JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5100
19.5.09 22:05

Uuf - tak konečně snad Bára spí. Dnes to bylo opepřené mojí debilitou, protože jsem pekla briošky a debil si jednu čerstvou dala a Bára do ťeď kroutila prdy… :roll: :? No. jsem pako, no…A navíc mě skoro celej den bolí hlava, takže ten její srdceryvnej řev byl o to "zajímavější… :lol: :lol:

ilco - www.Brumla.cz

kacud - velikosti asi jako v obchodech. Podle značky. Já tak nakupuju vždycky dopředu, takže do toho určitě doroste. Ale zatím jsem byla fakt vždycky spokojená a to tam nakupuju už od ranného těhotenství…Já jsem vždycky napřed. Na dovolenou balím taky dva týdny dopředu… :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
19.5.09 22:53

Tak jsem ještě tu :lol: 8)
jsem dopolodne zmizela, zazvonila tu nečekaně mamča-kolem devátý ráno mi volá, že jede z lázní, že je na nádraží a najednou se tu kolem poledního objevila a to prej doma ještě umyla nádobí po těch čuňatech(brácha a táta) :oops: :wink:
jsem jí říkala ať navalí ten prsten, kterým jenom zatočí a je tam, kde potřebuje být(jako v Arabele :roll: :lol: :lol: :lol: )

Malá dnes pro změnu tako celej den nespala-ani venku v kočárku a i teďko jí to dělalo docela problém-usnout-musela jsem jí uhojdat na rukou.....a ještě se m iněkolikrát vzbudila-teď taky zrovna

Ppetí jejda s tím očkováním si mi dala brouka do hlavy :roll: a s tím ,co vždycky píšeš mi připadá, že máte ale vůbec suprovýho pediatra-normálně ti ho závidím :oops:
jo a jinač s tou svatbou-to mi si rozumět budem i potom-však jsme spolu už 15 let :lol: :oops: …to je jak v tom filmu"Jak dostat tatínka do polepšovny" jak tam ten děda říká„Jééééžiš, voni mají už osmiletýho kluka a UŽ plánujou svatbu“ :lol: :lol: :lol: :roll:

Rébi se šatkama to mám těžký, pač se mi taky líbí spíš ty jednodušší a bylo jich tam spousta, ale všichni mě udyndaly, abych přece jen oblíkla trošku bohatší šatečky-takže vybráno už mám-ani úplně jednoduchý, ani přezdobený(to se mi taky nelíbí fujky)

Duant no jó fotky z tvojí svatbičky si ještě dobře pamatuju-ten krásnej dort a to okolo :wink: a už si byla těhotná a nevědělas viď? :)
Ale že to bylo na Housce to mi nějak uteklo…Houska je hrad viď?To muselo bejt eňo ňuňo-a organizační desky jsou prosímtě co???Asi jsem řepák, ale fakt nevim :oops: :roll: ale zní to složitě-to nemám ráda, mám ráda jednoduchý věci :lol: :lol: :oops: Nooooo a podívat se na mě???To by byla :-) co??? :lol: :lol: :lol: No fakt-holky z Emimča.To by koukali :lol: :lol: :lol: myslím tu naší rodinku.....
No ono vůbec, když si taková cestovatelka, tak kdybys plánovala někdy cestu třeba k nám do zooparku, tak bych tě ráda viděla 8)

jo a s tou menses jste mi připomněly-já to měla vloni naposled 9.5 a teďko jsem to dostala 4.5.-takže skoro přesně rok :lol: :roll:

Eli díky.......a jinak my jsme taky plešatý :lol: a buclatý k tomu.......a ten bolák-taky vám z toho tekl hnis?Nám teda hodně-tolik hnisu pohromadě jsem ještě neviděla :-(

Vladí jéje teda tys tu dlouho nebyla…tak ted budeš zase s námi viď??? 8)

Ilco tys měla černej kašel jo???Ježíš, dyk se na to umírá 8O ......... a takhle maličká??? :cry: :cry: :cry: no to muselo bejt šílený-i pro vaše :cry:
A šatečky ukážu až na svatebních fotkách :-P :lol: :lol: :lol:
Hele a malej má aftíky ju???Co ti na to řekla doktorka??? To prej bývá známka toho, že se aktivoval herpetickej virus(ten mizera, co způsobuje opary)

Befi tssss-si takhle cestujete jo???no jste šikulky…já si nějak pořád netroufám na takový věci…a štve mě to-já si ani nějak neumím představit, jezdit v létě na barák, kam jezdíme vždycky celý léto......Honza mi furt říká, že všechno moc řeším :roll: :?

Jo a jinak jste mi docela daly brouka do hlavy s tím očkováním-začínám mít výčitky.........nejdřív jsem byla naštvaná, že se nám očkování pošoupne na pozdějc kvůli tomu ramínku a teď bych to brala, aby se nám to šouplo :cry: :roll: člověk chce pro to svý zlatíčko-to nejlepší a nakonec má ještě výčitky, že mu škodí :cry: :cry: chjooo :cry:

Jinak holky psaly, že to vypadá, že mám lepší náladu…no je to pravda......ale jenom přes den…jak mám jít večer spát-konečná......mám prostě fobii z toho spaní a z těch nocí…místo, abych se těšila-usínám psychicky vyčerpaná :cry: :cry: :cry: achjo achjo achjo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
19.5.09 23:03

Mischni jejda :roll: :roll: :roll: chudák Bára…no ale debil-ono nedej si na co máš chuť-když je to tak těžký........chudák seš i ty.....v tomhle jediným máme my nekojící tu obrovskou výhodu-že můžem sežrat, co chcem.........ale jinak vám to kojení závidím :oops:
tak snad bude odměna za tu serenádu sladká :-)

Tak dobrou všeeeeeem :-)

A mě už je zase ouvej :cry: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
19.5.09 23:29

Ahojky
Jsem ostuda, že píšu až teď. Do odpoledne mi nešel net a pak už moc času nebylo.
A teď místo spaní tu straším.
Dito , kojení i nekojení, každý má své výhody.
Rébi , koukám, že máš fotečku místo obrázku, viď.
Duant , zítra má Maruška zkoušku dospělosti, tak ať jí to dobře dopadne. židličku mám se stolečkem dřevěnou. Nejdřív je stoleček jako podstavec pro židličku, pak se oddělí. Niki používá doteď.
očkování , také váhám zda dát pneumokoka teď nebo chvíli počkat. Stále se nemůžu rozhodnout.
výročí :já měla naposledy 17.5.2008 a dosud nic. A doufám, že ještě dlouho nic.Nějak mi to nechybí.
Zítra jdeme zase na RHB, musím ještě na osobní v práci, k holkám se podívat, domluvit se na ORL kvůli mandlím, stavit se ve sklenářství.Je toho dost.
Zítra ahoj jdu do hajan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
20.5.09 07:51

mischni.....od brumly beru taky oblečení je v dobré kvalitě jen už se mi párkrát stalo, že přišlo oblečení v jiné vel. než bylo uvedeno takže vyhozený prašule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
20.5.09 08:30

Dobré ráno,

Duant: přeju ti dnes pevné nervy a Marušce at to vyjde na výbornou a může si začít užívat prázdniny!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
20.5.09 08:39

Dobré ráno,
Já taky přeju Majdě ať je tam převálcuje :wink: :lol:

tak sem se holky dívala na toho brumlu ale chtěla sem chlapecký body s dl.r 68-74 a nic a tepláčky taky nic moc. Na mimibazaru toho mají víc ale zase blbě se to filtruje, to ten brumla to má líp udělaný.
Teď čekám až se mi mládě probudí, nakojím a vyrazíme na výlet do „velkoměsta“ :wink: potřebuju mu nakoupit body 68 s dl.r. mám jich plno ale jen s krátkým a nepříde mi že bude pořád takový teplo aby byl v krátkým. Jinak holky sem šikulka, sem narvala podvozek od kočáru do starleta (tchýnino mini auto pro představu http://www.sauto.cz/…rlet/7053189 )
No ale nic jinýho už tam nenarvu, takže malej bude pořád v sedačce ale říkám si že by to mohl hodinu vydržet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
20.5.09 08:49

tak jsem ted obvolávala úřady kvůli změně doručovací adresy,a třeba na finančním úřadě to chtějí písemně a donést osobně…telefonicky ani mailem to absolutně nehrozilo… 8O

Ilčo: užij si nákupy! nás dnes odpoledne čeká výběr sedačky,tak jsem taky zvědavá.ale už ji máme předvybranou,v podstatě jen doladit barvu a objednat to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
20.5.09 08:55

Bef jakou sedačku, bože než sem napsala jakou sedačku tak mi to doteklo, sem se tě chtěla zeptat jestli vám už vajíčko nestačí a ona to bude asi sedačka do obyváku co ? :wink: a jakou je někde na netu abych inspirovala, sem si totiš na fotkách všimla že taky máte TV stolek z ikei jako mi :-) my máme i sedačku tu nejlevnější rozkládací, myslím že vyšla na 7000,– je bezva a teď dokud je malej a stavíme ani novou pořizovat nebudem si říkám že mě aspoň nebude mrzet když ji malej zničí. Kamošce děcka našli lihoví fixi a popsali ji sedačku :roll: 2 roky starou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
20.5.09 08:57

Ahojky!
trak dneska mi vstávala na kójo ve 3:14 a pak se poblila a málem to odnesli i R. nohy. 8O Takhle se poblindila po druhý v životě.Chudinka.Te´d si hraje na dece ale začíná vyvolávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
20.5.09 09:00

Jo Mischni…Tak Manduca…když jsme jí tam dávali poprvý tak brečela a měla si vydět ten výraz…se bála.Po druhý jsme jí do toho dávali na přebalováku.No a pak mi v tom přišla celá zkroucená…Tak jsme to rozepli aby jí to i podpíralo hlavičku a to se vztekala že nevidí…No tak uvidíme o víkendu jak se na to bude tvářit až bude v terénu… :) No ale čekala jsem že bude vyvádět víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
20.5.09 09:33

Ahoj
U nás no dobrá.Kojení ve 3:30 a pak v 6:30.
Dnes mám děhání po Kolíně a ještě musím na nákup. Jsme úplně vyžraný.Už došel i mazací sýr.
A na zítra hlásí velké vedro, prý až 30st.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
20.5.09 10:59

Ahoj holky,

díky moc za podporu pro Marušku, maturuje, chudák, až odpoledne od půl druhý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
20.5.09 11:44

Ahojky holky,zdravím moc a moc…konečně sem kukám,ale než vás člověk trochu přelítne :roll: :lol:

DUANT:tak držím Marušce palečky,ale jistě to zvládne,to se neboj…

SAMMY:jako obvykle-malá je kouzelná,fakt!!! ALE!!! Já jako nejsem žádná vyzáblina :lol: hubená jsem,to jo,mám 5kilo pod 60tku na 167cm..ale já za to nemůžu :? žlučník je člučník..teď už jím fakt všechno(knedlík,kukuřicu,čokoládu apod.)a zatím ok,nebylo mi zle,ale pořád se to drží 55,56 víc nee…tak nevím,asi je to tím,že každý den mám v nohou x kilometrů a vstávání,lítání k malé…dřív byl klid :lol:

MEDFUŠKO:ty a nefotogenická?To určitě,takže OKAMŽITĚ fotku sem,jasnačka?! A Stelinka je kráná,miluju ty její dolíčky…

CHOCHOLKO:ty jo 30st.to už začne,to bude hnus…za chvíli se budeme koupat :wink: musím říct manžovi,ať napustí bazen,to bude pohodka,sama dopoledne doma a malá bude chrnět venku a já chytat bronz..loni to nešlo,blila jsem…ale teď můůůžu :) a užij si nakupování,teda pokud nejdeš jen na potraviny :wink:
A spinkání dobré,ne? U nás dneska -usnula o půl 9h a spala do 5h a potom od 6-9h.

JINAK:malá chytá už týden sama hračky,do nich bouchá jak o život,dvakrát se už sama přetočila ze zad na bříško a naučila se kravinku-jak se na ni zašklebí člověk,tak svraští bradu jakoby natahovala do pláče a pak se hned řehtá :lol:

KAMARÁDCE SE KONEČNĚ narodila včera v 13h SÁRINKA,měla 3800g a 51cm…je sladká! A konečně budu se Zuzkou kočárkovat :lol: jen psala,že to bylo hrozné,malá měla okolo omotanou šňůru,Zuzka omdlívala,takže druhé už nechce :? :lol: alke to po porodu říkáme všechny,co?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8043
20.5.09 12:43

teda dneska je na padnutí a to má být zítra ještě hůř :?

my byli dopoledne natrhat s matesem květy černýho bezu a dělám sirup, dělám ho poprvý tak se mi snad povede :) a furt tu natěšeně čekám na balík z brumly a česká pošta se mi s ním někde fláká, no snad už dneska přijde.

a kde jste všechny? drandíte s kočárama? :) tady se to přes poledne fakt nedá, bych matesa upekla, tak my půjdem až k večeru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí