JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8647
19.2.09 10:55

Já si Tuzex taky moc nevybavuju,spíš ty ESO potraviny - a právě AERO čokoládu.

Já si ted udělala ten koktejl a rozdělala pralinky :wink: Mě ta jídelní diskuse aspon pomáhá zapomenout na ten břuch,co mě už nebaví…
Já tak lituju Sammy,si to nedovedu absolutně představit,že bych měla přenášet,už takhle mě to s…

Ilčo: s kiwim si to teda představit neumím..,já nejradši kiwi samotný,ale můžeš zaexperimentovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
19.2.09 10:56

Soj.suk…mňam. Obávám se ovšem, že kolem soji to ani neletělo :lol: Jo, ještě byly takový dlouhý tenký lízátka za korunu…hrozně to dřelo jazyk a vždycky dole v tom igelitu ty sliny… :lol: No, mňamka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
19.2.09 10:57

My jsme prvni kiwi dostali od babicky, ta ho dostala od Novozelandanky, ktera ho ale koupila v Zapadnim Nemecku a babicka to kiwi rozdelila asi pro sest lidi a pamatuju si, jak jsem nekomu popisovala, ze to vypada jak brambor, ale chut to ma jak jahody s pomerancema a jeste nejakym ovocem dohromady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
19.2.09 10:57

Tak s nám z toho stává trochu retro diskuze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
19.2.09 10:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597

A ty lizatka se vylizaly do strasne ostry spicky a clovek se tim kolikrat pichnul div ne az do krku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915

Tak to knám naštěstí ne, nebo si nepamatuju, ale vím že sme měli video asi tak když mě byly 3roky a že naši nám nahrávali Toma a Jerryho na rakušákách a pak nám to sem,tam pouštěli. A nebo až mi bylo asi tak 6-7 tak taťka tahal dom z práce notebook taky sranda a to ještě nebyl windows atd. no a nahrál nám tam hru princ of persia a my znaly jen tu cestu a hned jak to donesla a mohly sme tak sme ho hráli. Sep pak byla za „počítačovýho machra“ na základce :wink: :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100

Ahoj spolumatky!

Jitko - gratuůluju k Terezce!!!!

Medu - Stelinka je fakt srandovní. K poňuchňání.

A jinak koukám, že se tay opět nerodí, ale žere a vzpomíná na starý časy.Jooo, mlíčnej bar( teď je z něho Mc Donalds :twisted: ) - to byla nádhera! A ty bílý pohárky mají v Ikea, nostalgicky kolem nich už pár let chodím a stejně je jednou koupím.
Míša, Pribiňák, Termix - pochoutky mého dětství teď chutnají jak umělá hmota. A už milion let sháním Hořický trubičky aspoň trochu podobný těm, co pamatuju - marně.
Ono i obyčejný máslo a brambory prostě nejsou ono… :roll: :?

Já za chvíli vyrážím do města na pochůzky a schůzky a budu až večer, tak mi držte palce, ať se nepřerazím.Docela mám staženou zadnici…

Všechny zdravím a jdu ze sebe udělat fešnou maminku - což je na dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
19.2.09 11:01

Holky, ja pamatuju jeste kdyz byl Svoboda prezident! :oops: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
19.2.09 11:03

Jé Meduňka už má hvězdičku venku :dance: je jak malinkej ptáček Stelinka.
Jesenka a pikao to je taková mňamka, jsem to neměla snad sto let. ppetro na jesenku nám sladkomilným nesahej :-) vůbec nevíš co je dobrý :D a ten hustej konec :-) odpoledne si ji musím koupit a asi i to pikao, úplně na to mám chuť. Vitacit taky dobrej, nasypat na ruku a lízat :D jazyk a dlaň byla pěkně jedovatě růžová :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
19.2.09 11:03

A v Americe Carter! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
19.2.09 11:04

Duant - tak to je vostrý :lol: Kam se se.eme my, husákovy děti 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
19.2.09 11:04

Ještě musím dodat, jak jste se bavily o tom videu. Někdy na základce přišla spolužačka s tím, že existuje magneťák, kterej nenahrává jen zvuk, ale i obraz! Že její máma, která dělala jako nějaká elektro dělnice to teď vyrábí. No, myslela jsem si, že si vymýšlí… :lol: :lol: a ono to bylo video. Kdyby mi tehdy vyprávěla o mobilech a foťákem nebo filmech na internetu, tak volám Chocholouška…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
19.2.09 11:05

tak to já si pamatuju jen sametovku a jak jedna koza učitelka pak prskala na děcka když ji řekly soudruško (a ona byla kovaná soudružka)
Mischi já myslela že mlíčňák byl spíš víc jako naproti hlavasu? ale už vím prd. Tak se pěkně načančej.
Jo a já teď sháním pistáciovej termix, moc mi chutnal a teď dělaj jen ty 3 druhy ach jo a ještě kevšemu stojej za starou belu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
19.2.09 11:06

Na zvoleni Husaka prezidentem jsme koukali ve skole, tusim, ze v prvni tride… :wink: …sedeli jsme v takovy velky chodbe na koberci a koukali na epesni cernobily televizor :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí