JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8043
11.1.09 14:47

Ahooooj, tak my jsme doma :)

Nemám samozřejmě dočteno ani nestíhám nic moc napsat. Prcek je ok, žloutenka ustoupila, je teda ještě trochu žlutej, ale budeme vystavovat pod střešní okno a snad to brzo zmizí. Jsem trochu nesvá z toho jak to doma zmáknem - přeci jen v porodce bylo na koho se obrátit - ale jsem šťastná že už nás pustili.

Až budu mít víc času tak vám popíšu porod a pobyt a trochu vás dočtu a tak :) Jdu se teď juknout kam můj chlap dal fotky a kdyžtak aspoň nějakou hodím když najdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
11.1.09 14:51

Tak to je bezva ppetro! Tak at se v klidu adaptujete :wink:

ty me sice moc neznas, ale ja tebe duverne, protoze jsem Jarnatka procitala zpetne :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
11.1.09 14:51

No tak holky stěma bolestma, já když mě něco bolí sem někdy děsně ukňučená a nebo naopak se překonávám a hraju hrdinku, no tak sem zvědavá jak budu reagovat ale pokud to pude tak tak to zkusím vydržet bez epiduralu ale když ne tak beru epidural šema 10 :lol:
Sammy vařila sem slepičí vývar s játrovýma knedlíčkama a jako druhý sme měli byfteky z hovězího a hranolky a pořádná kupa oblohy :-)
no a teď sem vyslopala litr pomerančovo-mandarinkovýho džusu a čekám na kamošku :-) a už se těším na kafíčko :-), váhala sem že ještě upeču jablečnej závin ale nechtěloo se mi a mám tu ještě zbyteček cukroví takže tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
11.1.09 14:53

tak tady aspoň dvě fotečky a já zas letím za prďolou, spí mi o patro níž tak bych ho ani neslyšela kdyby bulel a chůvičku tam nemám ještě přendanou. už se těším jak vás dočtu a pokecáme - tak papaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
11.1.09 14:56

Jé Peti ty se máš že už ste doma, tak držím pěsti ať vpohodě zvládáš :-) ale ty určitě, když si psala jak se v porodce nudíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
11.1.09 14:57

Peti to je teda ale kus chlapa, je takovej dlouhoučkej :-) a tobě to tam moc sluší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
11.1.09 14:59

Smudlik je krasnej, a teda vypada, ze ti je podobnej :wink:

Tak hodne zdravi, stesti a uzivej si ho dokud bude bezmezne roztomilej… co tim myslim ti dojde, az mu bude tak kolem ctrnacti :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
11.1.09 17:17

Ahojky!
Pe´to vítám tě doma :) A malej je krásnej…Sluší vám to objema :)

Holky tak dopoledne nám nešel net, pak jsme jeli do hradce na nákup a koupili jsme tam i ty plenky.

R teď kuchtí véču, tak jdu nakrájet cibuli aby měl k tomu.

večer nahlídnu snad, pokud se dostanu na net, dnes pěkně zlobí.....

Zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
11.1.09 17:28

AHoj spolumatky!

ppetro - vítejte doma. Moc vám to spolu sluší, tak ať je prcek k mamince ohleduplný a moc nezlobí. A neboj, ono to není taková věda, jak to vypadá… :wink:

ad bolest - já asi nevím, jakej mám práh bolesti…ale když mi doktor roztahoval za stahu děložní hrdlo a tvrdil, že to nemůže tak bolet, tak jsem měla chuť mu narvat lešenářskou trubku do pr…A křížový bolesti si taky celkem pamatuju… :roll: :lol: NO, uvidíme.

Máme nakoupený zásoby, uvařeno, snědeno a večer se půjdu vorvanit do vany. Bolí mě celkem kříže ( dvě noci v cizí a tvrdé posteli a pak to cestování…) A pak padnu k tv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
11.1.09 18:13

Ahoj holky,
moc moc závidím Peťce, že už má bobiška doma. Je to pořádný chlapák, a oči mi přijdou po mamce, no ne? :wink:
My jsme dneska byli akorát bobovat s malým, jinak se mi moc chodit po té ukrutné zimě nebylo.Bylo sice krásně, jak byly stromy bílé, ale tak za oknem, že?
Já dnes usnula až kolem čtvrté hodiny, no hrabalo mi v noci, a v sedm už malý zavelel vstávat, no myslela jsem, že mě šlak trefí.
Tak co myslíte, jak jste si sem psali to CS? Tak já mám dvojku, co to může znamenat? fakt, že tu zůstanu nejdýl? No to by mě asi trefilo. Protože jedinou bundu kterou dopnu mám tak akorát, tak možná 3-4 cm by se tam ještě vešli, ale víc ani o píď.
Tak já jdu dát satánkovi večeři, taťka okupká a půjdem se spolu válet do vany. Teda válet :lol:
Dnes mi pěkně tvrdne břicho, protože jsem se dneska i pořádně doma rozčílila, tak se to miminkovi nelíbí.
Tak se mějte, ukážu se zítra.
A maminkám přeju hodné miminka v noci a těhulkám přeju, aby našli polohu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
11.1.09 19:00

Adel ta poloha je teda fest důležitá, to je síla než se poloha najde.
Peti malej má po tobě nosík, teda aspoň co já vidím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
11.1.09 19:23

Tak sme si s kamoškou pěkně pokecaly a teď se těším až se mi vrátí manžílek :D
Holky mě nějak začalo pobolívat v krku a sem nějaká unavená, ach jo, nejrači bych si zdřímla ale mám obavy že v noci bych nespala, ach jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
11.1.09 19:45

Ahojky,zdravím Péťu - ten Tvůj chalapeček je nějákej velikej nebo to asi vypadá jen na té fotce,kolik měl cm,určitě to tu už bylo…ale je krásnej,vůbec nebyl po porodu pomačkanej.

Duant:s tou hadičkou mi to ani neříkej,mamina jde 26.2 a všichni ji říkáme,jak to nebude bolet,tchýně mi tky říkala,že na tom byla a vůbec jí to nebolelo - to je fakt asi kus od kusu…

AdelaPaja:Ja mam CS 1… :lol: Už přes měsíc beru léky kvůli hrozícímu předčasnému porodu a teď při poslední kontrole mi doktor řekl,ať je vy:,–(ím,že jsem se úplně zavřela a že budem 1.2. vyvolávat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
11.1.09 19:54

Holky teda vy mě stím CS 1-2 celkem děsíte já mám tu 5 a mám pocit že zdárně poslíčkuju, pobolívá mě podbřišek jako na MS a semtam mě bolí v kříží,no doufám že minimálně ještě 4 týdny vydržím, ale nijak moc skvěle se necítím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
11.1.09 20:01

Holky díky moc za pochvaly - malej měl 50 cm a 3,2 kila, teď teda nemá ani ty tři, zhubnul - tak jak to bývá :)

Moc vám držím palce ať to zdárně zmáknete doklepat do konce, jsem fakt ráda že už je to celé za mnou. Ale jedna pravda tu fakt je a to že se ty porodní bolesti zapomínaj - já si pamatuju že mě to ku*evsky bolelo, ale zaboha si nemůžu vybavit jak. Tak aspoň nějaké pozitivum.

Jinak ty Vaše CSka - já měla 16.12. CS2 a 30.12 CS6 a s tím jsem šla taky rodit. Ono to není až tak uplně směrodatný ;-)

No nic, jdu koukat na „Matýsek se posral“ :lol: Ať jsme doma stylový :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital