Poradna duly
Jana Čurdová
DAISY_přesně tak to mám já,nechápu fakt holky třeba na Ledňátkách…jak prostě třeba s dvojčátkama nebo třema dětma může tak vše stíhat plus psát?! ![]()
Tak paralen a panadol může v poho a brufen taky sem tam ano,ten mi dovolila i doktorka ,když jsem ještě kojila…ale spíš bych vzala prášek,honě se napila,pojedla a buď lehla aby malého někdo pohlídal a nebo bych zkusila jít ven…ale ILČA to zvládne,je šikulenka!!!!
Mae:jj vím že se můžou.V porodce daly kolegini brufen taky. Ale nevím zda je dobré kombynovat všechny 3 během pár hodin.No snad to nevadí a Ilče to zabere a bude ok.
Mae:to jsem nějak přehlídla..ty už nekojíš?Ty jsi asy musela přestat kůli té operaci, že?Kdo tady ještě kojí?
Tak už jsme vzhůru..Tak čekám až začne hejkat a jdu pro ní..se z ní fakt picnu.to člověk fakt nic neudělá.te´d jsem dojedla a už zase abych s ní dělala blbosti a až bude protivná to bude do další půl hodinky tak jdem ven. ![]()
DAISY:ano,po operaci jsem už pak přestala,nemělo to cenu jí dávat jen cucnout…a nutrilon byla zvyklá co jsem byla pryč…tak pokračujeme a zatím ok..zachvíli budou příkrmy,tak to zase bude lepší…hold žlučník mi to pohnojil,teda Adulce
ale zase to neberujako tragédii..vydržela jsem 3měsíce a půl,no
![]()
A kdo kojí-myslím,že ještě hodně mamin.....
Tak já jdu popapkat,dojídáme zbytky,tak nevařím…
Čus,
Ilčo to si hodná že si na mě vzpomeneš.Poctivě vše dočítám,ale moc mi toho v hlavě neuvízne tak ani nestíhám psát.A lepší to asi nebude,teď tu budu ještě míň.Za 14 dní se stěhujeme,v červnu ještě budu mít net tady u našich,ale od července nevím.Tady už bude zrušenej a na novým bůhví co tam bude.Soused říkal že tam nic nejde, že jsme v dolině.On si musel koupit přijímač za 10 000,–
Je to docela hodně,musím to nějak vymyslet
Když byl Domča mimino tak jsem tady byla taky furt,to byla pohoda,pořád spinkal ![]()
Dai - já kojím a doufám že ještě nějakej čásek budu.Jo a prášků bych se až tak nebála.Pořád lepší tohle než migréna.
Hlásím, že jsem „univerzální ptakopysk“(cimrmanologové znají
): Peru, žehlím(suším), peču chleba a buchtu, myju nádobí a ještě u toho obědvám
.Miluju svoji multifunkční domácnost.
A ještě k tomu všemu mi Droběnka spí v kočáře na zahradě. Dneska ji teda musím pochválit, protože spéí už podruhé. ![]()
Dai - já taky kojím o 106. Ale Bára je tady skoro nejmladší. Nicméně hodlám i nadále - snad to půjde.
kacud - páni, teď se všichni stěhujou.
Tak ať přesun proběhne hladce a nějak pojednáte to připojení, ať o tobě víme.
ilčo - co hlava?
Mae, Medu - zdravím, jak je?
Mae přesně mám to od páteře a včera sem míň pila ale už mám v šobě 3l a malýmu jak sem namazala pusinu a pořádně se najed tak sme spolu zalehli na hodinu a je mi ohodně líp.
Dai já měla větší strach že se o něj nepostarám, že mi upadne a tak, bolela mě hlava jak střep. oči, měla sem mžitky takže vše rozmazaný, zvracet se mi chtělo a křeče v břiše a ktomu zuby a bolest za krkem, no a asi zabral panadol a spánek. Mae ven to nešlo ani na záchod sem málem nedošla. Teď už „jen“ hlavu cítím a i zuby ale jinak to de. Po 2h pudeme ven na vzduch se už těším.
Du něco sněst mám hroznej hlad.
Hele holky,ještě 3 stránky a budeme mít 1000.Hm a já tu o víkendu nebudu,jedeme na barák
Ahoj holky!
U nás dnes nálada o poznání lepší, Toníček je zase zlatíčko, teď chrní oba, tak nabírám síly na odpoledne a večer ![]()
Ilco migrénu nezávidím, asi sis užila, co… Nejhorší, že člověk prostě musí fungovat, když má doma malý mimino… Tak hodně odpočívej, ať jsi zase fit! ![]()
Mae chudinka Aduška, takhle zápasit s kašlem, snad se to brzy zlepší! Co jí na to dala dr.?
Daisy ani jsem nezaregistrovala, že malá měla problémy s očičkem, muselo to být náročný, zvlášť když byl dr. nepříjemnej, hlavně aby vám to pomohlo… Naše Anička s tím taky měla problémy, od narození jí každou chvíli očičko hnisalo a slzelo - vykapávala jsem jí ho ophtalmoseptonexem a snažila se masírovat, nevím, jestli jsem to dělala dobře, no a pak to samo odeznělo, ale až docela za dlouho (kolem osmého měsíce).
Mischni zrovna před chvílí, když jsem zapínala myčku a dávala prádlo do pračky, jsem si říkala, jaká by to byla pakárna, kdybych musela prát prádlo v ruce, stát věčně u dřezu… No, vlastně, si to zanedlouho vyzkouším
, protože pojedu s dětma koncem května na chalupu (našim hlídat kocoura - jedou na dovolenou), tam není ani myčka, ani pračka, ale zase tam budu mít s sebou babičku
a ta mi helfne s vařením a s hlídáním dětí, takže to bude třeba pro mě i tak trochu odpočinek - teda duševní určitě (když vypadnem z města do přírody) ![]()
Ahojky
Tak Niki už je tase fit.A roupama neví co by.
Také se hlásím ke kojícím.
Ilčo , takovou bolest jsem měla ještě jako těhu.Myslela jsem, že zhebnu.
Za chvíli jdeme ven, musíme se vyvětrat.
A takhle náš milostpán pase koně

Jo a taky ještě kojím a doufám, že ještě dlouho budu ![]()
Zdravím po delší době ![]()
Makám teď dost na zahrádce a jsem z toho zemědělství občas nervózní…třeba se blížil konec dubna a zemědělci ještě nezaseli
Judy předevčírem 2h venku spala, tak jsem sázela další zeleniny, byl to teda fofr, a teď nevím, jestli mi to nezmrzne…
…Jo dokonce jsem jeden záhon zryla, trvalo mi to několik dní, protože jsem z té země ještě vybírala kameny…připadala jsem si jak sovětská žena. ![]()
Přemýšlím, jestli a jaký šátek na nošení koupit. Mám jeden půjčený, včera jsem to testovala, šly jsme v šátku pro balík na poštu a kupodivu se Juditce to nošení zamlouvá. Máte někdo zkušennosti?