JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14597
21.3.09 06:54

Teda Kacud !!! Obrovska gratulace k Tobiaskovi! At jste oba zdravi!!! :srdce:

Tak to mas, holka, za sebou, to je fajn!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
21.3.09 07:08

KACUD - OBRGRATULACE K MALÝMU KOLODĚJOVI! TO JE TEDA MACEK! TEN BRÁCHOVI VE ZLOBENÍ URČITĚ POMŮŽE.

Tak, a jsem tady definitivně poslední vorvaň… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
21.3.09 07:11

Mischni , jste posledni, tak jste aspon s Barou vyjimecne, jako Petra , ta byla prvni…my ostatni jsme rodily tak nejak uprostred davu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
21.3.09 09:03

Hezké sobotní ráno! Teda aspoň tady u nás to vypadá na slunečný den :)
A k tomu taková hezká novinka! Kacudko - velká gratulace k narození chlapečka, že to ale je cvalda! Přeju hodně štěstí celé vaší rodince :wink:

Duant ach jo, když se daří, tak se daří… Taky mám dost špatný zkušenosti s alkoholem v naší rodině, bohužel, myslím si, že když ten dotyčný nechce problém řešit, tak s ním nehne ani pár volů… Ale třeba, když máte s bráchou dobrý vztah, tak s ním pohneš. Přeju pevné nervy!
Jo a máš pravdu, náš Tonda má fakt dlouhý prsty, bude z něj třeba klavírista, gynekolog nebo zloděj :wink:

Bef gratuluju k Eliščiným váhovým přírůstkům, je vidět, že měla co dohánět, já když jsem se narodila (cca o 6 týdnů dřív), vážila jsem 2.5 kg a ze začátku vůbec nepřibírala, furt jsem jen spala, no a pak jsem se do toho opřela a brzo všechny předehnala, až moc, na roce jsem měla 14 kg (teda podle dnešních tabulek těžce nad limit)! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
21.3.09 10:45

Eliani , jo, je to hrozny, protoze on jinak dost na rodinu dre, je spolumajitelem velky zemedelsky firmy, jak rikam, jinak maji vsechno, i dost nadstandartne, a kdyz mi rekla, ze jestli se to nezmeni, ze s nim nemuze bejt, tak je to vazny…on ji lze, ze je v praci, ze se tam musi zdrzet a sedi pak v hospode i treba ‚od rana do rana‘!!! Ale pry se dokaze uplne stejnym zpusobem upravit i za hodinu, kdyz nema cas…

A Tonicek muze byt i kytarista - na to jsi zapomnela :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
21.3.09 10:52

Dobré ráno,
Kacudce moc gratuluju - Tobiášek si pěkně počkal po půlnoci do nového dne :) Váha teda parádní!! Přeju,at je vše v pořádku a jste oba ok :wink: :)
Duant : teda s bráchou mě to moc mrzí. u nás v rodině alkohol taky byl,a vím,co to všechno může způsobit :cry: Tak držím palce,at to ještě zastavíte.
Připomněla si mi období v porodnici.je fakt,jak si za mnou byla jako těhotná,tak si ještě sršela optimismem,a ten den po porodu mě tě bylo fakt líto :roll:

Eliška má od rána bolení,musím ji omezit ten Nutrilon,hrozně se jí to tam pak hromadí.jenže ona je po tý flašce jak divá.Jinak se mi zdá,že se mi trochu víc rozjelo mléko,tak to do ní tlačím co se dá.jenže ona pije tak max 10min a pak už jen žužlá…
O váze říkala doktorka,že super,ale ještě týden jedeme ve stejném režimu,a kdyby měla nadále tak rapidně přibývat,tak omezíme dávky.ale ted je super,že dohnala ten deficit.

Eliani: my máme taky dlouhatánský prstíky - já je teda schovávám v rukavičkách,protože je fut strašně poškrábaná. taky to vidím na klavíristku nebo zlodějku :wink: My ale máme hlavně luxusní dlouhé nohy a i chodidla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
21.3.09 12:01

Eliani , jo, je to hrozny, protoze on jinak dost na rodinu dre, je spolumajitelem velky zemedelsky firmy, jak rikam, jinak maji vsechno, i dost nadstandartne, a kdyz mi rekla, ze jestli se to nezmeni, ze s nim nemuze bejt, tak je to vazny…on ji lze, ze je v praci, ze se tam musi zdrzet a sedi pak v hospode i treba ‚od rana do rana‘!!! Ale pry se dokaze uplne stejnym zpusobem upravit i za hodinu, kdyz nema cas…

A Tonicek muze byt i kytarista - na to jsi zapomnela :wink:

Uz tu bracha byl, svagrova ho poslala - je to des, sedel tady jak telatko, ja na nej nijak neutocila, jen jsem mu rekla, jak se veci maji, a ze to fakt neni sranda, co mi vsechno rekla, a on prakticky nemluvil, jen kejval, slzy ve vocich…bude to na me mu pomoct, to je mi jasny, protoze si myslim, ze to jeho chovani je volani o pomoc, on toho ma na bedrech taky dost

Jasminka v lehatku, ale jen vyjimecne, na chvilicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
21.3.09 17:06

Z dnesni odpoledni prochazky:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
21.3.09 18:53

Teda Duant : tobě to sekne :wink:
Dnes bylo krásně,co?

U nás je teda pěkně oblačno-co se nálady týče.Elinka od včerejšího odpoledne nekakala a je tak chuděra utrápená,že za celý den spala asi tak 3h :roll: Jsem parádně stahaná a neumím si představit dnešní noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
21.3.09 21:01

Bef , diky moc za kompliment, bylo fakt nadherne, zato ted zlobime, zase od podvecera, ne a ne zabrat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
21.3.09 22:17

Duant - to seš fakt ty? Já myslela, že to je mladá… 8O Jak můžeš takhle vypadat chvilku po porodu? 8O :lol:

Bef - snad si Eliška uleví a bude v noci klid.

Jinak jak je zjevné, stále tady straším. Moje vysněné datum teda Bára respektovat nehodlá,ale shodli jsme se s tatouchem, že mi během dneška nějak sestouplo břicho - nevím teda, co se od toho dá očekávat, snad jen to, že se mi teď ještě hůř utírá pipina. Musela bych mít ruce jak Saxana, abych dosáhla… :lol:

Tak vám matky přeju klidnou a dobrou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
21.3.09 22:35

Mischni , no tak nejak jsem zhubla 12 kilo za asi tejden…ale ty souvislosti, proc to slo asi tak rychle, jak jiste vite, moc prijemny nebyly (obesla bych se bez vyhrabavani placenty, malem vykrvaceni, horecky omladinic a jinych chutovek :wink:)…ale devcata, nenechte se mylit, nijak vabne si nepripadam a ani nevypadam!…kdybych sem jako mela hodit fotky ve spodnim pradle, tak to je klasika - pekna bida!!! :lol:

Mischni moc ti preju, at ten tvuj sestouply brich brzky porod znaci! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
21.3.09 22:54

Duant moc pěkný fotky, koukám jaký má Jasminka dlouhý háro 8O Hele a fakt jsem si taky myslela, že kočárek řídí tvoje starší dcera, vypadáš jak teenager!

Bef přeju klidnou noc, ať se obě vyspíte!

Mischni to vypadá nadějně, že je Bára tak pěkně sestouplá, já jsem měla Toníčka taky hodně nízko (i když břicho mi moc nesestouplo), že jsem si říkala, že mi určitě brzo praskne voda a taky že jo :wink:

My jsme se dnes pokusili udělat pár fotek Aničky s Toníčkem, A. nejdřív docela spolupracovala, dávala mu do lehátka autíčka, pusinkovala ho, ale nakonec to završila tím, že mu v nestřežené chvíli mrskla na hlavu dřevěného pejska z puzzle :roll:  

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
22.3.09 08:38

Zdravím při neděli a hlásím stav nezměněn… 8)
Prostě u maminky je nejlíp, ať ji lákáme, jak ji lákáme. A že jsme zase „vymýtali“…

Eliani - Anička je kouzelná. A pes na hlavu? No, ať si chlapec zvyká, manželství je někdy boj… :lol: :lol:

Duant - 12kg za týden? No nazdar. To tvoje tělo dostalo pěkně zabrat! :roll: A teď už je všechno ok - myslím jako podvozek?
Já jsem při pubošovi nechala v porodnici 11kg(z 20) a to bez komplikací, tak doufám, že by to tak mohlo být i teď. Aspoň 10 z 16… 8)

Dnes se chystáme do Tesca pro plínky - mají akci 2+1zdarma a pak do KFC pro oběd. :oops: Chlapi chtějí řízky a kuře - mají je mít. :lol: Mě se dnes lautr nechce vařit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
22.3.09 10:12

Eliani , deti sladky! No a to co udelala Anicka, asi dela 90% deti, ne? :wink:

Mischni , mam ale pocit, ze uz to zase ‚jede nahoru‘…ta moje vaha :?

Nasi meli vcera obed z McDonalds, takze asi tak…ale jinak varim kazdej den!

A vy ostatni to nefllakejte! :wink: Ja vim, je to narocny :wink:

Jo, a vyzkousela jsem Tesco pleny, jsou o polovic levnejsi a dobry…takze nejaky znacky resit nebudu, hlavne kdyz je dite ‚v suchu‘ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí