Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jsem si na chvilku schrupla s kočkama v pelechu, musím toho využít, páč v noci už s námi kočky nespí a až bude malá na světě tak ani přez den nebudou spát u mě v pelechu…dokud malé nebude aspoň 9 měs. aby mi jí nezalehly a neudusily…A myslým že pak už ani nebudou mít nutkání jí lézt do postýlky, že když už teď tam maj zákaz a pak budu hlídat aby tam nelezly…
Mňám jste mi udělali chuť na Pizzu…No tak já dnes měla v plánu udělat těstovinky zapečený se zakysanou smetanou..Tak se na ně těším..Za chvilku jdu uklidit umyté nádobí a pak se dám do vaření, Mňám.
Petí: Však já se ještě neraduju..Jen jsem trochu zmatená z toho..Mám smýšenej pocit.Takovej zvláštní…No a podle toho co mi před 14 dnama řek dr, tak to asi tak rychlý nebude.
Myslím že tý zátce asi napomohlo to jak jsem v po ,málem spadla…
Jinak už dnes po druhý jdu na velkou, teda mám nutkání, jestli z toho něco bude..třeba jen prd ![]()
Pe´to:tak ať na ko je vše ok…
Teda holky, já zírám, jak vyvařujete
Já teda docela ráda vařím, ale pro někoho - když jsem sama s prckem, uvařím něco jemu a buď zobnu s ním nebo si dám kus chleba…a když jsem úplně sama, tak to jistí ten chleba nebo co najdu. Takže jen večeře, ale jednoduchý, a o víkendu.
Daisy - to, že ti řekla dr. před 14dny, že to nevypadá, neznamená vůbec nic! Jednak 14dní je dlouhá doba a jednak dr.vůbec nemusí odhadnout, kdy to bude! Kamarádce odešla hlen.zátka cca 5dní před porodem. Většinou je to den až několik dní před, výjimečně i několik týdnů, ale to je fakt extrém.
moje rec…kolikrat rekl doktor nekomu pri vysetreni, ze to hned tak nebude a nez baba slezla z kresla, zacla rodit ![]()
Ale straaašně ráda peču
A to nejsem líná bohužel ani jen tak - miluju sladký
Zrovna jsem chtěla upéct šátečky s makovou náplní a na nějak jsem zvorala poměr voda-mák, tak je to řídký jak … no, tak budou s džemem, taky dobrý, že jo ![]()
Takze daisy , uz bych se nepoustela do nejakejch vetsich akci, buhvi, jestli stihnes dodelat ty testoviny…hahaha
Ahojky ![]()
Včera jsem byla na KO, vše O.K. zatím se to k porodu nechystá, CS 1, před 14 dny jsem měla CS 4. Domluvili jsme se na toho 30.1., 29.1. na 13 hod. mám přijet do nemocnice na vyšetření a na odběr krve a 30.1. ráno nástup. Taky jsem si zamluvila nadstandard na gyndě a pokud bude volno na šestinedělí, tak mě dají tam, jinak budu na gyndě. Na šestinedělí to zarezervovat nejde. K mému zklamání mi dr. říkal, že dr. Lišková v nemocnici stále je
Na netu jsem ji totiž nenašla, tak jsem si dělala naděje… Tak snad do toho pátku vydžíme 2v1 a vše půjde podle plánu ![]()
Daisy : Tak třeba už to bude brzy
Lepší, než aby ti to vyvolávali, ne? Jinak švagrové zjistili těhucukrovku a hodně silnou, píchá si inzulín… ale nevím, do jaké míry dodržuje dietu ![]()
Sammmy : Kde jsi se nakonec rozhodla rodit?
Daisyzbopo píše:
Malví:děkuji…No jsem na to zvědavá, kdy to na mě teda přijde.Zítra jdu na ko a jsem zvědavá, co mi dr řekne…Páč před 14 dnama mi říkal že to na porod nevypadá a že nejspíš porodím v termínu.Tak uvidíme co mi řekne zítra…Jinak já už pozorovala včera že mám trochu větší výtok (což by bylo v poho) a ještě na toaleťáku něco bylo trošičku.No doufám že ještě pár dní vydržím, musím vyžehlit R. košile a zítra ještě koupit jednorázové přebalovací podložky a o víkendu chceme na nákup do Hradce…Takže asi tak…
Možná proto,že máš všechno tak hezky naplánované,tak Ti to pěkně rozhodí program..=o))No držím palce,i když jsem taky většinou slyšela,že pokud v tý zátce není krev,tak že odchází až 3 týdny před porodem…
Tak i tak se to blíží…
A taky jsem slyšela,že je 15cm dlouhá,ale Mae taky nevěděla a další den měla Adélku..=o))
Mně taky v sobotu odcházela,po kouskách,ale měla jsem ji ve vložce a na toaleťáku dost (světle hnědá barva) a nic z toho..=o/
Mirko:Gratuluji ke ko.. ![]()
No uvidíme..No ale není lepší když člověk o té zátce neví?Furt se pozoruji kde co mě píchne, je to děs…A nemůžu se dočkat zítřejší kontroly… ![]()
Až se stydím, ale až teď přeji dobré ráno
. Spala jsem dnes jako Šípka Růžka
.
Včera jsem toho měla u Petra v práci dost, tak jsem doma odpočívala a ani nazapínala net a vy jste nakecaly pomalu 10 stránek
. Kdo to má dočítat ženské?
.
Ale přelítla jsem alespoň 2, tak jsem zaregistrovala, že Daisy odešla zátka
. Normálně závidím, pokud Ti to porod pošoupne
. Hned bych s tebou měnila. A Ráďa, ať přemůže nechuť a raději na nákupy vyražte, ať to všechno stihnete. Ono ty miminka si většinou vyberou dobu na příchod na svět, když má maminka nejvíc práce
.
Miruš82, budu rodit ve Vítkovicích. Zítra ráno jedu na první poradnu, tak jsem zvědavá. Ale na prohlídce jsme byli a byla jsem nadšená…
No, měla bych jít taky dát něco do žaludku, protože už mi pěkně řve
.
Všechny pupky a mamky moc zdravím ![]()
Tak tady to má někdo pěkně naplánovaný
že mirko ![]()
No já sme teď dodělala tiramisu, se mi všechna nevlezla do dortový formy, tak sem pro neteře udělala do misek ovocný, aby to neměli s kafem a rumem, pěkně sem piškoty namočila v pomerančovým sirupu a na ně dala nadrobounko nakrájený mandarinky a pak tu hmotu co sem měla z tiramisu, tak sem se toho nalízala, že sem si musela ohřát párek a teď čekám až mi ta nejmenší miska ztuhne a sem zvědavá jaký to bude s mandarinkama místo s kafem, já ale miluju všechno co má kávovou příchuť ![]()
kačenko taky ráda peču a pak to žeru sama a kynu
ale šátečky s marmoškou můžou být taky dobrý a nebo s pudinkem ![]()
Lenousek - tobě taky odešla zátka?
To jsem ani nezaregistrovala
Se nám to tu nějak rozjíždí ![]()
No já to taky u Leňouška nezaregistrovala
nebo mi to vypadlo z hlavy??
teda já už chci aby se začalo rodit
abych byla brzo na seznamu nahoře ![]()
Čauky baby,
Daisy - tak zátka jo?No to jsem zvědavá co bude,za jak dlouho budeš rodit atak.
Ilčo - tiramisu bych si taky dala mňam mňam
Sammy - ty si teda ochrapa
,užívej si to dokud můžeš.
Ostatní maminy zdravím.
Dnes budu na oběd dělat smaženej sýr a br.kaši.
Odpo mám kontrolu tak pak dám vědět.