Poradna duly
Jana Čurdová
duant tyyyjo, tak vidíš a ty si pořád řikala jak tu zkejsneš napořád
Já šla rodit s CS6
Tak držím palce ať je to brzo a hlavně rychle a bezbolestně (no to asi nejde, tak s co nejmenšíma bolestma)
peto , ja vim…kdyz jsem tam videla tu utrapenou pani, tak me kontrakce presly
![]()
…mě serete s těma Jesenkama.....mám na to chuť a co mám jako dělat????????????Jdu spát.A ty Duant neseď u PC a běž něco dělat ať se malá konečně hne.
duant mozna kdybys videla tu samou pani za par hodin az ji daj do ruky mimco a jeji vyraz v tu chvili, tak bys mela kontrakce hned ![]()
holky tema jesenkama mate na mysli takovej ten bilej vymackavaci sladkej cecak v ty tube? a to jako jite? no fuuuuuuuuuuuuuj
![]()
peto , jo,jo…to je presne Jesenka…velika mnamka a nejradsi mam to hustsi na konci ![]()
Tak jsem napřed odpadla a pak dělala tu žemlovku a tsdy se dějí věci:
Duant - tak to ne, žádný couvání„babičko“
Jen pěkně do toho! Zítra čekám už jen sms zprávy, jasný?
Jesenku jsem nikdy nejdla, Pikao jsem milovala a zítra jdu shánět ten biskupák… ![]()
Všechny ostaní zdravím a přeju dobrou noc, termínovkám s výjezdem…
duant tak to bych asi nezkonzumovala
já na sladký moc nejsem - resp jsem nebyla, teď co kojim, tak sladký docela jim, ale zatím jsem se dostala jen ke sladkýmu typu puding, bábovka apod, jesenka je nějakej pokročilej level, tam ještě nejsem
doufám že nikdy nebudu ![]()
Jdu vás termínovky ještě trochu popošprtnout - na diskuzi březen-duben už máme druhý mimino!
Bef - Tislerka dnes císařem porodila Jolanku (276Og, 47cm)
kdepak vůbec máme všechny maminy? že by chrněli s prďolama? nebo dělaj domácí práce a já jsem jediná kdo na ně kašle ![]()
Hezký večer, holky!
Tak jsem vás v rychlosti přelítla, hlavně ty stránky o jídle
Já si teď na sladký docela odvykla (co mi taky zbývá, že?), ale kdybych to četla v době kdy si dávám kafe, tak bych asi nevydržela… Já měla dnes lítání po městě, malou mi hlídala ségra, je to docela nezvyk, když je člověk najednou bez kočárku s dítětem.
Meduňce velká gratulace k narození dcerušky!!! Stelince přeju vše nej nej nej, mamince rychlou a co nejméně bolestivou rekonvalescenci!
Bef mateřská mi taky ještě nepřišla a čekám na ni jak na smilování boží
Jestli jsem to dobře pochopila, tak ty, co nastoupily na MD ještě v roce 2008, tak jedou po staru, ostatním MD bude vyplácet OSSZ, jak se zdá, všichni jsou z toho dost vyplesklí, tak kdo ví, kdy nám to přijde, ale štve mě to teda pořádně ![]()
Porod KP nám cca před 2 lety na předporodních kurzech říkali, že prvorodičky se už nesmí nechávat rodit přirozeně, snad je to dáno i nějakým zákonem
, u druhorodiček pak závisí na situaci, kolegyně druhé dítě rodila KP a vcelku v pohodě, jen říkala, že jsou o něco silnější kontrakce než u normálního porodu…
Velikost 56 nosila Anička tak minim. do 6 týdnů (když se narodila vážila necelá 3 kg), ale některé kousky samozřejmě mnohem dýl, prostě se na ty uvedené velikosti nedá moc spoléhat ![]()
duant no protoze jsem asi jedina, kdo ma chlapa celej tejden pryc
kdyby byl doma tak sem asi taky s nim a ne tady ![]()