JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5100
4.5.09 16:05

Návštěva odešla, děti způsobné, tak jsme zvládly i kafe. A jak za nima zaklaply dveře, tak zas řev. Ale teď snad konečně usnula na dýl než deset minut, je tady bouřka.

Zuzu - krásnej porod a na fotce to štěstí z tebe přímo ukapává. :lol:

Duant - jo, starej barák je mazec, ale když ti ho babička svěřila, tak se nedá nic dělat. :wink:

ilčo - chovám. Ruce mám jak orangutan a svaly by mi Stalone mohl závidět. :roll: Dnes jsem zkusila opět nechat vyřvat - marně. Vydrží víc než já.
Se zoo to snad vyjde, už mám dvě další zájemkyně - třeba trumfnem účastí Prahu. :wink: :P
A výhledy máte teda suprový, dooufám, že vás časem neobstaví satelitní městečko…

Eli - Toníček je jak panenka a Anička je fotbalista - ty to máš nějak naopak. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
4.5.09 16:16

Jojo,byla jsem moc šťastná :P :oops: V porodnici byla strašně hodňoučká,ale teď už nás dokáže pořádně pozlobit :roll:

Konečně už se taky můžu chlubit miminkem 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2879
4.5.09 16:34

Ahojky, tak my jsme zpátky z Hradce a Stelča je nakrmená, tak mám chvíli. Cesta byla pohodová, prostě jak jedeme, tak malá spinká …no a spinkala i když js běhala po krámech, taťka hlídal v autě, nechceme moc malou vláčet mezi lidi :oops: :)

Sammy , tak vy už taky umíte sedět, to jste teda šikulky! 8O :) a fotky super, Sabinka je super, ten kukuč :P a manža prostě Travolta nahotovo :lol: :wink:
Mischni , hmm, taky js chtěla v Tescu dneska koupit punčocháčky k šatičkám a neměli :roll: a modrý věcičky taky sem tam dám, ať je změna, že jo :wink:
Chocholka , Terezka je super, takový cvalíček! :P ohledně mateřské, taky uvažuju o 3 letech, 2 rozhodně nééé 8)
Ilca , taky s tím videem moc nevím, to všechno taťka, já jen natáčím :) Tak ty pořád kojíš po 2h? Já už pár dní zkouším po 3h a je to v pohodě, už si konečně nepřipadám jako otrokyně :lol: a koukám, že u vás se taky bude stavět, bezva!
Duant , teda s tím slunečníkem jsem si ještě užila, to ti povím :evil: vůbec mi na tu tyč neseděl, jakoby byl na tenčí, tak js volala kde se dalo a nakonec mi poradili v servisu, že se musí několikrát otočit kolem osy a tím se ten úchyt roztáhne, to by mě ani ve snu nenapadlo 8O a už jsme s ním drandily a mě teda vyhovuje :)
Eliani , tak to jste měli parádní volno s celou rodinkou, to já taky ráda :) koukám, že jsi z Hradce, můžu se zeptat, kde máte chalupu? :wink: jo a Toníček je strašně moc roztomilej :srdce:
Zuzu , tak už se taky můžeš chlubit mimčem, to je paráda! Fotka je hezká, moc vám to sluší!!!! :wink:

Holky, my máme ramínko po očkování taky zahnisaný, ale zatím si toho nevšímám, jak mi dr. řekla, uvidíme, jak to bude pokračovat :roll:

Náušničky - chtěla js se zeptat, vy co máte holčičky, kdypak budete dávat náušničky? Já četla, že je to nejlepší po očkování, někdy mezi 3 a 4 měsícem, tak se na to chci příští KO zeptat dr. …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
4.5.09 16:43

Mischi no já bych do té zoo asi nejela sama ale s kamoškou má 2 děti, takže by sme mohly pražandy trumfnout :wink: . Jo tak to děti máme asi přez kopírák, taky nemám šanci nechovat, prostě to nevydržím a je mi ho líto tak du a chovám a chovám a já ještě u toho musím buď hopsat na balóně a nebo chodit, no super. Ale dneska chválím už mi zase spí, se bojím co bude vyvádět vnoci :roll:
Jo a satelitní městečko snad nehrozí, protože dál už sou ty pozemky níž a níž a je to jednoho velkozemědělce, kterej dá spíš přednost řepě než baráku (teda doufám) a pak už dál nám nijak ve výhledu nezavazí nic :lol:

Takle podobně bude náš barák akorát nag garáží bude místnost (takže střecha nad garáži klasicky sedlová a nebude tak přepiplanej a musíme vyřešit nějak vkusně stříšku nad vchodem) http://www.gservis.cz/…/project.jsp?… Jo a taky všechny zdi rovný, bez toho tvarování u jídelny.
ale jinak vzhled bude spíš působyt asi takle http://www.gservis.cz/…/project.jsp?… chtěli sme i tak střechu nad garáž, jenže máme dvojgaráž a to ten sklon tak nešel a vypadalo to děsně. Takže asi kompromis mezi těmato dvěma.
Jéjé už aby to bylo :wink:
jinak Duant mi teď bydlíme v baráku po manželových prarodičích a taky nevím co stím až postavíme, je to propojený s tchýní, takže prodej asi nehrozí a ani manžel moc nechce je to přece jen jeho rodnej dům, se mu ani nedivím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
4.5.09 16:50

Medu,my bychom pak taky chtěli dát náušničky v těch 3-4měsících!Jo už se můžu chlubit,je to paráda :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
4.5.09 17:08

Medu jojo stále po 1,5-2h ale dneska mě překvapuje, pořád spí, takže ani moc nebaští. Já když chci čas trochu natáhnout tak mu cpu dudlík a držím mu ho v puse, jenže tím stejně nic nevyřeším a moc dlouho to nevydržím, pokud neusne.

Mi na ramínku po očkování máme jen červenej flíček a mini hrbolek, nic víc.

Taky bych chtěla jet nakupovat, jenže u nás to nehrozí, to bych musela sama, protože manža dělá do 17 a dom dojede až kolem 18 a to už koupu. A nechci mu to jen kvůli nákupu nabourávat, ale budeme se muset vydat už mi všechno pomale dochází.

holky co máte děti přez 5kg jaký dáváte plínky? Já sem dostala balík sleep and play 3(4-9kg) a dneska sem je rozdělala abych je zkusila. A přídou mi že sou mu velký ale zase 2 co má tak má už dost otlačený gumičky, ale už určitě koupím 3 a holky je rozdíl v normal pampers/sleepandplay/tesco??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
4.5.09 17:14

AHOJ HOLKY?včera jsem napsala dlouhý příspěvek i dala fotky a BUM,vše nějak spadlo :evil:

Nějak jsem to měla od pátku rozlítané,to tu byla mamka s mou neteří Anetkou(4) tak sme šli do cukrárny,grilovali(bez manže,ten dělal na pozemku,konečně se to rozjíždí,zarovnává se parcela) a odejeli v sedm,to sjem jen malou okouplala,pojedla a usnula,v sobotu sme jeli kamarádce kuknout na svatbu a pak na oslavu a v neděli sme heli na veliký nákup(bylo doma jak po vybrakování)a pak na fotbal…takže pořád někde v luftu a rozlítaně..

Chválím všem miminka,BEFI-taťka je tedááá opatrovník :wink: jde mu to…S kojením si nedělej hlavu,prostě budeš dávat UM a je,taky brzo začnu,po operaci mám málo a stejně musím dokrmovat nutrilonem…

MEDUŠKO:už jsem ok,ale malá má rýmu a sem tam kašle,ale je bez teplot(ťuk ťuk)tak sme zatím k mudr nešli,snad to bude ok…
Nějak to nešlo asi aby to nechytla,když s ní jsem přes den sama,než manža dojede z práce…
Videjko je super,malá má krááásné dolíčky,kočka!!!

ILI:super baráček,vidím,že jste v plné polní,určo se těšíš,to já TAKY a moc!!!Není jak bydlet ve svém a úplně sami a v novém,co?! :wink: Vybrali ste si teda haciendu…my chceme bungalov,přece jen děti jednou odejdou…už jsem vám posílala ukázat jak ho asi budeme mít…4+1bohatě stačí…A fotky ze stavby super,chlapi makají a makají,kdy počítáte,že budete bydlet,tak za rok,dva?!

ZUZU:jéjé,ty říkáš,že porod super a když čtu jak dlopuho jsi měla kontrakce 8O to já měla hodinu a půl a stačilo mě to…Ale mimíska máš výstavního a opravdu jde vidět jak jši šťastná!!!!

DUANT:tak i ze starého baráčku jde udělat super bydlení,i když pořád se do něj vráží,co? Právě proto taky začínáme se stavěním…pozemek máme zadarmo,takže radši nový…
A chválím maličkou,s mašličkou je princezna a Toby je šikula,ty fotky jsou fakt bomba(ty zmenšeniny) jak to dělá? 8O

JINAK:my už náušničky máme ,dávali je malé poslední den v porodnici a musím říct,že jsem ráda a nemá s tím problémy a doktorka(obvodní taky ne)

ELIANI:jéééé,to je chlapák krásný a jak jinak s dětma,obdivuju,tleskám,já bych chtěla mít děti tak 4roky po sobě..jedno ve školce,s druhým doma :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
4.5.09 17:15

Toníček děkuje za pochvalu :wink:

Medu ona to tak úplně chalupa není, jen tomu tak říkám, je to normální velkej barák (bývalá škola, tátův rodnej dům), no a je to docela daleko od HK, až u Moravské Třebové, ale je tam nádherně, všude kolem lesy, kopce, skoro žádný lidi, auta atd. Takže super relax :wink:

Náušničky jsem nechávala Andulce píchnout po první hexavakcíně, což bylo díky velké reakci po očkování proti TBC až v půl roce…

Ilco baráček jedna báseň :wink:

Zuzu moc vám to, holky, spolu sluší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
4.5.09 17:17

ILI:pro mě jsou pampers sleep and play hrůůůza!!!!Dobré,ale ty gumičky malou hrozně zařezávaly do nožek a měla pod tím pak hrozně červené až bolavé,tak sjem je vyřadila!!!! Dávám BABY LOVE- 4-9kg nebo modré Pampers s natahovacíma gumičkama 4-9kg a to máme 5,60kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
4.5.09 17:26

Mae je to cvrkot, někdy fakt hodně náročný, ale krásný :wink: Je to asi větší klídek mít jedno dítko ve školce a druhé doma, ale já nemám tolik času (už nejsem nejmladší) a hlavně se chci co nejdřív vrátit do práce, ne že bych bez ní nemohla být, ale je to teď pro nás finančně dost náročný, přeci jen rozdíl mezi rodičákem a platem je poměrně značný… A taky si myslím, že si děti třeba budou líp rozumnět, když jsou od sebe necelé dva roky, i když je mi jasný, že to není záruka…

Ilco mě obecně Pampers nevyhovovaly, Andulka se mi z nich opruzovala a Toníček byl hned pročůraný, takže my jedem ve fialových Tesco (velikost 3)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
4.5.09 17:29

Mae já bych sleep and play nekoupila ale dostala sem je(taky mi přišly ty gumičky nějaký výrazný že asi budou řezat, no uvodím až budu přebalovat) ale půdu do normálních pampersek a nebo do tesca.
No Mae neukazovala si domeček, nebo si nepamatuju tak šup sem sním. Já sem se teda nedívala na to kolik mají pokojů ty co sem vám sem hodila ale my chceme 5+1 chci pracovnu protože šiju i někdy na zakázku a maluju když mě to chytne (už dlouho ne) takže potřebuju ateliér = pracovnu. Jinak by nám taky 4+1 stačilo a rozměr baráku máme asi 10×8 nebo tak nějak, pořád tam něco řeší takže ani přesně nevím kolik ten rozměr je. A těším se jak blázen. No já doufám že do 2let by sme bydleli i třeba v nedodělaným, hlavně že budem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
4.5.09 17:41

tAK SE MAKÁ NA NAŠEM,ZATÍM TEDA NEJSME TAK DALEKO JAKO VY,ALE DO KONCE ROKU CHCEME DESKU A NA JARO SI NECHAT HO POSTAVIT,TAK ZHRUBA ZA ROK BYSME MOHLI BYDLET,POKUD VŠE BUDE OK!

http://emimino.cz/…l_004~17.JPG

http://emimino.cz/…al_017~1.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
4.5.09 17:43

TAk my počítáme s rozměrama 11×13metrů…takže větší než vy,ale vy zase ho máte na patro,viď?To my jen přízemní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
4.5.09 17:56

No my to máme do podkroví, máme to i se sklepem (kterej není vyhloubenej ale bude se na něj řisypávat hlína, kvůli vodě aby sme byli výš)
Jinak my to máme tak že máme dole obyvák+kuchyň+jídelna a koupelna+záchod a nahoře 2 děcáky + ložnic + koupelna a záchod a mimi šatnička a v mezipatře nad garáží místnost. Jak to budete mít vy? Jo a taky máme pozememk od našich, takže stavět bylo jasný ,teda aspoň pro mě.
A dívám se že vy taky asi budete mít výhled do krajiny co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
4.5.09 18:35

Medu - náušky budemem dávat nejspíš ve čtvrtek. Naše mudra je střílí a prý se to může kdykoli, protožr jsou sterilní, tak se nemusí čekat na očkování.Máme vybraný bleděmodrý kytičky, tak se na jednu stranu těším, na druhou je mi malé líto. ALe snad to zvládneme obě.

Mae - taky pěknej baráček, už aby se bydlelo, co? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital