JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4140
8.5.09 22:14

Luci, kterým směrem od tebe Bef bydlí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
8.5.09 22:15

Bef já taky ne a proto sem jak debil abych si udělala aspoň trochu radost tak sem mu koupila vel 74 :roll: to bude chlapec nosit asi v létě, bože bože to sou ty moje nákupy

Duant a stačí ti to takle výrazně a nebo rači takle **Duant ** :lol: :lol: :lol:

sakriš to sou příspěvky že se nemůžu odtrhnout a jít spat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
8.5.09 22:18

Ilčo, taky jsem měla v plánu jít do hajan, ale nalila jsem si klenku bílého a datluju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
8.5.09 22:18

Duant: neser :lol: :lol: :lol:

jdu spát,čágo

Sammy: řekla bych,že jsem na východ,tak se můžeš začít bát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
8.5.09 22:20

Sammy já sem si taky koupila oba.

To mi máme v kočáře na jedný straně vopicu a teď mi dala kamoška ptáka tak ten je na druhý straně, ale našeho mladýho to moc nezajímá, nejvíc ho zajímá lehátko s hrazdičkou, ani v postýlce kolotoč ho tak nebyví, mám pocit že když leží tak je línej se na něco dívat, vlastně dvě věci ho zajímají, lustr a krabice na skříni který vidí když čučí zešikma (sou černý)

Tak a teď už 100% končím tak dobrou

jo a ještě sem si koupila ten šampón Saios nebo jak se to píše ale ten vyzkouším až zítra :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
8.5.09 22:20

No Těbůh :lol: . Zavírám okna :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
8.5.09 22:21

Jo, jo, ode mně je Befanka na východ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
8.5.09 22:22

Heleďte, a to mám to víno teď tady pít sama?:lol: Tak dobrou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
8.5.09 23:00

A máte mě na svědomí ženské. Jelikož jste šly všechny spát, tak jsem utratila majlant na MMB :lol: :lol: .
Až táta uvidí výpis z účtu, tak ho trefí :lol: .

Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
8.5.09 23:20

Marušky třída při posledním zvonění, byli za bezdomovce:

http://photos-a.ak.fbcdn.net/…112334_n.jpg

Maruš druhá zleva
http://photos-h.ak.fbcdn.net/…052273_n.jpg

Maruš vpravo
http://photos-g.ak.fbcdn.net/…167910_n.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
9.5.09 08:16

Dobré ráno
Sammy: tak jaký bylo vínko? já včera pila martini (bejby :lol: ) :wink: Začínám ze sebe dělat každovečerního alkoholika a doháním ten rok bez chlastu :lol:

Duant: fotka pod basketbalovým košem je zvláště vydařená :lol: Ví Maruš,že sem dáváš její fotky? :lol: :lol:

Já včera nemohla díky tý bouřce vůbec usnout,a Elča pak vstávala už v 3.30 a pak teda nějak výrazně pěkně už nespala :? .Takže jsem vstávala v 7h celá rozlámaná.Ranní krmení do sebe tlačila (jen 100ml),nakonec vytlačila parádní hovno,který nám ještě ted smrdí po celým bytě :evil: :evil:

JInáč jsem Daisy ,koukala na vaši váhu v lednátkách v tabulce,to jste fakt pěkný hubenourky,ve 3měsících 4,9kg,a to JIndřiška neměla nijak malou váhu při narození. Nechceš ji poslat na tábor k MIschni? :lol: :)
Ale nic ve zlým,hlavně že je holka zdravá - teda doufám!co ta krev na plínkách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
9.5.09 09:51

Hele,baby,kde jste?
Já mám zrovna čas-řvounek je venku s tatínkem :)
Duant : tys tu zas plkala do noci,a ted chrápeš,co? :lol: :lol: :lol:
nebo že by u vás probíhal sobotní uklid? :lol: Já už ho mám dnes za sebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
9.5.09 09:54

Dobré ranko dímy!

KOukám, že jste tady měly včera večírek… 8)
Sammy - fotky super, zejnména ta čtenářská. Už věřím tomu, že tatouchův synáček přečetl ve třech letech atlas hub… :lol: :lol: Ovšem to byla asi jediná knížka pro dalších 18 let. :?

Duant - bouřku závidím - to miluju. Ještě tady mít splav, tak jsem ja Viktorka. A poslední zvonění super. To mi připomíná, že není radno se teď pohybovat po městě, jinak jsem bez peněz, co? :wink:

Daisy - klidně pošli Jindřišku na výkrm. Jedno takový mládě v klidu uživím. :wink: Je sranda, jak teď se bojuje o to, aby pěkně prckové přibírali a za pár let budou pro změnu chtít hubnout…

Bef . tak co, dorazila bouřka?

My jsme byli včera s Bárou a pubošem ve Vaňkovce, ale taky úlovek nic moc. Z čeho mám radost, že jsem Báře sehnala bílé punčocháčky. Puboš mě pumpnul o triko a žabky na léto a já jsem si koupila kolíčky na prádlo( :lol: ) a malý ruční šlehač za 3OO,–. Mám velkýho robota a pak tyčovej mixér a když dělám pomazánku nebo tak něco, tak tyčák to neutáhne a velkej se mi nechce vytahovat.
Dítko bylo včera mimořádně hodné a dost spalo a dokonce večer sice usínala hodinu, ale bez řevu! Tak že by se blýskalo na lepší časy? 8)

Dnes se chystám vrazit malou tatouchovi do kočárku a nachystat si muškáty. S ní to nehrozí.A zítra jedem za mojí babičkou za Přerov. Je dost nemocná, tak jsem ráda, že se Báry dočkala a jedem je seznámit.

U nás je normálně léto… 8O Huráááá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
9.5.09 12:49

Mně nešlo e-mimi! A dělalo mně to dost nervózní, což se mi nelíbí. Jsem asi opravdu závislá. Já sice mám závislosti jen periodický, ale i tak se mi to v určitým směru nelíbí, jak moc nervózní jsem byla :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
9.5.09 12:54

Ahojky.
Tak závislost se projevila se vší parádou. Od rána mi nešlo se sem připojit a byla jsem nervózní, jako sáňky v létě :lol: .

Befi, to jsem ráda, že nejsem jediná, kdo se snaží ten rok bez chlastu dohnat :lol: . Ale né, sklenka na lepší usínání neuškodí, viď?

V noci jsem hleděla. Sabi v 19:30 vypila jen 60, tak jsem čekala, že bude vzhůru už okolo půlnoci. A ono houby. Spala až do 4:30 a pak se vzbudila až v 8:30 8O . Já mám zlaté dítko :D .

Luci, Maruška je kočka, určitě po mamince :wink: :D .

Mischni, tak ty jsi včera taky utrácela? Jak už jsem psala, rozšoupla jsem se na MMB. A to jsem teprve předevčírem obhajovala doma můj dvoutisícový nákup a šup, další tisíc je zase na světě. Petr mě zabije :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí