JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8043
18.2.09 21:36

duant tyyyjo, tak vidíš a ty si pořád řikala jak tu zkejsneš napořád :) Já šla rodit s CS6 :lol: Tak držím palce ať je to brzo a hlavně rychle a bezbolestně (no to asi nejde, tak s co nejmenšíma bolestma)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
18.2.09 21:39

Holky…jeste nerodim!!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
18.2.09 21:39

duant no ale my za to nemůžem, to je tvoje chyba :lol: :lol: :lol: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
18.2.09 21:41

peto , ja vim…kdyz jsem tam videla tu utrapenou pani, tak me kontrakce presly :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
18.2.09 21:43

…mě serete s těma Jesenkama.....mám na to chuť a co mám jako dělat????????????Jdu spát.A ty Duant neseď u PC a běž něco dělat ať se malá konečně hne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
18.2.09 21:46

duant mozna kdybys videla tu samou pani za par hodin az ji daj do ruky mimco a jeji vyraz v tu chvili, tak bys mela kontrakce hned :wink:

holky tema jesenkama mate na mysli takovej ten bilej vymackavaci sladkej cecak v ty tube? a to jako jite? no fuuuuuuuuuuuuuj :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
18.2.09 21:52

peto , jo,jo…to je presne Jesenka…velika mnamka a nejradsi mam to hustsi na konci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
18.2.09 21:52

Tak jsem napřed odpadla a pak dělala tu žemlovku a tsdy se dějí věci:

Duant - tak to ne, žádný couvání„babičko“ :lol: Jen pěkně do toho! Zítra čekám už jen sms zprávy, jasný?

Jesenku jsem nikdy nejdla, Pikao jsem milovala a zítra jdu shánět ten biskupák… :lol:

Všechny ostaní zdravím a přeju dobrou noc, termínovkám s výjezdem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
18.2.09 22:01

duant tak to bych asi nezkonzumovala :lol: já na sladký moc nejsem - resp jsem nebyla, teď co kojim, tak sladký docela jim, ale zatím jsem se dostala jen ke sladkýmu typu puding, bábovka apod, jesenka je nějakej pokročilej level, tam ještě nejsem :lol: doufám že nikdy nebudu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
18.2.09 22:04

Jdu vás termínovky ještě trochu popošprtnout - na diskuzi březen-duben už máme druhý mimino!

Bef - Tislerka dnes císařem porodila Jolanku (276Og, 47cm)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
18.2.09 22:06

mischni ..vsak na tebe taky dojde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
18.2.09 22:13

kdepak vůbec máme všechny maminy? že by chrněli s prďolama? nebo dělaj domácí práce a já jsem jediná kdo na ně kašle :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
18.2.09 22:16

peto , maminy takhle vecer nechodej, jenom ty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
18.2.09 22:20

Hezký večer, holky!

Tak jsem vás v rychlosti přelítla, hlavně ty stránky o jídle :wink: Já si teď na sladký docela odvykla (co mi taky zbývá, že?), ale kdybych to četla v době kdy si dávám kafe, tak bych asi nevydržela… Já měla dnes lítání po městě, malou mi hlídala ségra, je to docela nezvyk, když je člověk najednou bez kočárku s dítětem.

Meduňce velká gratulace k narození dcerušky!!! Stelince přeju vše nej nej nej, mamince rychlou a co nejméně bolestivou rekonvalescenci!

Bef mateřská mi taky ještě nepřišla a čekám na ni jak na smilování boží :roll: Jestli jsem to dobře pochopila, tak ty, co nastoupily na MD ještě v roce 2008, tak jedou po staru, ostatním MD bude vyplácet OSSZ, jak se zdá, všichni jsou z toho dost vyplesklí, tak kdo ví, kdy nám to přijde, ale štve mě to teda pořádně :evil:

Porod KP nám cca před 2 lety na předporodních kurzech říkali, že prvorodičky se už nesmí nechávat rodit přirozeně, snad je to dáno i nějakým zákonem :? , u druhorodiček pak závisí na situaci, kolegyně druhé dítě rodila KP a vcelku v pohodě, jen říkala, že jsou o něco silnější kontrakce než u normálního porodu…

Velikost 56 nosila Anička tak minim. do 6 týdnů (když se narodila vážila necelá 3 kg), ale některé kousky samozřejmě mnohem dýl, prostě se na ty uvedené velikosti nedá moc spoléhat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
18.2.09 22:21

duant no protoze jsem asi jedina, kdo ma chlapa celej tejden pryc :cry: kdyby byl doma tak sem asi taky s nim a ne tady :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí