JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14597
4.5.09 18:38

Nausnicky nedavam…z hlediska akupresurnich bodu v uchu…presvedcil mne kdysi jeden doktor a mam to vryto hluboko v podvedomi. Ani Marie nema pichle usi. A ani pozdeji si je pichnout nedala. Az zacne Yasmin laskovat s nejakym sebeposkozovanim, bude si za to pak zodpovedna sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
4.5.09 18:44

Mae ,no tak kromě těch kontrakcí to bylo vážně super! :) Kontrakce byly ze začátku celkem vydržitelné,pak jsem ale musela zazvonit na PA,neboť to bylo sice stále po těch 5min,ale intenzivnější.Tak mi PA „narvala“ do zadku nějaké čípky na uvolnění porodních cest(jsem si říkala,kam mi je,proboha,cpe-vždyť tak velkej zadek snad ani nemám.bylo jich fakt hodně) :D Šla jsem pak do sprchy,tak se potom ty kontrakce opět zmírnily.No a pak už nastalo to tlačení.A pak už byla malučká venku! :) :oops: :P Šlo to všechno strašně rychle :)
Jinak děkujim za „lichotky“ :oops: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
4.5.09 19:27

Zuzulendo , taky gratuluju k holcicce, porod v pohode, akorat…co ze te pritel? Fackoval? Rozumnela jsem tomu dobre? No, mne tak nekdo dat facku na porodnim sale, tak by asi chytil pesti do zubu.. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
4.5.09 19:33

DuantNefret ,fackoval,ale jen malinko,abch se vzpamatovala.K ránu,jak jsem celou noc nespala kvůli těm kontrakcím,tak jsem byla už unavená a úplně mimo! :) Tak když jsem tlačila,tak na mě křčel,ať netlačím,ať dýchám,jinak oteču a bude to ještě horší.Ale já jsem ho vůbec nevnímala,tak mi občas jednu plácnul,aby mě „nahodil“ zpátky :) Ale nebýt jeho,tak asi porodím sama :) Pořád jsem mu říkala,ať ještě nezvoní na PA,že to třeba ještě přejde!Ale drahý pro jistotu zazvonil,no a bylo to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
4.5.09 19:36

Zuzu , tak to jo, to je pak vsechno v poradku :wink: …to on mel vitr, aby nemusel vest porod sam :wink: … moc hezka fotka, takze ted uz nastavaj ty pravy galeje :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
4.5.09 19:40

Ahoj mamušenky zlaté :-)

jejda, já už tady dloooouho nebyla :roll: :cry: :cry:

holky musím se k něčemu přiznat :cry: :cry: :cry: dohnala mě totiž opět moje NEpřítelkyně-panická porucha :oops: :oops: :oops: proto je někdy pro mě těžký chodit na Emimi...........
Už jsem tím dříve trpěla a opět už je to tady :cry: :roll:
Nejsem žádnej psychopat, abyste si nemyslely :oops: :oops: :oops: ale tahle porucha je obtížná hlavně pro mě :cry: …chjo
Chodila jsem s tím už dříve k psycholožce(k Džamile Stehlíkové :roll: ) a dávala mi na to jenom nějaké svinstvo v podobě antidepresiv a to stejně nepomáhalo, takže jsem tam přestala chodit(no ona tam už stejně neordinuje-máme jí v parlamentu, že)
Prostě, to že jsem vyplašenka-to už některé, co mě znáte-víte, ale tohle už je daleko za hranicí vyplašenosti-je to těžký s tímhle žít..............
Tuhle už ségra když přišla říkala, že bych se měla nechat léčit :oops: :cry: , když zjistila, že mám na displeji mobilu vytukáno číslo 155(ano s tímhle chodím každý večer spát :cry: :cry: :oops: ).........ne s těšením se, jak se vyspím, ale s hrůzou, aby jsme se probudily ráno živý(teda já ne, ale malá) achjo achjo achjo

Nedočítala jsem-bohužel, tak pořádně nevím, co se tu děje :roll: :cry:

Jenom jsem postřehla že Zuzulenda má princeznu :potlesk:

Zuzi moc a moc gratuluju-moc vám to na fotce sluší........

Jinač dneska fakt príma den :roll: …Terezka přišla ze školy s tím, že jim paní učitelka říkala, jak to teda je s tím plozením dětí :roll: :roll: :roll:
když přišla ze školy, tak jsme pelášily hnedka na polikliniku na kalmetizaci…Máme jít ve středu na tříměsíční prohlídku, tak jsem musela jít nechat zkontrolovat to ramínko, jestli nás náš pediatr naočkuje…
Takže celou cestu na polikliniku se mě Terka vyptávala, jak to je s tím sexem :roll: :oops: :oops: :oops: jestli je to cejtit, jestli to bolí, když prej to mají některý chlapi větší a delší :roll: :roll: 8O :oops:
Bože můj…takže nejchoulostivější věc, který jsem se bála jako čert kříže-je najednou venku 8O :roll:
No a na kalmetizaci sestřička říká-Jééé no vám to ani nemusím kontrolovat, máte tam absces, takže vedle k paní doktorce…no bylo mi hnedka jasný, co nás čeká :roll: .......................................
No chudinka malá, ještě ted je mi do breku-musela jsem utýct z ordinace…malá se nemohla vůbec snad ještě hodinu uklidnit :cry: :cry: :cry: Vždycky se jakoby ztišila, ale pak si na to chudinka asi vzpomněla a začala tak strašně lítostivě plakat-až jsem skoro brečela s ní :cry: :cry: :cry:
A nejvíc mi bylo líto, že jak jsem jí tam v ordinaci svlíkala, tak ona se na mě culila a já jí říkala-že ani neví, co jí čeká :cry: :cry: :cry:
A ještě když přišla doktorka se sestrou, tak je slyším, jak říká doktorka-jéééé ty se na nás tak krásně směješ a my tě budem trápit :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: .........ten líh cejtim z kočárku ještě tedko :? jenom se modlím, abysme to příští týden měly dobrý.....
Takže očkování se samože odkládá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
4.5.09 19:48

Ditusko zlata, pokud budes potrebovat, napis mi SZ. Ja mam odedavna panickou poruchu, anticipacni uzkost, agorafobii a tanathofobii. Jsou obdobi, kdy bez antidepresiv nemuzu existovat. Pani Dzamila ti asi predepsala spatna. Ted jsem asi 4 roky bez leku, ale uz se zase zhorsuju. Je to zpusobeno nedostatkem serotoninu. Malokdy to clovek muze ovlivnit vuli. Je to proste spatna chemie v mozku, takze to je regulerni onemocneni a ne jen nejaka nalada. Lidi, co to nezazili, to nikdy nepochopi.
Ty jsi navic hodne precitlivela, nemas to, holka, jednoduchy.
Neboj, takovejch lidi je strasne moc, a clovek by se az divil, kolik krasnejch, chytrejch, mladejch holek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
4.5.09 19:59

Jo teprve teď nastaly ty pravé galeje :) Přes den krásně spinuška, k večeru začíná vždy zlobit-chce baštit po hodině, no a v noci je to ojedinělé.Jednou k ní stávám třikrát(po třetí už nejdu nikdy spát :) ),nebo třeba jen jednou v noci se vzbudí. :) Ale hodně nás trápí prdíky :cry: Dnes jsem byla v eměstě,tak jsem se stavila do lékárny,tak jsem ji koupila nějakou mast-masážní gel.
Magistra mi nabízela ještě nějaké kapičky,ale to nevím jak bych do ní dostávala.Tak snad nám ten gel aspoň trošičku pomůže.Nejdřív jsem si říkala,jak může nějaká mastička pomoct na prdíky,ale mamka mi říkala,že taky používali mastičky a že nám to vážně moc pomohlo!Tak jsem zvědavá,jestli ji to pomůže! :roll:

Tak už se jdu chlubit :D :P :oops:

http://rodina.cz/…280052_1.jpg

http://rodina.cz/…040060_1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
4.5.09 20:22

Dito: chápu jak ti je,u nás v rodině máme zase chronickou hypochondrii,tedy strach z nemocí :oops: Nějak jsem to vůbec nedokázala pochopit,já obecně psychická onemocnění moc nechápala,ale už mám taky něco načteno. Takže si z toho rozhodně nic nedělej a nestyd se za to! Vím,že je to těžké,ale opravdu záleží na tom,jak psala Duant,abys brala dobré léky,které ti tu chemii v mozku doplní. :)

** ad očkování: ** nám taky ramínko hnisá.a to už to jednou prasklo,ale udělalo se to znova a ani mazání framykoinem nepomáhá.takže taky nepředpodpokládám,že hexa dostanem po 3.měsíci.a tím pádem se odsouvaj i náušničky,u nás doktorka taky píchá až po očkování.

Holky,já byla dnes na urologii,pořád chodím čůrat,tak jsem zvědavá co tam bude…ale dle ultrazvuku mám močák i ledviny v pořádku. a mrkl mě i na dělohu,a říkal,že ok. Takže my cévkou vzali moč (brrr) a příští týden podle výsledků na:,–(í nějaká antibiotika. Elda tam trochu bulela,tak si ji sestřička chovala.
Chocholko: byla jsem u Dr.Jandejska,je dobrej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
4.5.09 20:37

Ahojky maminy,

prodloužený víkend byl fajn, konečně jsem si přítele užila. Jezdí na kamionu a tak se vidíme víceméně jen o víkendu:( Počasí bylo taky úžasny:)

Mae, Ilčo řešíte domečky. Taky chceme jen vybrat to správný místo. Chtěli bysme bungalov…nějaký menší.

Necháte holčičkám píchnout nebo nastřelit naušničky????

Zuzu velká gratulace k miminku!!!!! A neboj kapičky by princezna zvládla.Taky jsem z toho měla strach a Sab simplex jí vyloženě chutnal a kapala jsem přímo do pusinky a Baby calm jí taky šmakuje a tam je kapátko:) Mě teda nechutnají ani jedny:)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
4.5.09 20:53

Befi , já spíš než urolog.dr. znám chir.dr. a nejvíc znám pediatry. Takže o Jandejskovi ti nic neřeknu.Ale snad je dobrej.A cévkovanou moč ti brali aby výsledky z mikrobiologie nebyly zkreslené nebo falešně pozitivní.
Ilčo, Mae , vlastní nové domečky závidím.Ale Pavel odtud nikdy nepůjde. Tak také jako u Duant budeme předělávat.
ad naušničky :náš dr. je nastřeluje po 2 hexa.Pro Terku je ještě nemáme koupené.
ad očkování TBC:máme na ramínku jen lehce červený malý flíček. Tudíž reakce dosud žádná.
Zuzu , tak ať mazání pomůže. A neboj, brzo si určo zajedete nějaký režim s malou.
Dito , snad tě tvoje nepřítelkyně zase brzo opustí.

Dnes nás tchýně poctila svou návštěvou. Pavel v dílně a ona tu byla do 20:10h. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
4.5.09 20:59

Zetu pěkná kočička :-)

Ditty neboj se, každej máme něco, sice tohle neznám ale bojím se taky. Držím ti pěsti ať tě to brzy pustí a si spokojená.

Majdo to je dobře že sis to užila a tento víkend nanovo?

Holky malej mi teďky usnul a bez chování :lol: :lol: jen sem ho položila do postýlky a jen mu přidržela dudlík :-)

Bef já teda nechodím pořád čůrat ale mám podobnej problém, semtam mi nedrží sveřač a sen jak stará babka a ucvrknu si :oops: snažím se někdy posilovat pánevní dno ale moc mi to nejde.

Dneska se holky mějte já du k telce a zítra deme na převážení. Teď nevím kdo de zítra taky ale ať to dobře dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
4.5.09 22:27

ILI:tak my budeme mít obyvák s kuchyní a jídelnou dohromady(jednu velikou místnost)a potom ,ožnici a dva pokojíky..jeden pro Aduš je jistý a druhý bude zatím jako místnost kde budu žehlit aapod.a potom snad se zaplní druhým mimi :lol: pak tam bude technická místnost,kde bude kotel a pračka a ty blbosti a potom wc, a koupelna a wc…toť vše..budeme to mít jakoby do L a v té mezeře bude terasa…pokud jsi to pochopila…

My máme pozemek od tchánů kus za nima(jejich baráku) a výhled budeme mít z jedné strany na :,-(y a z druhé strany baráky…ale vesměs sousedi budou mít přes plot zahrady,takže budeme jakoby na „samotě“…
A samozřejmě se moc těším,není jak žít a mít svůj domeček :wink:

DITTY:Ahojky,jak je?Jak čtu tak asi moc ok ne,ale to se spraví neboj se…sice přesně nevím jak to cítíš,ale i já se bojím o Aduš,o svou rodinu…(mám zlou zkušenost s tátovou nemící,umřel v 55ti :cry: ) tak se taky bojím o všechny a teď nejvíc o malou…ale to asi každý..
Myslím na tebe!!!!!

Jinak si moc nepamatuju,volala jsem hodinu :oops: s kamarádkou přes skype a už poletím chrnět,malá chrochtá(rýma) a má kašel,sice jak jsem už psala bez teplot,ale zítra jedu do města,tak zajedu s ní radši k doktorce,přece jen to trvá už 4dny :(

Tak papa maminy a hezkou noc VŠEM!!!!!!!! :roll: :wink: u nás nevím nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
4.5.09 22:37

A tak sme v pátek kočárkovali s mou neteří Anetkou :lol:
 http://emimino.cz/…l_003~22.JPG

A takto návštěvu prochrněla tady škraňkatá Adule :lol:

http://emimino.cz/…l_005~10.JPG

http://emimino.cz/…l_001~23.JPG

• načítám...