Poradna duly
Jana Čurdová
Duant ,ty budou určo řezat sami.A nebyly to jen nože, co jste museli kupovat,viď.
No jo, Chochol , ještě učebnice za 3.200, obleky se šijou, to nevím, kolik bude stát. SRPŠ 500 a pak zaplatit obědy a tak. A hned první týden jedou na Mácháč… ![]()
Duant jojo a to kdyby si viděla kolik mám verzí v PC jak sem ty boďa naskládala
Jo a jakou značku nožů máte? Strašně super mi přidou od Fiskarzu
Eli já si dávám čokošku častějc. Jo a bodýčka s krátkým sem dala dneska prvně a doma mi kýchal tak má na tom rozeplou mikinu a vypadá spokojeně. my máme doma větší kosu než venku, máme doma necelejch 21 stupňů a pokud to měří dobře tak i celkem tu míme vlhko 51%
Už se těším až bude nadvoře udělaný posezení, ikdyž je to tam jak v betonovým doupěti ale květináče to vylepší a bude tam teploučko a já tam budu mít noťas a frapíčko z kafča bez kofeinu ![]()
Jo a Mae mě navnadila na dortík ale nechtělo se mi dělat s napečeným ikdyž chuť na něj je, tak sem aspoň koupila listový těsto a hodila na to puding a jabka, no sem zvědavá jaký to bude až to vychladne, sem totiš zapoměla osladit jabka, dělala sem to na 10× musela sem odbíhat strkat malýmu do pusi dudlík.
Teda já tomu tvýmu Vojtovi závidím taky bych se ráda vrátila na střední, jediný co mě tam ale vadilo že sme byla třída samejch holek ![]()
Duant díky ![]()
Jo a kolegyně v práci si moc chválila, když jejich mladej studoval na kuchaře, každou chvíli totiž doma trénoval u plotny ![]()
A takhle právě odpočívá náš miláček 
Eli ten má tak dlouhý řasy, to je ale brouček, a je vidět že je to kluk, a aji mi příde že sou si ti naši podobní. Taky má nejrači obyč dudlíky co nejsou nijak zvlášť tvarovaný? My taky máme sice od MAMu ale ty sou vpodstatě taky kulatý.
Mischi ty už máš taky novou fotečku v metříku, malá se tam směje co
tak už jí to taky pěkně de ![]()
ahojky,
já dnes byla u švagrový a synovečka,maj byt s obří terasou,tak jsme si to tam dnes pěkně užily,Eli byla neuvěřitelně hodnoučká,dokonce usnula ve stojícím kočárku ![]()
A dnes taky měla poprvý bodýčko s kr.rukávem,a šatičky a ponožky,takže volný nohy,ale všechna holá místa jsem pro jistotu namazala.
Tomáš ted ještě vyrazil na procházku,tak si užívám samotu doma,ale vypadá to tu na bouřku,tak jsem zvědavá,kdy přiběhnou ![]()
Eliani :ten ale způsobně spinká,je asi zvyklej na zavinku,ne? u nás takhle ruce u těla nehrozej
Bef no tak terasa musela být bezva.
Já sem taky sama doma, manža mazal na stavbu, budou s taťkem betonovat odpady a pak už by mohla konečně přifrčet firma a udělat desku a hrubou, pak musíme někde najít nějakou dobrou a cenově přijatelnou firmu na střechy a dál netuším co se bude dělat ![]()
zítra dopoledne jestli nebude pršet a budu mít k dispozici auto tak nachvilku pojedu za kamoškou do Ivančic na kafčo, asi by tam měli být i chřestový slavnosti, tak to musím zjistit ještě.
Malej mi už spinká, sme to měli dneska nějaký všelijaký takže sem koupala už v 6 většinou koupu až po půl7 v 7, tak du cvičit abych si mohla pořídit plavky a nestyděla se za sebe, ikdyž já vylezu max unašich k bazénu.
Ilco jo obyč. dudlík od Noby ten u našich dětí vede, sice není vůbec nijak spešl, ale ten jediný jim „chutná“. Dá se u něj vyměnit savička, takže máme nakoupeno do zásoby a podle potřeby obnovujeme
Jo a obě naše děti mají hodně dlouhé řasy, Toníček snad ještě delší než Anička, netušíme po kom
Jo a taky mi přijde, že jsou si s vaším Mikuláškem podobý ![]()
Bef připažený ruce má často, ani jsem mu je nikdy tak nevázala, nevím, ale poslední dobou ve spánku častěji dává ruce vzhůru
U nás to taky vypadá na bouřku… Je fajn, že jste si s Eli pěkně užily pohodu na terase ![]()
Ilco chřestový slavnosti? Já snad chřest ani nikdy nejedla…
Eli snad se nám tatínci nezatoulali a neplodili i jinde
no spíš to bude asi tím že to sou chlapečci ale ta podoba je hodně
Mikin taky spává semtam s připaženejma ručkama a nebo jednu nahoře a druhou dole a když je mu opravdu dobře tak spinká s oběma nahoře ale taky rád si dává ručky pod hlavičku a pod bradu když leží naboku.
U nás to taky vypadá že přinejmenším bude pršet pokud nebude bouřka.
Chřest je dobrej ale musí se umět udělat, já to nemumí a většinou ho mám hořkej
flákám loupání, ale chřestová polívka a nebo jen tak na páře s máslem jako příloha k masu na prudko a nový brambory je mňamka, chřest není nic e
xtra zváštního, někomu chutná a někomu ne já to řadím mezi potraviny typu květák taky né každej ho má rád.
Sem se holky dívala na plavky a našla sem na sebe jen na litexu http://www.litex.cz/…7508%5D.html ta modelka je mi i podobná až nato že já sem momentálně jak ředitelka vápenky a + vysací pneumatika ale tyhle by se mi líbily ale když sem koukla na tabulku velikostí tak sem se zděsila ze 40 podprda na 46 a z kalhotek 38 na 44
no holt sem rozměrnější ale naštěstí pořád stejně tvarovaná.
Tak unás už holky prší
celkem je to potřeba bylo moc sucho a prášilo se.Sice to asi manže vyžene od betonování,je mi ho líto že to měl namyšlený a nachystaný ale zase budu ráda pokud bude snama doma.
Tak u nás ještě neprší.Tak rychle dosouším prádlo na balkoně.
Děti už spí, Pavel právě přišel z dílny.
Já pořád Terku stahuju do zavinky.Je hodně lekavá, jak rozhodí rukama, je vzhůru.
Na zahrádce už sbíráme první jahody a trháme třešínky.
Ahojky
Tak dnes jsem první. To se mi ještě nepovedlo.
už jsme od půl 7 vzhůru. Niki má zase 38,1, takže do školky nešla.Nic ale na ní není poznat. Teď poslouchá písničky a tancuje.
Musím něco vymyslet k obědu.
ZDRAVÍM MAMINY…
tak u nás prší a je ochlazené..to je dobře,jak píšete,je to otřeba,je sucho a moc vedro..tonemám ráda…
Taťka si dneska vzal dovolenou(sice naprd když prší,měli jít dělat dřevo,ale aspoň teda bude s náma doma
)a já jedu na 12:30 ke kadeřnici a pak kosmetiky,tak bude hlídat..(měla jsem domluvenou kamarádku,ale jen ať pohlídá on,když je doma
)
TAky se chystáme na nějaký nákup,do Obi a chxi mrknout maléna nějaké kraťásky nebo tak něco,má jen jedny a ty jsou jí akorát…no hold zimní dítě
![]()
CHOCHOLKO:tak honem s malou k doktorce,ne? Je pátek..na víkend je to hloupé takové teploty ![]()
BEFI:tak to jste si krááásně užili včerejšek,a kde máme fotěnky?
ILI:plavky super…takže určitě si je pořiď..já mám nové dvoje loni,jak sme měli letět do Egypta,ale jelikož se Adule usídlila v bříšku a já tři měsíce blila,nikam sme neletěli a plavky jsem užívala taky tady u bazenu ![]()
ELIANI:maličký je opravdu k popusinkování,miláček…a honem fotek víc…Taky ti hajá s otevřenou pusinou? Aduš joo,nevím po jkom to má ![]()
Včera jsem tady měla kamrádku Dášku,je z malé úplně hotová,vlastní plánují až tak za dva roky(podniká,koupili byt za 2300 000),tak si užívá zatím aspoň naší Adule(známe se 22let)
Mae , to má kámoška dobrý trénink. A Terinka když usne, tak má taky pusu otevřenou.