JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7805
11.1.09 20:20

Čaute,

Peti - super že už ste doma,mooooc vám závidím.

Dnes jsme byli poprvé s malým venku bez kočárku.Kdybyste ho viděly jak byl sladkej,ťapkal a u toho se smál a čučel na sníh.Byly jsme jen chvilku,pro začátek mu to stačilo.
Teď jsme byli v C & A a koupila jsem prďolkovi overálek na spinkání a roláček s medvídkem Pů a Domčovi tepláčky,vestičku,mikinu a rukavky.Ještě jsem si tam nechala odložit manžestráčky,každýmu jedny,budou mít stejné. :wink:

Nemám moc dočteno,jen jsem to proletěla,tak jsem zaregistrovala jen tu Peťku.

Zatím paaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
11.1.09 20:42

Petí:Mě taky přijde že je malej hodně na tebe :)

Jinka mě také pobolívá přicho jako před ms…Občas. Před chvilkou a šlo to až do stehen…No Snad to ještě vydržím, pořád nemám ty látkové pleny, a 14 jede R na celý den na prac cestu.A nemám tu vše dodělaný. Chybí mi uklidit tu skříňku, umejt vanu. Vyčistit klec. Odčervit kočky.A vyžehlit to prádlo.Takže Jindřiškla tam musí minimálně do 19 zůstat :) To pak budu mít vše hotové :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
11.1.09 21:35

Ty bolesti budopu asi normální - no co holky z porodnic (chocholka a obrazek),me taky cely den tak hrozne boli bricho-cely spodek a furt mi prijde jako,ze se mi chce na velkou..
Nevím,co jsou ty Vaše MS bolesti,nikdy jsem pri MS bolesti v brichu nemela,ale tyhle bolesti,co se furt tak zvetsuji mam porad… :roll:

Je to takovy tlak,bodání a tlaceni…

Peto:Tak o neni tak velikej,to asi dela ta fotka,jak je foceny ze spodu - moc Vám to ale sluší,taky se na miminko moc těším..Nezapomeň popsat ten porod - taky půjdu na vyvolání,tak jsem zvědavá..=o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
11.1.09 21:55

Holky přeji dobrou noc!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
12.1.09 08:03

Dobré ránko.
Vidím, že tu dnes straším první. Za chvíli jedu k sobě do práce (kolegyně dnes nastoupily po Vánocích a už volají SOS :roll: ), tak jen v ryhclosti koukám…

Peti, vítejte s Matýskem doma!! Přidávám se mezi závistivky, že už máš vše za sebou a jste s malým doma :lol: . Na fotce Vám to spolu moc sluší, malý je nádherný :wink: .

Daisy, ty jsi číslo :lol: . myslím, že Jindřiška, pokud bude chtít na svět nebude čekat, až maminka dožehlí a umyje vanu :lol: .. Jen víc odpočívej a snad si tam ještě nějaký ten den pobude :wink: .

Tak zatím všechny zdravím, ozvu se, až se vrátím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
12.1.09 09:00

Dobré ranko dámy!

Co to, že při pondělku se nic neděje? 8O

Já jedu za chvíli na gyndu a večer na kurz, to už s tatouchem. Bude sranda:kromě toho, že tam budem za vykopávky, tak nás oba bolí záda, takže nácvik úlevových poloh bude náramná legranda.

Daisy - koukej žehlit, ať Jindřišku nezdržuješ… :lol: Ne, dělám si srandu, jen ať tam pěkně ještě vydrží.

kacudko - dobrý nákupy. A Domča musel být v tom sněhu dobrej.

Sammy - ty ještě děláš, nebo je to jen první pomoc? 8O

Ostatní zdravím, jdu se zušlechtit a jedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
12.1.09 09:17

Dobre rano, devcata,

teda sammy , ty jsi fakt nezmar 8O :wink:

Vcera v noco jsem pri svem zpetnem procitani ‚Jarnatek‘ dospela do faze, kdy jste rozebiraly Prazaky. :lol:

Ja jsem rodila Prazacka :wink: , ale ja jsem urcite ta vyjimka, urcite nejsem ten nesnesitelnej Prazak :wink: a ani jsem nikdy nebydlela v centru, jen na okraji, takze skoro mimo :lol:

Ha, ha…a navic koreny mam v pohode - jedna babicka mela puvod na Vysocine a druha v Jiznich Cechach :P

Za chvili zazvoni zednik (doufam), pak mam dnes v planu vykoupat a ostrihat psa (on primo do bytu nechodi, silene pousti chlupy (spic) a navic byl zablesenej a nemohli jsme ho toho zbavit), tak spi chudak na chodbe, ale ma tam teploucko, v zime tam s nim prespava i kocka, ktera je jinak venku…

Tak zednik uz mezitim prisel, dovyzehlim si taky kosile a rucniky do ‚porodnicoveho‘ zavazadla (jeden nikdy nevi), zacinam 35. tejden! Tyyy jo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
12.1.09 10:30

ahoj holky,
tak já se konečně dobře vyspala. Usnula jsem hned kolem deváté a vstávali jsme v půl sedmé. A to jsem spala celou noc, ani jednou jsem nebyla čurat ani plenit ledničku :lol:
ráno jsem přemýšlela, jestli malého vůbec vodit do školky, v takovém mrazu, ale po:,–(ila jsem ho na boby, zababuškala a frčeli jsme. Ohromný dopravní prostředek.
Mně ještě zbývá objednat ta kojící podprsenka, a dokoupit nějaké dupajdy a miminkovi ta kosmetika a jsem hotová. Všechno vyžehlené, poskládané, nachystané. Jen přemýšlím, jak tady budou válčit moji chlapi, protože oba dva jsou zhnilí, jenom by se váleli doma. Tak doufám, že pak nedojedu z porodnice a nebude tu jak po výbuchu, ale to by si asi nelajzli,oba dva :lol:
Lenousku:tak to jsem ráda, že je tu někdo kdo má CS ještě míň než já :wink: ale už by se mi tam nějaké to vyšší číslo líbilo :lol:
Tak já se jdu podívat, co dnes ukuchtím a zase zpátky pro Páju, ale už se na něj těším, na zlobidlo moje malé. Dneska přijede i brzy taťka, tak budeme všichni spoluuuuuuuu, juch!!!
Tak se mějte drahé :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
12.1.09 10:39

Ahojky!zdravím vás :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
12.1.09 10:49

Ahojte,
tak dnešní noc byla šílená, spala jsem tak tři hoďky a už mě z toho chytala zimnice z toho nevyspání, protože už je to několikátou noc za sebou :( ale teď už jsem zas fit, žehlila sem, uklidila obývák a tak :) Odpoledne na nás přijde juknout doktor, tak ať to tu nevypadá jak po výbuchu atomovky.

Jdu se pustit do toho popisu porodu ale nevím jestli to stihnu než se prcek vzbudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
12.1.09 10:52

Zdravím,včera jsem měla do 1h kontrakce po 10minutách - dobrý poslové..

Taky letím za chvíli do krámu zase na celý den,tak se večer ohlásím a dočtu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
12.1.09 12:42

Tak už jsem zpět. V práci to byla jen první pomoc (a asi ne poslední, protože jakmile jsem vypadla, mám za sebou asi 5 telefonátů).
Po cestě z práce pobavil Petr. Jel jako s hnojem, protože spěchal. Tak už jsem začala jančit, ať zpomalí, pokud mě nechce vézt rovnou do porodnice. A on na to s klidem, že by mě odvezl z fleku 8O . Prý už je to i na něj dlouho (jako by se s břichem nosil o :D ), že už se těší na malou a taky až budu zase pružná a ohebná. Okecal to pěkně, prostě mi nechtěl na plnou hubu říct, až přestanu vypadat jako vorvaň :lol: :lol: .

Jak vidím, tak už se tady poslíkuje o 106. Ať tady za chvíli ještě někdo zůstne, pokud se hromadně rozrodíme :lol: .

Pěťul, tak na popisek se těším, snad Tě to Matýsek nechá dopsat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
12.1.09 13:03

HOLKY TAK DNESKA JSEM NECHALA UTRATIT MORČÁKA, UŽ JSEM SE NA NĚJ NEMOHLA DÍVAT JAK SE TRÁPÍ… :(

Králík je z toho paf, že je v kleci sám…

Taky sem zvědavá na Peťky popis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
12.1.09 13:06

Sammy:však se maža brzy dočká, už to máte taky za pár :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
12.1.09 13:16

Daisy :( …nam umrelo pred casem pulrocni morce znicehoz nic, asi na selhani srdce :( (byl dost tlustej :()

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí