JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8043
8.5.09 11:32

oooops, sorry za velikost fotek :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
8.5.09 11:40

Petro , co ta sociálka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
8.5.09 11:48

Ahojky
Petro , hafík moc hezký nebo je to holka?
Befi , hezky si to užijte.

Já jsem opět sama. Oběd hotový a nikde nikdo. Terka spí ale musím ji vzbudit. Jedla naposled v půl 8. 8O Stihla jsem to tady pošůrovat a odpoledne mě čeká žehlení. Hlavně ty kroje musím.
A to ještě jdeme na oslavu k tchánovcům, švagrová má 27 narozeniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
8.5.09 11:50
chocholka píše:
A to ještě jdeme na oslavu k tchánovcům, švagrová má 27 narozeniny.

Potvora jedna mladá! :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
8.5.09 12:00

Duant a mě je 28. :lol:
Banda už přišla a Terka už taky baští.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
8.5.09 12:05
chocholka píše:
Duant a mě je 28. :lol:

To jsem ti udělala radost, viď? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
8.5.09 12:11

Duant , jasně. :lol:

A kde jsou ostatní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
8.5.09 12:29
chocholka píše:
A kde jsou ostatní?

V pr…

:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
8.5.09 14:26

Tak jsem si právě uvědomila, že moje Jasmi je z jedný šestnáctiny Skot!!!
Babička Tobyho je napůl Skotka :wink: :lol:

Tak já budu mít částečně lakomý dítě :roll: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
8.5.09 15:26

Duant , koukám, že tady vedem jediný my dialog.1/16 je málo, to bude taková mini lakomost. :lol:
Pavel dnes zase začal makat na naších nových vchodových dveřích.Už aby byly.
Májka už stojí, kroje vyžehlené, tak můžem na oslavu. Ale mě se tam nechce. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
8.5.09 16:16

Ahojky!
Befi:No mě to říkala dr, i laktační poradkyně i v porodnici.A jak poznáš že ti mimi brečí hlady.Já to teda u Jindřišky nepoznám, když mi brečí skoro celý den.A přibírá dobře.Hold některý děti jsou hold brečivjejší.Je fakt že už je to lepší a brečí míň, ale pravidelně půl hodinky po kojení je řev.A to mi dřív brečela hned po kojení.A taky přibírala.
Mischni:Ty jo malá je kočka. A ty naušničky.
Ilčí:mám sklerózu něco jsem ti chtěla napsat a už si to nepamatuji :lol:
Petí:Krásné fotečky, hafinka nádherná.

pa Dai

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
8.5.09 20:11

Ahojky.
My dnes ráno nákupy a odpoledne procházka. Teď jsem opět sama (Petr spí a maká na zahradě) a malá už chrní…

Ilčo, těch 380 za Pampersky je docela dost. Ale dnes jdme byli v Tescu a tam je měli za 420,– 8O 8O :! . hamouni jedni. Ale zato jsme se pak stavili do Makra a tam jsme vzali hned 2 balíky. Měli akci za 278,– jednen.

Befi, tys jsi mě včera navnadila tím spacím pytlem. To mi úplně vypadlo a žádný jsem neměla, tak jsem to v Tescu dohnala :D , díky za inspiraci :wink: .

Duant, tak Yasmi bude lakomka :lol: ?
A zase věk? Já tě taky poškádlím, manželka mého táty má 38 a je už babičkou :lol: :lol: (nic ve zlém prosím Tě :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
8.5.09 20:26

Hezký večer,
Sammy : taky mám spací pytel z Tesca,já ho kupovala už před vánoci,když byl výprodej,pořídila jsem ho tenkrát za 126kč :lol: :)

Daisy: jak poznám,že mi dítě řve hlady?? docela snadno,když jsem začala přikrmovat,vypilo toho hodně ještě po kojení a pak bylo spokojený a konečně nebrečelo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
8.5.09 20:56
befana píše:Daisy: jak poznám,že mi dítě řve hlady?? docela snadno,když jsem začala přikrmovat,vypilo toho hodně ještě po kojení a pak bylo spokojený a konečně nebrečelo :lol: :lol:

To platilo původně spíš na mně (Dai si to asi spletla), protože já jsem o tom řvaní hlady mluvila, ale mluvíš mi z duše, Befi :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
8.5.09 21:34

ahoj holky,
tak sem dneska byla u našich odevzdat dítě a pak sem sfrkla do Olympie a byla sem naštvaná, protože v CaA na malýho nic neměli, ale já sem si koupila bundu, takže malý plus a v HaM na něj taky nic neměli, když se mi to líbilo tak neměli velikost, tak sem mu aspoň koupila punčocháčky pruhovaný, ale znich vypadne (teď) a ponožečky, od nich mu nejvíc sedí. Ani blbý bodyčko neměli v jeho velikosti nikde. Pak sem se přesunula do hypernovy a tam sem se nasr.. pořádně, celá je překopaná, nic tam nemají a polovinu věcí sem díky tomu zapoměla :roll: Jo a plínky ten samej balík mají za 480,– takže sem ušetřila 100,–
Sem byla naštvaná že sem nejela do Tesca, no musím zjistit za kolik mají plíny v tescu. A v Makru je mají za tak dobrou cenu jo? a je to ten balík 96ks?? na kolik ti Sammy vychází plína? mě na 4,– asi tam naženu manže aby nakoupil.
Bef já sem prvně spací pytel nechtěla, zatím mám malýho v košu (je to skoro nastejno jako by byl v kočáře) takže nemá možnost moc cestovat a odkopávat se ale za měsíc ho chci už dávat do postýlky a tam by mi cestoval tak asi taky pořídím.
Medu ty ses ptala na podložení, no doma mám zatím vyvýšeno (má rýmu tak hlavně kvůli tomu) jinak už pomale sklon snižuju a u našich je v postýlce narovno a vpodstatě v kočáře taky, takže bych se toho nebála kór s monitorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí