JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11484
21.1.09 15:07

Medu:Nám radila jak se tam dostat a vyhnout se té zácpě..O sanitě nám nic neříkala…Takže kurzík dobrý?Byl tam i manža s tebou?

Holky je tu R, tak budu končit.Večer zas nahlídnu..papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
21.1.09 15:09

medu , ja mam digitalni v dudliku, ale ten jsem dostala a taky premejslim, ze jeste koupim jinej, protoze, co kdyz dudlika ani mit nebude, nebude chtit a tim padem si nenecha zmerit teplotu? :roll:

Ale fakt nevim, slysela jsem zase nazory, ze stejne nejlepsi je obycejna rychlobezka :roll:

Fakt jsem to u tech predchozich dvou takhle neresila, dokonce si pamatuju, jak jsem u holky usnula pri vyvareni lahvicek (umelohmotnejch), jeste, ze jsme tenkrat nevyhoreli, a pak jsem musela honem jet do Prahy koupit lahvicku, protoze jsem ji nemela z ceho nakrmit 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
21.1.09 15:24

Ahojky :)

Mae : Malá je fakt kouzelná ;) Snad bude po procházce i hezky spinkat…

Meduňko : Já mám se Samu dobré zkušenosti a pak ještě Moneta (světlemodrý obal), úplně obyč. vložky. Jsou víceméně stejné jako Samu, ale s lepítkem dole. Já teda jinak vložky nesnáším (velebím toho, kdo vynalezl tampony), ale po porodu jsem žádné vložky typu Always s křidýlkama nesnesla. Ty obyč jsou krásně prodyšné a měkounké, oproti Always, ve kterých jsem se pařila a byly mi šíleně nepříjemné :oops:

Teploměr máme obyč digitální s ohebnou špičkou. Pokud by byly děti nějak více a častěji nemocné, uvažovala jsem o ušním, ale zatím jsem ho nekupovala, nebyla potřeba a snad ani u Saši nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
21.1.09 15:29

Medu mi máme digitální i normální ten rtuřovej a je to nedávno co sem se dívala na testy s teploměrama, tak prej nej sou teda rtuťový a pak digitální a je jedno jestli mají ohebnou špičku, prej dudlíky a to na měření v ouškách a ty bezdotykový sou naprd, stejně je prej nejlepší měřit teplotu v prdýlce, do ucha to prej většina lidí co testovali (laici) neuměli dát aby to bylo správně, v puse to má zase být pod jazykem a když je dítěti zle a řve tak moc dudlík nechce a ty bezdotykový prej ani vyškolenej personál neovládal správně. takže tak. Prostě teploměr neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
21.1.09 15:36

tak jsem doteď chrupkala, prcek ještě dospává v mojí posteli :oops:

mae tak u nás naštěstí namrzlo nebylo, všechno se rozpustilo. Mates dneska dostal Canavit nebo jak se to jmenuje, příští týden máme dojít zas a taky jsem dostala recept na nějaký další kapičky co bude muset dostávat denn snad až do roku nebo jak dlouho. Prej jsou to všechno vitamíny, už jste taky něco dostali? Jo a taky jsem nesměla s malým ven dokud neměl tři kilča, dneska už jsme dostali povolení chodit ven, s plínkou měl 3 a čtvrt.

medu mě teda v porodce ty Samu vložky vyhovovali, v alwayskach se prej ta pipka snadno zapaří, jak je dole ten igelit. Jo a teplomer mam digitalni s ohebnou spickou, ale jeste jsem ho nepouzila - teda vlastne jo, na zmereni vody ve vanicce, ale to se nepocita :lol:

daisy jestli pojedes nezapomen nekomu pisnout smsku ;)

zbytek zas nevim :roll: jsem jeste takova lehce ochrapana :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
21.1.09 15:36

Ad vložky, některé kamošky mi doporučovaly jedině z lékárny a jiný zase ty noční Alwaysky, takže já mám v kabeli 1 balík těch a jeden těch a uvidím co mi bude vyhovovat. jinak já si to s vložkou neumím představit taky už několikátej rok mám jen tampóny, vložku fakt jen kdy mě bylo opravdu blbě a bolelo mě tam něco strkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
21.1.09 15:37

ilco , to si pis, ze te to tam chvili bolet bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
21.1.09 15:37

mae jak ses ptala na tu fotku u metriku, tak k tomu mymu to tam zrovna nabizelo at nahraju fotku, takze tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
21.1.09 15:51

No stím že to bude dole bolet počítám, jen si to prostě nedokážu představit, si vždycky s vložkou přídu jak kojenec a že všichni vidí že tam něco mám, ale asi je to jen sugesce. no holt porod je porod :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
21.1.09 16:07

No teď sem holky sežrala 2mega porce ryzota, měla sem je od mamky a bylo senzační, mňam :-) a teď funím a čekám na švagrovce až dojdou i s ratolestma, sou strašně hlučný aspoň to jedno ale nějak to vydržím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
21.1.09 16:12

Holky dík za rady :srdce: s těma vložkama máte teda koukám každá jinou zkušenost, takže si nakonec jako Ilca asi pořídím jeden balík Samu (Moneta) a jedny alwaysky …no ta sestra v porodce včera říkala, že to chce lepítko i křídla, aby vložka neutíkala, že je ta krev pak všude :roll: no vezmu obojí a bude 8)

Daisy , jj, byl tam se mnou i manžel, málem tam zkolaboval z té nohy, má jí po sundání sádry děsně oteklou … Byly jsme tam shodou okolností 3 páry z Nováče, jeden pár s nějaké vesnice a jedna paní z Náchoda. Ta miminka na chodbě mě dojímala :P je to tak hezký, viď? Ani trochu nemocniční! … jinak tu sanitu doporučovala, prý i kdybysme byli na půl cesty do porodnice a nestíhali, je dobrý zavolat rychlou …a při jakýchkoli komplikacích ještě před blížícím se porodem jet k nim do porodnice, místo někam na pohotovost, že už se postarají :wink:
Duant , jj, když je člověk mladší, tak to všechno tolik neřeší, co? A ten strach je taky menší …viděla js to u ségry (je jí 40) :) ten digi teploměr v dudlíku mi v lékárně taky ukazovali, prý je fajn, ale není na dlouho no, tak mi nakonec doporučila digi s tou ohebnou špičkou od firmy Hartmann, tak ho asi zítra koupím. A jak ten podbřišek, ještě tě trápí? :?
Mirko , díky za tip, zkusím se poptat po té monetě, ta teda aspoň nebude nikam cestovat :) jo a ten ušní teploměr má kamarádka, měla malou změřenou snad za 3 vteřiny 8O ale myslím, že jí stál kolem patnácti stovek, což mi přijde dost, no :?
Ilco , jj, v zadečkuje to prý nejpřesnější! …a jak je dneska tobě, už je to lepší?
Peti , tak měření vody ve vaničce, jo? :lol: :wink: …tak si bereš malýho k sobě, jo? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
21.1.09 16:18

Medu paralen zabral suprově v noci mě nebudily žádný bolesti, tak sem si ho dneska už nevzala a kolem poledne mi bylo zase hůř tak sem si ho dala a teď sem zase jak rybička, no teda spíš jak vorvaň ale je mi dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
21.1.09 16:23

Daisy:taky se přídávám k těm,že ta zácpa je další z příznaků a jestli ještě ta zátka je do růžova,tak to už je porod za dveřmí…no to mám radost… :D ,to bys mohla ty porodit třeba zítra,a pak už bych byla na řadě konečně já,no hurá… :wink:

Dneska jak jsem byla u holice,tak jsem celou dobu přemýšlela jen jakej by byl trapas,kdyby mi tam praskla voda,hrozně mě tlačilo a bolelo břicho,jak jsem tam tak dlouho seděla…

K těm vložkám,nevím teda jak v který nemocnici,ale v ty naší by Vás ukamenovali,kdyby zjistili,že máte alwaysku,to prý nesmí být kvůli zánětům,je neprodyšná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
21.1.09 16:29

Tak se hlásím po kontrole,malej je hlavičkou dolů,váží asi 1800g,CS 2.
Příští týden jdu do rizikové poradny kvůli té cukrovce :cry: ,tak na tom budu asi jako Daisy.

Vložky - mám koupené Samu vložky,minule jsem s nima byla spokojená.Prý jsou po porodu nejlepší.Potom na doma si koupím nějaké obyč s křidílkama

Teploměr - máme digitální s ohebnou špičkou a je super

Mae - malá je náááádherná :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
21.1.09 16:36

ahojky,
já dnes byla na 2hodinky v práci,kolegyně slavila narozeniny,tak jsem se přijela podívat. Furt si říkám,jak se mi stýská po práci,ale když jsem tam slyšela ty rozhovory jak co probíhá,v podstatě pořád stejný..,tak mi to líto teda nepřišlo,že jsem doma :lol:

Ad teploměr : zatím nemám,ale slyšela jsem,že nejlepší je prý „rychloběžka“. ale co je to za teploměr,to nevím :lol:

A nedělejte tu chutě s tím nezdravým dobrým jídlem - smažáka miluju, a Duant mi připomněla můj oblíbený Burger King,v ČR tak nedostatkový.. 8O (přítel byl dnes na Zličíně,že já si blbec neřekla)

Daisy : zátka + časté chození na velkou = tutovka brzkej porod :potlesk:
Medu: krk mě trápí pořád,cucám klokánky :lol:,a dneska jsem teda i slušně zahleněná.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí