Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
daisy , my to delame neco malo pres rok, ale mame jich jen asi kolem ctyriceti. Posledni dobou, co jsem tehotna, jsme to flakali. My mame nejradsi multiny, ze je to spojeny opravdu s vejletem a hodne se toho clovek dozvi ![]()
Tak to byla teda noc. Usla jsem kolem druhy a ve ctyri me probudila hooodne silna a neprijemna bolest v levym podbrisku, az se mi chtelo brecet, fakt
…no a tahle bolest presla v kontrakce, relativne bolestivy! Mela jsem je asi hodinu a dost casto. Tak jsem zustala v klidu a nevedela, jestli mam volat doktorce, nebo ne, ale pak jsem si rekla, ze pockam a po paty jsem usnula. Ted zatim klid…ja se stejne dneska odpoledne mam u doktorky stavit , ze bysme jeste zkusily neco vymeslet s tema kvasinkama, tak jsem zvedava, abych vas nakonec nepredbehla!!! To je hrozne brzo, jsem na zacatku 35. tejdne!
![]()
Daisy taky mám minimálně 2 pračky na žehlení a ještě musím vyprat ty bavlněný plínky ale mám jich jen 10 tak přemýšlím co k tomu přidat ať neperu na prázdno
Duant (teda já mám vždycky problém když tě oslovuju abych správně poskládala písmenka, se na to musím pekelně soustředit
) No snad nebudeš předbíhat holky
no je dobře že deš dneska k dr. ale co by si nadělala kdyby to přišlo, nic. Tak si z toho nic nedělej, to já doufám že ještě tak 4 tejdny aspoň vydržím. třeba to byli jen poslíčci ![]()
Jo a holky tohle sedátko budu mít od kamošky za 600,– používaný max 6 měsíců
http://www.4kids.cz/…tdetail.aspx?…, se stěhujou a mylýmu je to už skoro malý tak se toho potřebuje zbavit ![]()
ilco , tak mi rikej Lucko
… no ja doufam, ze je to jen poslickovani, ale jdu dobalit tu tasku, na kterou jsem se vcera samozrejme vyprdla! To byla taky pr..l, kdyz jsem si mezi tema stahama rikala, tak ja si musim jeste vyzehlit ty kosile! Mam je novy, tak jsem je vyprala a jeste nevyzehlila. V Podoli mame predepsany svy vlastni kosile, takze si je musim vzit tak ci tak… ![]()
Ahojte, opět jen v rychlosti.
Včera jsme poprvé doma koupali:
jinak vám musím říct, že kdo máte větší bydlení, tak chůvička (máme s videem) je k nezaplacení. Asi bych bez ní nebyla vůbec schopná existovat.
Jdu kousek dočíst, ale nevím jestli to stihnu, Mates se každou chvíli vzbudí.
peti , nadhera! Ja chci taky, ale ted jeste potrebuju chvilku vydrzet! ![]()
Petí : ty jo,on se v tý vaničce úplně ztrácí
. My máme vaničku docela velkou, asi 100cm,tak jsem teda zvědavá ![]()
Jinak vidím,že máš Sebamed.já koupila nějakou pěnovou koupel a pak mléko na vetření po koupání (nevím přesně název,mám to ještě u našich). Co používáš ty,dáváš něco do vody nebo máš jen čistou?? jsem zvědavá jak bude Mytýsek reagovat s pokožkou-dobrý?
Jinak všechny ostatní zdravím,ted tady trošku poklízím po mé 2denní nepřítomnosti…,ale pak se určitě ozvu. ![]()
Jo,psala mi Mae,ale psala to v množným čísle,tak nevím,jestli jste taky dostali sms,nebo to mám přepisovat.
tak jsem vás v rychlosti přelítla.
medu fotečky super, jak pupíku tak kočičky. Teda ale nemáš pupek moc velikej, já než šla rodit jsem už byla fakt velryba.
obrazek taky bezva fotečky, gratuluju.
a víc moc nevim
všechno to jen tak prolítávám. A malej už se mi mele v postýlce tak budu muset asi jít.
Jo jinak v porodce jsem nechala jen 5 kilo, myslela jsem že to bude víc ![]()
bef mám od sebamedu mýdlo + olej. Takže mýdlo naliju do vaničky a olejem pak venku celýho namažu. Pokožku má zatím v poho - ťuk ťuk ťuk - v porodce koupali v johnsonu a taky dobrý, z plínek se taky žádných neoprudil a ani z vlhčenejch ubrousků.
A jéje, už je volána donáška mlíka až do tlamičky, tak já letím.
Ilčí: No tak já vyžehlila horu utěrek a asi 4 R. trička a svoje 1 tričko…Ještě mě čekaj 2 ubrusy a asi 10 možná víc košil R. do Práce, ale není to akutní před týdnem jsem mu vyžehlila 4 košile, tak má do zásoby…Mě přijdou plenky snad v pátek.tak je vyperu o víkendu a vyžehlím. Budu mít 6 pl. osušek.20 normál plenek 70×70.
Bef: Nic mi od Mirči nedošlo…Co písala?
Ppeti: To je ale miminko pěkňoučký opravdu se v té vaničce strácí
A ty meješ ob den?Takže jeden den koupeš a druhý otíráš? A když otíráš, mažeš taky olejíčkem?
Duant: R. má taky nejraději multiny, ale dělá i obyč. Vždy si jich najde víc v okolí kam jedem a je z toho taky výlet pomalu na celý den. ![]()
Dobré skoro poledne.
Po ránu jsem nějak nestíhala. Psala babi, že u mě udělá přepadovku, tak jsem rychle alespoň trochu uklidila, pak tady seděla babča, po ní přijel domů na oběd Péťa a už jsou oba v čoudu, tak mám volno
.
Befi, mě Mirka taky nepsala, tak sem můžeš SMS hodit, děkuju
.
Peti, malý je nádherný
. V té vaničce vypadá takový droboulinký, ale opravdu krásný. Povedl se Vám
.
Duant, třeba to opravdu byli jen poslíčci, ale každopádně se dnes dr. poptej. Držím palce, aby bylo vče v pořádku
.
Daisy, nechceš to vzít s tou žehličkou i k nám?
. Já se zmohla jen na ty plíny a našeho prádla je tam pořád hora + hora na praní
. Jsem ráda, že už mám výbavu nachystanou od toho prosince, protože teď mám poslední 3 týdny lenoru jako prase (omlouvám se, ale jinak to popsat nejde). Pořád bych jen hleděla do blba, nebo ležela
.
Tak jsem po obídku.ze včerejška ještě ta rajská s mas. knedlíčkama…Dnes co zbyde zamrazím.Včera toho byly asi 3-4 litry. Takže na zamražení zbyde, jen ještě dám trochu R. k večeři.Já si udělám krupičku,udělala mi na ní chuť Lendík z Ledňátek…Akorát s proticukrovkářskou úpravou ![]()
A nechce se mi dělat nic…Ve 13h mám být v Dia poradně, tak nádobí a luxování počká až přijdu…taky mě zmáhá lenora..Holky ale strašně. ![]()
Tady je mrtvo a večer až se dostanu k netu, tak zas nebudu stíhat dočítat ![]()
daisy v porodce nám doporučili nekoupat denně, ale ob den až dva, že voda zbytečně mimčo vysušuje. Olejíčkuju dle potřeby a taky jak si vzpomenu
A jinak používám vlhčený ubrousky a tím dělám očistu pod plínkama.
sammmy díky za pochvalu
Však nám všem tady se povedou krásný miminečka, jak taky jinak, že? ![]()