Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré rááááno ![]()
Daisy - stopro hlenová zátka! Jéééé, závidím
Něco takovýho jsem minule nepozorovala vůbec, ani voda mi nedotekla, museli mi ji pak píchnout ![]()
Večeře byla moc dobrá, Grosseto - salát + bruschetta a dezert ![]()
Jo, jsem sama zvědavá, jak půjde studium dohromady se dvěma špuntama ![]()
Duant - tvé těhotenstké chutě mě pobavily…ale normálně jsem na to dostala chuť taky!!!!!!!!! ![]()
Už nevím, co kdo psal, tak se nezlobte, že včas nereaguju ![]()
Musím se dnes ještě učit a po obědě frčíme do Brna za našim batolecím miláčkem
Je tam u tchánů - aby někdo nebyl zmatený…manžel je z Brna, má tam rodinu, kancelář + zaměstnance, já tam mám školu…no, bydlíme trochu z ruky
Takže D1 jezdíme tak 2-3× týdně ![]()
Tak jsem musela opravit ten odkaz, nechapu jak se mi tam dostal ten winamp ![]()
kacenko , tak stastnou cestu, aspon se nenudite, i kdyz D1 je D1… ![]()
Duant:
a jaké číslo sis objednávala? jako nemusíš říkat, jen o kolik větší. Já vím, jsem otravná, ale minule jsem koupila na doporučení paní v obchodě stany a nikdy jsem do nich nedorostla ![]()
Já mám zkušenosti s touhle: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
a teď jsem si objednala tuto: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Teda aspoň myslím ![]()
Adel - já taky tenkrát dala na prodavačku, a pak jsem běžela po porodu pro menší
Nosím normálně 75 A nebo B a kojící mám 80B. Prostě patřím k těm, kterým se prsa nijak dramaticky nezvětšila (ani v těhotenství).
Ja pouzivam normalne 80 D a ted mam 90 D, uvidim, to clovek neodhadne, jak to pri kojeni bude vypadat, prave, ze tyhle jsou dost levny, tak kdyztak pak koupim nejaky lepsi, az bude jasno, kam to speje ![]()
Dobré ráno,
venku je hnus a mě bolí v krku jak sviňa,chjó,to je z toho,jak jsem zavřená doma ![]()
Adélo: já mám tuhle podprsenku objednanou,měla by mi každým dnem dorazit,tak když ještě chvilku vydržíš,poreferuju. Já mívala 75B,ty mě ted už teda mohutně škrtěj,tak jsem si objednala 80C. Tak doufám,že jsem to nepřehnala,protože taky nempatřím k těm,kterým by se prsa nějak mohutně s těhotenstvím zvětšily,jen jsou takový plnější ![]()
Kacenko : grosetto je fajn,i když mě tam vadí jak je stůl na stole a skoro žádný soukromí (krom Průhonic),ale vařej dobře ![]()
Si mě navnadila,že o víkendu si asi taky někam ještě vyrazíme ![]()
ahoj holky
já sem na tu podprsenku reagovala už včera, měla sem ji v ruce i na sobě,je to tenoučký, ale je to směs čehosi, takže pro mě strašně příjemný, švy mi přišli že podrží to co je potřeba, ale nemá kostici, ale ta vnitřní část je dost pevná, já sme si v obchodě zkoušela 80/D ale byla mi naknop takže mám obědnaný F (zkoušela sem si ji před 14dnama a prsa pořád rostou a ještě ty vložky tam mají být tak ať mám místo) taky sem si říkala že kdybych to netrefila tak aspoň nachvilku ji budu mít a pak si koupím lepší a dražší.
daisy no teda to fakt vypadá na tu zátku, ale jak říkaly holky no buď máš pár hodin nebo několik týdnů, takže si to užívej
aspoň nebudeš tolik překvapená až se začne něco dít, jo a stím nakupováním a já nevím co ještě, hele kdyby si to měla řídít podle toho tak rodit se ti nebude hodit nikdy
sakriš příde mi to krkolmný snad tý větě rozumíte
No já sem si holky myslela že taky moc přez prsa nenabírám, ale zjistila sem že podprsenka snase hodně, no já mívala tak 80/C někdy D no a teď mám teda D ale i E abych se vní cítila dobře, jo spodní obvod sem neměnila protože vidím jak mi prcek hnul se žebrama a já doufám že až vyleze tak žebra splasknou, jinak 80 je tak tak. Jo a to že se mi mění oběm se nejlíp poznala na halence, kterou sem na začátku těhu oblíkla bez rozepnutí a ještě sem tam měla místo tak teď nedopnu skoro 10cm
, mě příde že to bříško ty prsa schovává i manža mi říkal že mám tak velký břicho že mu příde že se mi prsa zmenšují ale když je změřím tak sou stejný nebo nějakej cm víc, prostě břicho klame ![]()
Befana - já mám moc ráda pizzerie a vůbec italskou kuchyni…nejvíc mi sedí DiCarlo a Coloseum (i když tam se mi moc nelíbí poměr cena-velikost porce
). Grosseto byla z nouze ctnost - máme to nejblíž (buď Průhonice, ty jsou lepší, nebo Brumlovka - tam jsem byla včera poprvé a opravdu prostředí trochu ratejna
)
A co jinak, ilco , bolest ustoupila? Me dneska taky bolel podbrisek na levy strane, zas tak jako hnusne, ale dr. vcera rikala, ze se tam nic nechysta, tak snad jeste taky vydrzim ![]()
Jinak koukam, ze jsem furt tady, nic nedelam, jsem takova roztekana, jeste bych mela zvladnout nejaky navstevy a to se mi tak jako na jednu stranu chce a na druhou stranu vubec ne, k obedu udelam cockovou polivku (zbyla cocka od vcera) a karbanatky s kasi, ale teda i k tomu se musim premahat!
tak sem holky včera taktně manžovy naznačovala že si byla na včera na večeři, tak sem zvědavá jestli mě dneska někam vytáhne, by se to hodilo. Mám střašně chuť na mořkou kuchyni.
Duant no bolesti ustpoupili, se cítím „skvěle“
, teda jako záda bolí když delší dobu nějak sedím nebo ležím, no prostě už je břicho těžký, ale to jak mi bylo zle stěma křečema, tak sem se konečně vypsala vklidu bez toho že by mě budila nějaká bolest, jen to že se musím otočit, ale to sem hned usla ![]()
No mě se taky nic nechce je hnusně pod mrakem. Teď mám v plánu udělát dortík z českýho tiramisu a pak jít za babčou pro dáreček, včera mi volala ať se stavím (ale musím dopoledne, protže odpoledne má pokec s „holkama“
bych jí to narušila) no a vařit nevím co budu, ale mám tu asi 20dk šunkáče co by chtělo nějak tepelně upravit, ale nevím ještě jak.
Ahojte těhule ![]()
za hoďku jdem s matesem na kontrolu, pojedu autem, poprvé s ním sama, doufám že budu umět to vajíčko do auta nainstalovat ![]()
daisy jojo, podle popisu zátka, alě mě takto odcházela týden v kuse a kdyby mi porod nevyvolali, tak asi ještě odchází, takže se zbytečně neraduj, ale věřím že stresuješ, já taky co začla odcházet tak sem měla pocit že musím každou vteřinu začít rodit
A prd - a to mi ještě 2× dělali Hamiltona a taky prd ![]()
vanička tak já mám vaničku v koupelně, hned vedle přebalováku, mám jí na zemi, ale máme tam takovej schodek, takže není uplně ve stejný úrovni jako zbytek podlahy. Není to uplně nej řešení, ale rozhodně jsem zavrhla variantu, že budu někam přenášet vaničku s vodou. A spolehnout se na to že bude chlap pokaždý doma taky nemůžu, přeci jen může odjet třeba na služebku.
podprda byla jsem jí kupovat v obchodě pár dnů před porodem a prodavačka mi řekla, aŤ si vezmu velikost která mi bude sedět v ten danej okamžik, ale nebudu jí mít našponovanou. A musím říct že takto ta velikost sedí ideálně ![]()
tak a už zas nevím co dál, takže se tu mějte, já jdu nachystat tašku co vezmu sebou k doktorovi a budu muset vzbudit mimiňáka a dát mu trochu nabaštit ať mi tam neřve. Jo a narvala jsem se do svých obvyklých riflí
Sice v nich nemůžu dýchat, ale čert vem nějaký dýchání
![]()
Peťo ty si vážně éro
já byla včera s mamkou u větnamců protže sem potřebovala tričko na doma, tak sem si tam koupila moc hezký za 140,– a krásně mi schová pupík a nikde mi nic neleze. No jen sem slintala nad ryflama, že si chci už koupit normální
sem si říkala že se asi stěží vlezu do těch co mám co sem měla oblíbený takže skáknu pak u nás k větnamcům aspoň mi nebude líto že to mám jen na chvilu ![]()