Poradna duly
Jana Čurdová
Holky,Elinka se mi na tělíčku osypala-je celá rudá,poté co jsem ji třetí den aplikovala nový olej po koupání od Bubchenu.Předtím jsme měli slunečnicový olej,a bylo to bez problémů.Došel,tak jsem zkusila něco jiného…a velká chyba
![]()
Snad jí to samo zmizí.. ![]()
Ilčo: já nejdřív pochopila,že ostříhaný vlasy má Mikyn,tak jsem se hrozně lekla ![]()
Duant: doufám,že je ti líp.ale asi né,když mezi nás ani nezavítáš. Bud silná a nic si nepřipouštěj,jo? ![]()
Tak po dvou poměrně klidných dnech se Bára zase dnes vycajchnovala…řvala skoreo pořád a nespala celý den. Ty její desetiminutovky nepočítám za spánek.Dnes jsem kojila i na Zelňáku a v kavárně.
U prsa byl totiž klid. Ale naštěstí to jde tak, že to vypadá, že ji chovám a jen při velmi bližším ohledání lze zjistit, že kojím…
Snad bude o to lépe v noci.
Mae - tvou „hororovou“ noc bych brala denně.
![]()
ilčo - já myslím, že by to mohlo vyjít. Hlásí jen přeháňky. Je fakt, že u praglu prší častěji, ale zatím účast vypadá hojně. NO, vezmu pláštěnku na kočár a deštník a bude. Zatím teda stále platí 10.30 na bráně,jo?
Duant - ať je brzy lépěji a radostněji.
Ostatní zdravím!
Mischi jojo, musím nastudovat mapu, strašně dlouho už sem tam nebyla a sama autem už tuplem ne. Pláštěnku na kočár beru vždy a deštník si taky projistotu vezmu. Ty kojíš že máš staženej výstřeh pod prso a nebo vytažený triko nahoru? já musím mít stažený dolu, jak to mám nahoru tak malej mi rve triko dolů. A jak vlastně Barče spinká vnoci, když není přez den řev?
Bef a dneska malá usnula vpohodě?
Tak tady máte proměnu ![]()
před a po

teda ještě sem měla dlouhou ofinu ale to sem nestihla takže je to jen mezistupeň
jo a dodala sem nějaký foto na rajče
Ahoj holky!
Já měla dnes rozlítaný den, tak dočítám až teď večer, koukám, že jste byly nějak nemluvný ![]()
Duant ať je Ti brzy líp!
Já si teď moc užívám toho pocitu, že je mi dobře, po těch třech tejdnech častých bolestí žaludku je to obrovská úleva… Doufám, že jsem to nezakřikla ![]()
Ilčo moc ti to sluší - před i po!
Jo a gratuluju k prvnímu shozenému kilču ![]()
Mischni přeju tobě i Barče klidnou noc! ![]()
Bef holt je ta kosmetika hrozně nevyzpytatelná, já si myslela, že ten Bubchen je dobrej a vida… Ale jestli to bylo tím novým olejem, tak by to mělo zmizet samo. Já zase jak jsem byla ze začátku nadšená z Welledy, tak se mi teď zdá, že nějak moc vysušuje, tak jsem zkusila koupit výživný mlíko Nivea a zdá se mi to lepší - Toníček se mi zase nějak loupe, nevím, jestli je to tím jak rychle roste nebo tou chlorovanou vodou
I Anička má na ručičkách a nožičkách suchý místa ![]()
Chocholko ať je Niki zase brzy fit!
Ilco to je trápení s tím kaděním, hlavně že se malýmu ulevilo. Mě teď zase Toník kadí nějak moc často, ale hlavně to má barvu do zelena
Tak nevím, co to má znamenat ![]()
Byla jsem dnes s malým na ortopedii na kontrole, tak máme obě nožky v pohodě (nález Ib), tak se mi moc ulevilo, máme pokračovat v širokém balení a na kontrolu za měsíc (doufám, že už naposledy)…
Dobrou!
Dobré ránko dámy ![]()
jak ste se vyhajali všichni? my celkem dobrý, už sme vydrželi i 6 hodin bez bašty
a teď chrní.
Eli Miki je taky mírně vysušenej a to mažu od hlavy až k patě olejíčkem od nivei, má pomě suchou pleť a do koupání mu leju koupelovej olej, ale pak mám co dělat abych ho vytáhla jak je kluskej ![]()
Tak a dneska ráno sem dospěla k názoru že už je nám koš malej (na šíčku má 45-50cm ) no a malej by se rád přetáčel sám na bok a díky stísněnýmu prostoru mu to moc nejde, takže sestavíme postýlku a bude. \taky už kněmu nemusím vstávat co pět minut tak mi nevadí že ho nebudu mít na dosah ruky.
Bef to já sem zase expetimentovala s mastičkou na zadeček a malej se mi tak po Johnsnu oprudil že aviril je aviril, a aspoň to neleze do peněz
Dobré ráno,
tak pořád marně vyhlížím Duantku ,a stále nic
![]()
Eli se už ta kůže celkem srovnává,tak nevím zda po koupání mazat nebo to nechat pár dní zklidnit..
llčo: a postýlku budete mít kde?
Jo,a sluší ti to na obou fotkách ![]()
Ahojky
S Terkou strašíme už od 5.Když jsem ji zvedla, že ji přebalím, byla úplně prosranděná. Celá záda.včera přes den nekakala, tak jsem očekávala nálož ale takovou, to ne.
Niki také nic moc. V noci blinkala, ráno průjmík a TT38,3.Ani jí neříkám, že dnes jela školka na výlet.
Jeli na Staré Hrady.Je to tam moc prima, hlavně pro děti.Tak pojedeme sami, až bude Niki zdravá.
BEFI, prima, že to mizí. Já bych se nebála namazat.
ELI měsíc uteče jako voda a kyčle budou ok.
ILČO, člověk se hned cítí líp, když je ostříhaný,viď. Sluší ti to.
MISCHNI, jaká byla noc. Určo malá doháněla, co přes den zmeškala.
DUANT, až bude lépe, nakoukni. Myslíme na tebe.
Dnes jsem myslela, že Pavel až přijede z práce, že pohlídá Niki a já půjdu s Terkou se vyvětrat. Ale jede do Prahy pro desky, tak se vrátí Bůh ví kdy.Je ten den strašně dlouhý, jak je člověk doma.
Ahoj kočky,
tak my dobrou noc,usnula kolem půl 9 a vstávala ve čtyři a pak usnula v pět a spala do osmi a teď taky usnula,aůe počítám,že bude vzhůru co nevidět…
Dávám jí sirupek na kašel,ale pořád cosi chrochtá v nosíku,děs..ale jak kukám okolo,plno lidí je na hromadě,asi tím poasím ![]()
ILI:super vlasky,mě se líbí i jak si to měla předtím,delší…kočka a gratulka,že jsi zhubnula ![]()
A nemyslela jsem,ž e už nemáš kojit,ale třeba jen jednou večer zkusit dát nutrilon extra,ten zahušťuje a prodlužuje spánek…
DUANT:no kdepak jsi kočko,vždy tady plné emimčo tebe a teď nic
![]()
CHOCHOLKO:to věřím,že den je dlouhý být sama,já to taky někdy mám,ale zase jsem pořád v luftě,tak mi to nepřijde,mám plno kamarádek tam u nás,jak sjem 25klet bydlela,tak sjem tam často..mám tam i mamku tak mám plno lidí co navštěvuju,nebo kočárkujeme…
Taky si chudinko ale užiješ,drž se…
BEFI:tak mazej jen tím cos mazala,já zkouším rlzné a zatím nic,ale taky se kolikrát bojím experimentovat..to máš to samé jako u koju..něco sníš a mimi je osypané…
A co nutrilon jak to jde,dáváš i ten čajík a jaké máte kakání,řídké nebo i bobky?!
Mae: u nás nutrilon bez problémů,Elinka kaká každý den 1-2×,je to stále řídké spíše zelené.Čajík jsem zkusila párkrát,ale osvědčilo se mi ho jí dát trochu cucnout,když má hysterák.Jak má to hrdlo od řvaní úplně vysušený,tak jí ten čajík pomáhá.
Jo,taky jsme dnes vstávali ve 4,ale pak se jí vůbec nechtělo zabrat,jsem myslela,že mě omeje..ale nakonec vytuhla a vstávali jsme v 8.
Elinka občas kašle,v nosíku taky chrochtá-ale to má po pláči.
Holky,mě pořád řve,když jí dám na bříško
.Chvíli se snaží a zvedá hlavičku,ale za chvilku je brek. Tak jí na to bříško ani moc nedávám,aby zbytečně nebrečela…No,snad bude na 3měsíční kontrole dobrá,a nebudem muset cvičit..
Děkuji za pochvalu vlasů
Mae já tě pochopila že jen večer, už sem to zkusila s normál nurtilonem a bylo to horší a dneska sem se přesvědčila že mu vydrží kojo i 6h tak snad se to bude natahovat.
Bef sice máme miny pokojíček ale je to teď spíš bordel místnost kde suším prádlo když je venku hnusně, takže malej bude v ložnici snama ale bude mít po stýlku odemě asi na 5kroků, doteď sem měla koš na kolečkách takže sem mi vešel vedle postele.
Chocholko to má Nikča blbý že je jí zle ale sváma ten výlet bude mít určo lepší.
Duant taky na tebe myslím, jak je?
Jo a co Dita? Dity kde si a jak je tobě?
Mischi dneska je hnusně pod mrakem ale zítra má být líp
Chocholko: to je na h… s těma chlapama co? ![]()
Můj se naštěstí vrací domů docela brzo kolem 16-17h.
Bef náš mladej taky moc bříško nemusí, strašně u toho heká, a pochvilce začne řvat, takže se mi ho taky moc na břicho nechce dávat, ale dávám ho třeba jen na chvilku a hlavně když si vzpomenu, a to není často.
Bef mi nemluv, můj manža chodí z práce až kolem 7 večer a pak valí na stavbu, takže ho skoro nevidíme. naštěstí tento víkend má i sobotu volnou, sice bude asi na stavbě ale mi tam budem přez den sním ![]()
ŽALUJU----DUANT píše na Ledňátkách a na nás kašle a my se tady o ni strachujeme
![]()
BEFI:tak malá má z nutrilonu občas bobek,ale asi je to tím,že dávám AR-jinak z obyč blinká..stejně tak čaj někdy blinkne ven… ![]()
ILI:však uvidíš jak to bude…a uletí a to a budou příkrmy
já se toho docela děsím zda to bude chtít,přijde mi na to ještě malá…ale uvidím co řekne dalšítýden doktorka,myslím,že zatím stačí mlíčko,když nabírá dobře…
Co dneska vaříte?A jaké je u vás počásko?
Mae taky sem se chtěla zeptat na vaření, já nevím co mám vařit, chtěla bych těstovinu ale nevím co ktomu.
No taky si říkám že zachvilku budou příkrmy, no kamoška mi říkala že ji malej její vařenou bramboru nechce tak prej že koupí přesnídávku, a druhá kamoška mi potvrdila že když malýmu stačilo málo tak taky kupovala, že se nevyplatilo vařit a že mu to moc chutnalo, tak v to doufám.