JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8647
21.5.09 08:39

Ilčo: já taky měla včera Elču ještě v body s dl.rukávem + tepláky. A nijak zá:,–(ně zpocená teda nebyla…ale ona je zimovřivka,teplo se jí líbí.

už se mi dnes zase 2× posrala,to je fakt divný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
21.5.09 08:45

AHOJKY.....

BEFI:mě taky někdy Ada po UM kaká i 3× denně,předevčírem dokonce 5×…
Hele,kolik jim dáváte vypít ml na jedno pití..holky na jiné diskuzi dávají jen třeba 120tku a to mají třeba půl roku nebo tak…

Všem dobré ránko..my hajali od 20-3:30 a pak od 4-7:30,tak super noc..jen to vedro by dneska nemuselo být..půjdu ještě teď něco koupit do obchodu a budem ve stínu na zahradě a odpoledne dojede kámoška…takže program na dnešek zabitý :lol:

ILI:kráááásné oblečky,fakt!!!Já koupila ve Zlíně v jednom obchodě bodýčko po 60ti kč,tak jsem brala 6ks..ale už větší velikost 74…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
21.5.09 08:48

To tedy Jasmína pije 180 a když spí 12 hodin, jako dneska v noci, tak vypije ráno 210. Ale na Bebě je napsáno 180 5× denně a to ona jí 5× denně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
21.5.09 09:00

DUANT:já taky dávám Aduš 5-6× denně 180ml…nebo někdy 150,podle toho jak ji to stačí..nervu tio do ní násilím..když pobrekává,tak ji dám…
Nechápu,že těm starším dětem to teda stačí… :roll:
My se jdeme umýt,posnídat a do toho obchůdku na nějakou mňamku na odpoledne(chci dělat piškotovo-smetanovo-ovocný dort…)
A co vaříte? Já dneska bezmasé-květák s bramborem a okurkový salát… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
21.5.09 09:09

Mae květák bych si dala taky ale nechci to riskovat kvůli malýmu. Jinak já taky koupila 4× 74 a 4× 68 tu teď nosí

Já jdu taky do obcchodu teď než bude hyc a stavím se za kamoškou.

Tak zatím

jo a uvařený mám ze včera čínu a rejžu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
21.5.09 09:11

Ahojky
Dnešní noc vstávačka ve 3 pak v 6.
Jedno dítko ve školce, druhé mi tu chrní.
Inspiraci na vaření nemám, taky horko těžko něco vymyslím.A na nějaké velké vaření ani nemám chuť.
Mae ,dortíček mňam,mňam.Ty si ho ale můžeš dovolit.
Duant a kdy bude dělat ty přijímačky.
Mischni , v kočárku mám pod Terkou také plínku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
21.5.09 09:28

CHOCHOLKO:ty si ho taky můžeš dovolit,tak nezlob,jo? :wink:

ILI:přesně,malá má taky 68čku te´d,tak jsem koupila dvě 68čky a 4× 74ku.....už ale krátký rukáv,dlouhých mám dost…

Taky jdu do obchodu na ingredience(piškoty,smetany)tak zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
21.5.09 09:29

Ahojky.
Všem díky za soustrast. Dnešní noc ok, prášky docela zabraly, ale dnes opět nastejno a po ranních prášcích už jsem zase jako praštěná :? . Kroutím se jako paragraf a po včerejší tetanovce mě ještě trne noha. No lazar houby :lol: . Tak a konec stěžování :wink: .

Miruš, Ilčo, fotečky krásné. Mikinkovi to v oblečku sluší. A Miri, tvoje kila, no coment (už se na sebe nebudu dívat do zrdcadla) :lol: :lol: .

Ad hysterák - to naštězní neznáme. Sabi opravdu pláče málo kdy. Ona spíš zkouší a jen tak pohulákavá, aby někoho zavolala..

Pít dávám malé 5-6× denně a vypije jak kdy. Buď 120, nebo 150 ml. Taky do ni nic necpu násilím, když má hlad, přihlásí se. A to nádherným způsobem, narve si plínku do pusy a řve u toho EJO EJO :lol: :lol: .

Ilči, díky za tip, asi taky udělám čínu a rýži :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
21.5.09 09:30

Mae: mě Eli ted pije 5× denně 150tku.ale má ted nějaké nejezecí období,kolikrát to do ní taky musím natlačit…přitom před 14dny to pila bez problémů.
Příští týden asi pomalu přejdeme na 180tku.
Dřív jedla 6× denně,ale ted co spí 10h v noci,tak jí 1jídlo ubylo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
21.5.09 09:34

Právě-Aduš má 4 a půl měsíce,tak mi přijde jako málo jí dát jen třeba 120tku…tak dávám 150tku a když pobrekává přidám ještě 30tku a když ne,tak už nic…tak už fakt valím,ať se nakonec tam vůbec vydám :lol:

SAMMY:tak to je dobře,že ses aspoˇn vyspala…snad bude i přes den líp…ale jak jsi byla v klidu,asi to bolelo míň :(
Hele,s kilama mě neštvi..jako!!!!!! Mě štve,že je mi vše veliké..ale utržila jsem penízky za hadříky,tak zítra se sjedu podívat a koupit něco co mi bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
21.5.09 10:03

Mae , máš pravdu.Dortík si dovolit můžu ale ty následky.
Sammy , alespoň, že v noci můžeš spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
21.5.09 12:22

Nazdárek!

Mám den velkého prádla, nějak se mi to nahromadilo… :oops:
Ráno jsme měli angličtinu a Bára byla neobyčejně hodná. Chvilku u mě, chvilku v lehátku, pak si i dáchla - no dítě ideál. Teď spí v kočárku. Ve 14h si přijde paní pro zboží a jsme domluvený, že pokud dítě dovolí, tak jí udělám nohy, tak jsem zvědavá…

Duant - takže Maruš je takovej polygot,jo? A synek( jak se vůbec jmenuje?) to rok přežije a aspoň budeš mít v kuchyni poloprofíka. Přinejmenším dobrý nože, ne? :wink:

ilčo - dobrý kousky a malýmu to sluší.

Sammy - ty záda nezávidím. Zkus najít maséra, ale určitě na doporučení, aby tě někdo nezmrzačil ještě víc - to není problém to zablokovat. :? A ejo,ejo je dost dobrý. :lol: :lol:

kila nekila, sežrala jsem MArgotku a vůbec se nestydím. :lol: :lol: Tělo si žádá rychlou energii,no…A dneska asi nevařím, nebo udělám max. zelňačku(jen pro chlapy, já mám slmůlu), protože mi tady zbylo od neděle zelí od halušek. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
21.5.09 13:41

Mischni , synek od Duant je Vojta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
21.5.09 14:14

Ahoj holky!

Duant gratuluju Marušce k maturitě! Pamatuju si na tu úlevu a krásný pocit, který jsem po maturitě měla, ale bohužel netrval dlouho :( :wink:

Sammy no to je sakra nepříjemný, že tě takhle berou záda, zvlášť když se musíš postarat o malou… A myslíš, že to máš jako následek těhotenství nebo jsi tím trpěla už dřív? Ať jsi zase brzy fit! :wink:

Medu jo, to je ona (Kneisslová) :wink:

Mischni mňam, zelňačku bych si taky dala (i když kojím, Tonda s tím problémy nemá :wink: ). Hele já zase sežrala (jinak se to nedá nazvat) sušenky Bebe Dobré ráno (chutnaly mi i v poledne :wink: ) a k tomu kousek čokolády. Po dnešním dopoledni se mi nemůže nikdo divit, Anička protivná jak kudla v zádech :roll:, u oběda pro změnu řvali oba :evil:

Toníček má teď přes den taky problém zabrat (večer naštěstí ne), pomáhá mu, když mu udělám pelíšek z kojícího polštáře :wink:

Ilco koupilas moc pěkný bodýčka, no a za tu cenu, paráda! :wink: Já malýmu zatím body s krátkým na ven (no vlastně ani na doma) nedala, ale dnes s tím asi začnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
21.5.09 14:22

Chocholko , to je milý, že si pamatuješ jméno mýho kluka :wink:

Já zas vím, že synek Mischni se jmenuje Puboš :lol:

Ilčo , jak jsi ty bodýčka na to focení pěkně vyrovnala :) to je vidět, že jsi puntičkář :wink:

Mae , já dovedu pochopit, jak sis se žlučníkem užila, takže ta tvoje váha je sakra vykoupená, ale samo ti to moc sluší

Mischni , pravdu díš, už jsme museli zakoupit :,-(u nožů za velmi výhodnou cenu 1.300 :roll: :wink:

Eliani , zdravím, vypadá to, že náhodou zvládáš ty dvě děti v pohodě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital