Poradna duly
Jana Čurdová
Mae:asi tě zklamu, ale fotku meduňky nemám, jen Stelči a pak mi Medu poslala ty co fotila ona, To jsem já a Jindřík.Dodám,ale až zítra dnes už jsem lenivá ![]()
Ahojky všem ![]()
tak js manžela vystrnadila od pc (je tu každý večer a ani se nehne
) a rychle píšu ![]()
Fotečky všechny suprový, mimča nádherný!!
a rodiče samozřejmě taky ![]()
Dneska jsme pokecaly s Daisy, jak už se zmínila a musím říct, že je to fajn baba
a Jindřiška je strašně roztomilá, taková fakt holčinka holčičí, byla js z ní unešená, naše Stelča vedle ní byla takový klučík
![]()
Holky a toho andílka byste měly vidět doma, když se na výletu prospinkala - to byl řev, až teď usnula, kam se na nás hrabe Jindřiška ![]()
Mějte se krásně, zítra jdeme na očko, tak se pak ozvu, pa paaa ![]()
DAI:aháááá,tak pak holky šup fotečky,jooo?!
TAk dobrou,valííím… ![]()
Ahojky
Doma už vše spí.
Zítra Niki už pošupe do školky, se tak těším.Večer už byla dost protivka. Medu , Daizy je opravdu prima jak píšeš. Mae , malé děti jsou pěkní odsavači energie.Zítra si to užij. Befi , Eli je moc hezká. A je tak akorát.Nespálil se manžel když se tak slunil. Daizy , nás taky pomalu všechny už váhově předbíhají.Nám to ale neva.
Vždycky koukám jaký máte všichni krásný malý dlouhánky. ![]()
Befi - Elinka je zrovna taková vysoká štíhlá modelka ![]()
Mae - my měly 28.4. 5,68kg a 23.5. budeme mít 3 měsíce (gestačně)
, odhaduju ale už dost před 6 kil … bohužel nemám váhu ![]()
Daisy - poslal vás dr. k očnímu s těma očičkama? Napadlo mě, že by mohl pomoct ten Tobrex, jak psala Ilča.
Zatím dobrou ![]()
Ahoj holky!
Rychle dočítám, včera jsme byli na cestách, na návštěvě v Havl. Brodě u manželových prarodičů, Aničku tam pořád někdo bavil, Toníček skoro pořád chrupal a pak se na všechny usmíval, takže z něj byli všichni úplně hotový
No a my rodiče jsme si aspoň super odpočinuli ![]()
Taky jsem zkoušela malého vážit (teda jen na normální váze) a vypadá to, že už jsme pokořili hranici 6 kg
, no má pěkně vypasený stehýnka, ale jinak je spíš dlouhán…
Bef, Vlaďko moc pěkné fotky dětiček ![]()
To je zase hodin
, jdu chrnět… Dobrou!
Dobré ranko,
tak Eli dnes trhla rekord,krmení v 19.30 a pak v 5.30. Od 6-8h jsme ještě byli v posteli,Eli chvilkově broukala a spala,takže já jsem celkem pěkně vyspaná ![]()
Ahoj holky
teda fotečky moc pěkný, sem musím dohodit taky jak spal malej s manžem a sou si dost podobní, když spí.
Jinak já přez víkend toho měla celkem dost
v sobotu sem jela do tesca nakupovat a mamka mi malýho chvilu hlídala a manža dělal na stavbě, jak začalo pršet tak jel koupit koberec do ložnice (měli sme tam starej jekor po babičce, takže koberec byl potřeba jako sůl) no a pak jel hrát fotbal do troubska a po fotbale jel do ikei koupit postýlku, protže tu co sme měli po něm byla hrozná, celá dodřená, nešla umýt a vypadávala bočnice, tak že by si tam mohl malej skřípnout prstík, tak sme koupili postýlku a zjistili že díky 2cm nazavřeme dveře do ložnice, takže sme museli přestěhovat celou ložnic. V neděli dopoledne došli naši a pomohli nám to přestavit a teď je ložnice ohodně hezčí, měli sme všichni radost i manža kterej byl na mě malinko naštvanej že sem si vymyslela koberec, jenže já sem mu řekla že když už budeme šibovat s nábytkem tak by nebylo od věci tam pod to dát koberec, bude tu tepleji a malej zachvilu poleze a já nechci aby lezl po tom škaredým jekoru. Tak mi nakonec dal zapravdu a je taky nadšenej.
jo a v neděli sme pak po obědě šli knašim, manža dělal na stavbě a pak chtěl jet do mělčan se podívat na fotbal, no a chtěl si vzít malýho sebou, sem mu řekla že je ještě na takový cestování malej, taky měl v poledne 37,2 se musím kouknout na netu co to u miminek znamená, od kdy je horečka no a pak se mi díky aftíkům začal dávit a strašně plakal tak sme volali švagrové (ona je zdr.sestra v dětské v brně) tak volala do brna kdo má službu a jeli sme sním do špitálu. Byl tam moc hodnej doktor, se nám na něj podíval a díky tomu že sme byli na oddělení kde dělá švagrová (jip) tak obvolal oddělení kde mají jakýsi vodičky na aftíky, protože oni tam měli jen genciánku a dostali sme vodičku, a vypadá že mu to pomáhá. Ale jak spinká už třeba od půl 9 tak mi nespal až do 10 a to sme jeli autem,asi ho to hodně bolelo tak koukal a nebo plakal, bylo mi ho strašně líto a bylo vidět že je rád že už sme doma. Natřeli sme pusinu a nabaštil se a usnul a spinkal mi od 22 do 4 do rána a pak do 6 a teď už zase spinká. No byla sem z toho špatná sem to obrečela než sme vyrazili do špitálu.
No je to hrůza když něco bolí, já sem byla v 5 letech ve špitále že sem měla afty až v krku a nemohla sem jest a jen sem hubla a aji si pamatuju jak to bolelo.Takže takle sme měli víkend, snad týden budel lepší a konečně nás ty afty pustí. Si i já mažu bradavky genciánkou aby byli „sterilní“
Se těším na neděli, doufám že bude hezky, u nás je dětskej den a bude tam hodně lidí a já se těším že konečně pokecám s holkama.
No nic du něco dělat dokud spí
Ahojky
Niki ve školce, Pavel v práci, tak mám zase s Terkou klídek.
Ilčo , snad to Mikimu pomůže a budete bez aftů.
Befi , tak si dnes vyspalá do růžova.Elča je hodná, že nechá mamku vyspat.
Rébi , super váha. Jste další, kdo nás předhonil.
Dnes máme od půl 5 hasičský trénink.Mldé bezdětné čas nemají a já s 2 dětma to zachraňuji.Samo, že je budu mít sebou.To abych se tam náhodou nenudila.
tady je ta slíbená podoba ![]()
http://img1.rajce.idnes.cz/…ages/016.JPG
a takle koukám na mamku když mi něco vykládá ![]()
rébi píše:
Vždycky koukám jaký máte všichni krásný malý dlouhánky.![]()
Befi - Elinka je zrovna taková vysoká štíhlá modelka
Mae - my měly 28.4. 5,68kg a 23.5. budeme mít 3 měsíce (gestačně)
, odhaduju ale už dost před 6 kil … bohužel nemám váhu
Daisy - poslal vás dr. k očnímu s těma očičkama? Napadlo mě, že by mohl pomoct ten Tobrex, jak psala Ilča.
Zatím dobrou
Tobrex nám napsala dětská asi když bylo malý 2-3 týdny, nezabral.na očním jsem byla a asi ve druhém měsíci jsme měli OptaQuix(nevím jak se to píše)Taky nezabral.Tak nás poslali na to prošťouchnutí.Takže te´d jen masáž borová voda a 5× denně Ocu Flash.
Ahojky!tak malá teď usla..Zkusím sem hodit ty fotky, pokud to stihnu
Daisy: máte v autosedačce ještě tu vnitřní vložku? Mě v tom už Elda přijde nějaká narvaná,tak nevím,zda to už neodendat..