JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
798
19.2.09 10:18

Peti - náš Kuba má momentálně kolem 2800g, a to je mu týden…takže bez obav, za hubeňoury tu budeme my!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
19.2.09 10:19

Bef - a je servírovaný v tý luxusní bílý porcelánový sklenici? To by byl teprve ten pravej :P Mňam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
19.2.09 10:21

On je na tom stejně. protože my ten digitál máme půjčený od tchýňky, my máme obyč fo´ták, normálně na vyvolání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915

Ahoj holky,

Gratuluju Jitce k Terezce :-)

Meduňčina Stelinka je taková krásně chmíčičková :-)

Tak sem dneska se tááák krásně vyspala, sem čekala na manže až příde ze schůze (je předseda fotbalu, je vevýboru sokola, a je v radě na úřadě) tentokrát šlo o úřad. No tak sem šla aspát až o půl 1, no a prej sem musela asi zamčít z kuchyně do chodby protože si to nepamatuju a manža se prej ráno nemohl dostat ven, než mu došlo že je zamčeno. Asi už mě hrabe a sem náměsíčná. No ale spala sem sž do 8 8O vtahu, jen sem procitla když ráno manža stával do práce, ale je mi fajn :lol: u nás krásně svítí sluníčko, sice chvilku padal sníh ale jinak je krásně. Jo a už mám upečenou bábovku a chci se vrhnout na žehlení :-)

Adel no to je nepříjemný když někde blízko hoří.

Sammy ten zub nezávidím, snad brzo přejde, nebo je to předzvěst porodu :wink:

Duant a zkoušela sis na ten prst dát černou mast? ta pomáhá a pokud ne tak zem to pak vytáhne :wink: (se u nás říká)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647

V takový bílý porcelánový :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
19.2.09 10:27

Ted se mi vybavila Lomnice nad Popelkou…tam byvalo soustredeni od gymnastiky a na namesti mlicnak a v nem ty koktejly v tech vysokejch, bilejch, porcelanovejch kaliskach…prodavali v tom i kakao a pekne cerstvej loupak k tomu! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
19.2.09 10:29

Teda holky vy mi děláte chutě na koktejl, že bych si nějakej mixla :wink:
Jo jinak co já mám v paměti, tak Míše toho ještě fakt tvarohovýho, lakrůmáka (úplně nej než pribiňák) potom pedro za kačku, vitacit kde sem měla červenou nebo žlutou ruku a jazyk jak sme to lízali a šumák, pak mávátka z prvního máje a ty voskový kelímky s kolečkama :-) a žlutou zonku ( sem narozená ve Znojmě :-) ) jo a ještě abych nezapoměla na ledňáčka co byl za korunu a byl takovej malej hranatej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
19.2.09 10:33

ilco …toho bylo! Ted po tom clovek breci a tenkrat jsem byla slasti poprdena, kdyz nasi v Tuzexu koupili Kindervajicka (promin, sammmy :wink: ), bilou cokoladu Nestle, Aero cokoladu apod.
Clovek vzdycky fakt touzi po tom, co nemuze lehce mit :wink:

Ale taky si pamatuju, ze bejval takovej pekne hnusnej, hruskovej nanuk a zase docela dobrej merunkovej…a ten jahodovej za korunu, ale toho castecne ted nahrazuje Mroz :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
19.2.09 10:34

** Vitacit ** - jé,to byla mňamka,dnešní děti vůbec nevěděj,co je dobrý,chudáci jsou zahlcený Haribem :lol:

A taky si vzpomínám jak jsme dávali do kindervajíčka prášek do pečiva a pak tím bouchali o zem :lol:

Já si jdu mixnout aspon banánový koktejl,musím do sebe nějak dostat mlíko :roll: Dočetla jsem se,že nedostatek vápníku je způsobený i nadměrným jezením sladkého..,to je asi můj případ :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
19.2.09 10:36

A pamatujete ty barevny ryzovy burizony? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
19.2.09 10:42

Začínám mít pocit, že se z diskuze o miminkách stává diskuze o jídle :D :D :D :D

Ale naprosto s váma souhlasím…vlnky, ledňáček, vitacit a burizony neměly chybu. Teď je všeho mraky, ale některý věci zkrátka nic nenahradí :D

Honí mě mlsná,tak se jdu podívat co máme doma :D

Ale tu Jesenku bych si taaaaaaaaaaak dala nebo sojový suk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
19.2.09 10:48

taky sme dávali prášek do kindervajíček. No jasně že pamatuju burizony, u nás sem je ještě někde viděla. Já si teda tuzex už moc nepamtuju, ale pamatuju si když byl taťka v německu a dovezl nám od tam bráchovy takovýho hodně pohyblivýho panáka a mě takový 2 malý kočičky s dlouhejma vlasama, jedna modrá a druhá ružová a ve tmě svítily (něco jak pak byli poníci) a taky si pamatuju jak nám taťka dovezl takovou malou krabičku Dupla :-)
Jo a taky sme byli snad první co sme měli v dědině video, takový že se do něj strkaly kazety jednou tak tlustý jak pak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
19.2.09 10:51

Adel sojovej suk taky můžu, asi je to jediná věc ze sóji po který slintám.
Bef já banány nemám :( já mám jen pomeranče, mandarinky a kiwi, myslíte že to bude dobrý když smíchám mlíko s kiwi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
19.2.09 10:52

U nasich jsme meli prvni video na Praze-vychod (protoze sousedka babicky delala pro tehdy zapadonemecky velvyslanectvi) a dost smelila…a nase matka se pak z toho malem zhroutila, protoze u nas bylo denne vecer minimalne deset lidi jak v kine, a spousta si nekde sehnala nejaky videonahravky a jezdili se na to koukat k nam i odpoledne apod. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
19.2.09 10:53

Teda, tak koktejl v bílý porcelánový sklenici bych si dala! A krom Vitacitu bylo ještě něco podobnýho s názvem KIWI - zelenej prášek… Můj děda byl tak trochu papaláš, tak cestoval a vozil nám západní komodity…a jednou přivezl celý plato kiwi (ovoce), tady to nikdo neznal… A já mezi dětma řekla, že kiwi je ovoce a byla jsem všem pro smích, ťukali si na čelo a smáli se mi, že jsem úplně blbá, že „kiwi“ je ten prášek na ruku :lol: :lol: To byla křivda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí