Poradna duly
Jana Čurdová
Tak to ti peťo nezávidím, no ale venku bude určo fajn, tak si pak vyfoť broučka jak ho máš zakuklenýho v jeho voze ![]()
Ahojky.
Tak jsem zpět z první poradny v porodnici. Na monitoru začala malá po 5ti minutách usínat, tak ji tam PA huštala s domečkem, musela jsem cvičit nohama… Ale nakonec se povedlo a natočili jsme záznam jak má být… Jinak jsme v pořádku, porodní cesty otevřeny na 1 prst, takže taky ještě nic a další kontrola zase příští týden.
K tomu klystýru - jak už psala Daisy i my jsme to probírali na kurzu. Ten YAL moc PA dávat nechtějí. Je sice účiný, ale klasický klystýr působí tou teplou vodou na dělohu a pomáhá stahům, takže preferují ten..
Ad vložky - mám taky 2 balení SAMU a doma pak uvidím. A přidávám se do party tamponů, takže už teď vím, že budu s vložkama trpět jako kráva
.
Dobré ráno..=o))
Košilka je Ilco super,já jsem ji taky dostala k Vánocům,ale s Mickey mouskou a s takovýma botama k tomu..Teď se mi v ní moc dobře spí..=o) a kytička je úžasná,mám moc ráda kytičky.
Mae:Taky doporučuju kýblík a kapičky,popřípadě trubičku..oni prdíky zlobí vždycky jenom v noci a přes den je klid.U kluků je to prý mnohem horší,tak jsem zvědavá,ale málá taky několik nocí nespala a kroutila se..
Péťo:a máš dost mlíčka??Takhle jsem přišla na to,že ztracím mlíčko,že najednou začala být malá protivná…
A ty mas ilco asi ted nekdy narozeniny, vid? Tak vsechno nejlepsi, hlavne lehkej porod a zdravy miminko!
![]()
Kamoška mi říkala že na to aby si udržela mlíko je dobrý hodně pít tak 3-4litry tekunit ona pije vodu a je to blázen pije 5 litrů denně ale říkala že se jí oběm zvětšil že myslela že příde o mlíko ale valí dál.
sammmy , gratulace ke KO …ja vzhledem k mym problemum bez vlozky ani ranu
, coz muze byt pri techto obtizich kontraproduktivni, no ale nenadelam nic ![]()
Dneska je i tady v Praze fakt krasne, asi pujdu s kamaradkou a jejim pulrocnim klukem na prochazku…jestli me vezmou ![]()
Ilčo, tak dodatečně vše nej k narozeninám i svátku
.
Luci, vy máte krásně?
. Tady je pěkná břečka a posněhává
..
Ahojky,
Ilčo - krásná kytička a košilka taky.Všechno nej k narozkám a k svátku ![]()
Mae - nám dávali Sab simplex už v porodnici,jsem se divila.Jinak nám hodně pomohla ta rektální trubička.Potom jsme měli gel Pupík,ten byl taky fajn a cvičili jsme s nožičkama.O probiotických kapkách jsem taky přemýšlela,ale nakonec jsem je nekoupila,jsou fakt děsně drahý a na chvilku. ![]()
Sammy - gratulace ke KO
Duant - ty máš teda sny
![]()
kacudko , ted jsem nahlizela do Lednatek a narodil se tam dnes chlapecek 5280g a 57cm! To se mi snad zdalo o nem!
![]()
Ahojky!Jsem zpět.Akorát jsem se zakecala na ICQ se sestřenkou.
Jinak potvrzeno to že mi odchází hlenová zátka. Koukal se raději i zrcátkem. A jsem otevřená na špičku prstu, takže s porodem to tak žhaví nebude…Takže na mimi si ještě počkáme..No ale kdyby někdo chtěl předbíhat, tak může
A CS mám 5.
Tak jsem dnes nakoupila ještě jeden balík Samu(mám 3) A kdyžtak mi ho R. doveze, když bude potřeba. A koupila jsem si ty jednorázové přebalovací podložky 4. a ty vložky Moneta 2 balení.Abych pak po porodu a návratu z porodnice nemusela moc trajdat.
Ilčí :pěkný dárečky si dostala..A opožděně přeji vše nejlepší.
Mae: Macík v ledňátkách psala že když malého asi včera nebo předevčírem bolelo bříško tak mu dala do zadečku teploměr a že se i posral a bylo po bolení…
Duant :Takovej obřík, jo?Tak já se tam jdu juknout.
5280 g?
. A to jsem si myslela, že brácha se svými 4750 g byl macek ![]()
Já chci taky jaro
. Ale tady je fakt hnus ![]()
tak daisy , to ja jsem otevrena zhruba tak jako ty
, ale CS2
Ja taky myslela, ze muj kluk s 4400g byl super obri, ale koukam, ze nic moc, ona i moje holka nebyla zadnej mrnousek, na to, ze byla prvni dite a holcicka, tak mela 3800g
![]()
Luci, tak to jsi měla tedy pěkné macíky, oba dva
.
U nás to zatím vypadá spíš na menší, než větší. I když nechápu po kom. Oba s Petrem nejsme žádní drobečci
.