Poradna duly
Jana Čurdová
Uuf - tak konečně snad Bára spí. Dnes to bylo opepřené mojí debilitou, protože jsem pekla briošky a debil si jednu čerstvou dala a Bára do ťeď kroutila prdy…
No. jsem pako, no…A navíc mě skoro celej den bolí hlava, takže ten její srdceryvnej řev byl o to "zajímavější…
![]()
ilco - www.Brumla.cz
kacud - velikosti asi jako v obchodech. Podle značky. Já tak nakupuju vždycky dopředu, takže do toho určitě doroste. Ale zatím jsem byla fakt vždycky spokojená a to tam nakupuju už od ranného těhotenství…Já jsem vždycky napřed. Na dovolenou balím taky dva týdny dopředu…
![]()
Tak jsem ještě tu
![]()
jsem dopolodne zmizela, zazvonila tu nečekaně mamča-kolem devátý ráno mi volá, že jede z lázní, že je na nádraží a najednou se tu kolem poledního objevila a to prej doma ještě umyla nádobí po těch čuňatech(brácha a táta)
![]()
jsem jí říkala ať navalí ten prsten, kterým jenom zatočí a je tam, kde potřebuje být(jako v Arabele
)
Malá dnes pro změnu tako celej den nespala-ani venku v kočárku a i teďko jí to dělalo docela problém-usnout-musela jsem jí uhojdat na rukou.....a ještě se m iněkolikrát vzbudila-teď taky zrovna
Ppetí jejda s tím očkováním si mi dala brouka do hlavy
a s tím ,co vždycky píšeš mi připadá, že máte ale vůbec suprovýho pediatra-normálně ti ho závidím ![]()
jo a jinač s tou svatbou-to mi si rozumět budem i potom-však jsme spolu už 15 let
…to je jak v tom filmu"Jak dostat tatínka do polepšovny" jak tam ten děda říká„Jééééžiš, voni mají už osmiletýho kluka a UŽ plánujou svatbu“
![]()
Rébi se šatkama to mám těžký, pač se mi taky líbí spíš ty jednodušší a bylo jich tam spousta, ale všichni mě udyndaly, abych přece jen oblíkla trošku bohatší šatečky-takže vybráno už mám-ani úplně jednoduchý, ani přezdobený(to se mi taky nelíbí fujky)
Duant no jó fotky z tvojí svatbičky si ještě dobře pamatuju-ten krásnej dort a to okolo
a už si byla těhotná a nevědělas viď? ![]()
Ale že to bylo na Housce to mi nějak uteklo…Houska je hrad viď?To muselo bejt eňo ňuňo-a organizační desky jsou prosímtě co???Asi jsem řepák, ale fakt nevim
ale zní to složitě-to nemám ráda, mám ráda jednoduchý věci
Nooooo a podívat se na mě???To by byla
co???
No fakt-holky z Emimča.To by koukali
myslím tu naší rodinku.....
No ono vůbec, když si taková cestovatelka, tak kdybys plánovala někdy cestu třeba k nám do zooparku, tak bych tě ráda viděla ![]()
jo a s tou menses jste mi připomněly-já to měla vloni naposled 9.5 a teďko jsem to dostala 4.5.-takže skoro přesně rok
![]()
Eli díky.......a jinak my jsme taky plešatý
a buclatý k tomu.......a ten bolák-taky vám z toho tekl hnis?Nám teda hodně-tolik hnisu pohromadě jsem ještě neviděla ![]()
Vladí jéje teda tys tu dlouho nebyla…tak ted budeš zase s námi viď??? ![]()
Ilco tys měla černej kašel jo???Ježíš, dyk se na to umírá
......... a takhle maličká???
no to muselo bejt šílený-i pro vaše ![]()
A šatečky ukážu až na svatebních fotkách
![]()
Hele a malej má aftíky ju???Co ti na to řekla doktorka??? To prej bývá známka toho, že se aktivoval herpetickej virus(ten mizera, co způsobuje opary)
Befi tssss-si takhle cestujete jo???no jste šikulky…já si nějak pořád netroufám na takový věci…a štve mě to-já si ani nějak neumím představit, jezdit v létě na barák, kam jezdíme vždycky celý léto......Honza mi furt říká, že všechno moc řeším
![]()
Jo a jinak jste mi docela daly brouka do hlavy s tím očkováním-začínám mít výčitky.........nejdřív jsem byla naštvaná, že se nám očkování pošoupne na pozdějc kvůli tomu ramínku a teď bych to brala, aby se nám to šouplo
člověk chce pro to svý zlatíčko-to nejlepší a nakonec má ještě výčitky, že mu škodí
chjooo ![]()
Jinak holky psaly, že to vypadá, že mám lepší náladu…no je to pravda......ale jenom přes den…jak mám jít večer spát-konečná......mám prostě fobii z toho spaní a z těch nocí…místo, abych se těšila-usínám psychicky vyčerpaná
achjo achjo achjo ![]()
Mischni jejda
chudák Bára…no ale debil-ono nedej si na co máš chuť-když je to tak těžký........chudák seš i ty.....v tomhle jediným máme my nekojící tu obrovskou výhodu-že můžem sežrat, co chcem.........ale jinak vám to kojení závidím ![]()
tak snad bude odměna za tu serenádu sladká ![]()
Tak dobrou všeeeeeem ![]()
A mě už je zase ouvej
![]()
Ahojky
Jsem ostuda, že píšu až teď. Do odpoledne mi nešel net a pak už moc času nebylo.
A teď místo spaní tu straším.
Dito , kojení i nekojení, každý má své výhody.
Rébi , koukám, že máš fotečku místo obrázku, viď.
Duant , zítra má Maruška zkoušku dospělosti, tak ať jí to dobře dopadne. židličku mám se stolečkem dřevěnou. Nejdřív je stoleček jako podstavec pro židličku, pak se oddělí. Niki používá doteď.
očkování , také váhám zda dát pneumokoka teď nebo chvíli počkat. Stále se nemůžu rozhodnout.
výročí :já měla naposledy 17.5.2008 a dosud nic. A doufám, že ještě dlouho nic.Nějak mi to nechybí.
Zítra jdeme zase na RHB, musím ještě na osobní v práci, k holkám se podívat, domluvit se na ORL kvůli mandlím, stavit se ve sklenářství.Je toho dost.
Zítra ahoj jdu do hajan.
mischni.....od brumly beru taky oblečení je v dobré kvalitě jen už se mi párkrát stalo, že přišlo oblečení v jiné vel. než bylo uvedeno takže vyhozený prašule
Dobré ráno,
Duant: přeju ti dnes pevné nervy a Marušce at to vyjde na výbornou a může si začít užívat prázdniny!! ![]()
Dobré ráno,
Já taky přeju Majdě ať je tam převálcuje
![]()
tak sem se holky dívala na toho brumlu ale chtěla sem chlapecký body s dl.r 68-74 a nic a tepláčky taky nic moc. Na mimibazaru toho mají víc ale zase blbě se to filtruje, to ten brumla to má líp udělaný.
Teď čekám až se mi mládě probudí, nakojím a vyrazíme na výlet do „velkoměsta“
potřebuju mu nakoupit body 68 s dl.r. mám jich plno ale jen s krátkým a nepříde mi že bude pořád takový teplo aby byl v krátkým. Jinak holky sem šikulka, sem narvala podvozek od kočáru do starleta (tchýnino mini auto pro představu http://www.sauto.cz/…rlet/7053189 )
No ale nic jinýho už tam nenarvu, takže malej bude pořád v sedačce ale říkám si že by to mohl hodinu vydržet ![]()
tak jsem ted obvolávala úřady kvůli změně doručovací adresy,a třeba na finančním úřadě to chtějí písemně a donést osobně…telefonicky ani mailem to absolutně nehrozilo… ![]()
Ilčo: užij si nákupy! nás dnes odpoledne čeká výběr sedačky,tak jsem taky zvědavá.ale už ji máme předvybranou,v podstatě jen doladit barvu a objednat to.
Bef jakou sedačku, bože než sem napsala jakou sedačku tak mi to doteklo, sem se tě chtěla zeptat jestli vám už vajíčko nestačí a ona to bude asi sedačka do obyváku co ?
a jakou je někde na netu abych inspirovala, sem si totiš na fotkách všimla že taky máte TV stolek z ikei jako mi
my máme i sedačku tu nejlevnější rozkládací, myslím že vyšla na 7000,– je bezva a teď dokud je malej a stavíme ani novou pořizovat nebudem si říkám že mě aspoň nebude mrzet když ji malej zničí. Kamošce děcka našli lihoví fixi a popsali ji sedačku
2 roky starou
Ahojky!
trak dneska mi vstávala na kójo ve 3:14 a pak se poblila a málem to odnesli i R. nohy.
Takhle se poblindila po druhý v životě.Chudinka.Te´d si hraje na dece ale začíná vyvolávat.
Jo Mischni…Tak Manduca…když jsme jí tam dávali poprvý tak brečela a měla si vydět ten výraz…se bála.Po druhý jsme jí do toho dávali na přebalováku.No a pak mi v tom přišla celá zkroucená…Tak jsme to rozepli aby jí to i podpíralo hlavičku a to se vztekala že nevidí…No tak uvidíme o víkendu jak se na to bude tvářit až bude v terénu…
No ale čekala jsem že bude vyvádět víc.
Ahoj
U nás no dobrá.Kojení ve 3:30 a pak v 6:30.
Dnes mám děhání po Kolíně a ještě musím na nákup. Jsme úplně vyžraný.Už došel i mazací sýr.
A na zítra hlásí velké vedro, prý až 30st.
Ahoj holky,
díky moc za podporu pro Marušku, maturuje, chudák, až odpoledne od půl druhý ![]()
Ahojky holky,zdravím moc a moc…konečně sem kukám,ale než vás člověk trochu přelítne
![]()
DUANT:tak držím Marušce palečky,ale jistě to zvládne,to se neboj…
SAMMY:jako obvykle-malá je kouzelná,fakt!!! ALE!!! Já jako nejsem žádná vyzáblina
hubená jsem,to jo,mám 5kilo pod 60tku na 167cm..ale já za to nemůžu
žlučník je člučník..teď už jím fakt všechno(knedlík,kukuřicu,čokoládu apod.)a zatím ok,nebylo mi zle,ale pořád se to drží 55,56 víc nee…tak nevím,asi je to tím,že každý den mám v nohou x kilometrů a vstávání,lítání k malé…dřív byl klid ![]()
MEDFUŠKO:ty a nefotogenická?To určitě,takže OKAMŽITĚ fotku sem,jasnačka?! A Stelinka je kráná,miluju ty její dolíčky…
CHOCHOLKO:ty jo 30st.to už začne,to bude hnus…za chvíli se budeme koupat
musím říct manžovi,ať napustí bazen,to bude pohodka,sama dopoledne doma a malá bude chrnět venku a já chytat bronz..loni to nešlo,blila jsem…ale teď můůůžu
a užij si nakupování,teda pokud nejdeš jen na potraviny ![]()
A spinkání dobré,ne? U nás dneska -usnula o půl 9h a spala do 5h a potom od 6-9h.
JINAK:malá chytá už týden sama hračky,do nich bouchá jak o život,dvakrát se už sama přetočila ze zad na bříško a naučila se kravinku-jak se na ni zašklebí člověk,tak svraští bradu jakoby natahovala do pláče a pak se hned řehtá ![]()
KAMARÁDCE SE KONEČNĚ narodila včera v 13h SÁRINKA,měla 3800g a 51cm…je sladká! A konečně budu se Zuzkou kočárkovat
jen psala,že to bylo hrozné,malá měla okolo omotanou šňůru,Zuzka omdlívala,takže druhé už nechce
alke to po porodu říkáme všechny,co?!
teda dneska je na padnutí a to má být zítra ještě hůř ![]()
my byli dopoledne natrhat s matesem květy černýho bezu a dělám sirup, dělám ho poprvý tak se mi snad povede
a furt tu natěšeně čekám na balík z brumly a česká pošta se mi s ním někde fláká, no snad už dneska přijde.
a kde jste všechny? drandíte s kočárama?
tady se to přes poledne fakt nedá, bych matesa upekla, tak my půjdem až k večeru.