JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4419
19.2.09 09:34

Ahoj Jarňátka, psala jsem si s Meduň, chuděra je stále na gyndě, jinak tuto si můžete najít Stelinku :wink:
 http://www.nemocnicenachod.cz/novorozenci.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
19.2.09 09:37

Dekujem Packo…no to je broucinek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
19.2.09 09:43

dobré ránko,
tak já byla dneska na plenky, ať jich mám dostatek. Koupila jsem si koláčky a linecké roohlíčky v čokoládě a ještě velkou nutellu a jednu čokoládku, tak jsem si udělala radost a pěkně to jedno po druhém dlábím.
Jitko-velká gratulace k Terezce, moc zdravíčka a mlíčka a ať je malunká hodná.
Jinak my co jsme na pořadníku pořád nic? :evil:
Duant, tak kontrola super, ne? konečně nějaké pokroky, jestli ty mě ještě předběhneš, tak už se na to vyprdnu a to bříško si nechám :lol: Sammy je jediná, kterou pustím před sebe, nebo si tam opravdu stoupnu a máte dorozené :lol:
my dneska s Maximkem nemůžeme, protože taťka nám včera oznámil, že se z té práce, jak dělají nemá vůbec jak dostat, je to uprostřed pole a jeli tam všichni dodávkou, takže nejdřív tak ve 4 odpoledne. Tak ráno, jak jel, domlouval synkovi ať počká do odpoledne. :wink:
Viděli jste Snídani s Novou? bylo tam naše městečko, ale v takovém špatném příkladě, vyhořel v činžáku, co je tak 100m od nás jeden byt a v něm uhořel pán s maminkou, ale on byl takový ožvonda, v životě nedělal, ale i tak je mi ho líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
19.2.09 09:46

Jééééé, Stelinka je uplně jak kuřátko, a jaké má vlásky, nejradši bych na ni udělala takové to ťuťu ňuňu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
19.2.09 09:51

Duant, ještě přijmi mou srdečnou starost o tvůj prst :wink: :lol: a Sammy, tvému zoubku zase rychlé zotavení :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
19.2.09 09:54

adel dekuji :lol: … a nesaskuj :wink:

Tak a dneska nemam chut vubec na nic, takze ti ani nezavidim ty cokoladicky :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
19.2.09 09:55

Duant, no co, nedávno jsi měla taky jakési trápení a potřebovala jsi politovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
19.2.09 09:56

Ja vim, to byla kyla, tu mam asi porad :roll: …vzdyt ja si cenim toho, ze sis vzpomnela,ze potrebuju politovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
19.2.09 10:01

Asi si půjdu zdřímnout, v noci jsem byla co hodinku vzhůru, potom mi v šest ráno už volala babička, ona bydlí vedle ve vchodě, co hořelo, takže dospané a jsem jak přejetá válcem.
Pája má dneska ve školce karneval, tak šel za vilíka z Včelky Máji, byl rozkošný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
19.2.09 10:03

A ty sem adel nechces hodit nejakou fotku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
19.2.09 10:05

Dobré ranko :) … no spíš dopoledne

jitko gratulace k princezně

medu teda stelinka je nádhernej drobeček, vypadá kouzelně :)

jak tak koukám na ty porodní váhy nových miminek (krom stelinky samo), tak mates tu za chvíli bude nejhubenější a to je nejstarší :oops: asi si koupim tu hnusnou jesenku taky, aby se mi udělalo plnotučný :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
19.2.09 10:07

duant, já jsem takový antitalent, že ani nevím, jak se to dělá. Včera ho Pavel fotil, tak to máme ve foťáku, ale jak to z tama dostat, to fakt nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
19.2.09 10:14

peto , uvidis, ze nebudes litovat :wink:

adel , a manzela poprosit nemuzes? To by byl asi nadsenej, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
19.2.09 10:15

Stelinka je kuřátko…rozhodně nejroztomilejší ze všech těch puclíků tam :wink:

Lituju všech, co mají nějakou bolístku. Tak, a je to jedním vrzem 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
19.2.09 10:16

Kacenko : v Kolíně v mlíčňáku pořád jahodový koktejl dělají :wink: . Kdykoliv mám kolem cestu,tak si tam jeden na stojáka loupnu. Ten krám je v Kolíně děsně oblíbenej,maj tam luxusní chlebíčky,saláty,domácí jogurty…všechno česrtvý, Chocholka bude určo znát :)

Všimly jste si jmen miminek v náchodské nemocnici? to jsou samý exotický…proti podolské statistice s typickými českými jmény…,jsme v tý Praze nějak pozadu :lol: . Ještě,že to Duant změní :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí