JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2288
22.3.09 15:58

Mischni moc děkuju…takže mému chlapovi řeknu : „vem 3× velikost 3“ :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
22.3.09 16:04

jitko - to by mohl zvládnout. :lol: :lol:
Já tatoucha školím při každé návštěvě Tesca - opakuju fialový - ne bílý!A jednou tam kupoval plínky takovej samostatnej pokročilej tatínek, tak si kluci splkli o plínkách. Jsem se v duchu mlátila smíchy. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
22.3.09 16:22

Jitus ja nebydlim u Cernaku, ale autem od Cernaku tak 15 minut, bydlim za Letnanama a Cakovicema, takze to pro mne neni problem, ja navic jsem ridic, kterej jezdi klidne dlouhy trasy a kde to nezna apod., takze nemam problem :wink:

Rikam ti, Mischni , ze do stredy bude Bara mezi nami :wink:

Chocholko , vzdyt to rikam, to je zase mystifikace s tou rovinou :wink: …a tak je to se vsim :lol:

Ilco , ty povaleci… :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
22.3.09 16:54

Tohle mi dnes prislo mailem, mozna to znate :wink:

http://emimino.cz/…8252/Tyc.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
22.3.09 16:54

holky,kolik má vůbec miminko vypít denně ml?

Naše cácora dnes bud spí nebo brečí. Začínám mít pocit,že to s ní fakt neumím :( . Kdykoliv jsou tady babičky,tak je spokojená..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
22.3.09 17:04

Bef , nemam tuseni, mozna to najdes nekde na netu (ohledne toho mnozstvi ml), ale myslim, ze je to normalni, na tebe to proste vic zkousi, jako ze maminka ji proste MUSI utesovat, ale fakt nevim, Jasmina zatim funguje tak, ze kdyz ostatnim breci, tak u me se uklidni, citi proste, kde je ten zdroj potravy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
22.3.09 18:00

Ahojky všem :wink:

tak nejdřív veliká obr gratulace Kačudce k Tobiáškovi :dance: :srdce: je to ale cvalík, co? :P 

Katy , tobě obrovská gratulace k těhu, to je skvělá novina!!!! :srdce:

Jinak vám všem a hlavně vašim mimískům na fotkách moc sluší!! :wink:

Já nějak nestíhám, Stelinka papká každý 2 hodinky, což znamená, že tak půl hoďky přebaluju, cvičíme na bříšku a kojím, pak třeba půl až hodinku utěšuju, houpu, ukecávám, protože nás trápí prdíky a tu chvilku času, co mi zbývá, tak gruntuju domek, vařím atd. atd. uf :-P …ale asi po máte podobně, co? :roll:

Jinak vlásky nám pořád vypadávají, chjo, už nemáme kouty, ale pořádnou dálnici :cry: Sammy, tak vám začaly tak rychle dorůstat? Vy se máte, my máme vyloženě lysinu, js zvědavá, jak to půjde dál. Ale u těch tmavých vlásků je to docela mazec, ten přechod :?

Zvuky , holky, my se kolikrát tak nasmějeme večer, když usínáme. Stelča chrochtá, kvíká, vzdychá, brouká, fakt sranda, jako v zoologický :lol: takže Ilco, buď klidná, asi je to normální :wink: :lol:
Koupání , my koupeme obden, jinak otírám žínkou. Malou mydlím 2× týdně celou Hippem, zadeček při každým koupání. A přes den při každým přebalování natírám hlavičku, kde je ta loupací kůžička, slunečnicovým olejíčkem, jak mi doporučila dr.
Monitor , máme a jsem za něj šťastná, při usínání koukám na světýlko a jsem klidná, žádný vstávání a kontrolování, jestli malá dýchá.
Kojení , já v porodnici kojila bez zavinovačky a šlo mi to dobře, teď ale asi 14 dní kojíme se zavinovačkou, přijde mi to šikovnější, nemorduju jí tak hlavičku a líp se mi drží …

Holky, jak často dáváte mimčo na bříško? Četla js, že v jednom měsíci by mělo být na bříšku za den celkem hodinu :roll: ale to ani náhodou nesplňujeme ..

Pak jsem se chtěla zeptat, jaký máte bříško? Už vám splasklo po porodu? Já ho mám pořád jako ve třetím měsíci, ani kalhoty nezapnu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
22.3.09 18:28

Ilco , až budeš mít chvilku, hoď mi kdyžtak do SZ tvojí poslední verzi seznámku, až budu mít volnějc, něco s ním zkusím udělat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
22.3.09 18:28

[bMedu , buď klidná. Mě břicho také ještě nesplasklo. A vzhledem k tomu že mi ještě pár kil přebývá, tak nemám v čem chodit. Doma to jistí tepláky ale když jedu do Kolína, tak to je hrůza.

Já Terezku dávám spát přes den na bříško. Dnes tak spala od 11 do 15h. Takže normu splňujeme ažaž.

Duant , mě gravimilk chutná. Dělám ho do vody. Už jsem zaúkolovala Pavla aby mi ho koupil zítra. Příští týden do Kolína nepotřebuju.

Dneska jsme venku byly. Sice ze začátku moc hezky nebylo ale nakonec se sluníčko ukázalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
22.3.09 18:56

Medu já mám ješte dost velký břicho, takže nosím ještě těhu ryfle a taky mám na sobě ještě 10 kg tak to mi dá ještě zabrat než to bude dole.
Jak najdu seznámek hned ti ho pošlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
22.3.09 19:11

Na bricho budete stejne muset trochu cvicit :wink: , ja to po druhym diteti neudelala a uz jsem pak nikdy nemela bricho hezky, i kdyz jsem byla hubena :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
22.3.09 19:51

Uf…to starší dítě už konečně spí

Medu jsem na tom hůř, nejen břicho, ale i kila na víc :( A jen tak to asi dolů nepůjde…energii si dodávám megadávkami sladkýho :oops:

Duant, tak to nemusíš zajíždět na Čerňák, ale vzít to přes Průmyslovou. Až domluvíme termín pošlu ti SZ adresu.
Ad cvičení - nedostala jsem se dál, než že o něm přemýšlím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
22.3.09 19:54

Jitko , fajn :wink: …Prumyslovou mam ‚za humny‘ :wink:

Cviceni - ja jsem silene nedisciplinovana, a to jsem delala v detstvi zavodne moderni gymnastiku! ja se proste jednoho dne na vsechno vyprdla a nedelala nic! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
22.3.09 21:35

Ilco , mám ho, díky :wink:

Holky, tak to jsme na tom koukám všechny podobně s tím bříškem, jste mě uklidnily. Já mám teda už jen 3kg navrch, ale řekla bych, že po těle js spíš zhubla a že to je proště na tom pupínu, no :roll:

Cvičení - po císaři se právě doporučuje až po šestinedělí, tak vyčkávám, snad s tím pak ještě půjde něco dělat a taky se doufám donutím 8)

my jdeme ještě nakrmit a pak na kutě, brou :wink: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
23.3.09 08:51

Dobré ranko dámy!

Hlásím se stále 2in1, i když momentálně nas… do běla. Chcete taky? TAk si počtěte:
http://sip.denik.cz/…0090323.html#…
Už je mi jasný, proč se na tu sociálku nemůžu dovolat. Chudák ženský na přepážkách. :roll: :roll: Doteď mi z mateřské nepřišla ani koruna a blíží se doba, kdy se půjdeme pást…Rozpočet máme díky hypotéce poněkud napnutý, takže rezervy minimální a jakýkoli výpadek v příjmech je tristní.

Jinak včera večer jsem měla dvě takový nadějný kontrakce, ale dál jsem to zaspala…

Počasí hnus fialovej - fučí tady jak na Sněžce. Sníh teda zatím nepadá, ale ani to časem nevylučuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí