Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky!Holky tak já asi od 4:45 nespím…Holky já byla na wc a vypadl ze mě něco, jakoby chrchel 1,5cmx1,5cm..Ale byl jen žlutej.Myslýte že je to hlenová zátka?Musela jsem na to myslet a nemohla jsem usnout. a když bych aj usla, tak vstával R. jenže budík mu zvonil 5×
A trochu mě pobolívá podbříšek…je to jakoby vaječník na levé straně.(jenže copak já vím kde mám te´d vaječníky?Nejsou tou dělohou posunuty jinam)Občas cítím i pravou stranu…
No a to jsem si říkala jak mi odejde hlenová zátka, tak že si dole oholím srst
Copak já vím jestli to je ono, či ne?
No a pak jsem měla hlad tak jsem se nasnídala, dám si ještě jablíčko a lehnu si na chvilku, s kočkama do postýlky, snad aspoň do 9 zaberu…
Ahojky. Ano to je hlenová zátka . Někomu odchází po kouskách že to ani nepozná ,tobě odešla celá… Nemusí to ale nutně znamenat , že budeš dnes rodit mě odešla 3 týdny třed porodem Timinky
Je, daisy …to je napinavy
…nu coz, 19. ledna uz bylo, tak uz by to slo, ne? ![]()
Malví:děkuji…No jsem na to zvědavá, kdy to na mě teda přijde.Zítra jdu na ko a jsem zvědavá, co mi dr řekne…Páč před 14 dnama mi říkal že to na porod nevypadá a že nejspíš porodím v termínu.Tak uvidíme co mi řekne zítra…Jinak já už pozorovala včera že mám trochu větší výtok (což by bylo v poho) a ještě na toaleťáku něco bylo trošičku.No doufám že ještě pár dní vydržím, musím vyžehlit R. košile a zítra ještě koupit jednorázové přebalovací podložky a o víkendu chceme na nákup do Hradce…Takže asi tak… ![]()
Daisy…já řekla že nemusíš
zrovna tak můžeš za hodinu rodit
teď už prostě můžeš jen čekat ,raděj bych vše dokoupila dnes
Malví:Jenže dnes to nejde dokoupit, páč budu vařit a žehlit, a Ráďa mi zakázal chodit samotný ven, kůli tomu jak jsem předevčírem sebou málem švihla.A nevím zda semnou do drogerky odpo skočí.Musíme na poštu a si se mu nebude chtít moc trajdat…Tak ale to nejnutnější doma mám, takže kdyby mnáhodou tak se nic neděje, když to nekoupím to co chci.....Jinak na ledňátkách takly jedna holka po odchodu hlem. zátky rodila až za 2-3t. No a mae hned druhý den měla malou na světě…A do Hradce pojedem až o víkendu, přez všední den tam je moc lidí… ![]()
Me s holkou odesla hlenova zatka asi v 8 rano a v 15.05 byla na svete, to je opravdu individualni a je jedno jak to mel kdo jinej
, nejak to dopadne ![]()
Ja bych si tak dala pisek, smrncnutej trochou sava, hmmm…tolik k mym tehotenskym chutim ![]()
Teď jsem byla na wc..A na toaleťáku byly dva žlutý žmolečky
Tak asi to ta zátka bude, no…Jsem z toho nějaká divoká, mám smíšný pocity...... ![]()
Daisy božínku jak ti závidím. Už bych mimčo nosila v náručí než v břiše. Nemám ráda těhotenství ,je to jak když máš v sobě vetřelce který tě kope
Malví:Já to bříško mám ráda
Ale už se taky těším..Nu ale může to být až za 3 týdny..tak zatím není co závidět. ![]()
Daisy: Tak to závidím, aspoň nějaký posun. Už bych se těšila i třepala na to, že už je to za dveřma. trošičku závist, že už víš, že se to blíží.
holky, prosím, co ty podprdy z http://www.emanuela.cz/…105-naturana
prosím, poraďte, jestli je aspoń trošičku vyztužená. Jinak jdu hledat ty od Anity, ale musím to už dneska objednat.
tak pa
adel ja mam tyhle:
http://www.emanuela.cz/…rna-naturana
a ty teda vyztuzeny nejsou, ale jsou celkem pevny, to vis, push-upka to neni