JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11484
19.2.09 11:59

Ahojky!
Kkacenko..mezi druhým a třetím měsícem po porodu jdu na ten fujtajbl test a pak budu moc sladký když to bude dobrý. 

JitkoD:obr. gratulace!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
19.2.09 12:01

Jo a tavený sýry sou taky oničom, prej pokud teda něco mléčnýho tak tvrdej sýr, no a na mák zase bacha je to sviňa nadýmací, ale makovej závin dobrej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
19.2.09 12:02

…a nejhorsi jsou trpaslici…(ja vim, zprofanovany jak prase, ale proste me to ted v tech negacich napadlo :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
19.2.09 12:05

Ahoj holky,
zdravím při čtvrtku a posílám všem miminkám pusinku a těhulkám říkám-tak šup!!!!Hlavně ta SAMMY :wink:

MEDU:chuděrka,ale jistě si aspoň odpočine,po takovém náročném zákroku,však si jistě vytrpěla,už ta psychika,že byla kolik dní předtím v nemocnici..ale Stelinka ji to vynahradí a jistě ji bude mít u sebe co nevidět.

JITUŠ:vééééééééliká gratulka k miminku,ty jo,tady to jede,že nestíhám ani sledovat kdo už je mamule a kdo těhule :lol:

ILČI:může to být zátka,já ji teda měla jen asi 5cm dlouhou a tenkou,takový sopílek,ale byla to ona,když jsem za dva dny rodila…ale klid,někomu odchází dlouho,asi to podle ní těžko odhadneme kdy a kdo bude rodit :( škoda,co?

SAMMY:já zase momentálně ujíždím na lentilkách,neví jak to,ale musím mít doma v zásobě a nejlíp ty veliké :oops: :lol: ale když jsem stoupla na váhu,vykulila jsem oči,má o kilo míň než před těhu a to jím normálně,nepřejídám se,to ne,ale asi je to tím,že vstávám v noci poměrně často…asi tak.Ale jen tak,myslím,že do jara aspoň budu šik :o :D :lol:

Dneska jedem do poradny(máme dneska 6týdnů) tak sjem zvědavá kolik ta naše pijanka přibrala za těch 10dnů,co sme tam byli…myslím,že moc nee,když jsem jí tak chudině strouhla papu,ale pořád si na to nezvykla,hledá i když dokojím(tu její povolenou 90tku) :? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
19.2.09 12:18

A jaky jsme to krasny par, ani neni poznat, ze je o 9 let mladsi, rekla bych, ze naopak vypada starsi (ha, ha, ha)…a tohle kdyz si clovek vsugeruje, tak je mu hej :lol: :lol: :lol:

http://photos-d.ak.fbcdn.net/…931_5580.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
19.2.09 12:20

DUANT:jste krásný pár,vážně bych ti nehádala o tolik víc…a i kdyby…na věku nezáleží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
19.2.09 12:21

Taky JSTE krásný pár :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
19.2.09 12:22

Diky mae , ja to sem svihla fakt vicemene ze srandy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
19.2.09 12:23

DUANT:ale jste fakt fešní! :wink: to bude krááásné mimíííí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
19.2.09 12:37

Za hodinu a něco nakecat pět stránek? 8O
Já jsem teď došla ze školky, malý se dívá na Včelku Máju, ta u nás vede, vždyť byl dneska vilík :lol:
Byla tu Pavlova babička a přinesla mi pomelo, tak si dám a celé ho sním, po tom ranním ládování se čokoládou je to pěkná změna pro žaludek :oops:
Já si nic moc nepamatuju, protože jsem tu ze všech snad nejmaldší, takže u mě max vitacit a pořádný termix ne ty umělé hnusy, co jsou nanich napsané termix.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
19.2.09 12:40

Duant, ty vypadáš jak jedna herečka, ale za boha si nevzpomenu, jak se jmenuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
19.2.09 12:43

Duant no máš pravdu ten rozdíl není vidět :-) a ste si podobní :-) to je dobře :-)
no to kdybych vám sem švihla fotku z loňskejch vánoc tak řeknete že můj manža je na holčičky, já vypadám na 16 (mám mikádo) a on byl chudák unavenej a malinko zarostlej takže mu to přidalo, bych vám ji sem šoupla ale mám ji jen vyvolanou od švagrové, takže nic.

Holky mi deme na půl 4 do kina, heč :lol: sem jak malá co, ale asi to bude ,moje poslední kino na delší dobu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
19.2.09 12:45

adel , tohle mi nedelej…to me provazi celej zivot…porad nekomu nekoho pripominam! Stalo se mi dokonce v metru na eskalatoru, jela jsem dolu a proti mne nejaka holka nahoru a pripitomele na me cumela, smala se, kdyz me minula, otocila se a krikla: ‚Ja vas znam!‘ a ja na ni …‚Ale ja vas ne‘ a ona ‚Tak jste nejaka herecka, nebo zpevacka!‘…no proste magor…vsichni na tech eskalatorech se po mne otocili :oops: :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
19.2.09 12:48

ilco na co jdete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
19.2.09 12:49

Duant, no opravdu, ale jestli ti to vadí, tak sorráč
U nás je to tak, že mě do teďka, neprodají pivo ani cigarety v obchodě bez občanky a doktor, když jsem byla v 20. týdnu v porodnici, protože jsem měla strašné křeče v břiše, říkal o Pavlovi, že je to puberťák.
Mrzí mě, že nemám žádné fotky v pc, to byste se dorvali, jak dvě děti mají děti :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí