JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11484
20.5.09 13:09

Tak jak se mi nepodařilo odeslat ty fotky, tak jsem jim napsala a udělala to dle jejich postupu a stejně se mi tam pak žádné okno kam bych mohla vložit tu objednávku do nákupního košíku neobjevilo!!Tak jsem nasraná a a prdím na Happy foto a vyvolám si to až v táboře u foťáka!Jsem vytočená jak beruška…Malá si mě žádá tak jdu za ní a pak půjdem ven pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
20.5.09 13:11

Tak Eliška si dala před polednem hodinovej hysterák,jsem se ji snažila udrncat v kočáře na balkoně,a nic (je blbá,přitom je tam ještě ted krásnej chládek..),tak nakonec byla v lehátku u mě v kuchyni a řvala dál. Pak jsem jí nakrmila,ani to nedopila a odpadla,takže nakonec na tom balkoně je :lol:
Ale ty její záchvaty z ničehonic mě fakt s… 8O To bude povaha,to se fakt těším :lol:

Jinak k obědu jsem dělala rizoto s kuřecím masem,žampiony a kukuřicí,snad to bylo zdravý :wink:

Petro: Mates má novou fotku v metříku? sekne mu to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
20.5.09 13:32

Ahoooj tetky :-)

jako vy všechny drandíte s kočárama, nebo se chystáte ven????
Tak to my ani jedno…u nás totiž leje jako z konve 8O 8O :lol:
Chudinka Terezka až půjde domů z družiny…ještě, že máme školu za barákem :roll: 8)

Duant jejda jsem ani nepostřehla, že má maruška dneska zkoušku dospělosti......taky moc držím pěsti, ale ona to zvládne na výbornou-tím jsem si jistá.....ale až po půl druhý :roll: :? No potěš koště-v době, kdy by se měla někde už dávno radovat a slavit, tak se bude teprva nervit :roll:

Dai no tak to by nasejřilo asi každýho :-) no halt není na všechno a na všechny spoleh :roll:

Befi já vím, že to není k smíchu, ale...........ty to vždycky umíš tak barvitě podat :lol: :lol: :lol:

Chocholko jojo kojo i nekojo má své výhody…já se už uklidňuju bohužel jenom těma výhodama nekojení :cry:

Ppetí sirup z černýho bezu???no to si holka podnikavá.....jak se takovej sirup dělá?

Miruš tak karádce vše nej nej k narození holčičky......já taky čekám na kamarádku až mi porodí.......máme stejně starý děti a teď idruhý máme skoro stejně :lol: chtěla holčičku-má kluka(jako to první dítko), tak bude holčička-Nelinka a už se taky moc těším, až porodí-dneska už je 38+2…tak už by mohla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
20.5.09 13:33

BEFI:nene,to se jí chce hajat,tak má taková záchvaty..já to poznala u Adule,jak řve a nepomáhá nic,prostě ji nějak uspím a je klid…Nebo tak pláče i když pak nespí?
No já se právě ptala a doktorka říkala,že když už nebudu kojit,mám dojít a dá mi hned jinou..tak jsem tam hned šla a mám jinou a tohle mi zbylo…nechtěla jsem nové plato načínat,to je další měsíc…tak jsem jak končila platíčko Cerazette,šla na gyndu pro normílní antiko.....

Manža teď uspává,já skočila sem a jdu žehlit,mám horu(tři pračky,jednu Aduš a dvě naše…)
Skončil dřív,tak jsem mu ji vrazila :lol:
Jinak nám volal pán,že tento týden mbude mít načrtlý náš domeček,tak sjem zvědavá a hned s tím šupajdíme si nechat spočítat na kolik vyjde,ať můžem vyškrtat co si uděláme sami a co oni :)
Tak zatím papa,zase kuknu.NEUPEČTE SE!!!!! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
20.5.09 13:34

AHOJ DITUŠKO ZLATÍČKO,
jakpak je,dlouho jsem tě tu nezahlídla,až včera,snad už je líp?! :? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
20.5.09 13:48

Ahojky holky,
tak sem zpět z nákupu, sem malýmu koupila 8 bodýčrk po 59,– a slunečník na kočár kterej sem chtěla ojednat přez net ale nebyla si jistá barvou tak sem ho koupila o něco dráž v kameným obechodě a pak sem domluvila křtiny, budou 14.6. se těším ale vůbec nevím co mu oblíknu, na povjan je velkej a má jen samý ryfličky a nebo sportovní věci, budu muset lítat po obchodech. Jo a aby toho utrácení nebylo málo, budu muset platit pokutu, protože nám na městě na parkovišti změnili pár míst na vyhrazený pro předplacený karty a já si toho nevšimla a vesele zaparkovala :roll:
jo a v jednom obchodě mě naštvali, měli úzky dveře tak sem tam s kočárem nevjela tak sem se na ně vykašlala, holt mají smůlu a to sem chtěla utrácet :lol:
Bef naše mládě taky kolikrát řve hystericky a chce jen spát a neví jak, většinou mi pomůže strčit dudel a chovat ho v poloze jako kdybych kojila, pěkně bříško na můj pupek a v klubíčku.

tak už se budí už du a pak ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
20.5.09 14:34

Miruš děkuju za optání :huban: chvíli je to horší, chvíli lepší…ty moje stavy se nedaj vůlí nějak ovlivnit......ale sem chodit musím-děsně se mi po vás všech stejská :oops: :wink:
Ilčí téééda to ses rozšoupla-i s pokutou :roll: snad není moc vysoká-to jsou vyhozený prachy :roll:

Befi naše malá taky dostává hysteráky z únavy.....už dávno jsem přišla na to, že pro ní je stokrát horší únava, nežli hlad 8O …než jsme na to přišli, tak jsme vždycky mysleli-prdy a já nevim co a ona to byla vždycky únava-chudák…a já jí nalívala mlíkem třeba i po dvou hodinách, pač jsem si myslela, že má hlad :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
20.5.09 14:48

Ahoj holky!

U nás to taky vypadá na pěkněj pařák a to já fakt nemusím, už se těším na chalupu, tam se ty horka líp snášejí :wink:
Jinak jsme dnes s Aničkou obědvaly za řevu Toníčka, nevím proč vymrzoval, možná byl taky unavenej, pak už jsem to nevydržela a vzala si ho na ruku (druhou jsem asistovala Aničce při jídle :roll: ), zklidnil se, ale ne na dlouho, za chvíli zase kňoural. Teď už naštěstí spí oba, uf, někdy to dá ale práce…

Duant držím Marušce palce! Mám v živé paměti svoji maturitu (taky odpoledne) a že už je to hodně dávno 8O :wink:

Hezký den :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
20.5.09 15:17

Dity taky doufám že nebude moc velká, já sem to neřešila, malej už měl hlad tak sem zbalila papír s výzvou a valila dom a pak sem to napsala po skypu manžovy, prej to vyřídí, když sem omylem parkovala v Mor. Krumlově (no sem hrozná na parkování) tak sem platila 200,– tak dneka doufám že to nebude víc. Když si představím co sem za to mohla mít :roll:

Eli teda dvě děti a takle blízko po sobě si fakt nedokážu představit, já bych je chtěla minimálně 2r od sebe.

No nic du nás vyšňořit a deme ven, teda k našim, je tam divně, se pořád schovává slunku a vylízá a je tam pařák, no fakt nevím jak ho oblíknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
20.5.09 15:48

ILI:téééda,ty jsi nakupovala :lol: a pokutka je sice blbá,ale zase 200kč je málo..vem si,kdyby to byly 2tis?! :roll: :wink:
A šup sem ukázat věcičky,noo?!
A taky nevím jak ji oblíkat,ať nenachladne a naopak ať ji není vedro :roll:

Já dožehlila tak dvě pračky ze tří..zbytek zítra nebo večer,te´d na to prdím,je horko a jdu uklidit ještě kuchyň…jen čekám až se t dva vzbudí..opět byli nachytáni…je zajímavé,že dám manžovi hlídat a vždy malá vytuhne..je pravda,že já jí dávám ven nebo tak,a´t můžu jít něco dělat,neležím s ní…
Zítra mi dojede kámoška Dáška,a v pátek se jdu k ní do kadeřnictví stříhat a dát melír…jen nevím jaký..mám červenofialové vlasy,tak co do toho… :? :roll: :) a pak ještě na kosmetiku…hlídačku mám zajištěnou u kamarádky,jelikož jdu na 13h a to je manža v práci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
20.5.09 15:53

A TADY STE SE PTALI NA FILDU…

A NAOPAK MARTINKA S ADULOU…

A ptali ste se…nene,on se narodil normálně ,o dva dny dřív,měl 3200g..pak asle hodně zhubnul a v 6ti týdnech měl 3500g,te´d bude mít dva měsíce a to váhu neví,ale je hrozně malinký,drobounký,to Aduša byla už jak cvalda ve 2měsících…A to MArťa dokrmuje a i kojí,tož nevím :roll: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
20.5.09 16:23

Tak jsem zpět.
Sice jsem nakupovala ale jen jídlo. Doma už jsme byly úplně vyjedený.
Na RHB nic moc.Je teda pravda, že jsem to flinkala.Mě je vždy líto, jak u toho brečí.
Mae , moc hezký fotečky.
Ilčo , pokuta naštve. Snad bude malá.
Na bazén doma se taky těším. Nikde jinde se ani ukázat v plavkách nemůžu.
Terka se nají a razíme na hřiště na hasičský trénink.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
20.5.09 16:50

ad hysterák - taky jsem přesvědčená,že je to z únavy,ale ona tak ječí,že nedokáže zabrat.jsem ji drndala po balkoně,a řvala dál dudlík nedudlík…prostě se musí tím řevem úplně vyčerpat,a pak teprve zabere…no,je to výživný :lol: :lol: :lol:
a taky se možná něco děje,páč dnes už 4× srala,a normálně tak 1× :roll: :oops: ale průjmovitý to není..

počasí: v Praze je na padnutí 8O . Byla jsem odpo na poště a přišla jsem celá splavená..

Mae: Sammy má pravdu,jsem hubenour hubenouckej (55kg jsem měla tak v 18ti :lol: ),ale sluší ti to :) . Jo,a kamarádka at nemá strach,malej to dožene,připomíná mi to nás.Eli byla taky takový chůdě,a ted je samej špek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
20.5.09 17:20

Maruška odmaturovala na samý jedničky!!! :pankac: :pankac: :pankac: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
20.5.09 18:01
DuantNefret píše: Maruška odmaturovala na samý jedničky!!! :pankac: :pankac: :pankac: :dance: :dance: :dance:

GRATULUJU!!!!!!!!!!!!!!! :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital