JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11484
9.1.09 16:23

Ilčo:Já mám CS4
Duant:Mě nepřijde že by mi kleslo…Nebo holky, kleslo?Zkuste juknout do Galerky a porovnat, mě přijde že je stejně vysoko… :)
Lenko:Děkujem za zprávičky od Mae.Malá je nyny…A přijde mi do Mirky… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
9.1.09 16:27

Jéé, ta Adélka je krásná!!! posílám jí :huban: :huban: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
9.1.09 16:27

Mě taky podle tý malý fotečky příde že se podobá na Mirku :-)
Daisy neděs mě ty si o 4 týdny dál než já, tak já už se du teda rači válet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
9.1.09 16:35

Ilčí, pokud ti dr nic neřek tak buď v klidu, a odpočinek ti schvaluji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
9.1.09 16:36

Leni, díky za zprávy. Adélka je opravdu nádherná. Taky mi příjde akorát. A Miruš moc zdravím!

Já jsem si zdřímla a vytáhnu žehličku. Chystám se na to týden, tak je na čase. Navíc jsem sama, tak alespoň budu mít klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
9.1.09 16:37

Já se jdu též natáhnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
9.1.09 16:55

Ahoj bříšánka :-)

jejda, jejda holky nestrašte s ouplňkem :roll: :roll: :lol:
to se budu zase celej den pozorovat-lepší, kdybych o tom nevěděla :lol: :lol: :lol:

Jinak s tím CS.....já jsem myslela, že když má někdo třeba CS 1-takže to znamená, že je na 1 prst otevřený, ale teprva po poslední kontrole jsem pochopila, jak to teda je........Já mám CS 3-a to znamená-že mám v průkajdě zaškrtnutý-hlavička naléhá-1 bod
zkrácený čípek- 1 bod
konzistence čípku(změkčil se)-1 bod
No a sečteno podtrženo-CS 3................jako myslím, že v tomhle týdnu-je to normální-naopak žádoucí, pač se děloha pomalu, ale jistě připravuje…horší je, když děloha nereaguje, jste pořád jak nedobytná pevnost-o to je ten porod delší a bolestivější…nevím-je to moje teorie-vemte si-jak chudák Peťule i Mirča naříkaly, jak je pořád bolelo bříško a myslím, že na prvorodičky měly rychlý porody 8)

Leni moc díky za zprávičky-Adulinka je sladká, krásňounká…asi už tu nejsi, ale dala bys nám tu fotku do galerky......chtěla bych si jí zvětšit-malá vypadá jako krásně dopečené miminko-žádný nedonošenec :lol:

Rébi nemáš taky nějaké nové fotečky, koukala jsem tuhle do galerky na Juditku-no je to zlatíčko krásný k pomuchlání-akorát jsem u toho brečela.....jak vidím miminko v inkubátoru-a takhle maličký-to je pro mě hrozně bolestivý :cry: :cry: :cry:

Befi dík za ten odkaz na ty stránky.......a troufnete si jo-objednat ty podprdy-na blind???Já bych to taly zkusila-ty ceny jsou dobrý 8)

Sammy no teda-zase jedna povedená tchýně :twisted: ..........já nevím Miško, jestli si to už psala, ale vy máte spolu nějakej konflikt, nebo je to jenom taková ta klasická oboustranná „nesympatie“????No vidíš-ty mě utvrzuješ v tom, že některý ty tchýně jsou fakt ujetý-pač takovou snachu, jako si ty-co by si víc mohla přát????
Kacudko tak super, že ti ten hnůj sladkej nevadil-a proč si ho absolvovala znovu-jsem to zapomněla…Taky si tam měla nějaký nesrovnalosti????

Ilci tak brácha je taky poklad, že se takhle stará :lol: :lol: :lol:

Daisy jasně-máš reht-tady se prostě rodit nebude nejmíň 14 dní a hotovo 8) :lol: :lol: :lol: Ty nemáš sms-já zase nemám všechno připraveno :oops: :lol: :lol: :lol:

Duant jeee co to je-párky na paprice s rejží???Jsem si to musela číst dvakrát-jestli to čtu dobře :wink: :lol:

Jinač taky jsem běhala po městě, zase mě dloubal čípek, jako kdyby mě tam někdo šťoural ostrým háčkem.................koupila jsem malý balení plínek New Born, krémíček na prdelku i na obličejíček, v lékárně Bepanthen, kojící kloboučky-neměly ty porodní vložky-paní na mě koukala, jak když jsem spadla z višně-prý to vůbec nevedou :roll: 8O
A vzpomněla jsem si, nechtělo se mi vytahovat debilníček-že jsem zapomněla koupit ty jednorázový kalhotky :roll: .............
A podprdu jsem čuchalal, že nedonesu, pač jsem chtěla do krámku s těhu módou, ale bylo mezi 12-12.30, tak jsem čuchala, že malej krámek bude mít pauzu-no vzala jsem za kliku-samozřejmě…ale za výlohou nějaký podprdy byly, tak to zkusím hned v týdnu......snad to vydržím :lol: :lol:
Ale taky mám cukání to objednat z toho odkazu-co semka dávala Bef.......

Jo a holky-už jste zjišťovaly-za co a kolik proplácí vaše zdravotní pojišťovny?????Já jsem se byla ve středu zeptat-paní mi řekla, že oni ještě na pobočce ty nové buletiny a tak nemají, že mi nemůže říct přesně, ale ať se kouknu na internet a hlavně, že na to mám celej rok-na proplacení-tak to jsem chtěla vědět.........
Koukala jsem teda na stánky pojišťovny-už tam jsou balíčky na rok 2009-a v je tam balíček pro těhotné a kojící matky a děti do 3 let věku-dohromady-a našla jsem tam, že můžu teda uplatňovat buď pro sebe-potřeby na kojení, ale zrovna tak mi těch 1000,– můžou proplatit i na autosedajdu.....samozřejmě to musíme kupovat ve speciálkách-ne v bazarech, nebo supermarketech-to je jasný :lol: 8)

A co ta naše Mischni-zítra už by měla být na příjmu, co?????Ani vlastně neví, že Mirča už porodila...........................

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
9.1.09 16:57

Jejda-úplně jsem zapomněla-zdravím Obrázka :-)

Jo a Jezinka se ptala na ty problémy-nevím, myslím, že tyhle pocity jsem měla neustále též-úplně ty samý 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
9.1.09 17:01

ditto, udelam zaklad - osmahnu cibulku, zaprasim, pridam sladkou papriku, zaleju, osolim, takova opravdu ‚basic‘ omajda a pak do toho svihnu prohrat parky a no jako prilohu rejzi…je to desne rychly a deti to nastesti maj rady :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
9.1.09 17:06

Daisy úplně jsem zapomněla pochválit bříško-krásný....................jo a Daisy-prosímtě, už si byla na sociálce odevzdat ten papír, že nemáš nárok na mateřskou????Jestli už to někdo chtěl teď????

Holky ty bříška máte všechny teď takový kulaťounký-hezounký…nééé, že by před tím nebyly...........já jsem teď hledala taky, že bych vám sem šoupla, ale všechny, co jsme teď nafotili-okolo Vánoc a tak-jsou nemožný.....samá nahotina :oops: :oops: :lol: tak příště nějakou slušnou sem dám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
9.1.09 17:08

Duant a víš, že to nezní špatně???Já teda párky moc nemusím, ale tohle občas fakt může bejt dobrý............akorát já bych radši těstovinky-ale proti gustu, žádnej dišputát 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
9.1.09 17:10

ditto , chutove to je fakt v pohode…my taky nejsme naky parkozrouti, ale hodi se to, kdyz je potreba neco fakt rychlyho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
9.1.09 17:18

Duant no přesně-taky občas potřebuju udělat něco rychlýho-to známe všechny, má člověk běhání a pak přilítne a co honem, že????A já se teda přiznám, že moc mi nejde vařit dopředu den před tím, když vím, že přilítnu kdoví kdy???Ale asi se to budu muset naučit, pač jak bude člověk někde raisovat s kočárem a pak honem domů něco klohnit..........Tak jsem si už dávno říkala, že bude dobrý se vždycky odpoledne dokopat a něco uvařit.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
9.1.09 17:24

Holky taky si jdu schrupnout-pokad to půjde, jsem nějaká upajdaná.........to chození mě nějak zmohlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
9.1.09 17:31

Párky na paprice mi připomněly další úžasnou rychlovku, na podzim jsme s miláčkem vejletili a objevili v jedný zapadlý vesnici v krámku Boloňskou omáčku od Otmy ve skleničce - no tak to si prohřát, v mým případě uvařit, (já teď všecko trošku přeháním, tudle sem vysušila jednu z nejtučnějších ryb, makrelu, aby byla pořádně udělaná a pak nebyla málem k jídlu) :lol:
jo k tý omáčce - je chuťově fakt labůžo, nakrájím do ní třeba šunku a poleju s tím špagety, miláček se může utlouct a já že třeba kečupy vůbec nejím, tak tohle je… jiná mňamka :lol: a zkusila jsem jí dát i místo obyč. rajčat na pizzu a je to 100× lepčí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí