JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9868
9.1.09 17:33

a Dituš ahoooj taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8853
9.1.09 17:37

Dita ..díkas ..asi trochu plašim,co? :roll:

Obrázku ahojky …díkas za recept …rychlovky já ráda …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
9.1.09 17:53

Ditto : ty klouboučky co si kupovala-to je na lepší kojení nebo proti bolavým bradavkám,když mimi saje?
a ještě se chci poptat co přesně za kosmetiku kupujete - zda mýdlo,olejíček,krém…

ad podprsenky - já už objednala,tak až přijdou poreferuju.ale stejně je to individuální..,já osobně nesnáším nákupy podprsenek..když už mi náhodou nějaká sedí,tak beru pro jistotu hned bílou a černou :lol:

Obrazku : ahojky,kolikátý si vůbec týden? co práce,chodíš nebo seš na neschopence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
9.1.09 18:02

Ahojky holky,zdravím Vás po dnešním dnu…Mám po KO a doktor říkal,že jsem se zase úplně zavřela - CS 1,takže já na řadu asi nepůjdu…=o(,mám vy:,–(it už všechny ty prášky,včetně magnesia..

Každopádně 2.2.09 by mi nejpozději porod vyvolal,pokud by se mi nerozjel dřív,takže termín je asi jasný.A pokud bych prý začala opravdu předčasně rodit,tak se nemám bát,prcek už má 2,5kg..

Jdu dočítat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
9.1.09 18:09

obraku , taky dobry :wink:

Ja posledni rok a pul varila detem den predem obedy na druhej den kdyz jsem chodila do prace. Jak jsme predtim 12 let bydleli s babickou, ktera jim pres tyden varila obedy, takze nikdy nechodily do jidelny, tak byly rozmazleny. Takze asi na tento system budu muset zase najet, i kdyz pristi rok uz (kdyz panbu da) budou na vejsce a na stredni skole, tak uvidime, jak se budou chtit stravovat…jestli ve skolach, nebo doma…

Ted jsem musela znovu do lekarny pro neco, co dopoledne nemeli a fakt, ja uz pomalu nemuzu chodit!…ty bolesti stydky kosti, nebo co to tam je, to je desny 8O :roll: ze sedu, po vyhrabani se z auta, nez se pak rozejdu, no to je divadlo :roll:

Navic uz brzo nedosahnu kvuli pupku na pedaly :cry:

jezi , ja prvni tri mesice skoro nejedla a pritom jsem mela uplny krece v brise a casty prujmy…uplne nejlepsi bylo, kdyz jsem si nekde na netu precetla, ze prujmy v tehotenstvi nemaj bejt, studenej pot me obchazel (taky jsem v poslednich dvou letech mela dvakrat smulu, takze jsem se bala vseho, kdyz me bylo blbe, kdyz me bylo dobre, no proste co si budem povidat, toho strachu se clovek holt nezbavi, pak jsem si uvedomila, ze i kdyz to vsechno dopadne dobre, ze se stejne o to dite uz budu bat celej zivot, takze si clovek nevybere) :wink: …ja nevim, takovy ty soudy laicky verejnosti (nemyslim vlastni zkusenosti pro uklidneni, nebo porovnani), ale jak je nekdo uzasne chytrej a mluvi jak deset doktoru, co URCITE NENI V PORADKU, to me vytaci…nejlepsi je zeptat se doktora, vsechno je tak individualni…nakonec i ten doktor kolikrat vi prd :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
9.1.09 18:16

Týýýýýýý brďo, tak teda párky s rýží by mě nenapadli ani ve snu, ještě s rajskou. No ale může to být vážně dobručké. Někdy to zkusím, rychlých receptů není nikdy dost.
Ty podrprdy jsou vážně pěkné a za dobrou cenu, u nás ve městě je to fakt šílené, nic pěkného sehnat nejde, samé takové kytičkované, nikde ani náznak pěkné podprsenky. Ale chtěla jsem se zeptat, když máte teďka třeba košíček C, tak jakou kupujete? Já jsem se u malého nerozkojila a předtím mi „úžasná“ paní v obchodě radila, ať si vezmu aspoň o dvě čísla větší, tak jsem chodila s nechutnou podprsenkou, která by mi byla dvakrát.
Adélka je fakt krásná, vůbec mi nepřijde prcek. Malý se narodil o 14 dní dřív a měl 2900g, takže já musím asi vydržet aspoň do toho 38. týdne, protože mám „podmíráčky“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
9.1.09 18:19

Ted to po sobe ctu a zajimalo by me, jak me asi tak ten studenej pot OBCHAZEL? Asi jsem mela na mysli POLEJVAL 8O :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
9.1.09 18:22
Ditta77 píše:
Daisy úplně jsem zapomněla pochválit bříško-krásný....................jo a Daisy-prosímtě, už si byla na sociálce odevzdat ten papír, že nemáš nárok na mateřskou????Jestli už to někdo chtěl teď????Holky ty bříška máte všechny teď takový kulaťounký-hezounký…nééé, že by před tím nebyly...........já jsem teď hledala taky, že bych vám sem šoupla, ale všechny, co jsme teď nafotili-okolo Vánoc a tak-jsou nemožný.....samá nahotina :oops: :oops: :lol: tak příště nějakou slušnou sem dám :lol:

jakej papír?Já mám papír na mateřskou a to se odevzdává na sociálce až po porodu, podle toho co mi tam řekly, ty babizny…Myslíš ten vypsanej papír na mateřskou od Dr?Nebo co? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
9.1.09 18:26

Befi:Já to s kosmetikou nepřeháním. Mám olivový olej.Krém proti mrazu Bübchen a od té samé firmi Baby Bad.Toť vše.Jo líh na pupík…

Jezi. Já na začátku trpěla zácpou a podbříšek mě pobolíval a kozy taky…

Tak ateď nevím na co jsem chtěla reágovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
9.1.09 18:28

befi , ja vypsala opoledne, co jsem poridila za kosmetiku a ostatni se uvidi, az jak to vsechno bude :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
9.1.09 18:41

Jo a Bepanthen na zadeček, a Flatulin gel na prdíky..Pokud bude problém koupím sab simplex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
9.1.09 18:49

Pouštím R. na pc, tak budu večer nebo až zítra zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
9.1.09 18:54
Daisyzbopo píše:
Jo a Bepanthen na zadeček, a Flatulin gel na prdíky..Pokud bude problém koupím sab simplex

Ty jsi sečtělá…=o))Sab simplex je fakt super na prdíky,doporučuje je nakoupit do lékárničky na první 3 měsíce…

Adélka je opravdu nádherná,taky mi nepřijde malinká…

Jinak si taky myslím,že CS není tak důležitý,spíš ta hlavička,jak moc naléhá…mně právě začala nějak hodně sestupovat,tak mi na:,–(ili ten magnesolv i Utrogestan ve větších dávkách a úplně mi to zastavili a teď pro změnu nebudu moc porodit,ale mám to daný (ten porod),takže se nemusím bát přenášení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
9.1.09 19:00

Jako kosmetiku moc doporučuji Sauvinex,Chicco nebo Seba Med,i když třeba v roce už po něm byla Laurinka opruzená…

Rébi:to je super,že už jí můžeš koupat,budeš taky nastupovat k malý do porodnice,až jí vyndají z inkubátoru?Nebo si jí vezmete rovnou domů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
9.1.09 19:32

Tak jsem vytáhla žehličku, ale zvládla jsem jen kopu plínek a zase žehlení uklidila. Asi budu ještě chvíli chodit zmuchlaně, než se dokopu ke zbytku :oops: :lol: .

Befi, já mám z kosmetiky (většinou Nivea baby) olejíček, koupelový gel a obyč. mýdlo, šampon a krém proti mrazu. A z lékárny líh, borovou vodu, Bepanthen, Pupík na prdíky a ty buničinové čtverečky na čištění pupíku a očí…Toť myslím vše.

Dituš, ptala ses na „tchýni“. Ona ani skoro po letech nemůže zkousnout, že se Petr rozvedl a všechno dává za vinu mě. O okolnostech toho moc neví, raději věří tomu, co „jedna baba povídala“ a hrozně ráda nade mnou vynáší soudy, i když mě vůbec nezná. Už podle toho si o ni myslím taky své. A jak říkám, k životu ji nepotřebuju. Péťovi jsem říkala, že malou tam vezme, až se narodí a pokud bude mít zájem, tak budu ráda za Sabču, že bude mít babičku, ale já ji vídat nemusím… To jsou vztahy, co? :roll: .

Obrázku, ta boloňská omáčka je výborná. Taky ji hodně používám. Ale Drahý je masožrout, takže vždycky koupím tak kilo mletého masa, na rychlo opeču jen se solí a pepřem, mrsknu tam 2-3 sklenice té omáčky, max. trochu kečupu a mám za 20 minut hotovo :wink: .

No nic, jdu se naložit s knížkou do vany. Už mě půl hodiny pěkně pobolívá břicho, ale jen na jedné straně. Snad to povolí.. A pak si zalezu do postele a budu se dívat na Sandru Bullock.
Jak Vás znám, tak toho zase po večeru nakecáte :wink: , tak alespoň budu mít ráno u kávy co dočítat.
Opatrujte pupky a dobrou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital