JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12915
20.3.09 13:15

Dneska je to holky doma na palici, malej mi konečně od rána 1 hodinu a doufám že mu to ještě tak 2 vydrží, pořád ho celý dopoledne něco bolelo a tak sem ho měla celý dopoledne na rukách.
Jo a ještě mi dojde teta (moc ji nemusím, je taková spomalená) tak doufám že i brzo odejde :oops: :wink:
Teď sem si udělala chvilku a dodám pár fotek

http://emimino.cz/…p%E1n%ED.JPG http://emimino.cz/…20mamkou.JPG

http://emimino.cz/…_haj%E1m.JPG http://emimino.cz/…nd%EDlek.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
20.3.09 13:15

Ahoj holky,
tak jsme zpátky a utz dopadl výborně, pan doktor říkal, že se to lepší až tak, že to ani nevěřil, takže za měsíc jdeme zase na kontrolu a uvidí se, třeba na zákrok ani nebude muset jít, to by bylo super.
Duant, chápu tvoje depky, já si někdy přijdu tak nemožná, hnusná, věčně nasraná, že se divím, že se mnou někdo může vydržet. A někdy řvu kvůli kravině a pak je mi samotné před sebou trapně.
hraní-taky to řešíme, co s ním, dkyž je hodný a nic ho netrápí ani nepotřebuje. Přijde mi, že v té postýlce leží uplně odložený, tak ho pořád tahám, jak kočka kotě ai teď u pc sedíme spolu a on mi spí :oops: ale asi ho položím, abych mu nekazila záda a Duant to s těma matkama je super nápad. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
20.3.09 13:21

jo a ještě jsem se chtěla zeptat, jestli si dáváte pozor na ty agresivní potraviny, když kojíte. Mně přijde, že skoro nic nemůžu a pořád jím dokola to samé. Nejím čokoládu, kakao, čerstvé rohlíky, z ovoce jenom jabka a s těma jsem taky opatrná, zavařené švestky
když mě honí mlsná, tak si dám max. musli tyčinku nebo bebe. Jíte čokoládu? já na ní vždycky strašně ujížděla, min tabulku denně jsem musela mít za den. A teď si nedám, že je to agresivní, tak nevím. malý nějak moc na bříško netrpí, ale bojím se , kdybych zkusila pokus-omyl, abych se pak tloukla do hlavy, že jsem to jedla. Ani cibuli a česnek si nedávám. No nic. Mléčné taky ne, jak ojogurty, sýry. Myslím, že už to přeháním, ale co jsem načetla, tak všechny rizikové potraviny jsem raději vyřadila.
Jak to máte vy? nebo co třeba buchty? já je jím až jsou den staré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
20.3.09 13:28

Adel , vyborne, skvela zprava!

Ja jim vsechno :oops: - nevypada to, ze by vylozene trpela na boleni, ale mozna by to mohlo souviset s tim opruzenim :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
20.3.09 13:38

Duant, i čerstvé pečivo a čokoládu? Pitomé otázky, já vím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
20.3.09 13:39

Nejim vylozene cokoladu, ale pecivo jo a tak 3 horalky denne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
20.3.09 13:42

Jo Ilco , chvalim fotky…sejne, ja bych si ji do postele, kdyz spim, brat nelajsla…no vyplasena ze vseho!…nejde o to, ze by je clovek mohl zalehnout, ale kdysi jsem nekde cetla, nebo slysela, zu mu ti dospeli kolem vydychaji dost kysliku, jak dychaji v blizkosti toho miminka, tak proto…ale treba je to taky fama, nejak to ale mam porad v podvedomi :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
20.3.09 13:45

Já si malého taky dám někdy do postele. A vydýchat vzduch? :lol: :lol: :lol: mně to přijde strašně srandovní, to by mě fakt nenapadlo
Duant a co jogurty? a už končím s otázkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
20.3.09 14:02

Duant , prosím tě, luštím křížovku a nevím jak se řekne anglicky týž a šero.Předem mocinky děkuju.

Adél , já jím také vše. Až se někdy říkám jestli nebrečí Terezka kvůli mě, že ji třeba bolí bříško.

V posteli u mě je Terka také dost často. Hlavně v noci. Nají se, pokadí se, já ji přebalím, ona se probere a máme rodeo. V postýlce pláče a tak skončí u prsa v mé posteli. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
20.3.09 14:19

tyz by mel byt ‚same‘

a sero by nelo byt ‚dusk‘, ale pro sero je spousta vyrazu dusk je spis asi soumrak, mozna by to mohlo byt ‚dim‘, nebo ‚gloom‘

Adel - i jogurty :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
20.3.09 14:34

ilčo - super fotky. Sranda je, jak to zkresluje. Mikuláš vypadá malinkatej a přitom měl porodní váhu přes 4 kg. 8O :lol:

Teda jen zírám, co všechno se jako nemá jíst a jak se mimčům vydýchá vzduch. Jsem patrně zceka neinformovaná… 8)

chocholko - tomu říkám správná organizace práce, když máš čas lustit křízovky. Tak to má být!

Já jsem si na oběd udělala opět topinky se špenátem, česnekem,vajíčkem a sýrem - poslední dobou na tom ujíždím, asi to nízký železo v krvi. A včera byla kapusta…s tím teda bude na chvilku utrum…Tak jsem nacpaná a asi sis chrupnu - čímž teda nechci provokovat :lol:
A taky jsem upekla perník a pustila myčku, abych měla vykázánou nějakou činnost. NA večer ještě chystám žehlení, ale tím si nejsem vůbec jistá. :oops:

:wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
20.3.09 14:43

Duant , ještě jednou moc dík. To šero bylo dusk.

Mischni , celkem nemám co dělat. Nevařím, zítra jdeme na oběd. Vyžehlíno je, prádlo na praní moc není, vyluxováno, trochu poklizeno. Terka je v posteli, občas zabrečí ale pak přestane.
Snad bych mohla jen něco upéct.
Za chvíli jdu do školky pro Niki. Venku to ale vypadá že budou padat trakaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
20.3.09 15:04

J8 si malýho beru do postele jen vnoci a nebo k ránu na sklidnění a toho vydejchynýho vzduchu bych se nebála protože když kojím tak na něj čučím a funím na něj, takže prašť jak uhoď :wink:
Tetička už je pryč, byla tu hodinu a stačilo, sem předstírala strašnou únavu, pořád sem jen zívala, jo a když došla tak jak tele stála na zvonku, no a já zrovna kojila, sem myslela že se vsteknu, ještě že dojíždí tam max 2× do roka. Jo a když něco řekla u čeho bych házela ksicht tak to malej zvládal za mě sem se musela řechtat.
Jo já jím taky všechno, jak čokoládu i jogurty, jen jabka loupu protože slupka nadýmá a vyhýbám se věcem vařeným na cibulce nebo s česnekem a nebo prostě luštěninám a čerstvý zelenině. Ale jinak to zas tak neřeším jo a rohlíky jím až 2den a nebo starší.

Mischi malej je malej ikdyž je velkej ale až budu mít příležitost ho blejsknout s jinejma dětma tak uvidíte že je to macek :-) normálně on když se mě chytne za malíček tak mi z jeho dlaně kouká jen špička(jen nehet :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
20.3.09 15:09

Ahoj holky!

Už jsem měla napsaný celkem dlouhý příspěvek, no a pak jsem si to, nevím teda jak, celý zavřela, takže repeté… :evil:

U nás celkem klídek, ale asi jen díky tomu, že malej je moc hodný miminko (ťukám všude kolem sebe), jen ty večery jsou dost hektický, zatím nezvládám zorganizovat večerní koupání obou dětí, tak to většinou řeším tak, že koupu Toníčka, když malá spí po obědě. Jinak jsem většinou taky celý den sama, manža mě pěkně se.e, že mi prakticky nepomáhá, je si klidně dýl v práci (kde vykecává kde s kým) a pak se diví, že na něj vzteky skoro nepromluvím :evil:

Duant hlavu vzhůru, bude líp! Je mi jasný, že to není jednoduchý, když máš na starosti péči o malou, vaření, domácnost a hlavně aby toho nebylo málo, ještě starosti o Jasminku…

Jídlo já jím prakticky vše, jen ne čerstvé pečivo a citrusové plody (a říkala nám to tak i dr. v porodce, ať se v jídle neomezujeme), jo čokoládu moc taky ne, ale nechápu, proč by se neměly jogurty, co vím, tak se to nemá přehánět s mlíkem jako takovým (ne víc, jak litr denně), ale ostatní mléčné produkty (sýry, jogurty) by se měly naopak jíst víc, kvůli vápníku… Podle toho, co jsem slyšela je to ale hrozně individuální, každý to má jinak, některý děti snesou cokoli, jiný jsou zase hrozně citlivé a mají bolení skoro po všem, takže je to asi potřeba vychytat.

Dudlík obě děti mají oblíbenou kytičku od firmy Noby, bohužel ji teď nemůžu nikde sehnat, naštěstí mám nějaké zásoby.

Ilčo krásný fotky, malej fakt vypadá droboučkej :wink:

Spaní s dětmi v posteli Aničku jsme si asi v jejích 7 měsících navykli na spaní s náma (hlavně to bylo způsobeno tím, že se začala v noci budit na kojení a já ji kojila v posteli a pravidelně u toho usnula), takže teď s Toníčkem si na to dávám pozor, hlavně mám strach, aby mu malá neublížila (spí stále s náma), takže kojím výhradně na gauči v sedě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
20.3.09 15:20

A tady jedna slíbená fotka (hajtra a její mimi :wink:

A ještě jedna - Toníček v lehátku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...