JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11484
12.1.09 13:46

Duant:Mě umřelo minulý rok asi v listopadu.Mimi té morčice…Bylo jak kost a kůže z rázu naráz a pak umřelo..Ani vet mu nepomoh.Přijde mi to divný, jak kouknu na tu klec a nikde morče..Mám nutkání koupit nový, ale nechám si zajít chuť.Tak králice by ho umordovala, je děsná…Tohle ještě jakš takš brala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
12.1.09 13:50

kocka, kdyz se nehlida, tak je peknej previt :p

mimikry :p

Sir Arthur Conan Doyle :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
12.1.09 13:52

Duant:Kocour je nádhernej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
12.1.09 13:53

Jé a ty máš černého špice? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
12.1.09 13:54

Co je to za kocoira? Není to mainka, nebo ta Norská lesní, Nebo sibiřská kočka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
12.1.09 13:54

daisy , to je mi fakt lito, dej si chvili voraz, ted budes mit plno prace s malou a i tak mas tech zvirat na starost az dost…

Ja vim, jaky to je, my meli blbou andulku, Oskara, ale on byl fakt jak pejsek, kdyz jsem ho pustila z klece, ani nelital, sednul si mi na rameno a ozdiboval me, slysel na jmeno, byl fakt k sezrani. A taky z niceho nic chcipnul, dost mladej…me to normalne sebralo snad na mesic :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
12.1.09 14:00

daisy , to je kocka! A je to normalni krizenec, jeji mama byla uplne takova ta obycejna, zihana, jednou se u nas jako kote objevila hladova na dvore, no tak jsme ji samozrejme zacli krmit, pak prisly kotata, kazdy uplne jinak zbarveny, tri jsem udala, a tuhle jsme si nechali…na veterine rikali, ze by mohla mit predka nejakyho Persana :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
12.1.09 14:04

Mě tou hlavou připomíná tu Mainku :)
takže ten Sir je ten Psík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
12.1.09 14:06

Jo, jo…to je ten cernej spic, on se papirove jmenuje Lego Chass Stribrny stin, ale tak jsme mu nikdy nerikali, rikame mu Artur a ze srandy Sir Arthur Conan Doyle, ale taky pane Zupane, Artecutko apod. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
12.1.09 14:08

Jdu vařit, zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
12.1.09 14:09

Pa, ja zrovna zapejkam brambory s kvetakem a brokolici, posypany nivou, zality mlikem se smetanou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
12.1.09 14:09

Takze muj porod:

Do porodky jsme dorazili chvilku pred 7 rano. Nasledoval monitor, vysetreni, papirovani a sli jsme se s manzelem uhnizdit na porodni sal. Ve trictvrte na osm jsem dostala prvni tabletu, v celku se nic moc nedelo, bricho pobolivalo lehce. kolem pul desaty se to zacinalo rozjizdet, ve trictvte na deset druha tableta a od deseti zacli bolesti, o kterych jsem si (naivne) myslela ze uz horsi nemuzou byt. Tak jsem se u:,–(lila ve sprse na balonu a snazila se to prezit. Kolem 11 ze mi pichnou vodu a zacnou byt kontrakce prej jeste hnusnejsi (nejak jsem si furt nedovedla predstavit ze jeste hnusnejsi byt muzou). Tak pichli vodu, o tom jsem ani nevedela, ovsem kdyz asistentka a posleze doktor vodu „vypousteli“ - pri kontrakci do me strcili ruku a neco tam nejak podrzeli aby voda vytekala - tak o tom uz jsem fakt vedela. No a pak zacli fakt festovni bolesti, ktery sem bohuzel nemohla rozchazet ani nic jinyho, protoze uz jsem tou dobou byla permanentne na posteli nebo teda tom porodnim kresle nebo jak to nazvat, malymu se pri kontrakci ztraceli ozvy tak mi zavedly sondu spodem na jeho hlavicku a jeste jsem mela kapacku. Takze sem si to vsechno proskuhrala v leze a zacala se shanet po epiduralu. Kolem 12 konecne prisel anesteziolog, no nedovedla jsem si predstavit ze vydrzim lezet bez hnuti na boku i behem kontrakce, ale zacal teda zavadet jehlu do zad - prvni se mu nepovedla, napichl nejakou cevu, takze jsem jen citila teplo po zadech, tak to musel vytahnout a zavest mezi jiny obratle (v tuhle chvili se mi skacel manzel, kterej tu jehlovou show v mych zadech nejak neustal, utekl do pridruzene satny a tam spadl na nejaky sedatko co tam bylo :) ). No anesteziologovi trvalo bezmala hodinu teda my ten epi dat (takze hodina pri nejkrutejsich kontrakcich v poloze v leze na boku bez hnuti - fakt super). Pak jsem se zeptala za jak dlouho zacne pusobit - prej tak pri treti kontrakci zacnu citit ulevu a za cca pul hodky uz bude uplnej nastup - no pri treti kontrakci jsem nezacla citit ulevu, ale pocit na tlaceni, takze jsem si epidural nestihla uzit, protoze se slo tlacit :) Tlaceni taky bolelo, ale byla to bolest prijemnejsi nez ty kontrakce, blby bylo ze me nenechali si vubec odpocinout mezi zatlacenima, protoze uz vedeli z ozev, ze ma malej problemy - mel snuru kolem krku - takze to muselo byt rychle aby se neudusil.

Nastrih mi nedelali, natrhla jsem se jen malinko, takze nejakej kosmetickej steh mi pak doktor udelal (na jeden to zapomel umrtvit, tak jsem nadskocila i s posteli) - ale uz pri siti jsem vtipkovala a citila se uplne fit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
12.1.09 14:18

Peťuli, tak epi sis ani nestihla vychutnat, to je pech, ale s manžou jsi tedy pobavila :lol: . Chudák :lol: . Hlavně, že to taky přežil ve zdraví. Samozřejmě vy všichni 3! :wink: . Ale za toho malého to určitě stálo i s těmi bolestmi, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
12.1.09 14:26

Ach jo, zacina to na me vic a vic dolejhat, jestli ja to v tomhle veku mam jeste zapotrebi 8O :cry: , no, co…proti Basikovy jsem furt zajic :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
12.1.09 14:29

Neboj Duant, zvládla jsi to 2×, zvládneš to i potřetí :wink: .

Jdu se na chvíli natáhnout, tak zatím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital