Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jak se mi nepodařilo odeslat ty fotky, tak jsem jim napsala a udělala to dle jejich postupu a stejně se mi tam pak žádné okno kam bych mohla vložit tu objednávku do nákupního košíku neobjevilo!!Tak jsem nasraná a a prdím na Happy foto a vyvolám si to až v táboře u foťáka!Jsem vytočená jak beruška…Malá si mě žádá tak jdu za ní a pak půjdem ven pa
Tak Eliška si dala před polednem hodinovej hysterák,jsem se ji snažila udrncat v kočáře na balkoně,a nic (je blbá,přitom je tam ještě ted krásnej chládek..),tak nakonec byla v lehátku u mě v kuchyni a řvala dál. Pak jsem jí nakrmila,ani to nedopila a odpadla,takže nakonec na tom balkoně je ![]()
Ale ty její záchvaty z ničehonic mě fakt s…
To bude povaha,to se fakt těším ![]()
Jinak k obědu jsem dělala rizoto s kuřecím masem,žampiony a kukuřicí,snad to bylo zdravý ![]()
Petro: Mates má novou fotku v metříku? sekne mu to ![]()
Ahoooj tetky ![]()
jako vy všechny drandíte s kočárama, nebo se chystáte ven????
Tak to my ani jedno…u nás totiž leje jako z konve
![]()
Chudinka Terezka až půjde domů z družiny…ještě, že máme školu za barákem
![]()
Duant jejda jsem ani nepostřehla, že má maruška dneska zkoušku dospělosti......taky moc držím pěsti, ale ona to zvládne na výbornou-tím jsem si jistá.....ale až po půl druhý
No potěš koště-v době, kdy by se měla někde už dávno radovat a slavit, tak se bude teprva nervit ![]()
Dai no tak to by nasejřilo asi každýho
no halt není na všechno a na všechny spoleh ![]()
Befi já vím, že to není k smíchu, ale...........ty to vždycky umíš tak barvitě podat
![]()
Chocholko jojo kojo i nekojo má své výhody…já se už uklidňuju bohužel jenom těma výhodama nekojení ![]()
Ppetí sirup z černýho bezu???no to si holka podnikavá.....jak se takovej sirup dělá?
Miruš tak karádce vše nej nej k narození holčičky......já taky čekám na kamarádku až mi porodí.......máme stejně starý děti a teď idruhý máme skoro stejně
chtěla holčičku-má kluka(jako to první dítko), tak bude holčička-Nelinka a už se taky moc těším, až porodí-dneska už je 38+2…tak už by mohla ![]()
BEFI:nene,to se jí chce hajat,tak má taková záchvaty..já to poznala u Adule,jak řve a nepomáhá nic,prostě ji nějak uspím a je klid…Nebo tak pláče i když pak nespí?
No já se právě ptala a doktorka říkala,že když už nebudu kojit,mám dojít a dá mi hned jinou..tak jsem tam hned šla a mám jinou a tohle mi zbylo…nechtěla jsem nové plato načínat,to je další měsíc…tak jsem jak končila platíčko Cerazette,šla na gyndu pro normílní antiko.....
Manža teď uspává,já skočila sem a jdu žehlit,mám horu(tři pračky,jednu Aduš a dvě naše…)
Skončil dřív,tak jsem mu ji vrazila ![]()
Jinak nám volal pán,že tento týden mbude mít načrtlý náš domeček,tak sjem zvědavá a hned s tím šupajdíme si nechat spočítat na kolik vyjde,ať můžem vyškrtat co si uděláme sami a co oni ![]()
Tak zatím papa,zase kuknu.NEUPEČTE SE!!!!! ![]()
AHOJ DITUŠKO ZLATÍČKO,
jakpak je,dlouho jsem tě tu nezahlídla,až včera,snad už je líp?!
![]()
Ahojky holky,
tak sem zpět z nákupu, sem malýmu koupila 8 bodýčrk po 59,– a slunečník na kočár kterej sem chtěla ojednat přez net ale nebyla si jistá barvou tak sem ho koupila o něco dráž v kameným obechodě a pak sem domluvila křtiny, budou 14.6. se těším ale vůbec nevím co mu oblíknu, na povjan je velkej a má jen samý ryfličky a nebo sportovní věci, budu muset lítat po obchodech. Jo a aby toho utrácení nebylo málo, budu muset platit pokutu, protože nám na městě na parkovišti změnili pár míst na vyhrazený pro předplacený karty a já si toho nevšimla a vesele zaparkovala ![]()
jo a v jednom obchodě mě naštvali, měli úzky dveře tak sem tam s kočárem nevjela tak sem se na ně vykašlala, holt mají smůlu a to sem chtěla utrácet ![]()
Bef naše mládě taky kolikrát řve hystericky a chce jen spát a neví jak, většinou mi pomůže strčit dudel a chovat ho v poloze jako kdybych kojila, pěkně bříško na můj pupek a v klubíčku.
tak už se budí už du a pak ven
Miruš děkuju za optání
chvíli je to horší, chvíli lepší…ty moje stavy se nedaj vůlí nějak ovlivnit......ale sem chodit musím-děsně se mi po vás všech stejská
![]()
Ilčí téééda to ses rozšoupla-i s pokutou
snad není moc vysoká-to jsou vyhozený prachy ![]()
Befi naše malá taky dostává hysteráky z únavy.....už dávno jsem přišla na to, že pro ní je stokrát horší únava, nežli hlad
…než jsme na to přišli, tak jsme vždycky mysleli-prdy a já nevim co a ona to byla vždycky únava-chudák…a já jí nalívala mlíkem třeba i po dvou hodinách, pač jsem si myslela, že má hlad
![]()
Ahoj holky!
U nás to taky vypadá na pěkněj pařák a to já fakt nemusím, už se těším na chalupu, tam se ty horka líp snášejí ![]()
Jinak jsme dnes s Aničkou obědvaly za řevu Toníčka, nevím proč vymrzoval, možná byl taky unavenej, pak už jsem to nevydržela a vzala si ho na ruku (druhou jsem asistovala Aničce při jídle
), zklidnil se, ale ne na dlouho, za chvíli zase kňoural. Teď už naštěstí spí oba, uf, někdy to dá ale práce…
Duant držím Marušce palce! Mám v živé paměti svoji maturitu (taky odpoledne) a že už je to hodně dávno
![]()
Hezký den ![]()
Dity taky doufám že nebude moc velká, já sem to neřešila, malej už měl hlad tak sem zbalila papír s výzvou a valila dom a pak sem to napsala po skypu manžovy, prej to vyřídí, když sem omylem parkovala v Mor. Krumlově (no sem hrozná na parkování) tak sem platila 200,– tak dneka doufám že to nebude víc. Když si představím co sem za to mohla mít ![]()
Eli teda dvě děti a takle blízko po sobě si fakt nedokážu představit, já bych je chtěla minimálně 2r od sebe.
No nic du nás vyšňořit a deme ven, teda k našim, je tam divně, se pořád schovává slunku a vylízá a je tam pařák, no fakt nevím jak ho oblíknout.
ILI:téééda,ty jsi nakupovala
a pokutka je sice blbá,ale zase 200kč je málo..vem si,kdyby to byly 2tis?!
![]()
A šup sem ukázat věcičky,noo?!
A taky nevím jak ji oblíkat,ať nenachladne a naopak ať ji není vedro ![]()
Já dožehlila tak dvě pračky ze tří..zbytek zítra nebo večer,te´d na to prdím,je horko a jdu uklidit ještě kuchyň…jen čekám až se t dva vzbudí..opět byli nachytáni…je zajímavé,že dám manžovi hlídat a vždy malá vytuhne..je pravda,že já jí dávám ven nebo tak,a´t můžu jít něco dělat,neležím s ní…
Zítra mi dojede kámoška Dáška,a v pátek se jdu k ní do kadeřnictví stříhat a dát melír…jen nevím jaký..mám červenofialové vlasy,tak co do toho…
a pak ještě na kosmetiku…hlídačku mám zajištěnou u kamarádky,jelikož jdu na 13h a to je manža v práci…
A TADY STE SE PTALI NA FILDU…
A NAOPAK MARTINKA S ADULOU…
A ptali ste se…nene,on se narodil normálně ,o dva dny dřív,měl 3200g..pak asle hodně zhubnul a v 6ti týdnech měl 3500g,te´d bude mít dva měsíce a to váhu neví,ale je hrozně malinký,drobounký,to Aduša byla už jak cvalda ve 2měsících…A to MArťa dokrmuje a i kojí,tož nevím
Tak jsem zpět.
Sice jsem nakupovala ale jen jídlo. Doma už jsme byly úplně vyjedený.
Na RHB nic moc.Je teda pravda, že jsem to flinkala.Mě je vždy líto, jak u toho brečí.
Mae , moc hezký fotečky.
Ilčo , pokuta naštve. Snad bude malá.
Na bazén doma se taky těším. Nikde jinde se ani ukázat v plavkách nemůžu.
Terka se nají a razíme na hřiště na hasičský trénink.
ad hysterák - taky jsem přesvědčená,že je to z únavy,ale ona tak ječí,že nedokáže zabrat.jsem ji drndala po balkoně,a řvala dál dudlík nedudlík…prostě se musí tím řevem úplně vyčerpat,a pak teprve zabere…no,je to výživný
![]()
a taky se možná něco děje,páč dnes už 4× srala,a normálně tak 1×
ale průjmovitý to není..
počasí: v Praze je na padnutí
. Byla jsem odpo na poště a přišla jsem celá splavená..
Mae: Sammy má pravdu,jsem hubenour hubenouckej (55kg jsem měla tak v 18ti
),ale sluší ti to
. Jo,a kamarádka at nemá strach,malej to dožene,připomíná mi to nás.Eli byla taky takový chůdě,a ted je samej špek ![]()
DuantNefret píše: Maruška odmaturovala na samý jedničky!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GRATULUJU!!!!!!!!!!!!!!!
![]()