Poradna duly
Jana Čurdová
Teda, ** Chocholko ** ,vám to sluší ![]()
a malá byla určitě největší tanečnice ![]()
Elča si ted dala lázeň v kyblíku,když je tak hnusně. ale pro mě to není ono,zlatá vana,z toho kyblíku se mi blbě vyndavá,jak ji čouhá jen hlava..
Chocholko, fotky super.
Mischni, když už budeš u toho žehlení, taky Ti něco dovezu
.
Za porod a vlastně i narozeniny (v porodnici jsem slavila 25) jsem dostala zlaté náušnice, ale faakt krásné..
Á dítko se mi budí, jdeme chodit po hračkách ![]()
befana píše:
Teda, ** Chocholko ** ,vám to sluší
a malá byla určitě největší tanečniceElča si ted dala lázeň v kyblíku,když je tak hnusně. ale pro mě to není ono,zlatá vana,z toho kyblíku se mi blbě vyndavá,jak ji čouhá jen hlava..
Takže jí vyndaváš za hlavu?
![]()
Befi , kyblíku taky nefandím. Zlaté poleženíčko ve vaničce.Niki si to dost užila. Tancování jí baví, přemýšlím i o nějakém tanečním kroužku.
za porod: jsem taky dostala pekárnu
Duant , jak pečeš,jsi spokojená.
Mischni , u nás se na péra nehraje.
U nás spokojené samostatně ležící dítě taky nehrozí. Taky furt nosím a triceps s bicepsem pravidelně posiluju.
Už jsme se dnes dvakrát prosrandily a Terka stále prdíkuje.Asi má chudinka boleníčko.
To je něco ve vzduchu. Sabi se dnes taky šíleně kroutí. Právě vstala hore řití, takže protivná jako hrom. Trochu se vyprděla a šupajdila zpátky do postýlky, ať se mi po probuzení vrátí to moje sluníčko…
Dnes je vidět, že je venku hnusně. Děti protivky a mamky u pc.
Sabi zase hned zalomila, takže mám klid
.
A u nás je ještě fakt krásně, tak přece nebudu něco dělat
. Oběd mám ze včerejška, na žehličku je horko a vysávat nebudu, ať tu dračici nevzbudím ![]()
kdo to píše že je venku ošklivo?
tady je asi 25 ve stínu, doma v prvním patře mi to už vyšplhalo taky na 24, paří sluníčko, v podkrovce už je 27, takže já pomalu ale jistě začínám uvažovat o puštění klimatizace ![]()
jooo a musim se vam pochlubit, držím dietu a za minulý týden sem sundala 2,5 kg, ještě bych chtěla tak 10, ale to asi nezvládnu ![]()
Ono to k vám dojde,moravandy,tady je tak 15stupnů ![]()
Duant: dá se říci,že skoro za hlavu-pod krkem a jednu ruku jsem nějak vstrčila pod zadek.No,šlo to fakt šíleně krkolomně ![]()
Elda je dnes kupodivu docela hodná.pozorovala mě v lehátku,když jsem dělala bábovku,pak čučela na Óčko a ted se pěkně vykadila ![]()
Za to včera,taky vstávala prdelí…a my měli zrovna návštěvy,takže se předvedla
![]()
Petro: to seš dobrá! já začala o víkendu zase trochu cvičit,dietu nedokážu
.ale bohužel to co jsem všechno shodila,tak jsem se radovala zbytečně. PO šestinedělí mě přibylo 1.5kg ![]()
jupííí, mám dnes uznalé dítko, nechala mě vyžehlit. Ještě to teda musím složit, tak nabírám síly- ![]()
Bára byla protivná včera. Byli jsme u mojí babičky a jestli na ni působila změna prostředí nebo že jsem byla poněkud na nervy(babička je ležák, tak jsem průběžně přebalovala obě). Celý den moc nenaspala a večer zase dvě hodiny uspávačka - naštěstí pak spala 22-4.30. Asi toho měla taky dost.
Ale jsem ráda, že ji babička viděla, celý těhotenství vyhrožovala, že se jí nedočká… Je po mrtvici už 10 let, teď se do toho připletla rakovina na lymfatickým systému, takže nás čekají nejspíš metastázy do kostí…A jak se to všechn o špatně vyživuje, tak jí odumírá a hnisá palec na noze, takže jí to pořád čistí(zaživa) a má pěkný bolesti. No, když jsem ji po čase viděla, tak jsem pak na záchodě brečela. Je úplně kost a kůže, jen tu postiženou nohu má oteklou. A pořád si myslí, že to bude lepší - nebude. Takovýhle konce jsou úplně na hovno!!!To si nezasloužila, byla jako mkoje druhá máma… ![]()
Mischni, tak to mě mrzí. Bohužel to znám. Takhle umírala moje prababička. navíc k tomu měla žilní krvácení, které na konci při každém pohnutí praskalo, takže když zvedla nohu, praskla žilka a stříkalo to ven.. Zní to sice hnusně, ale smrt pro ni byla vysvobozením. Alespoň umřela ve spánku…
Sammy - jojo, stáří je docela hustý… ![]()
A tvoje babička si to teda taky užila… ![]()
Ahoj holky!
U nás taky hnusně, občas prší, nálada obdobná - Anička protivná jak osina v zadku, dnešní dopoledne pro mě opět trénink trpělivosti
Teď naštěstí usnula, tak doufám, že když je tak hnusně, že se jí bude dobře spát… Toníček se najedl a chrní, připevnili jsme mu k lehátku hrazdičku a vypadá spokojeně
Jo a včera, zrovna když jsme byli na návštěvě, se pomstil Frejkově peřince (kterou nosí kvůli kyčlím) - když jsem ho přebalovala, tak se na ni naprosto nečekaně vys@al
, ale brutálně…
Mischni to je hrozný, dívat se na své blízké, jak trpí, nemůžeš dělat nic, jen si přát, aby už tomu trápení bylo brzy konec ![]()
Bef já jsem pro Aničku taky musela mít kyblík - koupali jsme jí v něm asi pětkrát, asi jsme na to šli blbě, nevím, každopádně mám teď kýbl za pět stovek, do kterýho hážu špinavý prádlo
![]()
Chocholko moc vám to sluší ![]()
Kytky (ne z mražáku
) jsem od manžela dostávala, když jsme spolu začínali chodit - na každém rande jednu rudou růži, no ale po svatbě konec, šlus, teď jsem překvapená, když si vzpomene, že mám narozeniny, za Toníčka jsem nedostala zatím nic, ale třeba ještě něco proběhne, ono mu to někdy dýl trvá
![]()
Duant ta anglická chaloupka je kouzelná, já když jsem byla v Anglii na služební cestě, tak jsem tam slintala nad každou zahrádkou a fotila jak zběsilá Japonka ![]()
Jo a pěsti v pusině jsou u nás taky v kurzu, dokonce mám pocit, že jsou teď oblíbenější než dudlík a to je u Toníčka co říct!
Ahojky
tak já mám taky chovací miminko, ale ne jako miminko ale jako nějaká vopica pořád přez rameno,jinak pokud je na vodorovno tak řve jak tur, jedine když uspávám tak někdy ho položím a hlavu musí mít skoro do mě zabořenou, jinak neusne, ale poloha zpříma vyhrává a taky už ze mě začíná bát „kulturistka“ a nic moc se sním nedá dělat.
tady u nás je zatím krásně něco kolem 25 stupňů, kéž by tak bylo v pátek že Mischi ![]()
Babičky je mi líto, taky tohle nemám ráda, naše babča je naštěstí v tomhle směru vpohodě, díky bohu zato.
Peťo klimatizaci a nemáš strach že z toho bude malej nachlazenej? já se ji bojím i pouštět v autě.
Jo a dietka a jaká? to máš svým způsobem výhodu že nekojíš. Já může jen trochu cvičit, ale to se mi moc nechce ale měla bych. Nějak mi váha stagnuje, a já tak chci těch 10kg dolů a když už bych byla vtom tak aspoň 13, prosím, zařídíte to někdo?
Jo a dneska sem konečně viděla kamoščinu Valerii jsou jí 3týdny a tak sme pokecali a nejen o dětěch tak je to fajn jinak člověk fakt jak je doma jen s dětma magoří.
Došla sem dom a udělala si frapíčko (z kafé bez kofeinu) a odpočívám, protože malej krásně spinká, se dneska nějak pořád kroutí.