Poradna duly
Jana Čurdová
Však já jsem taky věrná i zde, ale já jsem na netu strašně hyperaktivní a jak říká Bef, dá se s Ledňátkama víc srážet, pánč je jich hodně z Prahy, nebo okolí…ale Jarňátka jsou samo rodná hrouda ![]()
Bef - to jsem ráda, sice moc nestíhám psát, protože mi věčně na ruce visí Barče, ale čtu poctivě.
A u vás je takový hnusný počasí? Jen aby to nedorazilo i k nám. I když nějaký deštík by náš trávník snesl - ale v noci…
Duant - no dobře,dobře, když tam máte spoluibydlící…
Hele a jak ty stíháš tolik psát? To Jasmín furt chrní nebo co? ![]()
Bára momentálně jo…
Mischni , neboj, budu stále srdcem zde.
A jak jsem slíbila, jdu sem dát foto z Májů.Pavel mi ráno než odjel do práce, hodil fotky do pc. Zlatíčko.
Neříkejte, že se sem zase žene déšť! My tady máme krásně sluníčko.
Chocholko, Petr nesnáší dávání květin a vždycky, když řeknu, že chci kytku, tak řekne v mražáku, protože tam jsou kuřecí kýtky ![]()
Někdy mě pěkně štve, že bydlím v takové prdeli a jste všechny tak z ruky! Já chci taky do zoo, nebo na kafe ![]()
Mischni , zeptej se Bef, Jasmína fakt furt chrní
…momentálně teda ječí, ale maso už se vaří, voda na talíři…přijde na to, sežere to… ![]()
Tady byla před čtvrthodinou taková čina,tma jak v prdeli a provazy vody…tak jsem o své cestě vážně zapochybovala a zkusila do nemocnice zavolat.No,a sestra byla naštěstí vstřícná a sdělila mi výsledky po telefonu. Mám to ok!! takže jen prostě musím trénovat svaly pánevního dna a posilovat močák ![]()
Sammy: užívej slníčka dokud to jde.tady je to fakt humus,že by psa nevyhnal..
Holky,jak píšete,že furt máte mimča na ruce a chováte.docela vám závidím. Elda to úplně nesnáší!
Jediný co,držet jí na ruce aby koukala směrem ven.Nějaký boční chování na rukách absolutně nehrozí,to je hned řev (takže babičky a náštěvy trpí
)
Luci, Jasmínka musí být fakt zlatá. To spaní chych hned měnila
. Sabi dneska přišla na to, že může dávat nohu přes nohu, takže (samozřejmě na mých rukách) chodila po posteli přes hračky, sáček v ruce, takže to šustilo a byla nejspokojenější. Myslím, že éra spokojeného dítěte ležícího pod hrazdičkou skončila ![]()
Befi, tak to gratuluju k dobrým výsledkům!! Jsem ráda, že to máš v pořádku..
A Sabi taky nemá ráda chování v leže. Nosit se a koukat, to ano, ale na rukách neusne. Já ji vlastně nikdy takhle nechovala. Nemá to ráda od samého začátku..Jediný člověk, u kterého tak vydrží je moje babička. Nemůže chodit, takže žádné koukání a vypadá to, jako by to Sabi chápala ![]()
Duant -
taky mi to bylo s tou vodou nějaký divný…
A spící dítě teda závidím.
Bára si šlehla zase dvacetiminutovku a byla protivná, tak jsem provedla přesun do kočáru a na zahradu.Teď jednou rukou vozím a druhou píšu - nif mof teda…Ale snad pořádně usne a já se půjdu poprat se žehlením.Narůstá mi to tady geometricou řadou… ![]()
Sammy - kytky v mrazáku - dobrý. Já zas dostávám kytky od tchýně… Má chalupu a jelikož je v letech, tak je vždy transportována tatouchem a pošle mi kytku.Asi má pocit, že si myslím, že ji uvil sám - ale tak naivní fakt nejsem. Navíc jsou to takový košťata…a s mojí alergií musí být stejně venku.A on vůbec nechápe, že jedna blbá růže od něj by mě učinila šťastnou!Na ty navíc nejsem alergická…
Vše marno.
Bef - no, to chovací dítě zas tak moc k závidění není. Mám už slušný bicepsy a nic neudělám…Já zas toužím po spokojeném dítku pod hrazdičkou… ![]()
Chocholko - no proto, už jsem se lekla, že zmizíte všechny. ![]()
A jelikož jsem včera dostala od babičky nějaký peníz, tak nejspíš bude doma nová kamarádka. Po pračce a myčce přibude do svaté trojice i sušička a já se zbavím toho žehlení! Tatouch dodá zbytek financí a bude se pak tvářit, že mi koupil sušku za porod. No, někdo diamanty, někdo pracovní pomůcky…Ale těším se na ni jako malá,jen s tím nemám vůbec žádné zkušenosti, tak doufám, že moc věcí nesrazím nebo tak něco.
![]()
Chocholko - pěkná krojovaná rodinka. Jen Terezka mohla mít aspoň „klobúk s pérem“. ![]()