JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14597
14.1.09 18:38

Navic, ja nevim, uz zase zacinam pochybovat o techhle forech, me prijde i hrozny, jak to pak resi tolik lidi (ted vcetne me), treba to pak ve vysledku tem, co se jich to tyka pomuze, o tom promluvit a tak, ale nevim :( …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
14.1.09 18:42

Mischni, tak to je hrozné :( . Monitor mám a jsem za něj tedy ráda, zvlášť po tom, co jsi teď napsala…

Peti, jak jste se doma s Matýskem zžili?

Daisy, pokud bude R. nádobí, nebo nepořádek vadit, tak má taky ručičky a ať si mákne :wink: .

Miruš82. byli jsme ve Vítkovicích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
14.1.09 19:30

Psala mi Mae : náká její „chytrá“ kamarádka ji psala o tom miminku co umřelo,tak má ted depky jako prase. asi je má teda už dýl - se trošku potýká s poporodníma náladama,ale tohle jí nepřidalo,chudince :( Pořád neví kdy půjdou domů,každý doktor prý říká něco jiného.ale nemocnice už má po krk…

Já vím,že je to hrozný,ale nesmíme se tímhle moc strašit,to bysme fakt nemohly ani vylézt z baráku,a bály bysme se mimčo vzít i do rukou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
14.1.09 20:12

Ahojky,

holky to je strašný co se té holčičce stalo,nedokážu si to ani představit. :cry:

Nějak se mi nechce ani psát,celkem mě to vzalo.

Tak paaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
14.1.09 20:36

Tak jsem kvůli tomu co jste tu psali dneska ten monitor dechu taky objednala, navíc jsem zjistila, ze manzelova teta takhle prisla o rocni holcicku. Tak snad pak budu vic v klidu, ale lepsi tyhle veci necist a moc o nich nepremyslet. Me celkem vzalo v nemocnici kdyz nam davali kurz jak se miminko ozivuje :roll:

holky nevite jestli je normalni ze mi leze neskutecne na nervy manzel? :oops: nemam zadny poporodni deprese a nic takovyho, ale proste me strasne rozciluje muj chlap, v podstate mi vadi cokoliv udela nebo rekne :oops: zni to hrozne, je to hrozny, ale nemuzu si pomoct, doufam ze to prejde :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
14.1.09 20:39

Ahojky,zdravím po dnu v práci…

Taky si myslím,že na takové věci se nesmí myslet,ale je to opravdu hrozné.My už jsme v 5.měsíci monitor používali jenom na noc,ale je to úžasná věc,byla jsem mnohem klidnější,když jsem ho viděla blikat a pro tyhle účely jsou moc dobré i polohovací podložky,které Vám miminko udrží v poloze do které ho dáte,takže třeba na boku.
Je to dobré na hlavičku,některé děti mají tendence dávat hlavičku na jednu stranu a potom jí mají placatou a druhá věc je,že když ubliknou,tak se jim na boku nic nestane…

Jinak hlásím,že u mě jsou noci taky hrozný,pořád jsem vzhůru,chodím čůrat nebo se převaluju z boku na bok,protože mě břicho bolí.=o/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
14.1.09 20:40

ppeti , myslim, ze to je normalni…me muj chudak (fakt silenej dobrak) manzel leze na nervy cely tehotenstvi, pri porodu si vubec netroufam odhadnout, co mu udelam :wink:

Az se ti srovnaj hormony, tak to bude urcite lepsi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
14.1.09 21:02

Duant doufám že máš pravdu :)

Jsem se vám ani nepochlubila, že jsem si dneska udělala výlet bez prcka. Zajela jsem do města asi 15 kiláků od nás. Potřebovala jsem udělat nákup a ještě koupit hafině granule, mohla jsem samozřejmě vyhnat chlapa, ale bylo pro mě milejší se vyvětrat sama :) Jen cesta byla hnusná, protože tu celej den sněžilo a silnice nebyly projetý, tak to místy docela klouzalo. A než jsem přijela domů tak manžel uvařil obídek - to abych na něj jen nenadávala :wink: Zítra se chystám jít aspoň na hodinovou procházku s hafinou - nemůžu být furt zavřená doma a když už si manžel vzal dovču na celý týden tak toho aspoň využiju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
14.1.09 21:03

Fuj, to je strašný osud😢 :cry: :cry:

O monitoru jsem uvažovala už při prvním a konzultovala s dětskou dr. Ta mi ho doporučovala v případě, kdy by bylo mimčo narozené dřív, nebo mělo nějakou nemoc. Prý se dá i někde zapůjčit. V porodnici se mnou na pokoji byla maminka s nedonošenými dvojčátky a ta je pro ně v postýlkách měla. Byl to děs, zapomněla je vypínat dřív, než jedno z dětí nadzvedla a každou chvilku to houkalo :roll: To mě dost odradilo, tenkrát jsem ho nekoupila. Teď jsem zase na vážkách.....uvidím, až se vratím z porodnice domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
14.1.09 21:04

Je mi jasný, že se takový věci asi nedají ovlivnit, prostě „náhoda“ nebo " osud" nebo jak kdo chce. A taky je mi jasný, že se tím nemůžeme nervovat. Já jen, že jsem zapla emimčo a tohle na mě vybaflo. A hlásím, že takový pako, abych to psala MAe do porodky nejsem. Ta má teď co dělat se svýma hormonama.

A vzkaz od Noniny pro ty, které chodily na tuším Podzimní snažilky - máte tam zprávu. Ať to tady nepitvám.

Jinak v porodnici dobrý. Probíhá tam přestavba, takže se rodí za zvuků sbíječek. Jedno mimčo se narodilo zrovna, když jsme tam byli - slyšeli jsme ho přes dveře. Sestřičky byly milý, i když se nás tam sešlo snad 15-20, lae jelikož mají termín prohlídky jen jednou za měsíc, tak se nemůžoiu divit. Nicméně v neděli půjdeme číhnout na tu druhou porodku a myslím, že stejně půjdu tam - teda na Obilňák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
14.1.09 21:08

mischni rozhodujes se porad mezi bohunicema a obilnakem? Ja v bohunicich byla nadmiru spokojena. Mela jsem teda nadstandart jak porodni sal, tak potom na sestinedeli. Na porodnim sale bylo vsechno uplne bomba a personal si nas vylozene hyckal a na tom sestinedeli jsem mela jednoluzak, takze navstevy nikoho nerusili, mohli u me byt jak dlouho chteli, a ani jsem se nerusila s dalsi maminou nebo mimcem. Vsude jsem mela vlastni socialku. Proste priste jdu zase do bohunic. nemam duvod menit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
14.1.09 21:09

Taky jsem vám chtěla napsat. Kamarádce na 3D řekli, že čekají holčičku, přes to, se jí v pondělí na Bulovce narodil Lukášek 8O :lol:
Pokud to samé potká mě, tak ho chudáka cesta domů z porodnice v růžovém asi nemine a pak budu muset nakoupit skoro celou výbavu novou :lol: (na 3D jsem nebyla)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
14.1.09 21:09

Holky tak sem tu..Nádobí dnes nemeju, jsem dnes strašný lenivec, ono mi neuteče a zítra ho vydrbu, no :oops: Teď čistím a meju kočkám záchod, páč jsem je odčervovala, tak ať případný breberky ksou pryč.. :)

Ad monitor dechu:já si ho pujčím v porodnici..Na kurzu říkali že ho půjčujou, tak toho využiji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
14.1.09 21:16

ppetro - no jo, furt špekuluju kam. :roll: :lol: Ale mě ty Bohunice nejsou sympatický jako celek, jsem staromilec, takže stejně skončím na Obi. I když moje gyndr. ( jinak kámoška)patrně má nějaký plán, že mě buď odrodí sama nebo to s někým domluví, takže pojedu tam, kam mi řekne. Myslím, že malá protekce neškodí, zejména, když jde o zdraví( popř. život). Ale zatím jsme to neprobíraly, neb je podle ní času dost.

Daisy - taky asi půjčím, na půl roku, kupovat se mi to nechce.

JitkoD - dobrý. My máme taky 3× potvrzenou holku, tak jsem zvědavá. No, v nejhorším bude jak Jára Cimrman, ten taky nosil šaty po sestře Luise… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
14.1.09 21:21

JitkoD - tohle uz me taky napadlo. Me to, ze je to holka rekli 3 ruzny doktori, ale prave ze mi kamaradka rikala, ze mela znamou, ktera byla kvuli zdravi hodne sledovana, byla na vsech moznejch ultrazvukovejch vysetrenich, rekli ji, ze to bude kluk, a narodila se ji holka. Ona z toho byla tak konsternovana, ze jim tvrdila, ze to nejde, ze ona ma mit kluka! Pritom uz doma jednoho mela, takze ta holcicka byla pro ni az jako ‚lepsi‘ varianta, ale normalne ji chvili trvalo, nez se s tim srovnala.
Tak doufam, ze ja taky nepovezu domu ruzovyho Jasmina :p…ale mame i neutralni a modre barvy oblecku, tak snad bychom to zvladli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí