JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4140
12.5.09 13:16

My jsme šli se Sabi v půl 11 na skok k babi a nakonec jsem tam zůstala na oběd, Sabi si tam hodinku zdřímla, tak bylo fajn a hlavně - nemusím vařit :D .

Ilčo, ústní maz? To taky slyším poprvé. Ale je dobře, že Mikimu kontroluješ pusinku. To já už hledám zuby :lol: . malá neuvěřitelně slintá a když mi kamarádka říkala, že její Tomík měl první zub v 3 měsících a 1 týdnů, tak by mě nepřekvapilo už nic :lol: .

Mischni, já ulítávám na MMB a taky se mi ta skříň nějak plní :D .

Vidíte, volám ke kadeřnici. Taky potřebuju střihnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
12.5.09 13:48

Já se du zítra ostříhat.
Peťo ať si spokojená a pak se vyfoť ať máme inspiraci.

Mischi, Sammy já nevím, taky sem to slyšela prvně ale doufám že sem jí dobře rozuměla že ustní maz, plak neříkal jistě, vysvětlovala mi to že na rukách máš kůži a v pusině toto že je to podobný, no prostě patří to tam a to je důležitý že to není nijaká choroba.

Malej mi usnul skrouceně na rameni tak sem ho šoupla do lehátka aby mu poloha zůstala a nevzbudil se a on se mi tam ze spaní začal nahlas řechtat, to bylo tak hezký, už se těším až to bude i na mě. zatím se mu jen rozjíždí pusa pěkně do široka a semtam skřek.

taky kontroluju kvůli zoubkům, prej u nás kdo najde první zub měl by dostat na šaty :-) tak šup šup, hadry se hodí. Jinak od manžela bratrancovi tak jejich malá se už se zubem narodila 8O

A hadříky ty já moc na netu nekupuju, já si to potřebuju osahat, ale u nás je ženská co vozí věci z anglie z druhý ruky a tak nakupuju u ní na kila, a to jako fakt počítá to na kila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
12.5.09 13:52

Ahoj holky!

U nás dnes docela hezky :) Malej v noci chrněl taky pěkně, taky si to začíná postupně prodlužovat, tak se třeba taky dočkám, že vydrží spát 12 hod v kuse… Odpoledne si přijde ségra pro Aničku, půjdou do solné jeskyně, tak budu mít na starosti jenom jedno dítko, tak si aspoň dojdu pro balíky na poštu (jsem taky trochu řádila na MMB) :wink:

Mischni říkáš, že ty věcičky z Brumly jsou jako nové? Že bych to taky vyzkoušela :? Jo a na hemeroidy jsem si už v porodnici radši řekla o mastičku (Faktu) a musím zaťukat, je to dobrý…

Kadeřnice mi asi jen tak nehrozí, i když bych to taky potřebovala, no ale zorganizovat hlídání dětí je docela náročný, tak se mi do toho moc nechce…

Souhlasím, že dabing Belmonda byl úděsnej, netuším, proč neřekli Krampolovi :roll:

Mae fotky ze ZOO super, Aduška má krásný šáteček, a fotky těhotných kamarádek jsou fakt moc hezké, obzvlášť ta druhá. Taky už se mi začíná po těhotenství malinko stýskat, jak se pořád dozvídám o dalších a dalších těhotných :wink: No ale upřímně bych taky dvakrát nejásala čekat dvojčátka, sice je to krásný, ale těch starostí, aby se nenarodili o moc dřív a pak ten kolotoč okolo nich, klobouk dolů před maminama dvojčat!

Obě děti chrní, tak musím jít něco dělat… Hezký den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
12.5.09 14:01

Sammy , taky občas mrknu na mimibazar ale asi neumím hledat.
Já jsem celkově asi divná, mě nakupovat moc nebaví.A pro sebe už vůbec ne.
Eliani , já se ke kadeřnici taky dostanu jednou za uherský rok.
Ilčo , aspoň máš jistotu že to moučnivka není.

Holky, ještě pár stránek a budeme slavit 1000! Tak šup, šup, kecáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
12.5.09 16:10

ahojky,
já dnes byla zase v ZOO s kamarádkou z Hradce.Ráno počasí teda na to nevypadalo,ale nakonec vylezlo sluníčko,takže to bylo moc fajn.Ted jsem už doma,a potřebovala bych se s chutí natáhnout a ulevit nohám,ale dítě nedovolí :lol: :lol:
Ještě musím skáknout do lékárny,dochází nám krmivo..

Kde je dneska Duant ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
12.5.09 16:22

tak jsem zpět, ostříhaná a obarvená a cejtím se jako jinej člověk (no popravdě tak i vypadám, už jsem to potřebovala jak sůl :lol: ). Ségra zvládla hlídání na jedničku, tak jsem jí pak pozvala na zmrzku a ještě jsem utratila pár korunek za Matesovo hadýrky :oops: ale už je mu zas všechno malý, nakupuju úž vel. 68 a 74 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
12.5.09 16:33

ahoj maminky
zlehka vás probíhám, nemám šanci přečíst úplně vše, přecejen se orientuji teď na ty červenčátka, vy už máte jiné starosti, které nás ještě čekají ;-)
Vaše miminka jsou úžasný! :huban:
Já už se pomalu taky nemůžu toho našeho lumpíka taky dočkat, ale ať tam ještě hezky zůstane, aspoň do toho 36tt…
Tak jen pár zpráviček o mě ;-)

Mám znovu antibiotika, znovu se mi zhoršily stahy, takže zase musím pořádně ležet…
Znovu bakterie v moči, nechápu, kde se vzaly :evil:
Doma bordel, měnili jsme stará okna za nová, ještě budem malovat,
musela jsem se hodně zakousnout, abych ten binec ignorovala, protože nesmím nic dělat…
Budu pěkně zlenivělá, úklid za mě teď dělá Milan, tchýně vaří, moje mamka mi pere a žehlí věci pro mimi… Škoda, že si to, jak budu odpočinutá, nemůžu nabrat do zásoby… :D

No jinak už z toho 8 týdenního ležení už mě berou křeče do kyčlí,
mrňousek lehává rád v příčče a našikmo, takže mě okopává pravý nebo levý „břichobok“, vždycky mu to vydrží tak 2-3 dny na jedný straně, takže tam, kde má zrovna nožičky, nemůžu ležet, protože to se hned rozčiluje, že ho to tlačí nebo co :D
Takže dnes už 3 den ležím výhradně na pravém boku.
Ležely jste na zádech?
Mě se zatím špatně na zádech nedělá, ale hodně s tím straší, přes den si na zádech ulevuji, ale bojím se, aby sem ho nepřidusila třeba ve spaní…

Posílám vám svou před týdenní fotečku a taky náš nový dranďák :D
A Vojtíška ze 27tt na 3D ;-)
http://img1.rajce.idnes.cz/…_29tt_5..jpg /> http://img1.rajce.idnes.cz/…k_3D_I._.jpg /> http://img1.rajce.idnes.cz/…ocarek_1.jpg /> http://img1.rajce.idnes.cz/…carek_2..jpg

papa a užívejte si s drobečky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
12.5.09 18:20

Ahoj
mám dotaz pro maminky který dávají umělý mlíko, který miminkům chutná nejvíc. Sice pořád kojím, není žádný problém, ale příští týden poletíme na dovču a kdyby se vyskytl nějakej problém tak si chci koupit něco sebou. Doufám, že nebudu muset nic takovýho použít a že moje mlíkarna bude fungovat, ale pro jistotu.
Svátek matek dostala jsem obr kytici červených růží a další manželův „počin“ Deníček naší maminky. Roztomilou prezentaci fotky a nějaký jeho texty. Od těhotenství, porod a Barborku končí to fotkou nás dvou a fotkou i s tatínkem, vložených do rámů z růží. Manžel se vyžívá v takových „úchylnostech“, ale moc potěšil :D Prý i když nejsem jeho máma, ale jsem máma jeho holčičky :D
Klimatizace moc bych to nepřeháněla, kamarádka minulý rok takto dopřála svému Josífkovi 2× letní angínu a pomalu neustálu rýmu. Doktorka už si vevěděla rady a náhodou jí napadlo se zeptat na klimu a pak kamošce doporučila pro mimino největší rozdíl 3 stupně, protože děti špatně snášejí přechody mezi teplotami a prý to není ani moc dobré pro budování imunity.
Předem děkuju za doporučení náhrdarní potravy :D
Mějte se pěkně vy i vaše miminka. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
12.5.09 19:58

Obrázku , to to letí, viď. I když u tebe čas utíká asi pomalu. Vydrž, ta odměna na konci je sladká. Moc hezké bříško i kočárek.
Bambulo , UM nedávám. Ale myslím, že je jedno co koupíš. Co některému mimi vyhovuje, jinému nemusí.V lékárně ti určo poradí.
Befi , fajn, že vám to vyšlo a i sluníčko se ukázalo.

Jen musím zase žalovat na Terezku. Celé odpoledne je schopná pořádně nespat. Jen u mě. Ani v kočárku nechce být.Je to vyděrač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
12.5.09 20:01

Ahojky. Malou měla odpoledne mamka, já jsem si opět uklidila, protože zítra příjdou známé s dárkami pro malou, pak jsem ji vyzvedla a skočily si s mamčou na pivčo. Teď už je Sabi okoupaná a spinká, budu se opakovat, ale opravdu zlaté dítko :D .

Bambul, já dávám Sabince Bebu od Nestlé. U nás v porodnici ji taky používali jako dokrm, než se rozjelo maminám mlíko a říkali, že z jejich zkušeností je pro dítko nejšetrnější.. Ale víš, jak to je, jjiná ves… Nicméně, já jsem spokojená…

Obrázku, rostete tedy krásně. Je pravda, že je škoda, že ten odpočinek nejde nabrat do zásoby, co? Ale určitě nic nedělej a dávej na sebe pozor!!

Befi, s tím zoo už mě neštvěte :lol: :lol: . Ale my v neděli taky vyrážíme. Sice jen k nám do Ostravy a bereme naše, ale alespoň nějaký výlet…

Peti, tak nová vizáž? Závidím, já vypadám už jako zmoklá slípka :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
12.5.09 20:19

Bambulo: já dokrmuju Nutrilonem. O víkendu jsem se na ty mlíka ptala příbuzné ze Slovenska,která je magistra farmacie a má lékárnu,a potvrdila mi,že Nutrilon je v současné době nejlepší co je na trhu,z hlediska obsažných látek.
ale v tvým případě je jedno po čem šáhneš,pokud to bereš jen jako „jistotu“. A nutrilon taky nebývá moc v krámech,spíš jen v lékárnách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
12.5.09 21:34

Vidíš Bambul a teď si vyber, jak jsem psala, jiná ves… :lol: :lol: .
Ale jak píše Befi, pokud to máš jen pro sicher, tak je to celkem jedno :wink: .

Já lezu do hajan, tak dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
12.5.09 21:59

Ahojky holky,

dnes jsem byla s Tobíkem u doktorky a má v necelých 2 měsících 6220 g a 63 cm :lol: :roll:

Tak já zase valím,paaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
12.5.09 22:25

Mám nějaké zdravotní problémy, tak nemám moc náladu…jinak Jasmík už si vědomě chytá hračky, co má ze strany postýlky, pořádně to dělá tak od včera a dneska poprvé pásla, že to trochu stálo za řeč a ještě u toho hýkala blahem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
12.5.09 22:31

Duant , přeji ať je zase brzo dobře.Yasmínka ti určitě pomůže. Drž se, myslíme, na tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí