Poradna duly
Jana Čurdová
Befi , Elča má už taky pěkný puclíky.
Sammy , Sabča je frajerka.
Ilčo , nesmutni.Strojit se dají i kluci. A příště třeba budete mít štěstí na holčičku.
Niki na teploty trpěla už jako malinká. Vždy jí to vyskočilo na 2-3dny a pak nic.
Hlásím, že u nás už prší a já peru. ![]()
Duant , to je teda něco. Fotit u maturity. A z čeho maturovala.
Duant taky čučím že je fotili, ale je to prima památka, Mája tam vypadala moc dobře, já mám z maturity ještě schovanej papír z češtiny kde sem si psala přípravu je tam i razítko školy
aspoň nějaká památka
češtinu teda jen tu otázku co sem dostala si pamatuju ještě teď byla to satira ![]()
Sammy jojo ne všichni sou takoví a i „bílí“ se chovají kolikrát jak „černí“, u nás bydlela jedna smíšená rodinka a onich jako kdyby tu nebydleli, nikdo nic nevěděl, to víc se vědělo o mým spolužákovi, jestli si pamatujete tu kauzu „moravskej vrchni prchni“ tak to je on
Chocholko v to doufám že druhý bude holčička
ale kdby si viděla jaký krásný šatičkový komplety u nás mají a stojí „jen“ 300,–
šlofík stál zato sem spala hodinu pak nakojila aon spí dál ![]()
Duant je sranda jak je poznat že vedlení sedí učitelé, pán má „fešné“ meruňkové sako, který bych spíš viděla na ženský, nebo kdyby aspoň kravatu sladil a paní má zase červený sako na čemsi šíleně vzorovaným, prostě tipickej učitelskej outfit
Já sem na hadry děsnej magor, mě jak něco neladí je zle.
Duant , to teda smekám. Myslím, že Maruška nebude mít v životě problém se uchytit v dobrém zaměstnání.
Já měla z češtiny otázku Národní obrození.
Ilčo , doufat, to je to jediný co se dá. Já taky doufala v Tomáška a je to Terezka.
Asi tak Chocholko, já jen tak brblám abych vůbec měla o čem mluvit
jinak já doufám aby vůbec nějaký druhý bylo, když tohodle sme měli s dopomocí, ale sem za něj strašně ráda.
V podstatě je to jedno jestli je mimi holčička nebo kluk,že, ![]()
Dai a co si jako odpovídala, já bych nevěděla co říct, jako když máš rozdělený spisovatele do třeba satiriků a nebo teda nár.obrození nebo období temna atd ale toto.
Všechny autory od 1-4 co psali o hystorii......další téma které bylo u maturity byla třeba žena.(Všechny autory co psali o ženě od 1-4)A nejdřív to bylo písemně(místo slohuú) A u ústní si si to obhajovala.V 1.jsem se toho bála hrozně moc.Ale nakonec mi tento způsob maturiti přijde o dost lepší než klasická maturita na ostatních školách
Tento systém byl u všeho. Krom praxe.Z chovu koní jsem měla Teplokrevný koně.Z odborných předmětu jsem měla managament.....To mě naštvalo chtěla jsem chov zvířat..Klidně chov včel.nejlépe sem chtěla něco s prasátkama. ![]()