JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12915
11.1.09 11:04

Mischi a co se týče pohledu na metřík tak taky sem z toho taková nesvá už aby to bylo, ale ono to příde a doufám že vpravou chvíli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
11.1.09 11:22

Dobré dopoledníčko mamušenky :-)

jenom v rychlosti nakukuju-rodinka mi odešla bruslit-a nééé na stadion-jako obvykle, ale na rybník, tak doufám, že v pořádku dorazej :roll:
Jsem od přírody takovej vyplašenka a mám hned před očima nejrůznější scénáře :roll: :roll: :roll: No tak tu musím poklidit a razíme k babče…ještě teda budu muset stihnout pověsit jednu pračku prádla.................

Ilci já nevím s těma cvikama, ale já bych to nedělala.......fakt se říká, že když se miminko nechce otočit, většinou ví, proč(krátký pupečník apod.) A včera večer jsem si po delší době pročítala mojí moudrou knížku o těhotenství a tam bylo o poloze KP napsáno, že hodně miminek provádí angažování hlavičky směrem dolů opravdu až po 35-36.tt-jsou tam přesně procenta, hledám to tu, ale nemožu to najít-když pospíchám-zákon schválnosti.....................

Leni tak tos měla opravdu k Vánocům-já chci takýýýýý :lol: :lol: :lol: ty kontrakce, jak popisuješ-jojky vím dobře, jaký máš na mysli a já je měla dvě a půl hodiny :roll: :roll: :roll: -jako fakt mě napaly i věci-nepřejte si slyšet jaký............

tak zatím páááááááááááá-už mě tlačí čas :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
11.1.09 11:31

Dobré dopoledne.
Tak už jsem zase v plné polní. Drahý mě dnes nechal ležet (oběd máme od včera), donesl mi kafe do postele a uklidil v kuchyni!!! 8O . Asi nějaká erupce na slunci :lol: .

Jinak hlásím, že dnes už mi je fajn a nic nebolí. Je možné, že to byl skříplý nerv a vystřelovalo to. Poslíčky už jsem měla, tak vím, že ty to nebyly (mmch. ve vaně vždycky poleví, takže tu si ujít nenechám :wink: ). Všem děkuju za rady :wink:

Co dnes plánujete? Já hodlám tátu ukecat, aby jsme odpoledne sjeli do McDonalda. Slintám už 2 týdny :oops: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
11.1.09 11:37

Zdravím při neděli…tak já zase včera usínala v takových bolestech,že jsem myslela,že nepřežiju noc-to bylo hrozný.Tak mě bolel kříž,že jsem se nemohla ani hnout a teda žadný intervaly,ale pořád až se mi z toho začal zvedat žaludek a dneska jsem si dala tu vařicí koupel,aby to přešlo…a teď tady čtu,že to není dobrý,ale je miˇteď ráno už dobře..

Ode dneška za 3týdny to mám za sebou - pokud to nepřijde samo dřív..
Holky máme to za pár,včera jsem konečně připravila tu tašku do porodky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
11.1.09 11:43

No Dity já to taky stím cvičením nepřeháním jestli sem to dělala za týden 2× tak je to moc, taky si říkám že má čas ale chvilkama mi to vrtá v hlavě a taky sem to slyšela stím že prostě když se neotočí tak že to má důvod, takže násilně to dělat nebudu ani přehánět.
Jé jak já bych ráda šla bruslit ale důvody sou jasný :-)
Sammy MCdonalda moc nemusím to já spíš slintám na KFC, ale dneska sem si vymyslela mňamku takže mě to slintání netrápí. jo a odpoledne de manža na jakousi schůzi hasičů a dojde mi kamoška takže mám o zábavu postaráno :-) tak já du dovařovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
11.1.09 11:46

Ditus:jojo,přesně vím,na co jsi myslela,já jsem taky přemýšlela,že rozeběhnout se hlavou proti zdi nebo skočit z okna by mě zachránilo..i manžel říkal,že si myslel,že umírám,že to byl hrozný pohled,jak jsem se tam kroutila a kričela a nemohl nic dělat…
Proč jsi si nenechala dát ten epidural,když to bylo takhle hrozně dlouhý??

Fuj,neměli bysme takhle strašit…něco lepšího na závěr,když jsem tu svojí princeznu poprvé uviděla,tak jsem začala tak štěstím brečet,že to nešlo vůbec zastavit (byly to hrozny emoce) a nejhezci chvile v mem zivote.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
11.1.09 11:56

Leni, tak to je mi líto, že tě taky tak potrápily bolesti. A s tou vanou to není tak docela pravda. Pokud máš jen poslíčky, tak Ti vana převážně pomůže a uleví. Pokud bys už měla rodit, tak by ti zase měla pomoct ten porod víc rozjet. Takže já se horké vany nevzdám ani náhodou :lol: .

Ilčo, tak to máš dnes fajn program. A co vaříš dobrého? Já to opět vidím na válení v posteli. Musím využít, že mám tátu po pěkně dlouhé době doma celý víkend…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
11.1.09 11:59

Cus, bus,

tak ja se prave probudila, panc jsem nespala asi do ctyr!!! Nastesti deti driv jak v jednu nevstanou, tak udelam rychle obed (knedlik mam hotovej), a udelam veprovy a spenat.

Ad vira - muj bracha ma tri kluky a uz pri prvnim se rozhodli, ze ho chtej nechat pokrtit (oba jsou neverici). Tak se museli nejdriv nejak seznamit s bibli a podobne. Farar k nim chodil vzdycky v patek vic jak rok, dobre se napil, najedl, tak uz ho pak podezrivali,ze to schvalne prodluzuje :wink:

Jeden jeho kamarad mi pak vypravel ze byl v soku, (on nevedel, ze se takhle pripravujou na krest), ze se jednou zastavil pro brachu, jestli nepujde na pivo, zazvonil a vylezla brachova tchyne a povida: ' Martin nikam nemuze, ma tady pana farare'… 8O :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
11.1.09 12:09

A k tem bolestem - me uz taky kolikrat boli v krizi tak silne, ze se pak bojim, aby uz se neco nedelo…epidural uvidim, jak to bude probihat. Dva porody jsem mela bez toho, jo, bolelo to strasne, ale ani jsem nevydala hlasku a bylo to realtivne rychly, tak to asi nebylo v mym pripade nic strasnyho…ale ted, v tech skoro ctyriceti uz mam teda stazenou prd..l strachy, takze si myslim, ze jestli to bude zly, beru vsechno, co mi nabidnou. Navic ja mam takovej problem…manzel nepocita s jinou variantou, nez ze samozrejme pujde k porodu a ja jsem zrovna ten pripad, co kdyz trpi, tak by nejradsi sam zalez nekam, kde k nemu nikdo nemuze…ja vim, ze na nej budu silene protivna, zvlast, kdyz me bude chudak utesovat…ale zas ho o to samozrejme nechci pripravit…myslim, ze me dobre zna, tak snad vi do ceho jde 8O :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
11.1.09 12:11

Sammmy:No jo,hold je to asi úděl toho posledního měsíce,zase na druhou stranu ty myšlenky,že už za pár dnů tu bude ten malej človíček,kterej v nás pomalu roste už 9měsíců je úžasná..A nejlepší je,že vůbec nevíš,kdy to přijde,může to být už dnes nebo naopak můžeme přenášet několik dní…zvláštní vývoj to těhotenství… :wink:

Já mám planované vyvolání 1.2.,ale pochybuju,že to tak dlouho vydržím..=o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
11.1.09 12:15

Duant:Tak to já teda křičela a prej hodně,ale to já vůbec nevím… :oops:

asi špatně snáším bolest,ale taky mi bylo řečeno,že tím,že se mi všechno rozjelo tak rychle a malá šla tak rychle ven,tak že jsem měla kontrakce mnohem silnější,než je běžné,ale nebylo mi pomoci,protože nic proti bolesti by už nestihlo začít působit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
11.1.09 12:26

Lenousku , samo, ze vnimani bolesti je silene individualni, to nikdo neposoudi, jak to cejti nekdo jinej :wink: …ja treba o sobe vim, ze mam prah bolesti dost posunutej. Ja jsem zase expert na paniku, jakmile se cejtim ‚divne‘ a nevim pricinu, zacinam panikarit a prifarej se mi ruzny dalsi symptomy, protoze si hned vsugeruju,ze se mi deje to a to…

Moje babicka byla zdravotni sestra a vypravela, jak treba nekdo zkolaboval a umrel po injekci u zubare. No a ja to mam tak silne v podvedomi, ze moje spoluzacka-zubarka ze me nemuze. Ja se vubec nebojim bolesti, ale bojim se injekce na umrtveni. Jednou mi trhala zub a i kdyz mi pichla injekci, tak to pak docela fest bolelo. A ja ji povidam, hele, to nejak docela dost boli, a ona zjistila, ze mi to pichla tak, ze to vlastne vubec nepusobilo v tom miste, kde trhala ten zub, tak mi chtela dat druhou injekci a ja ji to zakazala! Ze me predavkuje a ze zkolabuju! Tak ja, blbec, to radsi vydrzela s tou bolesti. Rikala, ze se ze me zblazni a ze musim mit ten prah bolesti dost posunutej 8O :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
11.1.09 13:19

Tak si zkus říct,že to byla trošku jiná doba a že umírali lidi na běžný nemoci,který se dneska téměř přechází…v dnešní době už by asi lékaře zavřeli,kdyby mu tam pacient umřel po injekc na umrtvení.. :lol:

Buď ráda a on i 3.porod by měl jít jak po másle,i když je tam velký věkový rozdíl,takže to bude možná jako poprvé,taky jsem zvědavá,jaky to bude,když už je to 2.porod a malou jsem rodila přesně před 2.lety…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
11.1.09 13:21

Ahojky maminy
Jak se v něděli vede. Dnes byl u nás k obídku segedín. Udělala jsem ho víc aby bylo na pondělí. To jedeme s Niki na chirurgii. Má malou pupeční kýlu. Tak jsem zvědavá, co nám poví. U holčiček se to ale prý spravuje vždycky kvůli pozdějšímu těhu. Byla bych radši kdyby se dělalo než se mimi narodí. Abych mohla být s ní. Jak bude mimi venku tak by to nešlo.
V pátek jsem skončila v práci a ode dneška mi začíná mateřská. Už se na mimi moc těším. Připadám si jako hroch a obouvání a zavazování tkaniček je pro mě děs. V zimě už mimi ne. Snad vykoukne na svět trochu dříve. U Niki mi porod vyvolávali a nakonec jsem skončila u císaře. Teď bych ráda rodila normálně.
Zatím se mějte a opatrujte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
11.1.09 14:00

No jo, Lenousku , kdyz zrovna u nas v praci mame pana, ktery se po injekci u zubare dostal do klinicky smrti, holt nikdo nemuze predvidat,jak organizmus zareaguje :roll:

A jeste k ty bolesti…uplne nejlepsi je, kdyz nekdo druhej posuzuje, jak to asi tak boli…mela jsem kdysi nejake strevni potize a musela jsem krom jineho bohuzel i na rektoskopii, coz je teda pekne ponizujici a neprijemny…

Doktor mi rekl, ze to vysetreni bude velmi neprijemny, ale neboli to…no, a pak jak mi tam to kukatko, ci co, vrazil, tak to byla bolest ukrutna…a ja povidam: ‚Ale me to teda opravdu hodne boli‘…byla tam silene protivna sestra a rika: ‚Prosim vas, to nemuze bolet‘…a ja: ‚no me to teda boli‘ a ona: ' To teda si jeste nikdo nestezoval. Je to neprijemny, ale neboli to.' Tak me tak nasr..a, ze jsem ji rekla: ‚No a me to je prijemny, ale boli me to.‘ Doktor se normalne zacal rehtat a ta sestra teda zmlkla. To me fakt dokaze vytocit, kdyz me nekdo rekne, jak JA se cejtim. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí