JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4140
19.5.09 08:20

Dobré ránko

My se včera byli projít a asi 2 km od nás v takovém pěkném tichém údolí zrekonstruovali restauraci s venkovní zahrádkou, novou pergolou a skvělým hřištěm pro děti, tak už víme, kam budeme chodit. Sice nás tam uvěznil déšť, tak pro nás musela přijet babi autem, ale byl tam takový klídek, že se Sabi moc líbilo a ve finále u bouřky spala jak zabitá :D .
Mmch, prší pořád, to bude den :? .

Medu, tak očkování úspěšně za vámi? A jak je Stelince dneska?

Miruš, jen 3,5 kg ve dvou měsících? Ježiši, to je drobeček. Hlavně, že jste si den užily. Na tvoje fotečky jsem taky koukala, moooc pěkné a jako obvykle Ti to sekne ty jedna vyzáblino :wink: :lol: .

Mischni, tak homouš takhle zlobí? Tak ať ho ufiknou a budeš mít klid.. Židločka super. To my máme tu klasickou dřevěnou, co jde složit do stolečku a s pojezdem..

Eli, tak manžu bych tedy zabila. To jsi vydržela dlouho zvonit. Já bych ty hasiče volala mnohem dřív..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
19.5.09 08:51

Dobré ránko,
tak já si snídám a Elča ještě dospává v postýlce,to je pohodička :) ,a krmili jsme v 5.30,takže se fakt konečně vyspím. akorát nám děsně vrže postel,jsem zvědavá ci s tím budem dělat… :roll:

ad jídelní židlička - švagrová takovou židličku co jsem dávala Mischni měla,a říkala nikdy více,prý tyhle super skvělý-složitý židličky jsou na prd. Nejlepší je dřevěná nebo taková bílá plastová z Ikey.
Pozjistím přesně,proč jim neseděla.

** Hubnutí: ** holky,začala jsem před týdnem se sebou něco dělat,protože co jsem přestala úplně kojit,tak se to najednou se mnou nějak rozjelo.. :roll: Takže každý den trochu cvičím a snažím se upravovat jídelníček a večer už nejíst.Zatím to teda žádný ovoce nepřináší…,a trpím s tím jídlem.Já třeba mám strašně ráda rohlíky,bagety atd,a tmavý pečivo moc nemusím.
Včera jsem si koupila nějakej cereální chleba,a leze mi ušima :lol:
Nevíte jak je to při hubnutí s alkoholem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
19.5.09 09:37

Befi:tak při hubnutí alkohol určitě ne.Ale myslím že když si dáš jednou za čas trošku vína, tak by to vadit nemělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
19.5.09 09:37

Ahojky!Zdravím všechny,malá mi na chvilku usla.tak jsem stihla pověsit prádlo a čekám kdy se vzbudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
19.5.09 09:52

Ahojte,
zdravím po delší době, dočetla jsem jen letmo a musím pochválit všem fotečky :)

U nás nic moc nového, řekla bych že mates co nevidět začne lézt, nohama mu to už jde, ale ještě nedošel na to že se má zvednout i na rukách, takže to zatím zkouší stylem „píďalka“ - nohama se odráží a u toho „ryje hubou zem“ :lol: no ale kousek takhle popoleze :lol:

čekám na balík hadýrků z brumly, poprvé jsem tam něco objednala, tak jsem na to zvědavá, ale už se těším, doufám že dneska dojde, když psali v pátek že to poslali.

no nic, musím jít něco poplatit a pak se půjdu věnovat matesovi, tak zatím paaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9854
19.5.09 09:52

Ahojka holčiny,

zdravím. Já semka moc psát nemůže, nemáme doma internet. Dneska jsem byla s malým na 3měsíční KO. Tak už má 5,50kg a 62cm. Akorát nemůžeme ještě očkovat, nemá vyhojené ramínko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
19.5.09 09:56

Vlaďko zrovna o tobě nedavno holky psali že si tu dlouho nebyla.Malej má pěkné míry :wink: To má víc jak te´d Jindřiška. :lol:

Mě dneska dorazí Manduca, tak se těším a jsem zvědavá co na to Jindřiška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
19.5.09 10:06

Ahojky,
tak já stihla akorát převlíct postele a dát prát 1 pračku a už mi vysí na prsu :wink:
Bef já taky rači bílí pečivo, jo a pokud máš chuť na alkohol tak střik z bílího vína je snesitelnej, jinak tvrdý má strašně moc kj a pivo sice ne ale roste poněm chuť na jídlo.
Já malinko cvičím a snažím se noční hlad překonávat, tak se nalívám vnoci vodou.Ještě potřebuju dát dolů 10kg :roll: nebo aspoň abych nebyla jak rosol.
u nás je po mrakem ale teplo a vnoci asi pršelo, vnoci mi to neva :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
19.5.09 10:13

Ilčí:tak to já noční hlad zaháním tím na co mám chuť :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
19.5.09 10:15

Ilčí:jaký máš intervali mezi kojením?Já se včera snažila aspoň 2 hodinky…Dopo to šlo ale po procházce už ne.A dneska po 1:45.Akorát v těch hicech co předpovídaj na čtvrtek a pátek, to asi budu kojit furt… :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
19.5.09 10:20

Dobré ranko dámy!

Bára dnas spaa v kuse 7 hodin - to byla paráda.Ještě eliminovat to večerní dvouhodinové usínání a jsem v pohodě. :lol:
Teď si schrupla, tak jsem rychle udělala objednávku na Happy foto pro všechny babičky a dědečky a nám do alba.

Bef - to mi prosím zjisti, co se švagruši nelíbilo. Já jsem slyšela na Polly samou chválu a i doma mi přijde dost multifunkční a i pohodlná… :wink: Ale to možná bude náturou - já bych asi nikdy nekoupila ti Ikea, i když ji všichni chválí - děsně se mi nelíbí… :lol:

Ilčo - u nás v noci taky pršelo. No, snad v pátek budou ty tropy, co slibují. I když funět s kočárkem v zoo do kopce bude super…

Sammy - tak už víme, kde tě máme v létě hledat - v hospodě.8) :lol:

DAi - dej vědět, jak se Jindřišce v Manduce líbí. I když to první zašněrování byl boj - pro mě i Báru. :wink:

ppetro - z Brumly objednávám pořád a jsem moc spokojená. Škoda, že v těch větších velikostech už je toho míŇ. Pak ukaž úlovky, jo?

Ostatní zdravím, jdu Báru šoupnout do kočáru, už zas kňourá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
19.5.09 10:26
mischni píše:
Dobré ranko dámy!

Bára dnas spaa v kuse 7 hodin - to byla paráda.Ještě eliminovat to večerní dvouhodinové usínání a jsem v pohodě. :lol:
Teď si schrupla, tak jsem rychle udělala objednávku na Happy foto pro všechny babičky a dědečky a nám do alba.

Bef - to mi prosím zjisti, co se švagruši nelíbilo. Já jsem slyšela na Polly samou chválu a i doma mi přijde dost multifunkční a i pohodlná… :wink: Ale to možná bude náturou - já bych asi nikdy nekoupila ti Ikea, i když ji všichni chválí - děsně se mi nelíbí… :lol:

Ilčo - u nás v noci taky pršelo. No, snad v pátek budou ty tropy, co slibují. I když funět s kočárkem v zoo do kopce bude super…

Sammy - tak už víme, kde tě máme v létě hledat - v hospodě.8) :lol:

DAi - dej vědět, jak se Jindřišce v Manduce líbí. I když to první zašněrování byl boj - pro mě i Báru. :wink:

ppetro - z Brumly objednávám pořád a jsem moc spokojená. Škoda, že v těch větších velikostech už je toho míŇ. Pak ukaž úlovky, jo?

Ostatní zdravím, jdu Báru šoupnout do kočáru, už zas kňourá…

Já včera taky dělala objednávku u Happy Fota, ale nějak se mi to nepodařilo pak dát do nákupního košíku a fotky mi spadly, tak jsem byla vytočená…jak to děláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
19.5.09 10:27

Mischni,jak si s Mandukou spokojená?Jsem zvědavá jak se s tím poperem mi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
19.5.09 10:53

Ahoj všechny štěbetalky :-)
no-dočítám taky jen letmo, ale snažím se, fakt se mi děsně po vás stejská, ale přesně jak už někde psala Medu-my jsme pořád někde v trapu-zařizování okolo svatby :roll: :roll: :roll: člověk nechtěl nějakou šaškárnu, spíš jenom takovou normálka-v užším kruhu rodinném, ale stejně je toho zařizování okolo toho moc :roll: ....................někdy si říkám, že jsme se měli vzít bud dřív, nebo to naopak odložit, až bude Emušák větší...................
Jenom šaty jsem vybírala natřikrát-vůbec jsem nevěděla jaký :?: Líbí se mi skoro všechny hihihihi :lol: :oops: :roll:

Jinač teda fotíte jak o život........fotek habakuk a všechny nádherný, krásný-se moc ráda kochám :oops: :wink:

jo a jináč co se týče očkování, tak nám se ramínko po tý hrůzostrašný punkci zhojilo nádherně(vymačkaly jí to asi dost důkladně-chuděrka moje malinká :cry: )..........................
takže jsme minulou středu dostaly Hexu-do jednoho stehýnka a do druhýho stehýnka pneumokoka :roll: :?
Je fakt, že jsem to hodně moc zvažovala, pač se mi hrozně teda ekluje cpát do takhle malinkýho tělíčka tolik jedu :roll: jenže doktor mi začal uvádět různý argumenty pro a proti a bla bla bla-takže vzhledem k tomu, že jsem člověk někdy docela lehce zmanipulovatelný, tak jsem podlehla-ale byl tam se mnou i můj drahý a taky říká-Dituš nezdržuj, necháme to malý píchnout, pro její dobro, tak jsem ho i před doktorem napomenula, že nezdržuju, že se tady jedná o zdraví našeho dítěte :evil:(když se rozmejšlim a váham)
Hrozně jsem se bála reakce, ale tuhle první dávku jsme zvládly zatím v pohodě-akorát mají ty vakcíny snad očarovaný, bo co :roll: pač malá mi tři dny spala jak šípková růžena :lol: :lol: :lol: normálně skoro celej den i noc......akorát ten večer v den očkování byla malá už tak přetažená, že měla dvouhodinovej-nefalšovanej hysterickej záchvat 8O 8O 8O ale to byla taková hrůza, že jsem fakt myslela, že mě povezou do Beřkovic 8O 8O 8O dvě hodiny řvala tak, že se dávila, kuckala-jakejkoli pokus jí utišit jí ještě víc roznepříčetnil 8O :? nechtěla ani jíst, nechtěla chovat-nic............takže chudák jedla naposledy ve čtyři odpolednea a pak až druhej den v půl 9.ráno......
Normálně mi od tý doby cuká oko, jak jsem byla vystresovaná :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
19.5.09 11:06

tak jenom co jsem tak pochytila 8)

Befi pro pána jána-co ty potřebuješ hubnout a shazovat??? 8O Dyk si jak za groš kudla.........ale já vim, ono jde o ten pocit ze sebe vid???
Já se tedko po Emičce normálně nesnášim-všade poslouchám:No teda na vás vůbec není vidět, že jste nedávno rodila......hahaha-jenže to by mě museli vidět svlečenou :oops: :roll: :?
jsem taková sulcovitá, houbovitá…a to břicho :roll: škandááál…ale co, hlavně abysme byly všici zdraví........
Mischni tak říkáš 7 hodin???To je slušný, co???To už se dá normálně fungovat.....a co ten váš usínací rituál-neříkej, že ti malá řve…nebo co dělá???Fakt řve???Týý bláho-mě to stačilo jednou-to bylo psycho.....to už byla tak vysílená a předrážděna, že se lekala i vlastního nadechnutí, nebo vzlyku 8O
A hemouš zlobí???Hele já mám něco podobnýho, ale doktorka mi nic na to neřekla-si mi docela nahnala strach :roll:

Sammy já jsem z tý tvojí Sabči pokaždý úplně v :-) teda to je číslo-ukazovala jsem fotky tuhle nedávno mamče-má ráda takový ty šikovný děti, tak říkala, že to snad není možný, že je Sabča fakt o několik měsíců napřed :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí