JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14597
21.1.09 16:53

befi , rychlobezka je takovej ten dlouhej rtutovej teplomer, strka se do prdelky a ta rtut v tom jede hrozne rychle, takze to mereni je na par sekund, u deti jsem ho mela…

medu , zrovna dneska me bolelo na levy strane podbrisku casto :roll:

kacud , tak hlavne, ze jeh lavou dolu a treba nebude tak zle s tou cukrovkou, zas uz to kdyztak nebude nadlouho :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
21.1.09 16:56

Meduňko : Ty Moneta vlořky jem kupoval normálně v hypoši, teď jsem koukala na net a dělají se i noční, ty asi budou delší. Mají takový obal:
http://www.epharmacy.cz/…00974684.jpg /> O tom ušním bych uvažoval pouze v případě, že by byl malý často nemocný a bylo by třeba měřit i v noci, ať nemusím malého budit a rozbalovat. Taky se mi to zdá dosti drahé :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
21.1.09 16:59

Hlásím návrat z matičky Prahy. Postýlka se nám do auta vešla celkem na těsno, takže jsme domů přijeli jako pravěcí skrčenci, ale je tady!…Až dáme dohromady, tak vás nechám pokochat.

Jdu dočíst…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
21.1.09 17:05

Já sem tak zvědavá na Daisy jak to sní pude rychle už se těším že bude další mimčo, ale n ajednu stranu se ji nedivím že nervózní, taky bych byla.
Daisy pak dyštak písni sms :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
21.1.09 17:49

Tak mám dočteno a shrnuto: Daisy hnedle rodí,vložky pořídit Samu a skoro všechny milují nezdravý jídla. :lol:
Já nerodím, vlažky mám Samu a nezdravý jídla miluju taky… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
21.1.09 18:14

Ilco , bezva, že paralen zabral! jinak ti závidím, že se takhle můžeš s klidným svědomím nacpat! Já se poslední týden fakt hlídám, jím ryby, luštěniny, zeleninu, ovoce, omezila js sladký a stejně mám za poslední týden 1,5kg navrch :evil: :? fakt to nechápu
Lenousku , teda ty se toho porodu evidentně nemůžeš dočkat, viď :wink: ..ohledně těch vložek, v každé porodnici je to koukám jinak kdo se pak v tom má vyznat :wink:
Kacudko , tak kontrola ok? …ta cukrovka snad dopadne dobře a když né, tak už to máme za pár, to zvládneš :wink:
Befi , taqk sis udělala výletík do práce? no mě se teda nestýská vůbec, ale už se docela těším, až se tam v létě s malou zastavím, to joo. A klokánky cusáš, jo? jen aby z toho nebyla angína, nebojíš se? to já mám z toho vždycky panickou hrůzu, tak hned na:,–(ím co se dá …
Mirko , dík za obrázek! tak tyhle vložky od vidění znám :idea: ale ty podle mě taky nejsou prodyšný, ne? … nakonec asi raději pořídím jedny samu …bože můj, to je věda ty vložky :lol: :wink:
Mischni , těším se na fotku postýlky! Taky pak tu naší vyblejsknu, o víkendu už js dala nebesa, vypadá to dobře :P
Duant , chjo, proč nás pořád musí něco bolet??!!! :evil: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
21.1.09 18:34

Medu:To víš,já bych fakt šla rodit hned,kdo se s tím pupkem má tahat,pořád ho mám jako beton,takženemůžu nic dělat a o spání v noci jen sním.. :wink:

Ale zase je to teď takový adrenalinový.. :lol: čekáme kdy to přijde,ono to může přijít kdykoli - to je takový hezký… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
21.1.09 19:41

Meduňko : Ony mají igelit jen zespod (Always mi přijdou igelitové i zvrchu :roll: ). Vrch mají stejný povrch jako Samu. Rozhodně jsem se v nich nepařila jako v Alwayskách :oops:
K té váze… já taky mám za poslední týden kilo nahoře, ale dost mi napuchají ruce i nohy, není to i tvůj případ?

Holky a teď trochu intimní dotaz… budete chtít Yal nebo klasický klystýr? Já váhám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
21.1.09 19:47

Medu: rozhodně se neomezuj v jídle a sladkém. tvé přibírání stejně nemá souvislost s jídlem, ale s množstvím vody v těle,jsem o tom přesvědčená.Mívala si vyšší tlak,a to je s tím spojený. Takže se neboj a klidně se cpi,to že přibereš,stejně neovlivníš,i kdybys byla na dietě a chodila 3× týdně cvičit.

A už se vyprdněte na vložky,to je fakt prkotina proti všemu ostatnímu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
21.1.09 20:15

Určitě Yal,Mirko..

Co jsi měla u Tea??Já Yal u Laurinky a bylo to super - je ta takove male baleni,vypada to jako barva na hlavu..=o) Lahvicka a u ní aplikator a je to takovej gelík,takže úplně ok a vyprázdní Vás to perfektně…
To klystýr je asi hodně nepřijemný,propláchne celé střevo - no fuuj.. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6365
21.1.09 20:22

Lenousku : Já měla klasický klystýr, protože mi sestra tvrdila, že Yal bych si musela dát večer před tím, což je blbost, ale hádat jsem se ní nechtěla. To jsem taky měla plánovaného císaře. Teď jsem si říkal, že bych to zvládla doma, ještě před odjezdem do porodky ráno. Za jak dlouho to účinkuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
21.1.09 20:29

Holky, kdyz jsem rodila ja, tak zadny Yal neexistoval, nebo proste nebyla ta moznost a asi jsem mela stesti na sestry, protoze vim, ze mi ten klystyr nijak hroznej nepripadal. Co mi vadilo, bylo to, ze jsem potom nevedela, jestli mam kontrakci, nebo se mi chce na zachod, tak to pekne splynulo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
21.1.09 20:39

No já asi pudu do klistýru ale kamoška mi říkala že v některejch porodkách ho ani nedávají, že jen když se de do vany rodit, ale rodila jinde tak se na to musím zeptat holek co rodily tam kde já. V sobotu dem na narozky tak tam budou a mají to ještě v živý paměti pár měsíců tak vytahám moudra. tak ahojky pro dnešek se loučím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
21.1.09 20:39

Mirko - Já jsem měla sebou Yal,ale nechala jsem si dát nakonec klasickej klystýr,sestra říkala že je účinější.Bylo to v pohodě,nijak hrozný mi to nepřipadalo.Teď půjdu asi taky do klystýru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
21.1.09 21:07

No fuuj,jste blázni… :lol:

Ten Yal je taková příjemná záležitost na místo toho klystýru,jak mi ho tam sestra zavedla,tak říkala,ať vydržím alespoň dvě minuty,ale nevydržela jsem… :D

Nemyslím,že by byl klystýr účinnější,spíš vyčistí celý to střevo a to není u porodu potřeba.Mně naopak doktor říkal,že je zdravější Yal a je dobrý i třeba den po porodu,když Vás po nástřihu nutí jít na velkou,tak ho doporučují použít ve sprše..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí