JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8647
20.1.09 10:56

Petro: dík :wink:
asi si koupím ty S,a vezmu jedny Topolino a jedny Bambino Mio,uvidíme co bude vyhovovat. Pořád koketuju s myšlenkou,že bych mohla občas používat látkové pleny,ale vím,že se na to asi vyprdnu… :roll:
Jinak Matýsek je bombovej :lol: ,asi by Adélku už přepral :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
20.1.09 11:02

Petro , chlapecek se opravdu ‚z Bary pres Kubu‘ vyvinul v prdackyho Matyska, je kouzelnej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
20.1.09 11:22

Ahojky všem :wink:

Teda vy jste toho naštěbetaly, vůbec Vás nestíhám :oops: :wink: navíc mám dnes od rána pěkně zabržděnej net :evil:
U nás nic nového, akorát js žila v domění, že jdeme na předporodní kurz zítra a před chvílí js zjistila, že už dnes, tak tu šílím, na 14h vyrážíme, js na to zvědavá :)

Peti , ježiš, Matýsek je suprovej, vyloženě k sežrání!!! :srdce: a bezva, že se budí na kojení sám a takhel pravidelně! A co rýma, je to teda lepší? … a dávej sem fotečky častějc, ať se můžeme kochat :P :wink:
Daisy , ty vaše kočky mě rozesmály :lol: to je bomba, jak na sobě leží! To ta naše tak kamarádská není, chodí se za ní kamarádit „sousedka“, ale ta naše naježí ocas, žene jí až k sousedům do garáže a pak ještě označkuje živý plot mezi náma a jejich zahradou 8O :) a venku dávej poroz, taky js v pátek málem upadla na dlažbě před krámem :?
Miruš , ty to máš koukám náročnější :( to nevyspání se musí být hrozný, taky bych to těžko zvládala, chjo. Moc ti přeju, aby se to co nejdřív obrátilo a malá hezky spinkala i v noci! A fotečky jsou úžasný, Adélka je děsně roztomilá teda!!!! :P
Kacudko , já už do seznámku kontroly nepíšu :? je nás tu teď moc a nestíhala js to sledovat … kdyžtak si jí dej do podpisu :wink:
Duant , tak ty máš taky Casualplay? Myslím, že je to dobrá volba :wink: jakou máte barvičku?

JInak už nevím, kdo se ptal na chůvičku, ale já nakonec dnes objednala tuto http://www.mimibazar.cz/foto.php?… četla js, že je dobrá a ta cena taky myslím jde :wink:
Jinak ty jednorázový kalhotky js si koupila Lko a jsou akorátní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
20.1.09 11:26

Holky, mám prosbu … jak máte vymyšlené koupání?? Myslím tím, kde budete mít vaničku a mimiňákem??? …mě to přijde na zemi nepohodlný :? a pořád nevím, jak jinak to vymyslet? na vanu, na nějaký stolek, … nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
20.1.09 11:31

Medu ta chůvička nevypdá špatně, já ale už mám vybranou tu philipsku, dostanu ji od našich k narozkám.
Jinak já sme už vykoupaná a pomalu se chstám na masáž, sem si volala k dr kolik můžu toho paralenu (sem se včera zapoměla zeptat) no tak prej 1×3 denně nebo i klidně 2×3denně, tak sem vklidu mě zabral 1×3 denně :-) sem měla strach abych prckovi neublížila.
Holky už máte všechny doma kočárek (nebo někde) nebo pořád čekáte až vám dojde? já pořád čekám, doufám že mi paní napíše někdy přelom leden únor už se nemůžu dočkat, mám obědnanou i sedačku a fusak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
20.1.09 11:38

Holky tak já valím na tu masáž,
medu ať se ti porodka líbí
Holky ať sou kontroli ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
20.1.09 11:42

MEDU:my dáváme vaničku na stolek v obyváku a tam koupoeme a potom ji máme v tom koši…protože koupáme tak v půl osmé a spát tak v deset,takže tam..tam máme i nejtepleji,takže je to v poho…

Jinak holky užívejte si těhu,fakt jo,taky jsem si myslela,jak to bude ok,malá bude pořád spát,ale houbelec..ale jak doktorka říkala,je to tím,že měla být ještě v bříšku,tak chce mít tělesné teplo…snad to brzo bude ok..přece jen za da dny má 14dnů…letí to,co?! Za chvíli se to tu rozjede a budeme obdivovat vaše mimísky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
20.1.09 11:42

Medu mě nechal manža u stolaře udělat přez půl vany desku, kterou vždycky položím a na vanu a na ni vaničku a tam budu koupat a třeba sedět na rantlu vany, asi tak nějak ro mám já vymyšlený, jinak kdybych měla větší koupelnu tak tam šoupnu 2 židle a na to vaničku, asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
20.1.09 11:55

Ahojky!
Tak jsem vás rozečetla, ale v polovině mě napsala sestřenka a pak další kamarádka…Tak si toho moc nepamatuji.
No a teď musím jít uklízet, páč mi R. napsal že končí ve 2 a já nemám uklizeno, tak nahlídnu pak.

Mae:Malá je moc nyny, fakt roztomiloučká.
Petí:Mates je taky krásnej :)
Medu:ty jsi změnila vzhled tabulky..pěkný…

Ad:koupání:No tak to v tom našem pidi bytě ještě nevím..jestli dám dvě židle k sobě nebo jestli dám vaničku do vany…No ještě uvidím.

Tak se tu opatrujte.papa pak nahlídnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
20.1.09 12:03

lco , já brala paralen v 1. trimestru (na záda), neboj, měl by být bezpečný :wink: Ohledně kočárku, náš měl být an prodejně v půlce ledna, tak se tam co nejdřív chystáme, zaplatíme, vyzvedneme sedačku a kočárek manžel vyzvedne až budu v porodnici. S tou deskou na vanu mě to taky napadlo, už js se i ptala truhláře, ale nevím no ..díky za radu a užij si masáž! :wink:
Miruško , tobě taky dík za tip! …teda já tě tak lituju, že máš ten začátek s malou tak těžký, škoda, že ti nemůžeme pomoct :? ale uvidíš, co nevidět se to změní a budeš si to užívat, moc ti to přeju!!!!!
Daisy , jj, tamta byla vánoční, tak js chtěla udělat jarní, ale nějak mi zkolaboval obr. pod nadpisem, tak to snad časem ještě doladím :wink:

Jdu se na chvíli natáhnout, je mi šoufl, pak se stavím v lékárně změřit si tlak (na tom děsným mluvícím přístroji, se těším :oops: :lol: ) a pak do té porodky, zatím pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
20.1.09 12:09

Ad vanička: na vanu ani do vany asi ne,přijde mi to nepohodlný,zvlášt my máme koupelnu docela malou.
TAkže bud na konferenční stolek (máme celkem obyč z Ikea,tak mě ho nebude líto) a nebo na zemiv pokojíčku.

Jinak dnes je tak vlezlý deštivý den,že to padlo i na moji náladu,nic se mi nechce.. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
20.1.09 12:16

Caute,

Medu - jé já jsem úplně zapoměla ž už to do tabulky nepíšeš

Přeju úspěšné kontroly a hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
20.1.09 12:41

Ahoj spolumatky!

Vy zas máte nakecáno, že se snad jednotlivě nedá ani reagovat. Takže to vezmu komplexně. :wink:

kvasinková sekce - klidně si pište tady. My nepostižené se poučíme a budeme se radovst, že nás to nepostihlo.

mimina i pupky super!

kočárek - mám doma, občas si s ním zajezdím kolem schodiště. :oops: :lol:

přeju úspěšné Ko a prohlídky porodnic.

Včera byl tatouch se mnou poprvé na kurzu, byla to celkem sranda. Probírala se role otce u porodu, tak byli připravováni(byli tam otcové 3) na to, že jim budeme průběžně nadávat a věšet se kolem krku a tak.
Akorát mi děsně sr.l jeden z nich, protože skoro celou dobu, co porod. asistentka povídala, tak si dělal nějaký svoje pracovní papíry. Bylo to dost sprostý vůči ní a vůbec nechápu, proč tam teda lezl, když ho to netajímalo. Já být ní, tak ho snad vyhodím…

A objevila se mi taková věc. I přes megadávky Mg ( 3×2 tbl.) mi tvrdne celkem vytrvale břicho. Kdykoli vstávám např.Občas večer jakoby menśtruační bolesti( ale malý) a křeče v nohách v noci.( Dnes jsem tancovala po pokoji kolem páte kankán…) JE to normální nebo mám plašit a volat dr.? Moc se mi nechce, tak jestli to někdo máte taky, tak nebudu dělat zmatky. Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
20.1.09 12:45

Vanicka:

Tak my máme stojan na vaničku,dají se koupit levnější od Camu nebo OK baby (třeba k té vaničce ,co má Péťa na Matýska) až k dražším od Bébé-jou a je to k nezaplacení.
Hrozně mě bolí záda celé těhu,a pak tp trvalo i chvíli po porodu,takže ohybaní na zem nebo do vany nepřipadalo v úvahu a tahat od někud vaničku byl pro nás zase nesmysl,protože ta vanička s vodou je hrozně těžká,takže musela být v koupelně.
Stejně tak jsem potřebovala i přebalovací pult,mám ten komplet z Ikey Hensvik bo co a na tom přebalovací podložku a užila jsem jí hrozně moc.Jak mě bolely ty záda,tak jsem nemohla být ohnutá ani nad malou,že bych jí přebalovala na posteli.

Jinak ještě k těm kvasinkám,abych Vám to nemusela psát do SZ-já hodně trpím na záněty a tak průběžně pořád používám jako opatření Vitagyn C,mýdlo Saforelle a na výplach ten Rosalgin - všechno jsou to přípravky,co můžete i teď,můžou se používat pořád a pomáhají..kdyby to mělo alespoň trochu pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
20.1.09 13:07
mischni píše:
Ahoj spolumatky!

Vy zas máte nakecáno, že se snad jednotlivě nedá ani reagovat. Takže to vezmu komplexně. :wink:

kvasinková sekce - klidně si pište tady. My nepostižené se poučíme a budeme se radovst, že nás to nepostihlo.

mimina i pupky super!

kočárek - mám doma, občas si s ním zajezdím kolem schodiště. :oops: :lol:

přeju úspěšné Ko a prohlídky porodnic.

Včera byl tatouch se mnou poprvé na kurzu, byla to celkem sranda. Probírala se role otce u porodu, tak byli připravováni(byli tam otcové 3) na to, že jim budeme průběžně nadávat a věšet se kolem krku a tak.
Akorát mi děsně sr.l jeden z nich, protože skoro celou dobu, co porod. asistentka povídala, tak si dělal nějaký svoje pracovní papíry. Bylo to dost sprostý vůči ní a vůbec nechápu, proč tam teda lezl, když ho to netajímalo. Já být ní, tak ho snad vyhodím…

A objevila se mi taková věc. I přes megadávky Mg ( 3×2 tbl.) mi tvrdne celkem vytrvale břicho. Kdykoli vstávám např.Občas večer jakoby menśtruační bolesti( ale malý) a křeče v nohách v noci.( Dnes jsem tancovala po pokoji kolem páte kankán…) JE to normální nebo mám plašit a volat dr.? Moc se mi nechce, tak jestli to někdo máte taky, tak nebudu dělat zmatky. Dík.

Mischni já když měla magnézko 3×1tbl. tak jsem tvrdnutí bříška neměla a křeče až ke konci v lejtkách ale jen nepatrně…Být tebou tak raději zavolej pro svůj klid dr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí