JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14597
6.5.09 17:31

Byla jsem dnes na gynde po sestinedeli (u mne desetinedeli) a ackoliv jeste nemenstruuju, prej to vypada na polovinu cyklu, ovulaci, videla jsem i folikul a narostlou sliznici…tak prej jestli nechci dalsi dite, tak velmi opatrne. 8O
U mne je potiz s antikoncepci, panc ji tezce snasim, mam pak hluboky deprese :?

Holky, maji vase mimca taky v dasnickach videt ty belounky asi zarodky zoubku? Ja mam normalne podezreni, ze Jasmine zacnou rust zuby. Furt si tam rve tu ruku, silene slinta a posledni dny je dost protivna, a prave tam neco vidim. Ono to vypada jako ze strasne brzo, ale Tobyho segre vyrostl prvni zub ve trech mesicich!

To bily nevypada jako moucnivka. Tu mame uz za sebou a vypadalo to jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
6.5.09 17:41

Duant: taky máme to bílý v puse,určitě to jsou zárodky dásní nebo zubů.my to tam máme docela dlouho.a slintá tedy neuvěřitelně 8O Škoda,že to dneska neklaplo,jenže já se vždycky rozhodnu na poslední chvíli,no :roll:

Náš dnešní top úlovek, Eli a la Bardotka :lol:

Normálně tady z ní chčiju..,kdybyste viděly,jak se jí v nich líbilo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
6.5.09 18:34

Bef , bomba! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
6.5.09 18:50

Nejmenší co měly,v CA za 98kč :lol:
to nešlo nevzít :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
6.5.09 19:54

Befi, tak to je bomba :lol: . A jak se u toho Eli patřičně tváří :lol: .

Duant, tak říkáš, že normálně ovuluješ? Tak si s Tobym pořiďte druhé :lol: .
To bílé v pusince má Sabi taky. Asi fakt zárodky zůbu. Ale doufám, že bude ještě nějakou dobu trvat, než se ji vyklubou..

A tady jedna fotečka, kdy je Sabi nejspokojenější, nahatá a v sedě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
6.5.09 20:13

Ahojky
Dnes na ko u dr. vše ok. Terka se hezky smála na sestřičku a něco si s ní i povídala. Váží 5060g. Takže žádný sumík.

Sammy , Sabča má už pěkný faldíky. Máte hezkou kukačku.
Befi , Elča je kočka. A já měla u sebe také stejný pocit, když jsem zkoušela rifle. Cvičení mám naproti baráku ale je to v blbou hodinu. Od 19:30-20:30h.
Duant , myslím, že to bílé v dásničkách je u hodně dětí. My to máme taky ale se zubem počítám až o hodně déle.

Všem, co jste marodi, kurýrujte se a vyhánějte bacily.

Tuto sobotu se tady konají Staročeské Máje.A já s Pavlem ještě tancuju. Befi asi ví o co jde. To jsem ale bláznivá matka, že jo.Jenom ale odtancujem besedu a po vsi už s nima chodit nebudem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
6.5.09 20:45

Jinak na 1.očkování jdeme 27.5. Dostala jsem i letáky na placená. Hlavně na toho pneumokoka.Můžu vybírat mezi Prevenarem a Synflorixem. Jen ta cena za 1 dávku. 8O
Synflorix chrání už proti více typům pneumokoka a je levnější. Takže asi ten.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
6.5.09 21:09

Duant mi to bílí máme snad už skoro od narození, si myslím že to budou zoubky ale až časem, já sem měla první zub až v 9měsících, tak doufám že když budu kojit tak bude mít zuby jak já pozdě, aby mě nedokousal, dravec jeden.

Sammy malá už tak sedí, to ani není možný, vypadá jak půlroční :-)

Bef je kočka, a líbí se jí to když je má na očích? malej zuří jak mu dám čepicu, tak mám obavy že by brejličky nesnesl ani náhodou. Jinak o mím blatě kolem pasu ani nemluvím :roll:

Chocholko ty si nezmar, vy tancujete jako lidový tance v kroji? to já 3× stárkovala v kroji a bylo to super a teď budou u nás 20 června ženáčský hody, bych hned šla ale s malým to nejde, kojení v kroju neexistuje a i tak sem unavená natoš ještě někde křepčit, ale narok si to užiju.

Dneska u nás byla švagrová s neteřema (10let) a malej byl vzhurů a jen jak je viděl tak hýkal a řechtal se a mlej sebou a to nemuseli na něj mluvit, stačilo když se na něj dívaly, no byl u vytržení, ani hračky ho tak neberou, no miláček. A večer se koupal s taťkem ve vaně a já dělala večeři.

Nic du se placatit k telce a nebo spíš asi zalezu do postele dokud malej spí, ať mám nějakej náskok.

Jo a Peti mě nic jinýho nezbývá, já holt musím vstávat, kamoška má půlročního Šimonka a taky takle vstává, já doufám že se to spraví a brzo.

Jo a kde je Dai neměla už být zpět doma? nebo je tam na celej týden?

tak dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
6.5.09 21:13

Sammy : ta fotka,to snad ani není možný 8O :lol:
Jinak koukám na ramínko,taky zatím nic moc,co?

Ilčo: mazej do postele,at si odpočineš od toho tvýho dravce :)

Já jdu asi taky,dobrou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
6.5.09 21:18

Ahojky,tak sjem zpět!!!
Zítra se ale ráno chystám na kontrolu,když budou ty svátky,ať se jí nic nerozjede a už zůstáváme u mamči do pátku,to máme domluvenou kolaudaci kámoščiného bytečku(bude babinec :oops: :lol: )Sem se smála,říkala jsem manžovi,že jdeme/myslela jsem mě a mamku a Aduš/ ke kamarádce na kolaudaci a on,že nejde,že bude hokej..a já,že ale mu nikdo neříkal…naivka,co?! :lol: :lol: :lol:

BÍLÉ NA DÁSNÍCH:to jsem zatím nekukala,i když Aduš má pěst v puse fuuurt,ale taky jsem si říkala,zda nebude zub,manža měl už ve 3měsících,já naopak v 11ti..takže tak :lol:

BEFI:hm,já pro změnu bych potřebovala vyměnit garderbu,vše je mi tak větší(kalhoty a rifle)zítra je to měsíc od operace a zatím nemám nahoře nic…a to mě štve,protože mám tolik věcí a naprd :evil: ale zítra si chci ještě koupit aspoň nějaké pláťáky..
Malá je super v brýlkách :lol: :lol: :lol: ty aby jsi něco nevymyslela :wink:

ILI:hele,tak malého nechej spát ale potom k večeru už ho buď nebo udržuj vždy dýl vzhůru…já třeba Aduš nenechám spát dýl než do pěti,pak vím,že by se budila…tak ji ukazuju věci,povídám,koupu,popapká a potom usne sama v postýlce…

SAMMY:téééda malá je šikulenka a opravdu má závalečky,ale to i Aduše,hlavně ve tvářích,hrůza 8O každý říká,jak je škraňatá :roll: :lol:

HOLKY:víte jak je reklama na HAMI a jsou tam ty děti jak se tak moc řehtají? Aduš se včera normálně tak nahlas smála,až se zajíkala,dělala jsem s ní kravinky a ona se nemohla zastavit..bylo to tak kráásné!!!
Zato dneska :roll: :evil: děs.
Snad zítra bude sakra teplo a nepršet,ale jak kukám ven,nevím nevím! :(

CHOCHOLKO:tak to tě obdivuju,mě by se nikde trdlikat nechtělo,ale je jasné,když to děláváš..jen jdi,se i odreaguješ,hm?
A gratulka ke KO…váha akorát,taky bych nechtěla mít z malé Ramba :(
Synovec má roka půl a má 12kilo a je to akorát,naopak kamarádky malý má deset měsíců a má 11kilo a to je hrůůůza,fakt!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
6.5.09 22:32

Jo, jo Mae . Já jsem ráda že Terka nepřibírá moc. Víc si užiju to malé mimi. Kamarádky Daník přibíral závratnou rychlostí a nikdo ho nechtěl nosit, jak byl těžký.
Ilčo , já taky Terku navečer už nenechávám spát. Pak lépe usne a spí cca do 3h.
Trdlíkovat po vsi letos právě nebudu. Budu si jezdit s kočárkem.A ani mi to neva. Ono se chodí po celé vsi a tancuje se skoro u každého baráku. U baráků jsou májky(břízky).Vše se zakončí odtancováním České besedy pod „králem“.
Já jsem takový blázen. Tancuju Máje a jezdím na hasičské závody.Mladý, svobodný a bezdětný nemaj čas nebo se jim nechce.Loni jsem 2 nebo 3 závody odběhla už jako těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
6.5.09 23:11
chocholka píše:
Jo, jo Mae . Já jsem ráda že Terka nepřibírá moc. Víc si užiju to malé mimi. Kamarádky Daník přibíral závratnou rychlostí a nikdo ho nechtěl nosit, jak byl těžký.

Holky, omlouvám se , že vám sem lezu (jsem z ledňátek), ale jdu pokárat chocholku, jak vám tu předhazuje moje vykojený děti. :lol: :lol: :lol: Hele, Daníka nech bejt, to byl drobeček, Vendulka je ještě těžší.
Daník - 6T 4950/57 a ve 3M 6550/63
Vendulka - 6T 5450/57 a ve 3M 7500/63 :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
7.5.09 07:12

Dobré ráno holky,
tak díky tomu že šel taťka už v 5 do práce, tak nás to tak zmátlo že už sme vzhůru, ale má dojet kamoška tak aspoň budu mít vše hotové.
Mae mi sme pozvaní na sobotu na kolaudačku vinnýho sklepa, se mi moc nechce, asi tam bude hodně lidí, budou popíjet a já budu sušit hubu a max zalívat vodou a čučet jak se baví a já budu unavená a nervózní co malej doma.
Já ho nedávám po 5 spát a blbnu sním ale on je pak tak unavenej že řve a ani se nenají a usne pak za hodinu se vzbudí nají a vydrží jen do půlnoci. Včera sním neteře blbli dlouho a koupání měl celkem pozdě ale i tak noc od 20:30 - 00:15 - 3:30 - 6:00, asi zkusím večer mu udělat nutrilon (pokud se mi bude chtít)
Chocholko já když sem nebyla těhu tak taky jezdím na hasičský závody a se sokolem a pomáhala sem fotbalistům s akcema a mám v plánu že až bude malýmu třeba rok tak že udělám u nás ve škole a školce kroužek 1 týdně výtvarku od malování po koramiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
7.5.09 08:26

dobré ránko,
tak my dnes měli noc o maličko horší,Eli se už od 2h vrtěla a chtěla dudlíka,tak jsem každých 20min vstávala k postýlce,a ve 4h jsem ji nakrmila,a ani pak už pořádně nespala,tudíž ani já…,vstávali jsme nakonec v 7.15.
Ted se tady spokojeně vrtí a mrouská v lehátku :lol:

Chocholko: a jéje,ted sis to u Šamotky poďála :lol:
V Kolíně se máje samozřejmě netančí,max v Sendražicích,ale já jsem sídlištní dítko,ale vyprávěla mi o tom vždycky kolegyně z práce,bydlí na Volárně a tam to taky hodně držej, a soupeřej s Osečákama :lol:

Ilčo: ty noční časy nejsou už tak hrozný,ne?bývalo to u vás horší.tak ten nutroš zkus,za to nic nedáš.
Já zase uvažuju,že zkusím na noc dát ten více sytící.ale asi počkám až do 3měsíců,poradím se s doktorkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
7.5.09 08:42

Dobré ránko.
Tak u nás noc fajn. Sabi se najedla v 19:30, pak ve 2 a vzbudila se dobře naladěna až před 8. To poprvé po 3 dnech vypila bez boje 140, pak mi něco velmi fůležitě a patřičně nahlas povídala :lol: a teď s tím pokračuje s hračkama pod hrazdičkou…

Befi, Sabi je s tím sezením fakt šílená. Měly byste vidět, jak u toho štěstím huláká :roll: . A ramínko už je fajn. Má tam jen ten flek, jinak žádný stroupek, ani bobulku.. Na ko na plicní s tím jdeme 26.5., tak uvidíme. pak hned 27. na KO k naši dr., tak jsem zvědavá, jestli buedem očkovat…
Jo, jinak dnes svítí sluníčko, vyrazí Elinda v brýlích? :lol:

Ilčo, já nechávám Sabi spát i večer do těch 18 hod. Pak je chvíli vzhůru, po 19 hod koupání, v 19:30 jídlo, ve 20 leží v postýlce a buď hned usne, nebo dáme párkrát dudlík a do 21 hod spí. Zkus Mikiho taky nechat prospat, ale hlavně, ať se Ti nají, není unavený a třeba bude mít delší intervaly…

Miri, jak jste včera dopadli s těmi plány?

Ostatní zdravím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital