Poradna duly
Jana Čurdová
Bef já taky ne a proto sem jak debil abych si udělala aspoň trochu radost tak sem mu koupila vel 74
to bude chlapec nosit asi v létě, bože bože to sou ty moje nákupy
Duant a stačí ti to takle výrazně a nebo rači takle **Duant **
![]()
sakriš to sou příspěvky že se nemůžu odtrhnout a jít spat
Ilčo, taky jsem měla v plánu jít do hajan, ale nalila jsem si klenku bílého a datluju ![]()
Duant: neser
![]()
jdu spát,čágo
Sammy: řekla bych,že jsem na východ,tak se můžeš začít bát ![]()
Sammy já sem si taky koupila oba.
To mi máme v kočáře na jedný straně vopicu a teď mi dala kamoška ptáka tak ten je na druhý straně, ale našeho mladýho to moc nezajímá, nejvíc ho zajímá lehátko s hrazdičkou, ani v postýlce kolotoč ho tak nebyví, mám pocit že když leží tak je línej se na něco dívat, vlastně dvě věci ho zajímají, lustr a krabice na skříni který vidí když čučí zešikma (sou černý)
Tak a teď už 100% končím tak dobrou
jo a ještě sem si koupila ten šampón Saios nebo jak se to píše ale ten vyzkouším až zítra ![]()
A máte mě na svědomí ženské. Jelikož jste šly všechny spát, tak jsem utratila majlant na MMB
.
Až táta uvidí výpis z účtu, tak ho trefí
.
Dobrou
Marušky třída při posledním zvonění, byli za bezdomovce:
http://photos-a.ak.fbcdn.net/…112334_n.jpg
Maruš druhá zleva
http://photos-h.ak.fbcdn.net/…052273_n.jpg
Maruš vpravo
http://photos-g.ak.fbcdn.net/…167910_n.jpg
Dobré ráno
Sammy: tak jaký bylo vínko? já včera pila martini (bejby
)
Začínám ze sebe dělat každovečerního alkoholika a doháním ten rok bez chlastu ![]()
Duant: fotka pod basketbalovým košem je zvláště vydařená
Ví Maruš,že sem dáváš její fotky?
![]()
Já včera nemohla díky tý bouřce vůbec usnout,a Elča pak vstávala už v 3.30 a pak teda nějak výrazně pěkně už nespala
.Takže jsem vstávala v 7h celá rozlámaná.Ranní krmení do sebe tlačila (jen 100ml),nakonec vytlačila parádní hovno,který nám ještě ted smrdí po celým bytě
![]()
JInáč jsem Daisy ,koukala na vaši váhu v lednátkách v tabulce,to jste fakt pěkný hubenourky,ve 3měsících 4,9kg,a to JIndřiška neměla nijak malou váhu při narození. Nechceš ji poslat na tábor k MIschni?
![]()
Ale nic ve zlým,hlavně že je holka zdravá - teda doufám!co ta krev na plínkách?
Hele,baby,kde jste?
Já mám zrovna čas-řvounek je venku s tatínkem ![]()
Duant : tys tu zas plkala do noci,a ted chrápeš,co?
![]()
nebo že by u vás probíhal sobotní uklid?
Já už ho mám dnes za sebou…
Dobré ranko dímy!
KOukám, že jste tady měly včera večírek… ![]()
Sammy - fotky super, zejnména ta čtenářská. Už věřím tomu, že tatouchův synáček přečetl ve třech letech atlas hub…
Ovšem to byla asi jediná knížka pro dalších 18 let. ![]()
Duant - bouřku závidím - to miluju. Ještě tady mít splav, tak jsem ja Viktorka. A poslední zvonění super. To mi připomíná, že není radno se teď pohybovat po městě, jinak jsem bez peněz, co? ![]()
Daisy - klidně pošli Jindřišku na výkrm. Jedno takový mládě v klidu uživím.
Je sranda, jak teď se bojuje o to, aby pěkně prckové přibírali a za pár let budou pro změnu chtít hubnout…
Bef . tak co, dorazila bouřka?
My jsme byli včera s Bárou a pubošem ve Vaňkovce, ale taky úlovek nic moc. Z čeho mám radost, že jsem Báře sehnala bílé punčocháčky. Puboš mě pumpnul o triko a žabky na léto a já jsem si koupila kolíčky na prádlo(
) a malý ruční šlehač za 3OO,–. Mám velkýho robota a pak tyčovej mixér a když dělám pomazánku nebo tak něco, tak tyčák to neutáhne a velkej se mi nechce vytahovat.
Dítko bylo včera mimořádně hodné a dost spalo a dokonce večer sice usínala hodinu, ale bez řevu! Tak že by se blýskalo na lepší časy? ![]()
Dnes se chystám vrazit malou tatouchovi do kočárku a nachystat si muškáty. S ní to nehrozí.A zítra jedem za mojí babičkou za Přerov. Je dost nemocná, tak jsem ráda, že se Báry dočkala a jedem je seznámit.
U nás je normálně léto…
Huráááá!
Mně nešlo e-mimi! A dělalo mně to dost nervózní, což se mi nelíbí. Jsem asi opravdu závislá. Já sice mám závislosti jen periodický, ale i tak se mi to v určitým směru nelíbí, jak moc nervózní jsem byla
![]()
Ahojky.
Tak závislost se projevila se vší parádou. Od rána mi nešlo se sem připojit a byla jsem nervózní, jako sáňky v létě
.
Befi, to jsem ráda, že nejsem jediná, kdo se snaží ten rok bez chlastu dohnat
. Ale né, sklenka na lepší usínání neuškodí, viď?
V noci jsem hleděla. Sabi v 19:30 vypila jen 60, tak jsem čekala, že bude vzhůru už okolo půlnoci. A ono houby. Spala až do 4:30 a pak se vzbudila až v 8:30
. Já mám zlaté dítko
.
Luci, Maruška je kočka, určitě po mamince
.
Mischni, tak ty jsi včera taky utrácela? Jak už jsem psala, rozšoupla jsem se na MMB. A to jsem teprve předevčírem obhajovala doma můj dvoutisícový nákup a šup, další tisíc je zase na světě. Petr mě zabije
.