Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Jarňátka, psala jsem si s Meduň, chuděra je stále na gyndě, jinak tuto si můžete najít Stelinku ![]()
http://www.nemocnicenachod.cz/novorozenci.php?…
dobré ránko,
tak já byla dneska na plenky, ať jich mám dostatek. Koupila jsem si koláčky a linecké roohlíčky v čokoládě a ještě velkou nutellu a jednu čokoládku, tak jsem si udělala radost a pěkně to jedno po druhém dlábím.
Jitko-velká gratulace k Terezce, moc zdravíčka a mlíčka a ať je malunká hodná.
Jinak my co jsme na pořadníku pořád nic? ![]()
Duant, tak kontrola super, ne? konečně nějaké pokroky, jestli ty mě ještě předběhneš, tak už se na to vyprdnu a to bříško si nechám
Sammy je jediná, kterou pustím před sebe, nebo si tam opravdu stoupnu a máte dorozené ![]()
my dneska s Maximkem nemůžeme, protože taťka nám včera oznámil, že se z té práce, jak dělají nemá vůbec jak dostat, je to uprostřed pole a jeli tam všichni dodávkou, takže nejdřív tak ve 4 odpoledne. Tak ráno, jak jel, domlouval synkovi ať počká do odpoledne. ![]()
Viděli jste Snídani s Novou? bylo tam naše městečko, ale v takovém špatném příkladě, vyhořel v činžáku, co je tak 100m od nás jeden byt a v něm uhořel pán s maminkou, ale on byl takový ožvonda, v životě nedělal, ale i tak je mi ho líto.
Jééééé, Stelinka je uplně jak kuřátko, a jaké má vlásky, nejradši bych na ni udělala takové to ťuťu ňuňu ![]()
Duant, ještě přijmi mou srdečnou starost o tvůj prst
a Sammy, tvému zoubku zase rychlé zotavení ![]()
adel dekuji
… a nesaskuj ![]()
Tak a dneska nemam chut vubec na nic, takze ti ani nezavidim ty cokoladicky ![]()
Duant, no co, nedávno jsi měla taky jakési trápení a potřebovala jsi politovat ![]()
Ja vim, to byla kyla, tu mam asi porad
…vzdyt ja si cenim toho, ze sis vzpomnela,ze potrebuju politovat ![]()
Asi si půjdu zdřímnout, v noci jsem byla co hodinku vzhůru, potom mi v šest ráno už volala babička, ona bydlí vedle ve vchodě, co hořelo, takže dospané a jsem jak přejetá válcem.
Pája má dneska ve školce karneval, tak šel za vilíka z Včelky Máji, byl rozkošný
Dobré ranko
… no spíš dopoledne
jitko gratulace k princezně
medu teda stelinka je nádhernej drobeček, vypadá kouzelně ![]()
jak tak koukám na ty porodní váhy nových miminek (krom stelinky samo), tak mates tu za chvíli bude nejhubenější a to je nejstarší
asi si koupim tu hnusnou jesenku taky, aby se mi udělalo plnotučný
![]()
duant, já jsem takový antitalent, že ani nevím, jak se to dělá. Včera ho Pavel fotil, tak to máme ve foťáku, ale jak to z tama dostat, to fakt nevím
peto , uvidis, ze nebudes litovat ![]()
adel , a manzela poprosit nemuzes? To by byl asi nadsenej, vid?
Stelinka je kuřátko…rozhodně nejroztomilejší ze všech těch puclíků tam ![]()
Lituju všech, co mají nějakou bolístku. Tak, a je to jedním vrzem ![]()
Kacenko : v Kolíně v mlíčňáku pořád jahodový koktejl dělají
. Kdykoliv mám kolem cestu,tak si tam jeden na stojáka loupnu. Ten krám je v Kolíně děsně oblíbenej,maj tam luxusní chlebíčky,saláty,domácí jogurty…všechno česrtvý, Chocholka bude určo znát ![]()
Všimly jste si jmen miminek v náchodské nemocnici? to jsou samý exotický…proti podolské statistice s typickými českými jmény…,jsme v tý Praze nějak pozadu
. Ještě,že to Duant změní ![]()