Poradna duly
Jana Čurdová
Helemese, dneska jsem první?
Tak přeju dobré ranko a krásný den. Já zas za chvíli mizím. A Odpoledne jedem na exkurzi do jedné porodnice, tak jsem zvědavá a pporeferuju.
Hlídejte pupíky!!!
Dobré ráno.
Včera jsem měla nějak rozlítaný den, že když jsem sedla k PC, dočetla Vás a chtěla něco napsat, tak mi do toho pokaždé něco vlezlo. A večer jsem to vzdala. Noc byla šílená. Do 2 do rána jsem měla oči jako Hurvajs a nemohla zabrat
.
Dnes jeseme na prohlídku porodnice, tak pak poreferuju…
Zachytila jsem stesky Medulinky. Hlavně žádnou paniku, uvidíš, že to bude v pořádku. Moje mamka, když čekala malého bráchu (8 roků), tak ji odhadovali drobečka do 3 kg. No a Kubča se narodil se 4.95 kg a 57 cm
. Mamča taky rodila normálně a dalo se to…
No nic. Jdu si ještě na chvíli lehnout. Jsem jako pytlem praštěná..
Dobré ráno,tak já dnes spala jak zabitá,jen s jednou procházkou na záchod,a vstávala ve čtvrt na deset-to už se mi dlouho nestalo ![]()
Ted koukám na film s Audrey Tatou,konečně taky něco zajímavého ve všední den dopoledne ![]()
Ahoj holky,
tak já měla noc tak všelijak, pořád sem se budila ale naštěstí sem zase celkem rychle usla, ráno v 6 stával manža a prcek dostal škitavku, takže sem rovnou s manžem posnídala, a pak zalehla ale mě bylo tak těžko.
Teď se du válet k telce a asi dám vyprat 1 pračku s těma plinkama. A taky si musím umýt hlavu mám ji děsně mastnou
já si musím umývat každej den to je hrůza.
Jo včera večer sem si zkoušela hadříky na sobotu, je u nás sokolskej „ples“ no spíš zábava, takže du v černých gatích, lodičkách na jehle a něco ještě navrch musím vymyslet, zevšeho mi leze břicho
, naštěstí to máme 5 minut od baráku takže sem svolila že dem.
Jo holky chtěla sem se vás zeptat, když maj vaše mimča škytavku, kde většinou cítíte to ťukání? To vlastně mele hlavičkou že? já to cítím pod pupíkem tak doufám že už by snad mohl být otočenej ![]()
Mirčo:To máš dobrý,máš stejný TP a budeme asi i stejně rodit,nejdu na císaře,ale budou me vyvolavat a zatím mám 3 dny 31.1 - 2.2…to tu bude miminek..pak už se to rozrodí o 106..=o))
Já budu ten přesný den vědět až za 10dnů..
Befane:
Neo od Concordu je kosmickej,ale Fusion snad ne..je uplne stejnej jako Nomad,jenom ma jiny ty predni kola,hrozne hezky se s nim jezdi a ted ta nova kolekce,to ke krasa - videla bych to na sportak Apple,korbicku Polar a autosedačku nevím barvu..=o))
Jinak ten mechanismus je přesná kopie Jané…Ta Strata od Jané je hrozně malinká tuhle kolekci-stěžuje si mi na ní hrozně zákazníků,že se jim tam děti nevejdou..i když my v ní byli do půl roka..
Spaní vám až nehorázně závidím
.
S válením se musím skončit, protože za hoďku vyrážíme do té porodnice, tak se jdu zkulturnit…
Ilčo, malá včera měla škytavku cca 20 minut chuděra. Cítila jsem ji nalevo od pupíku (tam má záda), tak sebou asi trhala celá. A vůbec se ji to nelíbilo, protože mi do toho pěkně okopávala pravý bok, jak se vztekala
.
Sammy je to sranda jak už se dokážou i v pupíku stekat ![]()
Bef ty se díváš na novu? je to takovej divnej příběh, aspoň co sem zatím viděla.
Ilčo: no,film je docela hustej ![]()
ad škytavka: cítím ji každý den,aspon 15min,je mi to hrozně nepříjemný to pravidelný tukání! já to mívám vždycky někde kolem pupíku,takže z hlavičky to určitě nevychází…
Jinak já jsem dnes jak přejetá válcem,jenom polehávám. Asi si vytáhnu auto a pojedu do obchodáku mezi lidi,potřebuju vzpruhu ![]()
Bef film byl děsnej, já zažila něco malinko podobnýho a byl to vpodstatě slabej odvar ale život to pěkně zamotalo a zkomplikovalo.
taky bych jela někam mezi lidi ale u nás začalo sněžit a tak nějak se necítím na nějaký pochodování, škoda že nemám kamošku taky na rizikovým by sme zašli aspoň na kafe a zákuseček
, manža mi zase dojde až po 18 takže vpodstatě skoro na samotce. Ach jo
co dneska vaříte? já peču kuře a vařím brambory a k tomu jablečnej kompot ![]()
Ahojky!
Tak já dnes vstala v 10:30.Páč se mi kolem 4:30 chtěla strašně na wc a nebyla jsem schopná vstát.Tak mi nakonec zabral záchod R a si na půl hodiny, myslela jsem že se počůrám.No a pak jsem nemohla zabrat.Mě se v noci taky malá pěkně vstekla..Při otáčení, se jí to nelíbilo, že se tam narovnala a šponovala ![]()
O jakým filmu se bavíte?Nějak mi to uteklo…
Ilčí já na ten metřík prdím, asi ho smažu a dám si tam fotku z posledního UTZ
Daisy o nic si nepřišla aspoň z mýho pohledu, byl francouzskej a šlo tam o to že byla jedna holka úplně posedlá jedním doktorem a málem mu zničila život i jeho manželku nabourala a ta potratila jen aby se jí zbavila a to si celou dobu namlouvala že on ji miluje, zatím on nevěděl ani kdo je. No dost na budku.
Taky ho smáznu