Poradna duly
Jana Čurdová
JARŇÁTKA 2009
http://www.beruska8.cz/…romy1/42.GIF http://www.gify.nou.cz/…bory/270.gif
MAMINKYhttp://www.gify.nou.cz/…bory/551.gif
RÉBI / (Markéta, 36) / TP 23.2.2009 --------- 21.11. / Judita PPETRA / (Petra, 27) / TP 1.2.2009 --------- 7.1. ve 13:10 / Matěj - 3,2kg a 50cm --------- 6 týdnů - 3,70kg a 56cm MAE / (Mirka, 27) / TP 6.2.2009 --------- 8.1. v 17:24 / Adélka - 2,7kg a 47cm DAISYZBOPO / (Lenka, 24) / TP 5.2.2009 --------- 28.1. ve 14:05 / Jindřiška - 3,29kg a 48cm --------- 6 týdnů - 4,0kg, 54cm ----- 3 měsíce - 4,92kg a 62cm MIRKA82 / (Mirka, 26) / TP 16.2.2009 --------- 30.1. / Alex - 3,2kg a 48cm LENOUSEK / (21) / TP 12.2.2009 --------- 2.2. ve 12:30 / Matýsek - 3,43kg a 52cm DITTA77 / (Ditta, 31) / TP 16.2.2009 --------- 6.2. ve 23:02 / Emička - 3,1kg a 50cm PILCANDA / (27) / TP 9.2.2009 --------- 6.2. v 18:30 / Terezka - 3,95kg a 51cm KKACENKA / (30) / TP 14.2.2009 --------- 11.2. ve 20:24 / Jakub - 3,12kg a 50cm MAJĎULA / (Magda, 28 ) / TP 9.2.2009 --------- 13.2. ve 3:20 / Nelinka - 3,85kg a 50cm CHOCHOLKA / (Monika,28 ) / TP 22.2.2009 --------- 15.2. v 16:38 / Terezka - 3,9kg a 52cm --------- 6 týdnů - 4,65kg a 57cm VLAĎKA28 / (28 ) / TP 27.2.2009 --------- 17.2. v ? / Vojtíšek - 3,8kg a ?cm ------- 3 měsíce - 5,5kg a 62cm MEDUŇKA / (31) / TP 10.3.2009 --------- 17.2. ve 13:47 / Stelinka - 2,73kg a 47cm --------- 6 týdnů - 4,2kg ----- 3 měsíce - 5,42kg a 60cm JITKAD / (30 ) / TP 24.2.2009 --------- 18.2. v ? / Terezka - 3,66kg a 51cm BEFANA / (Hanka, 31) / TP 4.3.2009 --------- 23.2. v 11:33 / Eliška - 2,94kg a 48cm --------- 6 týdnů - 4,06kg a 56cm SAMMMY / (Míša, 25) / TP 12.2.2009 --------- 24.2. ve 21:50 / Sabinka - 3,6kg a 49cm --------- 6 týdnů - 4,62kg a 54cm DUANTNEFRET / (Lucie, 39) / TP 23.2.2009 --------- 26.2. ve 13:12 / Yasmin Nia - 4,08 kg a 54cm ADELAPAJA / (Adéla, 23) / TP 22.2.2009 --------- 27.2. ve 12:00 / Maximek - 3,40kg a 49cm --------- 6 týdnů - 4,8kg a 53cm JUKA / (Katka, 27) / TP 24.2.2009 --------- dne ? / Anička - 3,71kg a 50cm ELIANI / (Eliška, 33) / TP 4.3.2009 --------- 3.3. v 1:55 / Toníček - 3,41kg a 51cm --------- 6 týdnů - 4,95kg a 61cm ILCA / (26) / TP 5.3.2009 --------- 6.3. v 9:10 / Mikulášek - 4,10kg a 51cm --------- 6 týdnů - 4,72 kg NIKYNKA86 / (22 ) / TP 29.3.2009 --------- 20.3. v 8:21 / Davídek - 2,95kg a 49cm KACUDKA / (Katka, 28 ) / TP 20.3.2009 --------- 21.3. v 0:05 / Tobiášek - 4,25kg a 54cm PELLULLINKA / (19) / TP 22.3.2009 --------- 22.3. v 16:47 / Jakoubek - 3,9kg a 49cm MISCHNI / (38 ) / TP 30.3.2009 --------- 26.3. v 10:02 / Barunka - 4,1kg a 50cm --------- 6 týdnů - 5,3kg a 59cm MALVÍNA / (32) / TP 25.3.2009 --------- 31.3. ve 2:37 / Stella - 3,15kg a 49cm ZUZULENDA / (Zuzka) / TP 16.4.2009 --------- 22.4. v 8:02 / Ellinka - 2,85kg a 49cm
http://www.sirmi.ic.cz/cara/92.gif
Holky, pokud budete chtít doplnit info o váze a délce vašich zlatíček, mi pošlete SZ ![]()
Ahojky všem ![]()
tak my jsme dneska dopo letěly k dr. Jak js psala, že Stelinka měla chraptivej hlásek od pondělního večera, tak dneska už js se vystresovala a volala k dr., tak prý ať raději přijdeme. No poslechla jí a naštěstí není nastydlá, prý má asi namožený hlasivky z toho jejího breku!
chudáček
Jinak se mi dneska v kočárku 2× totálně propotila, úplně mokrý vlásky měla
a to je ve stínu, čapku nemá a deku už js taky odstranila …a budou větší vedra, to si teda neumím představit ![]()
Eliani , díky moc za info, našla js na netu dr. Kneisslovou, tak to asi bude ona, zkusím si tam zavolat
díky moc!! ![]()
Miruško , gratuluju kamarádce k Sárince, bezva, že budete moct spolu kočárkovat!
a fotečky super, jako vždy!!
Dituško , děkuju za pochvalu! Koukej sem taky přispět fotečkama Emičky, je tak sladká!!! a ty tvářičky jsou práve super, k nakousnutí ![]()
Dunat , tak to máš šikovnou holku, gratuluju, to je excelentní výkon, klobouk dolů ![]()
Všechny ostatní zdravím!!! ![]()
Ahojky.
Poatřehla jsem, že maruška odmaturovala za 1, Luci, moooc gratuluju. Ségru to čeká až příští čtvrtek…
Já měla noc a den pěkně na prd. Včera mě chytly z ničeho nic záda, ale takovým způsobem, že jsem z té bolesti celou noc prozvracela. Dr. měl dnes až odpoledne, takže dopo s Petrem zubař, s malou na plicní a pak až můj dr. Dostala jsem tabletek jak stará babka (zatím účinek žádný) a rahabku s parafínem, masážemi, elektrikou a vodní proudy. Ta mi je teď taky na prd, protože objednávají až za 2 měsíce
. Jestli to přes víkend nepovolí, tak si mám přijít pro injekce. No a ty prášky jsou taky něco. Způsobují uvolnění toho napjatého svalstva, takže nemám nic nosit, abych to neupustila. No jak to budu dělat se Sabi fakt nevím
. Je mi nanic. Navíc nevydržím ani moc dlouho sedět, takže jdu do peřin. Zítra se snad ozvu.
Všechny moc zdravím!! A omlouvám se za ten výlev..
Medu:A jak snášela očkování?Byla nějaká reakce?
Jinak si zítra nedokážu představit Jindřišku v tom širokým balení, to se asi chudák upeče ![]()
Sammmy píše:
Ahojky.Poatřehla jsem, že maruška odmaturovala za 1, Luci, moooc gratuluju. Ségru to čeká až příští čtvrtek…
Já měla noc a den pěkně na prd. Včera mě chytly z ničeho nic záda, ale takovým způsobem, že jsem z té bolesti celou noc prozvracela. Dr. měl dnes až odpoledne, takže dopo s Petrem zubař, s malou na plicní a pak až můj dr. Dostala jsem tabletek jak stará babka (zatím účinek žádný) a rahabku s parafínem, masážemi, elektrikou a vodní proudy. Ta mi je teď taky na prd, protože objednávají až za 2 měsíce. Jestli to přes víkend nepovolí, tak si mám přijít pro injekce. No a ty prášky jsou taky něco. Způsobují uvolnění toho napjatého svalstva, takže nemám nic nosit, abych to neupustila. No jak to budu dělat se Sabi fakt nevím
. Je mi nanic. Navíc nevydržím ani moc dlouho sedět, takže jdu do peřin. Zítra se snad ozvu.
Všechny moc zdravím!! A omlouvám se za ten výlev..
Jejda Sammy..ať je brzy lépe.
Zdravím při večeru…
DAISY:pošlu číslo účtu ti na mobil,jo?V pátek pošlu platíčko na tvou adresku…
SAMMY:chudinko,tak hlavně ať je líp,na tohle asi nejsou rady..mě stačil ten žlučník,to mě bolely záda mezi lopatkama a všichni mi rvali injekce na páteř apod.aý starý primář žlučník poznal…
Tak to je rada,že nemáš nic nosit,mě to taky říkali,ale asi to nejde,když je mimi-blbouni!!!
A malá na plicním ok?!
MEDUŠKO:očkování ok-žádná reakce?! Teplotky nebo tak? Hm,malá už tři týdny jakoby chrapí-chrčí to v ní a i někdy kašlemnevím co to může sakra být,zda na něco kvetoucího nebo co..nachlazení by se snad tak netáhlo,ne?! Ale v pátek si chci předepsat kapky(vigantol)a tak se zeptám…očkování posuneme…
A FOTKY SEM,I TEBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DUANT:gratuluju moc a moc,holka jedna šikovná,po mamince,co?! ![]()
BEFI.ano,Adule má taky hysteráky,buď břicho nebo spánek..ale u spánku to trvá dlouho než zabere,přesně jak píšeš,než se unaví…bříško se kroutí a prdí…
A 54,5 kilo jsem taky měla tak před peti lety,vždy jsem mívala těsně pod 60,ale toto ještě ne…ale prodala jsem plno věcí co mi je fakt větších/ještě mám na prodej)a tak si pak zase něco nového nakoupím.Např měla jsem velikost riflí 29 a teď mám 27,takže opravdu je nemůžu nosit..a zase nemyslím,že bych tak moc nabrala,teď lítám kolem Adule,chodím x km denně,apod.takže asi tak…nějaké kilčo klidně nevadí přibrat,ale zase ne 10kilo,jak říkají po žlučníku,že žereš všechno a pak máš i o 10kilo navíc,to u mě myslím nehrozí…ani nemám potřebu…
Tak jdu do vany a ležet k tv,tak zatím páááčko.
Ok, díkas, tak já ti pošlu penízky zítra, dnes jdu už chrnět..Kolik že to je..150?
papa a dobrou
Duant , to bylo předem jasný.Je to borec.
Sammy , snad to brzo povolí.A nic nenosit je celkem nemožné.
Medu ,l Terka taky chraptí. když dýl pláče. Dnes chraptí jak plakala na té RHB.
hysteráky máme taky.Jsou ale spíš z toho, že pláče, já ji vezmu na ruku a když ji musím zase položit(WC,…), tak už začne.
Dnes se mi Terka také pokadila neuvěřitelným způsobem.Takže byla koupel už dopoledne.
Mae: tu váhu ti závidím. já jsem se opravdu musela začít hlídat,protože co jsem přestala kojit,tak váha fakt vylítla.Jenže já se cpala sladkým nahusto,to se taky člověk nemůže divit…
AHoj vespolek!
Byly jsme zas na výpravě ve městě. Hic byl teda slušnej. Bára měla jen triko s krátkým a plátěný kalhoty a byla mokrá jak myš a moc toho opět před den nenaspala…Teď, po lehkém hysteráku(Bef - znám důvěrně) konečně spí!
Dotaz - mátče prcky v tech vedrech jen tak v kočárku nebo něco pod nima?
Duant - moooc gratuluju MArušce - tak už je definitivně dospělá.( A šprtka
) A kam dál? Jo a kam jsi upíchla synka, když nevyšla ta konzerva. Mladej od tatoucha letos končí učňák a dostal se na nádstavbu (má to být snad něco jako strojní průmka), tak snad to taky dodělá - za dva roky.
Dai - to mě mrzí, že ti to s HF nakonec nevyšlo. Já jsem s tím taky bojovala, ale nakonec vyhrála. ![]()
Sammy - to je teda situace se zádama. Snad tě to brzypřejde. A RHB za dva měsíce je teda fakt k pláči, když tě to bolí teď…
![]()
Medu - co to očkování?
ilčo - ty ses teda rozšoupla(havně s tou pokutou…
)
Fotky jako vždy všechny super!!!
Kdo to čeká na tn balík z Brumly - mě to jde taky vždycky týden. Přujde mi mail, že to odeslali a přijde to za týden. Tak nevím, asi to jde přes Košice…
Mischni: já mám v kočárku plínu,nechci aby se potila přímo do látky kočárku.mám ji tam zastrkanou tak,že se nehrne.
Sammy: doufám,že dnešní noc byla lepší!!!!
Mě záda taky berou,strašně těžko se narovnávám.
Tak Elča po krmení pobrekává a vůbec se jí nechce spát,tak to asi vypadám,že se dnes už nedospím…
Dobré ráno
tak mi už sme taky vzhůru
a vehementně makáme v lehátku
Bef ale doufám že se do půl hodiny unavý a deme zase spinkat ![]()
Taky gratuluju Majdě že už má prázdniny, hlavně, ono to bylo víc než jasný že bude mít za 1 ![]()
já sem ho měla taky včera sice v boďu s dl a pláťáky a taky byl spocenej, dneska deme do kr. Jinak v kočáře mi leží na froté ručníku a sem strašně ráda že máme v boudičce větrací okýnko, že mu tam luftuje ![]()
Sammy bolest zad znám a nezávidím, naštěstí mě vždycky pomahla aspoň masáž, děsně mě bolelo mezi lopatkama a šlo to do ruk že sem myslela že mi všechno spadne, masáž bodla, a nemůžes si někde u normál maséra zaplatit třeba jednu masáž aby ti to svalsvo trochu uvolnil, nebo ti to dr. nedoporučuje?
Sammmy , chudáku, záda, to je pěkný svinstvo, tak ať jsi brzy fit!
Mischni , ona bude dělat přijímačky na švédštinu, finštinu, angličtinu-překladatelství a politologii, uvidíme, jestli jí někam vezmou.
Kluk šel u nás v Čakovicích na učňák kuchař-číšník. Doufám, že si za ten rok neuřízne prsty!!!
Já pevně věřím, že příští rok vyjde ta konzerva ![]()
Tak malej už zase spí, tak já si du udělat vše co je poránu potřeba ![]()
jo a tady sou ty bodýčka

a tady mikin jak byl včera oblečenej + lehoulinká čepka