstane pěkně tam kde je! Mám ho vypraný, načančaný a ona by ho hodila někde do prachu na půdu. To by mi tedy pomohla :twisted: .
Omlouvám se, nějak jsem se rozlítila :oops: .

Péťa s Matýskem jsou tedy čísla :lol: . A že se Peťule nudí? To je éro :lol: .

Daisy, ty máš pěkný pupík. I ze předu vypadá krásně pevně. To já ho mám rozlitý do stran :? . Ale k dnešnímu dni mám 9 kg nahoře od začátku, tak jsem moc ráda. Čekala jsem, že při mém štěstí budu mít tak 20 kg !.

Kačudko, test dopadne určitě dobře, uvidíš :wink: . Jsi tedy dobrá, že ti ten sladký bordel nevadil. Mě se zvedal žaludek ještě půl dne..

Befi, na předporodní kurz chodím od 28 tt. Je to 10 lekcí za 1000,– a nechala jsem si to proplatit pojišťovnou. Jsou to přednášky (i s laktační poradkyní, dětskými lékaři) a plavání a cvičení. Prohlídka porodnice v tom sice není, protože ta PA to dělá soukromně, ale ta porodnice, do které chci pořádá každou středu ve 12. hodin prohlídku bez objednání za 50,–, takže tam ve středu pojedeme.

Tak a teď se jdu opravdu natáhnout :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
9.1.09 12:02

Jo holky stím úplňkem je to pravda a nebo i změna tlaku nebo počasí prej stačí, tak se malinko začínám bát abych nerodila ve 33 týdnu.
Sem včera mluvila s kamoškou a prej pokud neporodí do neděla sama tak v pondělí de na vyvolání :-) a to má prej termín až 20.1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
9.1.09 12:16

No to já teď kecám s kolegem z práce a zachvilku du vařit konečně ty slibovaný kynutý knedle s jahodama a pak se asi natáhnu a pak pudu k našim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
9.1.09 12:22

Jo a teď sem si vzpoměla že se asi Jezinka ptala jak sme to měli na začátku těhu, no tak já měla ukrutnou zácpu, a ty stavy co máš tak to je normál prej a tak během 3 měsíců se to prej upraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
9.1.09 12:31
obrazek píše:
Ahoj nespavky přidávám se klubu, na dnešek jsem taky spala dost mizerně. A schválně jsem se koukla do kalendáře, ale úplněk má být až v neděli…
A víte, co se na porodnicích mezi personálem říká? Že „o úplňku praskaj vody“, takže Daisy a spol… Jsem zvědavá, jestli se tu sejdeme v pondělí všechny, nebo některá bude psát z porodnice :lol:A mj. to není babská pověra, to je fakt, na por. sále jsem pracovala 2,5roku, a při každém úplňku, kdy jsem sloužila, jsme měli na příjmu aspoň dvě těhulky s odteklou vodou…

Tak já teda rozhodně rodit ještě nemíním :) Navíc mám vypsané volné sms. Tak bych ani poslat sms nemohla. Takže já až po 19. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
9.1.09 12:43

Daisy tak to je dobrej důvod proč nemůže že nemáš už sms :lol:
Befy ty si sem dával ten odkaz na ty podprdy, no tak já sem si zkoušela tu Naturanu za těch 307,– černá s proužkem a byla ůplně super jen mi byli košíčky na knop tak sem si ji nevzala ale určo si ji koupím, ale prvně si obědnám tu bílou obič za těch 290,– Naturanu doufám že bude stejně sedět a po porodu si pak koupím tu proužkatou a pak ještě nějakou krásnou a „sexy“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí